- 25 Aralık 2008
- 919
- 874
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #133.541
Canım senin cuma günkü kilon kaçtıbu hafta pazartesi kilom 76,5 du
ama sonra hastalığımdan dolayı sanırım 77.1 ide gördüm
bu sabah 76,2 dim
Canımm çokm sevidimmmgünaydııınnn
Pek giremedim. Oğlumu da iş yerine getiriyorum. Onunla birlikte iş yapıyorum inanın yetişmiyor
Özrümü belirttikten sonraa tartı sonucum dındırdınnn dıdııınnnn:69,9 yuppppiiiiiiiTebrikler kabuledilir...
Ben de ağustosta 69u görünce çok sevinmişim163 boy 59 kilo maşallah callenım. Aynı boydayız ama ben 69,9 u görüm diye sewiniyom
Emine servey tebrikler. Bende azmettim başarıcam inşallah. Hepinize teşekkürü borç bilirimmmm
Canlar bir kadının istediğinde yapamayacağı bir şeyin olmadığını bir kez daha hatırlattınız. Sağolun varolun
Callenım sen mezun olsan da gel nolur. Güncelle dur hedefini gitmeeeeCanımm çokm sevidimmm
işte vazgeçmeye iradeli insanlar kazanır,bunu ispatladın
tebrikkk ederimmmmm
tebrik ederim kaptanım,kilo almış gibi görünsen de 4 günde 1,9 kg verdinkızlar listemizi ekliyorum
***5.TAKIM 399.ETAP***
toplight (69,0/69,5/-0,25/-%0,36)
CallanPinckney (59,3//59/0.3/%0.051) hedef kg sunu 55 e çekmek istiyor
servey(72.6/71,9/0,70/%0,96)
hm22( 79,1/78,4/0,7/%0,88)
EmineF (73,3/71,8/1/%2,05)
Ahri (86.2)
hytsvncgzl(67.4/)
ozaly (64.9/)
speedy26(70,2/69,9/0,3/%0,43)
5. TAKIM ORTALAMASI :%
sinoki
yuppe
mor papatyam
fancy pency
kollontai
canım aydayı unutmuşum iyi hatırlattın acele ile hazırlayınca listeyi ayda da artık kg verse de girse listelerekaptanım aydayı eklememişsin. Bide ben artık listedemiyim
Ben giremedim sanıyordum.
Hm seni kutlamayı unutmuşum.
Ayrıca ailenin yanına gitmene rağmen iradenden dolayı tebrikler kaptanım.
Emine sana nazar değmesin ne diyeyim.
Aydaaa nerdesin rakibem
evet canım aslında wc ye çıkabilseydim bu sabah daha da giderdi biraz bekledim ama çıkamayınca tartılayım bari dedimtebrik ederim kaptanım,kilo almış gibi görünsen de 4 günde 1,9 kg verdin
işte hızlı alınan kilolara anında müdahale edince hepsii gidiyor
canım sen verirsin merak etmeCallenım sen mezun olsan da gel nolur. Güncelle dur hedefini gitmeeee
Bende 59 u görürürüm diye umutlar yeşerdi içimdee
olsun kaptanım 1,9 kg verdin az mıcanım aydayı unutmuşum iyi hatırlattın acele ile hazırlayınca listeyi ayda da artık kg verse de girse listelere
bu arada tatlım ben salı sabahı 71,4 görmüştüm ancak bu kadar inebildim maalesef takıma biraz eksi getirdim ama kusura bakmayın hedefime de maalesef uyamadım 500 gr ile
ama haftaya hedefim 68,7 inş buna uyacağım biraz daha dişimi sıkıp
Teşekkürler ama bana az geliyor. Çok tez canlıyım. Gidecek bitecek bu kilo derdi inşallah hepimiz için sonlanacak. Yürekten inanıyorum bunaacanım sen verirsin merak etme
ben 3 aydır buradayım,insanları 3 aydır gözlemliyorum,arada diğer takımlara da göz atıyorum,mezunlarına filan
bu kilo verme işi,özünde kişide bitiyor,burası da motive ediyor tamam ama istekli kişiler hedeflerine ulaşıp,kopmadan devam edip,yürüyorlar..kopacak olanlar zaten kopup gidiyorlar...
sen azimli insanlardansın 4 hafta 4 kilo gitti bile maşallah
aynen 59 da beni zorluyor..ama kilo bazen takılıyor,bazen akıp gidiyorTeşekkürler ama bana az geliyor. Çok tez canlıyım. Gidecek bitecek bu kilo derdi inşallah hepimiz için sonlanacak. Yürekten inanıyorum bunaaTam gaz hedefeeee Haftaa cuma hedefim:69,5 az az yazıyorum. Çünkü 70 in altı beni çok zorladı. Ondan öncesi hemencik gidivermişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?