- 4 Şubat 2013
- 976
- 1.203
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #133.561
Yuppe gruptan çıkıyorvm diyorcanım yokluğun hissediliyor
ben yazdığınız menülere mesaj sayılarınıza ve katılımınıza bakıyorum ama sizi cok sıkmamak için söylemiyorum
cuma günü tüm üyelerin 12:30a kadar bildirim yapmaları zorunlu(buna yeni üyeler de dahil,çünkü onlarında kilolarını not alıyoruz) bir de listeye 3. cuma yeterli katılım ve yeterli kilo verildikten sonra giriliyor,listeye girmemiş olsanızda bizim üyemizsiniz..daha çok sohbete bekliyoruz tatlım...gönüllü olarak hepimiz için burada emek veriyoruz,hepimizin zayıflaması burada cok büyük mutluluk kaynağı..
Neden çıkmak istiyorki bende anlam veremedimmYuppe gruptan çıkıyorvm diyor
Halbuki yemesine içmesine çok özen gösteriyor.sporunu ihmal etmiyor.tam takım için güçlü bir kolon.
Hem hedefe ulaşmadan çıkmak yok yasak dimi
canım yuppe neden ayrılmak isytiyor ki? ben öyle anlamamıştım bu hafta listeye gişrmeyecek diye düşünmüştümYuppe gruptan çıkıyorvm diyor
Halbuki yemesine içmesine çok özen gösteriyor.sporunu ihmal etmiyor.tam takım için güçlü bir kolon.
tebrikler ve de geçmiş olsun canım 20 yaş dişimi hayırdır? iki diş bir arada zor olmuştur...64.9/64.3/0.6/%0.92
neden çıkıyorYuppe gruptan çıkıyorvm diyor
geçmişş olsunn64.9/64.3/0.6/%0.92
Teşekkür ederim canımtebrikler ve de geçmiş olsun canım 20 yaş dişimi hayırdır? iki diş bir arada zor olmuştur...
Teşekkür ederim kaptanımozaly tebrik ederim tatlım maşallah sana
çok doğru yaptın canım kalmaklaC CallanPinckney dun aksam kafam atti kalmak istemedim cok sorguladim kendimi ama senin dedigin gibi geri kalmak istemem ...sadece kiloma ve sporuma odaklanicam kusura bakmayin gir cik yapmak istemezdim ben biraz atarli biriyim ve dusunmeden hareket edebiliyorum simdi hemen tartilip geliyim
tebrik ederim yuppecim cokk güzel kilo vermişsin62.3/61.8/0.5/%0.80
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?