Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende okudumda iste biri varya ondan emin degilim
hımm anladım
kişisel sorunlar için hayır demez diye düşünüyorum,sonuçta burada önemli olan insanların kilo vermesinde olan katkılarımız
iştersen o kişiye bir mesaj at,bu durumun kişisel değil,takımındaki insanların motivasyonu için önemli olduğunu anlat
bence anlayıs gösterecektir

yok canim iyi bir fikir degil bu
bakalim liste isi bitsin paylasima yazayim

kızlar 3 aylık hedef listesi hazırlayıp ekledim bugun
yeni gelen arkadaşlar 3 aylık hedeflerini söylerlerse yine eklerim
çarşamba menü bildirenleri ekledim
yalnız artık günde 3 dkk da olsa spor zorunlu arkadaş buna uyalım ve menülere suyu da ekleyelim
hedef başarı listelerini ekledim
herkes hedefini belirtince yeni listeyi kaydedeceğim
öğleden sonra perşembe menüleri bildirim yapanları ekleyeceğim,ve kendi menü spor ve suyumu bildereceğim
bunun dışında benden bugunluk bukadar
haftasonu şehir dışındayım,menü bildiriminde bulunamayacağım,pazartesi günü cumartesi ve pazarın menü bildiren ve bildirmeyenlerin listesini hazırlayacağım
kendinize iyi bakın
tekrardan herkesi tebrik ederim
önümüzdeki cuma da böyle güzel sonuçlarla karşılaşmak dileğiyle

12ye kadar aykat olan bir vucudu neden 17:00den itibaren mahrum ediyorsun ki.
kaptanımm benim hedef kilom 59.0 dı
daha mezun olmak istemiyorum
hedef kilom şimdi 55
Vayyyy arkadasssss havalara bak. 59mus daaaa 55yapacakmisss peh peh pehhh
Yuppe gruptan çıkıyorvm diyor
Halbuki yemesine içmesine çok özen gösteriyor.sporunu ihmal etmiyor.tam takım için güçlü bir kolon.
Hem hedefe ulaşmadan çıkmak yok yasak dimi

Uzuldum..sevindim... karistim.. mutlaka burada kal.. biz seni itttiririz merak etme
Ellerine saglik yaaa ne guzel yapmissin..
Allah razi olsun.. gorsel beyin de motive olsun.

Ben haftasonu menu bildirmiyorum callancım musadenizle cumaya kilomu da vereceğim mutlaka ufak ufak ve gerılmeden kalıcı olarak gıtsınler ıstıyorummmm

Emine dun ne yapti
Sabah: 1haslama yumurta, 2kivircik, 6zeytin, 2kasik lor, bogurtlen cayi.
Ogle: 1tabak etli taze fasulye, hosaf (az once de yedim..sonunu gordum ne kadar cok yapmisim yahuuu.ama seviyorum yaaa hem faideli..neticede nonseker)
....kahve
...1elma, 1armut
Aksam: 1kase bugday salatasi (sosyok sadece nar eksisi), 1/2tavuk gogsu (firindan), 3kasik yogurt.

Su:3lt+
Spor: 66dk eliptik, 500cekim powerplank, 43squat, ip atladim ama sayacli iple atlamadim..kimbilir kac oldu.

bu aralar eskişehir çoook soğuk. normalde evden işe yürüyerek gelip gidiyorum fakat havalardan dolayı kış başından beri yürüyemiyorum. bu hareketsizlik de bana kılo olarak geri geldi.
ben de bu günkü menümü paylaşarak başlayayım :)

sabah 8.00 iki dilim tam buğday ekmeğiyle sandviç ( peynir ve bir dilim hindi füme ile)
aralarda şekersiz çay
öğlen 12.30 6 tane ızgara köfte ve 3 dilim kadar beyaz ekmek (artık evden büroya kendi ekmeğimi getireceğim bu gibi durumlar için)
ara 1 yeşil çay
akşam da türlü ve bulgur pilavı var menüde .
malesef su hiç içemiyourm. beni bu konuda motive ederseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…