- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.198
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #133.601
hımm anladımbende okudumda iste biri varya ondan emin degilim
tamam kaptancım ben de şimdi cıkıyorumcallan cım liste yukarıda benim acil çıkmam lazım daha paylaşıma liste eklenmemiş saat 3 e kadar bekleyip sen sonrasında ekler misin?
yok canim iyi bir fikir degil buhımm anladım
kişisel sorunlar için hayır demez diye düşünüyorum,sonuçta burada önemli olan insanların kilo vermesinde olan katkılarımız
iştersen o kişiye bir mesaj at,bu durumun kişisel değil,takımındaki insanların motivasyonu için önemli olduğunu anlat
bence anlayıs gösterecektir
ayda2kilogo ben bu hafta listeye girmen yönünde oyumu kullanıyorum
senin çok güzel kilolar vereceğine inanıyorum
tebrik ederim tatlımevet canım haftaya gireceğim inşallah. bu hafta haftasonu aldığımı verebildim ancak 4 günde.
12ye kadar aykat olan bir vucudu neden 17:00den itibaren mahrum ediyorsun ki.kızlar günaydın
akşam açlığa dayanamadım.17:00 den sonra bişi yeme olayını ben başaramıcam heralde
birkaç kaşık karnıbahar yemeği
biraz yoğurt
biraz ekmek yedim saat 19:00 da
00:00 dada 2 dilim elma yedim
sabah kahvaltım
1 dilim ekme
8 zeytin(Küçük)
peynir
1 doöates
maydanoz
Vayyyy arkadasssss havalara bak. 59mus daaaa 55yapacakmisss peh peh pehhhkaptanımm benim hedef kilom 59.0 dı
daha mezun olmak istemiyorum
hedef kilom şimdi 55
Yuppe gruptan çıkıyorvm diyor
Halbuki yemesine içmesine çok özen gösteriyor.sporunu ihmal etmiyor.tam takım için güçlü bir kolon.
Hem hedefe ulaşmadan çıkmak yok yasak dimi
Uzuldum..sevindim... karistim.. mutlaka burada kal.. biz seni itttiririz merak etmeC CallanPinckney dun aksam kafam atti kalmak istemedim cok sorguladim kendimi ama senin dedigin gibi geri kalmak istemem ...sadece kiloma ve sporuma odaklanicam kusura bakmayin gir cik yapmak istemezdim ben biraz atarli biriyim ve dusunmeden hareket edebiliyorum simdi hemen tartilip geliyim
Ellerine saglik yaaa ne guzel yapmissin..Eki Görüntüle 1403592 grafiğin son hali
Kizzzz ben niye dikkat etmedimmmBir sey gordum sanki yanımdan gecıp el sallayon bırını gordum sanki evet evvveeett evv veeett emineyı gordumtebrıkler arkadasımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?