- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.198
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #133.741
hoşgeldin canımMerhabalar,
Aranıza bugün katıldım. 34 yaşındayım. 2 oğlum var, biri 3 diğeri 1 yaşlarında ve aynı zamanda çalışıyorum.
Aslında doğum kilolarını vermiştim fazladan 3-4 kilom kalmıştı ama son 1 ayda ne olduğunu anlamadan 6 kilo birden aldım ve çanlar çalmaya başladı tabi.
63,5 kiloyum ve 1 yılda 52'ye inmeyi hedefliyorum. Umarım başarabilirim, hep beraber başarabiliriz.
Bugün öğleden sonra katıldığım için menü paylaşmıyorum çünkü bir kahvaltı yaptım ki akıllara zarar
Yarından itibaren düzenli olarak paylaşacağım.
Yalnız şu hesaplamayı bilmiyorum.
Kısa bir liste olsa kim kimdir ben de tanısam süper olur.
İyi geceler hepinize,
Doğa
kaptanım sana yazmıştım ama tekrar yazayımgünaydınlar bugün iş bası sanki öğretmen gîbi bende sömrstr ûaptım bu sene
doğa cım ben kaptan sahnur sa diyebilirsin jamuda çalışıyprum 2 oğlum var !en yaslınız benim 44 tasına gitdim yaa cepten sinir oldum işe gecince tazarı
Hoşgeldin doğa aramızaaMerhabalar,
Okudum, kabul ettim.
1.62 boyunda 63,5 kilo ağırlığındayım.
Başka yapmam gereken birşey var mı? Gruba katılmak için yeterli mi?
Teşekkürler, Doğa
Çok şükür kaptanım eksik olmasınlarooo hepsi tam oldu desene
Renk renk desen desen ilaçlarım varant kullanıyormusun ozaly cim yaa
Sağolasın hmcimAyy Ozalycim, hepsi geçecek birden ama inan buradan benim içim acıdı.
Kalori sepeti var canım ben kullanıyorumKızlar, fat secret haricinde telefona yüklenebilen bir uygulama daha vardı o neydi?
Telefonumdan internete girmek işkence. Bir şeyler yükleyip, ona kaydedeyim diyorum kalorileri.
Callancım fringedeki hatunun resmini koymuşun, erkeksi bir tipi var ama bende çok beğenirim kendilerinikaptanım sana yazmıştım ama tekrar yazayım
bu hafta çeviriyle uğraşacağım,bundan çok az girebileceğim ve menü denetimi yapamayacağım
bana izin var mıama akşama menü spor ve su bildirimimi mutlaka yaparım
öpüyorumm
günaydın
hafta sonumdan çok bahsetmk istemiyorum
özet geçersem gözlemeler, sucuklu yumurtalar.....
ama bide cumartesi hıç durmadan sabahtan akşama kadar temızlık
yenı hafta yenı hedefler.inşallah bu hafta uslu dururum
sabah menum
bol yeşillik 3 çeri domates peynir 7 zeytin 1 dilim ekmek yeşil çay
inşallah yuppe uğraşıyoruz bakalım :)Canim verirsin ya bende veremem saniodum 64 le kilo vermeye karar aldim 63.3 le buraya geldim 2 haftada 61.8 leri gordum su ve spor yapinca gidiomus gercekten sendende gider
evet kafada bitirmek lazım önce. spor da çok önemli tabi. şu sporu yoluna koymalıyım.anım yeterki sen iste kg vermeyi önemli olan o sen istedikten sonra gerisi hikaye arada mıralimiz bozuluyor canımız sıkılıyor ve biz hıtsımızı yemekten alıyoruz bunu yapmamak lazım bende dün akşam canım viski istedi biraz vidki içtim o yüzen sabah kalkar kalkmaz leslie 2 öile yaptım haftasonu abartmak yok diye de kendine cezamı verdim ptesi 69,5 un altında olmam lazım
rahatsızlığından dolayı menü böyle galiba. çok geçmiş olsun tekrar06.02.2015
Menüm
Sabah yarım kase tarhana
Öglen 1 kaşık et,1 kaşık patates püresi
Sütlaç
Akşam gene tarhana
07.02.2015
Sabah tarhana
Öglen 1 kaşık nohut ve light yogurt
Supangle
Aksam şehriye çorbası
Bol bol ilaç ve su
Ay ne zor hiç sormayın ama böle giderse bu hafta rekor kırarım :)
ben daha önce 13. takımdaydım ordan hatırlıyorsundur belki . eskişehirli olmana çok sevindim ama eskişehirde yaşamıyorsun sanırımSeyyahcım, ben kadınlar kulübüne katılmadan önce de diyet gruplarını takip ediyordum. Çok tanıdık geldin bana.
Bu arada ben de Eskişehirliyim Callan arkadaşımızın dediği gibi.
.
mısır hariç fındık bademden zarar gelmez kaptan.yaa kızlar benim ufaklık 2,5-3 arasında 3 kere uykudan kaldırınca uyku tutmadı beni yaaa bu saatlerde normalde uyurdum keşn sabah 7 de de kalkacak
bugun sabah
haşjanmış yumurta
peynir
1 dikim ekmek
öğle
5 kalık ıspanak
akşam
3 kalık pilav
haşkanmış tavuk eti 2 kaşık
bomba şimdi geliyor
10 çip fındık
1-2 kaşık kavrulmuş mısur
4-5 çip badem
su 2 lt civar
spor keslîe iki mile
akşam ki kurutemişler işi bozdu
bu arada cepten bu saatte anca böyle yazanildim
hoşgeldin doğa, ben de yeniyim .Merhabalar,
Okudum, kabul ettim.
1.62 boyunda 63,5 kilo ağırlığındayım.
Başka yapmam gereken birşey var mı? Gruba katılmak için yeterli mi?
Teşekkürler, Doğa
hafta sonları öğün saatleri şaşıyor malesefSelam kizlar dunki menumu paylasayim
7 subat
Sabah rafadan yumurta light peynir 2 zeytin 1 kup kasar 1 dilim tam bugday
Oglen tarhana çorbası
Ara elMa
Aksam disardaydik eve gelinceçocuklarri doyurdum kendimde atistirdim peynir zeytin felan yarim ogun oldU
2.5 litre su 1 nescafe artik tek seker
Sadece spor olarak Leslie 2 mile yapabildim 2 saat avm de magza magza gezmeyi saymazsak :)
geldi mi hepsi birdn gelir zatenEvet hanimlar
Ben voltranı oluşturdum
Dış+sinüzit+nezle+regl
Combo yaptim bir anda hepsini aradan çıkarayım dedim.
elleirne sağlık , o kadar şeyı yapıp yememek büyük irade .Kızlar, ölüyorum yorgunluktan.
Yarına bir pasta yapmam kaldı hazırlık olarak.
2 çeşit poğaça, 1 kurabiye, 1 de katmer yaptım.
Yarın da pastamı yapacağım.
Onun haricinde, halı falan silmem lazım.
Halım beyaz, misafirler varken silemedim doğal olarak.
Aslında misafir sonrası derinlemesine temizlik yaparım ama yetişmezse şimdilik genel olarak yaparım, sonra tek oda tek oda girerim.
Yarını da atlattım mı full time buradayım.
Hoş yarın da gelirim de biraz az olur.
haha çok güldüm eşine. ne güzel motive ediyor seniYahu, 1 haftadır ilk kez kendimi evimde hissediyorum.
Eşimle başbaşa yemeğimizi yedik.
Sohbetimizi ettik.
Paşam kahve yaptı.
İşlerim var o yüzden kalktım mecburen.
Hem evde, hem de bilgisayarda toparlanması gerekenler bolca ama olsun.
Hepsine yetişirim ben.
Bu arada, yarım saat de olsa bisiklete binmek istiyorum bugün.
Biraz önce eşim, sen de bir değişiklik var deyip duruyor.
Neymiş o diyorum.
Pek yeni bisiklet almış gibisin diyor.
Dedim, taş olmuşum dimi aldığım gibi, bir de binince düşün.
merhaba ben de burcu. tekrar hoşgeldinMerhabalar,
Aranıza bugün katıldım. 34 yaşındayım. 2 oğlum var, biri 3 diğeri 1 yaşlarında ve aynı zamanda çalışıyorum.
Aslında doğum kilolarını vermiştim fazladan 3-4 kilom kalmıştı ama son 1 ayda ne olduğunu anlamadan 6 kilo birden aldım ve çanlar çalmaya başladı tabi.
63,5 kiloyum ve 1 yılda 52'ye inmeyi hedefliyorum. Umarım başarabilirim, hep beraber başarabiliriz.
Bugün öğleden sonra katıldığım için menü paylaşmıyorum çünkü bir kahvaltı yaptım ki akıllara zarar
Yarından itibaren düzenli olarak paylaşacağım.
Yalnız şu hesaplamayı bilmiyorum.
Kısa bir liste olsa kim kimdir ben de tanısam süper olur.
İyi geceler hepinize,
Doğa
callan cım tabiiki işlerini hallet sana güveniyorum spor ve menülerinde yoğunluğa rağmen güzel olacakkaptanım sana yazmıştım ama tekrar yazayım
bu hafta çeviriyle uğraşacağım,bundan çok az girebileceğim ve menü denetimi yapamayacağım
öpüyorumm
geçmiş olsun tekrardan canım benim yaa inşallah bir an önce atlatırsın bünyede zayıf düşünce ondan bu kadar uzun sürdü bence senin rahatsızlığınHoşgeldin doğa aramızaa
Çok şükür kaptanım eksik olmasınlar
Renk renk desen desen ilaçlarım var
Pijamama uygunu içiyorum :)
Kaptanım ant var biteral var şurup var aferin var.Herşeyim var çok şükür :)
Sağolasın hmcim
İnşallah geçecek ama 5 gün oldu şişlik gitmedi bu dişimdeki yakın zamanda cerrahi çekim yaptıran var mı ya
Geçmiomu hemen şişlik yoksa enfeksiyon mu var acaba ?
Kalori sepeti var canım ben kullanıyorum
Callancım fringedeki hatunun resmini koymuşun, erkeksi bir tipi var ama bende çok beğenirim kendilerini
hava değişiminden olmuıştur şekerim dikkat et kendi,neGunaydın kızlarrrrr
Fena grıp olmusum mm
gözlemeler sucuklu yumurtalar sana kilo olarak dönmüştür ama hafta içi hepsini verirsin,bir de üstüne kilo verirsin merak etmenedemek istedin
çokmu kötü?
Zaten şu masabaşı işleri yok mu hepimiz bu yüzden böyleyiz. Doğum iznindeyken çok güzel kilo vermiştim. İki çocuk da küçük olduğundan yerimde durmuyordum.
günaydınlar bugün iş bası sanki öğretmen gîbi bende sömrstr ûaptım bu sene
doğa cım ben kaptan sahnur sa diyebilirsin jamuda çalışıyprum 2 oğlum var !en yaslınız benim 44 tasına gitdim yaa cepten sinir oldum işe gecince tazarı
kaptanım sana yazmıştım ama tekrar yazayım
öpüyorumm
Hoşgeldin doğa aramızaa
Çok şükür kaptanım eksik olmasınlar
Renk renk desen desen ilaçlarım var
Pijamama uygunu içiyorum :)
Kaptanım ant var biteral var şurup var aferin var.Herşeyim var çok şükür :)
Sağolasın hmcim
İnşallah geçecek ama 5 gün oldu şişlik gitmedi bu dişimdeki yakın zamanda cerrahi çekim yaptıran var mı ya
Geçmiomu hemen şişlik yoksa enfeksiyon mu var acaba ?
Kalori sepeti var canım ben kullanıyorum
Callancım fringedeki hatunun resmini koymuşun, erkeksi bir tipi var ama bende çok beğenirim kendilerini
bu arada kızlar sabah +o,3 kg çıktım
haftasonu hiç kaçamak yapmadım ama sağlıklı gıdalardan büyük porisyon yedim
bu hafta hedefime ulaşırım inşallah
öpüyorum
akşama görüşürüz
Ozaly ben de sert güçlü kadınları seviyorum galiba..bu tarz insanları rol model alıyorum..seksiliği ile ön plana cıkan değil de, durusuyla zekasıyla ön plana cıkan kadınlara hayranlık duyuyorum..fringedeki bu hatun da hiç öyle seksiliğini kullanmadı,hep sert bir duruşu vardı
inşallah yuppe uğraşıyoruz bakalım :)
evet kafada bitirmek lazım önce. spor da çok önemli tabi. şu sporu yoluna koymalıyım.
rahatsızlığından dolayı menü böyle galiba. çok geçmiş olsun tekrar
ben daha önce 13. takımdaydım ordan hatırlıyorsundur belki . eskişehirli olmana çok sevindim ama eskişehirde yaşamıyorsun sanırım
mısır hariç fındık bademden zarar gelmez kaptan.
hoşgeldin doğa, ben de yeniyim .
hafta sonları öğün saatleri şaşıyor malesef
geldi mi hepsi birdn gelir zaten
elleirne sağlık , o kadar şeyı yapıp yememek büyük irade .
haha çok güldüm eşine. ne güzel motive ediyor seni
merhaba ben de burcu. tekrar hoşgeldin
15 gündür izinde olunca geldiğimden beri gelen giden koşturmacalar devam ediyor
callan cım tabiiki işlerini hallet sana güveniyorum spor ve menülerinde yoğunluğa rağmen güzel olacak
geçmiş olsun tekrardan canım benim yaa inşallah bir an önce atlatırsın bünyede zayıf düşünce ondan bu kadar uzun sürdü bence senin rahatsızlığın
seyyah cım ne güzel 400 gr gitmiş ee ne yapıyoz bu hafta daha dikkatli olacağız haftasonu kaçamakları maalesef hepimizde oluyor
hm22 canım sen yarın itibari ile tam dönüş yapacaksın menüleri gelince sen denetlersin callan gelene kadar
Gunaydın kızlarrrrr
Fena grıp olmusum mm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?