- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #133.701
geçmiş olsun .
hoşgeldin doğa cım aramıza haftasonu olunca biraz sakindir buralar yarın gareketlenir tatlım genel kurallar gereği 3. cuma takım listesin girebiliyorsun ama takım içi listesindesin katılımın yeyerli olursa tatlımMerhabalar,
Okudum, kabul ettim.
1.62 boyunda 63,5 kilo ağırlığındayım.
Başka yapmam gereken birşey var mı? Gruba katılmak için yeterli mi?
Teşekkürler, Doğa
nisana daha 2 ay var tatlım cok rahat olursun beni yene yene bak emine seni solladı geçti ona göre azim kraliçemBu arada esımın kuzenının sozu vardı ya dugun muhtemelen nısanda benı telas sardı ne gıycem dıye umarım o zaman 67 olurummmmm bu arada sozde elbıse gıydım cok hostuuu
bu gün gece uykusuz olunca saçma sapan bir gündü hiç biley yapasım yok yarına yemek yaptım sadece hava soğuk diye dışarıda çıkmadık evde pinekleyip duruyom
ooo hepsi tam oldu deseneEvet hanimlar
Ben voltranı oluşturdum
Dış+sinüzit+nezle+regl
Combo yaptim bir anda hepsini aradan çıkarayım dedim.
canım gözüm aydın hem bisiklete hem de kv lerin gitmesine
valla bende kv olacam ilerde ama ne bu kv lerden çekilen yaa düşün hadi sen gençsin eşim 46 yaşında 2 sene önce geldiklerinde kadın dizine yatırmaya kalktı anlatsam daha neler ama boşver sıkma canınıeşinle senin aran iyi nasıl olsa
haa bu arada sucuk meselesi de ayıp yaa sadece ona koyup diğer tabaklara başka şey koymak
canım çekilirken hiçbirşey hissetmiyorsunda benim çekildikten sonra fenaydi. Gerçi şu sinüzit atağı yüzünden böyle oldum dişle alakası yok. Ağrı kesici alınca diş sıkıntı sı geçiyor
Amin canım teşekkür ederim
Eğer sana gicikligina olmadığını düşünuyorsan o zaman dert etme tatlım
ama sadece kuzucuğuna yedirmesi pek hoşta birşey değil. Sen çok temiz kalplisin konduramıyorsun bence.
ay toplightim alem birşey ay çok hoşuma gitti :)
töbe töbe piştak çekip gazını almamış neyseki :)
Merhabalar,
Okudum, kabul ettim.
1.62 boyunda 63,5 kilo ağırlığındayım.
Başka yapmam gereken birşey var mı? Gruba katılmak için yeterli mi?
Teşekkürler, Doğa
canim buna soguk savas deniyor ayip tabiki yani tmm oglun ama ayip tek tabak yapilirmi %99u geliniyle rekabet halinde maalesef benimkinin yaptiklarini anlatsam şok olursun aman sunirlerim gelmesin gene iyiki uzaklar bide yakininda oldgunu dusunsene
Hm cım davranıslar hos degıl elbette ama benım de oglum var o yuzden ben kayınvalıde tarafından bakıyorum cocugu netıcede yaa ben de ılerde ogluma tıtrerım ama gelin kızımı uzmedennn
Bu arada esımın kuzenının sozu vardı ya dugun muhtemelen nısanda benı telas sardı ne gıycem dıye umarım o zaman 67 olurummmmm bu arada sozde elbıse gıydım cok hostuuu
canım davet et tatlım eminenin mezuniyetine az kaldı bir de zaten 3. cuma girecekleri için çoğu sıkılıp gidiyor mesela ahri hytsvngzl den ses yok neva ve ates su da öyleKaptanım, takıma başka kimseyi davet edecek miyiz?
csnım ben salıdan cumaya nerdeyse 2 kg verdim ki sen azim kraliçesisinHaftaıcı 10 saat spor yapsam haftasonunu paklamazzzz
vovv resim var mıı,sadece buradaki üyelerin görebileceği albümm yapsana azim kraliçesBu arada esımın kuzenının sozu vardı ya dugun muhtemelen nısanda benı telas sardı ne gıycem dıye umarım o zaman 67 olurummmmm bu arada sozde elbıse gıydım cok hostuuu
bekliyorum meraklaHedefım kucuk ama ulasmak zor cunku ıCallan ekliyim
profiline koysana şimdi,bitek ben göreyimNasıl yapcam sadece sızın gorcegınız album bılmıyorum kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?