- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #133.721
Sen de canımsın yaaasçıtır servey maşallahhhhh
fıstıkk gibisin sen yaa
hiçç 70 değilsin ya,normalde söylesen inanmam
Canımsın peki sen nasılsın senı cok merak ettım ya ya profılden koysana yada özelden tanışıyor olsaydık adanada senı gormeye gelirdımmben cok beğendim serveyim seni maşallah
Yanı kardes degılBursada esımın kız kuzenı sozlendı damat yabancı
canım aynaya bak ve bu güzelliği görBen kendımı pek begenmemmmm
Can can ıyı geceler sana daaaserveyim öpüyorum seni,iyi geceler diliyorum
benim fıstık gece on kere uyanıyor,bundan hemen yatmam lazım
yarın görüsürüz,şu çeviri aralarında uğrarım
yarın artı kaçta çıkacağız bakalım
canım davet et tatlım eminenin mezuniyetine az kaldı bir de zaten 3. cuma girecekleri için çoğu sıkılıp gidiyor mesela ahri hytsvngzl den ses yok neva ve ates su da öyle
fsncy geldi sma şimdiden devamsızlık yapıyor o yüzden siz görürseniz dsvet edin
haa gecmiş olsun gitmiş sizinkiler
yok tatlım bizimki yatmadı ama genede kv lerin hala küçük çocukları
csnım ben salıdan cumaya nerdeyse 2 kg verdim ki sen azim kraliçesisin
vovv resim var mıı,sadece buradaki üyelerin görebileceği albümm yapsana azim kraliçes
kızlarr haftasonu hiç tatlı hamurişi filan yemedim ama normal yemeklerden porsiyonların büyüktğ,bakalım yarın artı kaçta çıkacağım
toplight kaptanım bu hafta eşimiin makalesi varmış,yeni haberim oldu,bundan ben de ceviri yapmak zorundayım.bu hafta izin alabilir miyim? menü denetimi yapamayacağım ama hergün menü ve sporumu bildiririm cuma da kilo mu bildiririm
hm22 canımm kaynanın yaptıklarına takılma,kötü niyeti yoktur de geç,yoksa sinir olduğunla kalıyorsun
benim de bir tanıdığım çok saygısız davranıyor,kötü niyeti yoktur,ben yanlış anlamışımdır diyorum geçiyorum..yoksa yine sinir olan ve zararda olan ben olacağım
bu arada ben de eşimin ailesine hep siz derim,araya mesafe koymak önemli benceararım hallerini hatırlarını sorarım sürekli ama mesafeli olurum..yoksa bu hayatta mağlesef yüz bulan tepene cıkıyor-tabiri caizse. .herkesle az konuşacaksın ve özelini paylaşmayacaksınen iyi çözüm bu...
kızlar bugun hayatımızda bir değişiklik yapalım..kendi vucudumuza,ruhumuza,içsel gelişimimize odaklanalım..kendimizi sevelim..hayatımızı sevelim
Amannnn sıhırli bır degnek degse de 65 kilo olsammmm
serveyim öpüyorum seni,iyi geceler diliyorum
benim fıstık gece on kere uyanıyor,bundan hemen yatmam lazım
yarın görüsürüz,şu çeviri aralarında uğrarım
yarın artı kaçta çıkacağız bakalım
Merhabalar,
Aranıza bugün katıldım. 34 yaşındayım. 2 oğlum var, biri 3 diğeri 1 yaşlarında ve aynı zamanda çalışıyorum.
Aslında doğum kilolarını vermiştim fazladan 3-4 kilom kalmıştı ama son 1 ayda ne olduğunu anlamadan 6 kilo birden aldım ve çanlar çalmaya başladı tabi.
63,5 kiloyum ve 1 yılda 52'ye inmeyi hedefliyorum. Umarım başarabilirim, hep beraber başarabiliriz.
Bugün öğleden sonra katıldığım için menü paylaşmıyorum çünkü bir kahvaltı yaptım ki akıllara zarar
Yarından itibaren düzenli olarak paylaşacağım.
Yalnız şu hesaplamayı bilmiyorum.
Kısa bir liste olsa kim kimdir ben de tanısam süper olur.
İyi geceler hepinize,
Doğa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?