- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #133.801
Slm arkadaş bende aranıza katılmak istiyorum umarım işe yarar çünkü artık kilolu olmak çok zoruma gidiyor eski kıyafetlerimi yeniden giyebilmek istiyorum yeni aldığım kıyafetleri büyük beden kısmından almak istemiyorum.
hmcim çok teşekkür ederim. evet iyiyim şu anda. zamanla alışıyor inssan herşeye.
sınava hazırlanıyorum şu anda. dersane git gel. bir de ev taşıyacağım bu ayın sonunda onunla uğraşıyorum.
normalde istanbul üni mezunuyum. o yüzden istanbulda hukuk istiyordum. şimdi boğaziçi tarih ekledim hedefim arasına. bakalım hangisi gelirse
ya aslında amacım sıvı ağırlıklı tüketmek. çok acıktığımda bastırsın diye belki bi elma ya da bi kase yoğurt ekleyebilirm.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ome-hep-birlikte.792924/page-19#post-39263520kızlar ben bi leslie 5 mil devirmeye gidiyorum
canım çok iyi ingilizcen olsa da tıp makaleleri zor tatlım yaa ben 1-2 tane gelinimiz için çevirmiştim de latince terimler falan çok fazlayok canım eşim için tıp makalesi
keşke ingilizcem okadar iyi olsaydı da bir saatte her seyi çevirebilseydim..belki bir gün olur..
valla benim diyetisyen akşam salataya 1/2 avakado koy diyor gecenlerde bayaa koyuyordum da dün aldım bugün gene başlayacağım zayıflamaya etkisi çok fazlaymışkızlar avokado 541 kalori,bir meyve nasıl bukadar kalorili olur ya anlayamadım
hıoşgeldin tatlım dediklerin çok doğruYa kızlar ailemin yanında akraba ziyaretlerinde falan bulunduk tabi. Neyi fark ettim? Biz ailece şişmanız. Hatta sülalece. Gözlemlediğimde 1- bizim için yemek çok önemli. İlk aklımıza ne yiyelim sorusu geliyor.2- yemekten hepimiz zevk alıyoruz.3- porsiyonlarımız büyük 4- yağlı ve tuzlu yiyoruz5- çayın yanında mutlaka hamur işi var. 6-yemeğin ardından tatlı. Ee sonuç hepimiz şişman. Sanki bu kadermiş gibi. Yada ne biliim soyumuz şişman bizde şişmanız gibi. Ya böyle yersen şişman olmamak mucizeHepimiz aynı şeyi söylüyoruz metabolizmamız yavaş. Ya bu gidişe dur diyeceğim. Takım sayesinde bir sürü şey öğrenmişim de gözlemlemişim. Farkındalık kazanmışım resmen
haftasonu hepimizin biraz abartıyoruz ama toparlama zamanı çok sıkı yapma normal diyet tarzında yapabilirsin veya 1-2 gün dukan gibi protein ağırlıklı beslenebilirsineveet tüm mesajalrı okuyup cevap yazıp ancak geldim :) haftasonumdan bahsetmeyim bende kalori kalori kalori ve kalori... sadece squat yapabildim. anladım ki önce midemi küçültmem gerekiyor. bugünden cumaya kadar diyet yapmak yerine doğrudan yemek yememeye karar verdim. sadece sabahları k flakes yiyprum. öğlen eti form bir paket ufak bisküvilerinden yerim. akşamlarıda çorba. şimdi mercimek yaptım. çarşambada tarhana yaparım. şimdilik böyle devam edicem.
valla benim iphone ama bende bilmiyom bi uygulama çok aktif kjullanıcı değilim bulursanız bana da haber verinSpeedycim, ben de buradaki ruhu çok seviyorum.
Yalnızca kilo vermek için değil, insanın ruhuna da çok iyi geliyor.
Ben, dışarıya kadar biraz duygularımı tutucuyumdur.
Sinirimi, moral bozukluğumu vs belli etmem.
Duygularım içimde çok yoğundur ama çok rutin gözükür.
Ama burada, o kadar güzel anlatıyorum ki her şeyi.
Terapi gibi geliyor.
Callancım, sallama da iyi kas çalıştırıyordur aslında.
Tuttum ben bunu.
Akşama da Eskişehirspor- Galatasaray maçı var.
Hatta misafirlerim de maça gelecek.
Speedycim, 10 numara sonuç
Uzun zaman önce bir programda dinlemiştim bunu da gülümsemiştim.
Klasiktir Türk ailelerinde, biz genetik olarak şişmanız demek diyordu.
Genetik değil, ailenin beslenme alışkanlıkları aynı o yüzden demişti.
Gerçekten öyle. Elbette genetik önemli ama asla genetiğim kilolu, veremiyorum yok.
Yalnızca bazılarımız daha şanslı, dikkat etmeden de kilosunu koruyabiliyor.
Kollontaicim, başın saolsun.
Ne denir, ne söylenir bilemedim.
Hiç kolay değil.
Umarım daha iyisindir şu anda.
Benim hafızam durdukça yerine geliyor.
Sınava hazırlanmak istediğini hatırlıyorum o dönemde yanlış değilsem.
Ben de iyiyim, hala bıraktığın yerlerdeyim.
Kaptanın telefonu iphone diye hatırlıyorum, uygulama kullanıyor mu bilmiyorum ama yardımcı olur heralde şeker.
bende değilim merak etme tatlımtek eskişehrli olmayan ben miyim
hoşgeldin serpil aramıza hepimiz aynı amaç için burdayız hm22 arkadaşımız bahsetmiş ilk sayfada kurallarımız var eğer onları kabul edersen bizimlesin tatlımSlm arkadaş bende aranıza katılmak istiyorum umarım işe yarar çünkü artık kilolu olmak çok zoruma gidiyor eski kıyafetlerimi yeniden giyebilmek istiyorum yeni aldığım kıyafetleri büyük beden kısmından almak istemiyorum.
bu arada sen işe başlayacaktın en son ayrıldığında sanki ev arkadaşı sorunun falan vardı ne oldu?hmcim çok teşekkür ederim. evet iyiyim şu anda. zamanla alışıyor inssan herşeye.
sınava hazırlanıyorum şu anda. dersane git gel. bir de ev taşıyacağım bu ayın sonunda onunla uğraşıyorum.
normalde istanbul üni mezunuyum. o yüzden istanbulda hukuk istiyordum. şimdi boğaziçi tarih ekledim hedefim arasına. bakalım hangisi gelirse
geldim bileeehttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...ome-hep-birlikte.792924/page-19#post-39263520
Ayın 11'inde toplu başlayacağız katılmak istersen.
benimde içimde kaldı boğaziçi. o yüden istiyorum.Hoşgeldin Serpil aramıza. İlk sayfadaki kuralları okuyarak, kabul ettiğini belirttikten sonra aramıza katılabilirsin.
Kolay gelsin canım şimdiden.
Boğaziçi psikoloji adını duyunca iç geçirdiğim yerlerden bir tanesidir.
Sayısalcı olunca çok alakasızdı tabi zamanında.
Umarım hedefine ulaşırsın.
Sonrasında bu şekilde devam edebilecek misin peki kollontaicim?
Çünkü birden normal düzene dönünce çok kolay kilo alabilirsin.
ne çok eskişehirli varmış ne güzel. çok soğuk memleket bu günlerde. ama ayazı da güzel :)2003 Anadolu mezunum canım bende.
benim diyetisyenim 2 lahmacuna kadar izin veriyordu. yanına ayran ve salatayla. akşam yemem gerekn ekmeği yemiyordum telafi olarak.Hafta sonu herkez kaçamağı olmuş
Ben ise yediğim yarım lahmacun dan pişmanlik duyuyorum:))
sen de mi eskişehirde okudun?ben de 2006 mezunuyum
.
ben asla bu kadarla duramam. halsizlik yapar bende. yoğurt ya da kepekli sandvic(tavuklu,ton balıklı) falan yiyebilirsin belki öğünlerde.eveet tüm mesajalrı okuyup cevap yazıp ancak geldim :) haftasonumdan bahsetmeyim bende kalori kalori kalori ve kalori... sadece squat yapabildim. anladım ki önce midemi küçültmem gerekiyor. bugünden cumaya kadar diyet yapmak yerine doğrudan yemek yememeye karar verdim. sadece sabahları k flakes yiyprum. öğlen eti form bir paket ufak bisküvilerinden yerim. akşamlarıda çorba. şimdi mercimek yaptım. çarşambada tarhana yaparım. şimdilik böyle devam edicem.
arkadaşla rben leslie yi defalarca denedim ama 10 dk dan sonra kan ter içinde kaldım. siz ne kadar sürede alıştınız 5 mil yapmayakızlar ben bi leslie 5 mil devirmeye gidiyorum
hoşgeldin serpil :)Kuralları okudum kabul ediyorum kızlar kazamız mübarek olsun hadi bismillahirrahmanirrahim.
canım ben direk 5 mille başladım. yemeği de çok aramıyorum normalde. tek öğün yiyorum genelde ama çok yiyorum amacım onu azaltmak.ne çok eskişehirli varmış ne güzel. çok soğuk memleket bu günlerde. ama ayazı da güzel :)
benim diyetisyenim 2 lahmacuna kadar izin veriyordu. yanına ayran ve salatayla. akşam yemem gerekn ekmeği yemiyordum telafi olarak.
sen de mi eskişehirde okudun?
ben asla bu kadarla duramam. halsizlik yapar bende. yoğurt ya da kepekli sandvic(tavuklu,ton balıklı) falan yiyebilirsin belki öğünlerde.
arkadaşla rben leslie yi defalarca denedim ama 10 dk dan sonra kan ter içinde kaldım. siz ne kadar sürede alıştınız 5 mil yapmaya
afiyet olsun patates kızartması olmasaymış keşke ama tabi yeni olduğumdan beslenme düzenini,kilonu vs. bilmiyourm.oğle yemegi
6 kaşık zeytnyağlı kereviz
biraz yoğurt
1 dilim ekmek
1 tane patates kızartması
hoşgeldin serpilKuralları okudum kabul ediyorum kızlar kazamız mübarek olsun hadi bismillahirrahmanirrahim.
5 mil kaç dk sürüyordu ben çok hamlamışım ya neden yapamıyorum ki. nefesim kesiliyor. tekrar denemem lazım ama önyargı oluştucanım ben direk 5 mille başladım. yemeği de çok aramıyorum normalde. tek öğün yiyorum genelde ama çok yiyorum amacım onu azaltmak.
hadi bakalım kolay gelsin tatlım yaa ankarada olsaydın bende oğlumu gönderirdim matematik dersi için anacım biz denklemler falan hallediyoruz güyaa yüksek matematik gördük ama 4. sınıfta denklem anlatmadan problem çözmek ne zormuşkaptancım ev arkadaşı bulduk ama biz hayatımızda bu kadar pis kadın görmedik. kendisi de odası da kokuyor. geçen konuştuk. biz de daha ucuz bir eve çıkıp onunla kalmamaya karar verdik. iki kişi kalmaya devam edicez. babam vefat edince maaşı bana kaldı. arada da özel matematik dersi veriyorum iki öğrencim var bana yetiyor şimdilik.
aminn hadi bakalım ilk olarak yarın sabah aç karnına tartılıp kilonu bildir kayıt altına alalım ondan sonra da 3. cuma listeye girersiniz güzel kg verirseniz takımımıza yeni canlar geliyor canlanıyoruzKuralları okudum kabul ediyorum kızlar kazamız mübarek olsun hadi bismillahirrahmanirrahim.
yaa ben 5 mile yapmadım hiç 1-2 mil yaptım o da çok fazla terletmedi beni birden 5 mile le başlama 1-2 mille başla bir gün 5 mile yapıp 3 gün yapmamaktansa hergün 1 veya 2 mil yapmak daha sağlıklı bence çünkü spor hayatımızın bir parçası olmalı sağlıklı yaşamamız içinne çok eskişehirli varmış ne güzel. çok soğuk memleket bu günlerde. ama ayazı da güzel :)
benim diyetisyenim 2 lahmacuna kadar izin veriyordu. yanına ayran ve salatayla. akşam yemem gerekn ekmeği yemiyordum telafi olarak.
ben asla bu kadarla duramam. halsizlik yapar bende. yoğurt ya da kepekli sandvic(tavuklu,ton balıklı) falan yiyebilirsin belki öğünlerde.
arkadaşla rben leslie yi defalarca denedim ama 10 dk dan sonra kan ter içinde kaldım. siz ne kadar sürede alıştınız 5 mil yapmaya
tatlım gün sonunda menünü toplu paylaşırsan daha iyi olur bu şekilde hepsini gözden kaçırabiliriz arada paylaşmanın böyle sorunları oluyoroğle yemegi
biraz yoğurt
1 dilim ekmek
hoşbuldum teşekkürlerhoşgeldin serpil :)
teşekkürler desteklerinizle herşey güzel olacak inşallah.afiyet olsun patates kızartması olmasaymış keşke ama tabi yeni olduğumdan beslenme düzenini,kilonu vs. bilmiyourm.
hoşgeldin serpil
benimde içimde kaldı boğaziçi. o yüden istiyorum.
ya midem küçülürse o kadar yemeğe düşmem zaten. çok yemek de pişmiyor evde işin aslı :)
kaptancım ev arkadaşı bulduk ama biz hayatımızda bu kadar pis kadın görmedik. kendisi de odası da kokuyor. geçen konuştuk. biz de daha ucuz bir eve çıkıp onunla kalmamaya karar verdik. iki kişi kalmaya devam edicez. babam vefat edince maaşı bana kaldı. arada da özel matematik dersi veriyorum iki öğrencim var bana yetiyor şimdilik.
oğle yemegi
biraz yoğurt
1 dilim ekmek
Kuralları okudum kabul ediyorum kızlar kazamız mübarek olsun hadi bismillahirrahmanirrahim.
ne çok eskişehirli varmış ne güzel. çok soğuk memleket bu günlerde. ama ayazı da güzel :)
yaaa ben böyle olacağını bilseydim baştansöylerdim, annemlerde internet vardı, önceden rahatöa bağlanıyordum, bu sefer sürekli bağlantı kesildi, giremedim bi türlühayat cım insan bu kadar habersiz bırakır mı keşke haber verseydin kuzum yaa ilk hafta da bildirim yapmayınca gecen hafta seni izinli geçtik sen ve gözde de ses çıkarmadınız hiç gideceğiz diye neyse artık dönülmüş ama sizin yokluğunuzda ana paylaşımdaki kurallar değişti izne çıkan üye eski kilosuna gelene kadar listeye giremiyor o yüzden sık dişini bir an önce eski kilona gel de listelere gir tatlım bu arada ben de 15 gün izin almıştım tatilde 2 kg üzerinde almıştım ama 3-4 günde hallettim yeni gelen kg lar olduğu için çabuk gidiyorlar son kilolar
bu iyiymişhaa bu arada spor topiği açıldı tatlım leslie yapıyoruz haberin olsun eğer menü de hiç spor yoksa günlük min 10 squat veya 50 tane ipsiz ip atlama hareketi yapılacak
iyi insan lafının üzerine gelirmişKaptanım, halım beyaz, krem, kahve tonlarında.
Kiri çok belli ediyor.
Misafir varken de hiç silinmedi doğal olarak.
Baktım kirli gibi duruyor içim rahat etmedi.
Hiç gücüm kalmamış zaten dün, eşim de üzerinden geçti saolsun parladı da rahatladım.
hytsvncgzl, biz de nereye kayboldun diye daha bugün konuşmuştuk.
Hadi bakalım, artık telafi zamanı yuppecim.
Ciddi misin Yuppecim? O kadar çabuk alıştın demek. Umarım benim de öyle olur.
Gerçekten sevecek gibiyim.
Bir de ayakkabı ile mi kullanıyorsun?
Dün ayakkabı hazırlayamadım, normalde öyle yapmam gerekli sanırım. Ayağımı acıttı çünkü.
Ben de çok isterdim harika bir İngilizcem olmasını ama hiç sevmiyorum. O yüzden zor gibi.
Callancım, avokado çok yağlı bir meyve ama ben de beklemiyordum 541 kalori olmasını. 100 gramı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?