Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldin Serpil aramıza. İlk sayfadaki kuralları okuyarak, kabul ettiğini belirttikten sonra aramıza katılabilirsin.

Kolay gelsin canım şimdiden.
Boğaziçi psikoloji adını duyunca iç geçirdiğim yerlerden bir tanesidir.
Sayısalcı olunca çok alakasızdı tabi zamanında.
Umarım hedefine ulaşırsın.

ya aslında amacım sıvı ağırlıklı tüketmek. çok acıktığımda bastırsın diye belki bi elma ya da bi kase yoğurt ekleyebilirm.

Sonrasında bu şekilde devam edebilecek misin peki kollontaicim?
Çünkü birden normal düzene dönünce çok kolay kilo alabilirsin.

yaww kızlar bi yemeğe gittim döktürmüşsünüz
yok canım eşim için tıp makalesi
keşke ingilizcem okadar iyi olsaydı da bir saatte her seyi çevirebilseydim..belki bir gün olur..
canım çok iyi ingilizcen olsa da tıp makaleleri zor tatlım yaa ben 1-2 tane gelinimiz için çevirmiştim de latince terimler falan çok fazla
kızlar avokado 541 kalori,bir meyve nasıl bukadar kalorili olur ya anlayamadım
valla benim diyetisyen akşam salataya 1/2 avakado koy diyor gecenlerde bayaa koyuyordum da dün aldım bugün gene başlayacağım zayıflamaya etkisi çok fazlaymış
hıoşgeldin tatlım dediklerin çok doğru
haftasonu hepimizin biraz abartıyoruz ama toparlama zamanı çok sıkı yapma normal diyet tarzında yapabilirsin veya 1-2 gün dukan gibi protein ağırlıklı beslenebilirsin
valla benim iphone ama bende bilmiyom bi uygulama çok aktif kjullanıcı değilim bulursanız bana da haber verin
tek eskişehrli olmayan ben miyim
bende değilim merak etme tatlım
hoşgeldin serpil aramıza hepimiz aynı amaç için burdayız hm22 arkadaşımız bahsetmiş ilk sayfada kurallarımız var eğer onları kabul edersen bizimlesin tatlım
bu arada sen işe başlayacaktın en son ayrıldığında sanki ev arkadaşı sorunun falan vardı ne oldu?

benimde içimde kaldı boğaziçi. o yüden istiyorum.
ya midem küçülürse o kadar yemeğe düşmem zaten. çok yemek de pişmiyor evde işin aslı :)

kaptancım ev arkadaşı bulduk ama biz hayatımızda bu kadar pis kadın görmedik. kendisi de odası da kokuyor. geçen konuştuk. biz de daha ucuz bir eve çıkıp onunla kalmamaya karar verdik. iki kişi kalmaya devam edicez. babam vefat edince maaşı bana kaldı. arada da özel matematik dersi veriyorum iki öğrencim var bana yetiyor şimdilik.

2003 Anadolu mezunum canım bende.
ne çok eskişehirli varmış ne güzel. çok soğuk memleket bu günlerde. ama ayazı da güzel :)
Hafta sonu herkez kaçamağı olmuş
Ben ise yediğim yarım lahmacun dan pişmanlik duyuyorum:))
benim diyetisyenim 2 lahmacuna kadar izin veriyordu. yanına ayran ve salatayla. akşam yemem gerekn ekmeği yemiyordum telafi olarak.
ben de 2006 mezunuyum

.
sen de mi eskişehirde okudun?

ben asla bu kadarla duramam. halsizlik yapar bende. yoğurt ya da kepekli sandvic(tavuklu,ton balıklı) falan yiyebilirsin belki öğünlerde.
kızlar ben bi leslie 5 mil devirmeye gidiyorum
arkadaşla rben leslie yi defalarca denedim ama 10 dk dan sonra kan ter içinde kaldım. siz ne kadar sürede alıştınız 5 mil yapmaya

canım ben direk 5 mille başladım. yemeği de çok aramıyorum normalde. tek öğün yiyorum genelde ama çok yiyorum amacım onu azaltmak.

canım ben direk 5 mille başladım. yemeği de çok aramıyorum normalde. tek öğün yiyorum genelde ama çok yiyorum amacım onu azaltmak.
5 mil kaç dk sürüyordu ben çok hamlamışım ya neden yapamıyorum ki. nefesim kesiliyor. tekrar denemem lazım ama önyargı oluştu

hadi bakalım kolay gelsin tatlım yaa ankarada olsaydın bende oğlumu gönderirdim matematik dersi için anacım biz denklemler falan hallediyoruz güyaa yüksek matematik gördük ama 4. sınıfta denklem anlatmadan problem çözmek ne zormuş
Kuralları okudum kabul ediyorum kızlar kazamız mübarek olsun hadi bismillahirrahmanirrahim.
aminn hadi bakalım ilk olarak yarın sabah aç karnına tartılıp kilonu bildir kayıt altına alalım ondan sonra da 3. cuma listeye girersiniz güzel kg verirseniz takımımıza yeni canlar geliyor canlanıyoruz
yaa ben 5 mile yapmadım hiç 1-2 mil yaptım o da çok fazla terletmedi beni birden 5 mile le başlama 1-2 mille başla bir gün 5 mile yapıp 3 gün yapmamaktansa hergün 1 veya 2 mil yapmak daha sağlıklı bence çünkü spor hayatımızın bir parçası olmalı sağlıklı yaşamamız için

benimde içimde kaldı boğaziçi. o yüden istiyorum.
ya midem küçülürse o kadar yemeğe düşmem zaten. çok yemek de pişmiyor evde işin aslı :)

Anlıyorum şekerim, elbette herkesin kendine göre bir düzeni var.
Ben de yalnız yaşarken çok düzensizdim ama yine de biraz zorlayıp çok da az yememek iyi oluyor.

Uff, sıkıntı şeyler cidden bunlar.
Benim de midem hiç kaldırmaz evde öyle biri olsa.

oğle yemegi

6 kaşık zeytnyağlı kereviz
biraz yoğurt
1 dilim ekmek
1 tane patates kızartması

Morpapatyam, menünü gün sonunda toplu olarak yazarsan daha iyi olur. Böyle yorum yapamıyoruz pek.

Kuralları okudum kabul ediyorum kızlar kazamız mübarek olsun hadi bismillahirrahmanirrahim.

Seyyahcım, acaba Leslie yaparken başka bir şey yapmıyorsun da sıkıntıdan mı yoruluyorsun?
Ben yanında dizi, film ne varsa açıyorum. Leslie'nin de sesini kısarak yapıyorum.
Canım sıkılmadığı sürece yorgunluk hiç olmuyor.
Ama sıkılınca hiç gitmiyor.

yaaa ben böyle olacağını bilseydim baştansöylerdim, annemlerde internet vardı, önceden rahatöa bağlanıyordum, bu sefer sürekli bağlantı kesildi, giremedim bi türlü

haa bu arada spor topiği açıldı tatlım leslie yapıyoruz haberin olsun eğer menü de hiç spor yoksa günlük min 10 squat veya 50 tane ipsiz ip atlama hareketi yapılacak
bu iyiymiş

iyi insan lafının üzerine gelirmiş

aminn hadi bakalım ilk olarak yarın sabah aç karnına tartılıp kilonu bildir kayıt altına alalım ondan sonra da 3. cuma listeye girersiniz güzel kg verirseniz takımımıza yeni canlar geliyor canlanıyoruz

tamamdır kaptan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…