Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bence çok güzel bir karar olmuş, benim için önemli olan sizlerle olabilmek kaptan ama bir an önce listeye girmeye çalışcam

Kızlar bu arada listeye girdikten sonra,cuma kilo bildirimine katılmazsanız takımın ortalaması düşüyor,aynı kilo aldığınızdaki gibi
3 hafta üstüste bildirim yapmazsanız diskalifiye oluyorsunuz,bir daha da cuma zayıflama yarısına katılamıyorsunuz
aklınızda olsun

benim diyet listem 1500 kalorilik. kaç kılosun ki şuan da 1000 calori az değil mi ki? 1500 den az verirsem acıkırsın demişti diyetisyen . acaba beni çok mu obur gördü :)

diyetisyenler 1400 kaloriden az önermiyor zaten, benim ablamın diyetisyeni ona 1800 kalorilik liste hazırlamış, ve bu listeyle 20 günde 9 kilo verdi, ben de normalde günlük 1400-1500 arası kalorilik diyet yapıyorum, ama şu kısa sürede aldığım kiloları kısa sürede verebilmek için 1-2 hafta böyle sıkıcam, ondan sonra yine 1400-1500 arası beslenicem. sömestırdan önce 67.4 tüm, tatilde baya bi saldım, tartıya da çıkmadım, hala çıkmıyorum (cesaret edemiyorum), cuma günü çıkıcam bakalım sonuç ne olacak

Aynen öyle düşünüyordum Callancım, benim daha önce poğaçaları koyduğum(ilk denememde) kap patlamıştı resmen.
Geçenlerde de eşim maden suyunu unutmuş.
Ödül patladı patlama sesine.
O yüzden her türlü kırılır diye düşünüyordum.
Sorunsuz oluyorsa ben de öyle yapayım.

İnşallah canım.
Dönücem evet ama utançla dönücem öyle böyle değil, 90ları gördüğüme eminim

Olsun Gözdecim, daha önce nasıl verdiysen sen yine verirsin inanıyorum ben.
Sevgilin engel olmazsa tabi

Aydacım, eğer bulamazsan ben de internetten bir araştırma yapabilirim senin için.

Speedycim, tam anlamı ile yetişemesem de zamanımı değerlendirmeye çalışıyorum elimden geldiğince, keşke daha uzun olsa da günler daha dolu değerlendirebilsek.
Aslında benim en büyük sorunum uykum.
4-5 saat uyku ile durabilsem her şey daha güzel olurdu.

Ben listeden tamamen çıkmak istiyorum , herkese iyi kiloo vermeler

inşallah cumaya yüzün güler hayatcım

ay canım benim kaplar buzlukta biraz daha dursun bakayım,patlamazsa sen de koy
patlarsa ikimiz de koymayalım

canım benim lafım sana yönelik değildi
benim dediğim yüzünden ayrılmak istiyorsan...
kaptanımız seni zaten izinli yazdı,takım ortalamasını etkilemiyorsun yani
ama senin de silkelenmen ve karar alıp artık zayıflayana kadar bu yolu bırakmaman lazım,artık kopma lütfen

çok güzel fikir ama ben yapmaya kalksam ufaklıklar hayatta müsaade etmez
Ah cnm sen bnm bi spor yapisimi gor biri yurutecte biri ensemde cok zor oluyo :)
O benim minik sutlacim tatli kacamagim
aynen oturmadığımız ve hızlı iş yaptığımız her anı yakılan kalori fırsatı olarak görmeliyiz
Sana katiliyorum bende mutfafa giderken bile aerobik hareketleri yapiorum 1 kalori 1 kaloridir die

hani dışarda ev yemekleri yapan yerlerde var ya sığ tabaklar. heralde onlar porsiyon olarak geçiyor. ben de hiç anlamıyorum o kavramdan
anladım canım. kolay gelsin ozman :)

Gözdecim, saçmalama tatlım.
Alınacak bir şey olmamış ki.
Söyle bakayım senin regl dönemin mi yaklaştı?
Ben ne zaman alınganlık yapsam eşim öyle der.

ooohhh çok güzeldi vallaa, gidişim hurmadan olsun dermişim, abur cubur yemedim en azından, pollyannaaa ben

Yaniii, evet abur cuburdan iyidir ama yine de çok fazla hayatcım.
Bak, şu karatayın yalancı trufu var, istersen onu dene daha az yersin.
5-6 tane hurma, 2-3 incir, 3-4 gün kurusu kayısıyı mutfak robotunda çekiyorsun. İçerisine biraz ceviz, fındık ne bulursak artık. Kıvamı çok katı olursa azıcık süt ilave edip ceviz büyüklüğünde yuvarlaklar yapıp dolaba atıyorsun. 3-4 saat sonra yiyorsun. Çok lezzetli oluyor.

istediğim fizik
hafif etli ama fazla değil
fit bir vucut

Fitlik gerçekten çok önemli.
Bence de bu vücut ideal gibi ama mini giyilmeyecekse.
Bu kıza miniyi yakıştıramadım ben.

ay canım benim kaplar buzlukta biraz daha dursun bakayım,patlamazsa sen de koy
patlarsa ikimiz de koymayalım

Tamamdır Callancım, umarım sıkıntı çıkmaz. Gerçekten çok daha sağlıklı cam.

egzersize sarılmalı
egzersizi sevmeliyiz
tüm stresimiz o terle akıp gitmeli

Cidden ya, ben birden nasıl sevdim egzersizi.
Sanki hep bugünleri bekliyormuşum gibi geldi.

hani dışarda ev yemekleri yapan yerlerde var ya sığ tabaklar. heralde onlar porsiyon olarak geçiyor. ben de hiç anlamıyorum o kavramdan

anladım canım. kolay gelsin ozman :)

4-5 yemek kaşığı deniliyor aslında diyetisyenlerce de, benim pek işime gelmedi sanırım.

Kizlar bende de plastik takintisi var o yuzden hep buzdolabi posetlilerine koyuyorum ustuste hic gusel olmuyo sizi takip etcem bakalim busey olmazsa bnde koyarim

Ben de çoğu şeyi buzdolabı poşetinde koyuyorum ama ne yalan söyleyeyim plastik kap ya da folyo kapları da kullanıyorum.

Hadi bakalım, deney yapıyoruz.
Çok mu dolu Callancım şu an buzdolabı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…