- 26 Kasım 2014
- 653
- 677
- 123
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #134.081
canım korma o tartıya çıkmaktan yarın sabah ilk işin o tartıya çıkmak olsun
bir de sen yokken genel bir kural alındı takımlar arasında eğer üye izinde kilo aldıysa eski kg suna gelene kadar listeye giremiyor o yüzden tartı ile bir an önce yüzleş ve aramıza katıl bak herşey yoluna girmeye başlamış
benim diyet listem 1500 kalorilik. kaç kılosun ki şuan da 1000 calori az değil mi ki? 1500 den az verirsem acıkırsın demişti diyetisyen . acaba beni çok mu obur gördü :)
camı şöyle buzdolabının derin dondurucusuna koyuyorum( su buza dönüşünce hacmi arttığı için camı çatlatabilir diye düşündün sanırım) cam kabın hepsini doldurmuyorum,daha bir sorunla karşılaşmadım
İnşallah canım.
Dönücem evet ama utançla dönücem öyle böyle değil, 90ları gördüğüme eminim
Aydacım. Bende videosu var. nasıl gönderebilirim sana? 1 Saatlik bende kadınlar kulübünden indirmiştim. Sende ordan indir istersen link bulayım.
Hm, kaptanım,Emine bide callen ın yazdıklarından hayata yetişebildiğinizi anlıyorum. Ne güzelÖğrenecek çok şeyim var sizlerden.
16 Hurma mıııı?
Ayy, içimde kalmasın ama alınma olur muu?
Gün gelir yediğin hurmalarrr ..
inşallah cumaya yüzün güler hayatcımdiyetisyenler 1400 kaloriden az önermiyor zaten, benim ablamın diyetisyeni ona 1800 kalorilik liste hazırlamış, ve bu listeyle 20 günde 9 kilo verdi, ben de normalde günlük 1400-1500 arası kalorilik diyet yapıyorum, ama şu kısa sürede aldığım kiloları kısa sürede verebilmek için 1-2 hafta böyle sıkıcam, ondan sonra yine 1400-1500 arası beslenicem. sömestırdan önce 67.4 tüm, tatilde baya bi saldım, tartıya da çıkmadım, hala çıkmıyorum (cesaret edemiyorum), cuma günü çıkıcam bakalım sonuç ne olacak
ay canım benim kaplar buzlukta biraz daha dursun bakayım,patlamazsa sen de koyAynen öyle düşünüyordum Callancım, benim daha önce poğaçaları koyduğum(ilk denememde) kap patlamıştı resmen.
Geçenlerde de eşim maden suyunu unutmuş.
Ödül patladı patlama sesine.
O yüzden her türlü kırılır diye düşünüyordum.
Sorunsuz oluyorsa ben de öyle yapayım.
Olsun Gözdecim, daha önce nasıl verdiysen sen yine verirsin inanıyorum ben.
Sevgilin engel olmazsa tabi
Aydacım, eğer bulamazsan ben de internetten bir araştırma yapabilirim senin için.
Speedycim, tam anlamı ile yetişemesem de zamanımı değerlendirmeye çalışıyorum elimden geldiğince, keşke daha uzun olsa da günler daha dolu değerlendirebilsek.
Aslında benim en büyük sorunum uykum.
4-5 saat uyku ile durabilsem her şey daha güzel olurdu.
canım benim lafım sana yönelik değildiBen listeden tamamen çıkmak istiyorum , herkese iyi kiloo vermeler
Ah cnm sen bnm bi spor yapisimi gor biri yurutecte biri ensemde cok zor oluyo :)çok güzel fikir ama ben yapmaya kalksam ufaklıklar hayatta müsaade etmez
O benim minik sutlacim tatli kacamagimmenü yine güzel maşallah
yemeyeydin iyiydi:) hamsi tava kızartma olduğu için kalorilidir belki ama sonuçta protein
sütlaç sırıttı menüde sadece. ama ara ara sütlü tatı hakkımız vardı demi
ama bişey yememişsin ki
katılıyorum . benim menülerimde de protein eksik gerçi
pirinç pilavı dışında diyet dışı bi yıyecek yok ki. allah kabule tsin
Sana katiliyorum bende mutfafa giderken bile aerobik hareketleri yapiorum 1 kalori 1 kaloridir dieaynen oturmadığımız ve hızlı iş yaptığımız her anı yakılan kalori fırsatı olarak görmeliyiz
hani dışarda ev yemekleri yapan yerlerde var ya sığ tabaklar. heralde onlar porsiyon olarak geçiyor. ben de hiç anlamıyorum o kavramdanAslında bizim pek ayrıntılı bilmememizden kaynaklanıyor Seyyahcım.
Aynen ben de bazen çok şaşırıyorum.
Bir de porsiyon olayı çok kafamızı karıştırıyor.
1 porsiyon sebze yemeği nedir? Kişiye göre değişiyor hep.
Dedim ya benim ortalama porsiyonum, tepeleme olmayan bir yemek tabağıydı ama değilmiş.
Kesinlikle haklısın.
Takımda da bu bilinci oluşturuyoruz. Herşeyi tek tek tecrübe edene kadar birbirimizin fark ettiklerinden yararlanıyoruz.
.
anladım canım. kolay gelsin ozman :)diyetisyenler 1400 kaloriden az önermiyor zaten, benim ablamın diyetisyeni ona 1800 kalorilik liste hazırlamış, ve bu listeyle 20 günde 9 kilo verdi, ben de normalde günlük 1400-1500 arası kalorilik diyet yapıyorum, ama şu kısa sürede aldığım kiloları kısa sürede verebilmek için 1-2 hafta böyle sıkıcam, ondan sonra yine 1400-1500 arası beslenicem. sömestırdan önce 67.4 tüm, tatilde baya bi saldım, tartıya da çıkmadım, hala çıkmıyorum (cesaret edemiyorum), cuma günü çıkıcam bakalım sonuç ne olacak
ay canım benim kaplar buzlukta biraz daha dursun bakayım,patlamazsa sen de koy
patlarsa ikimiz de koymayalım
Ben listeden tamamen çıkmak istiyorum , herkese iyi kiloo vermeler
ooohhh çok güzeldi vallaa, gidişim hurmadan olsun dermişim, abur cubur yemedim en azından, pollyannaaa ben
istediğim fizik
hafif etli ama fazla değil
fit bir vucut
ay canım benim kaplar buzlukta biraz daha dursun bakayım,patlamazsa sen de koy
patlarsa ikimiz de koymayalım
egzersize sarılmalı
egzersizi sevmeliyiz
tüm stresimiz o terle akıp gitmeli
hani dışarda ev yemekleri yapan yerlerde var ya sığ tabaklar. heralde onlar porsiyon olarak geçiyor. ben de hiç anlamıyorum o kavramdan
anladım canım. kolay gelsin ozman :)
Kizlar bende de plastik takintisi var o yuzden hep buzdolabi posetlilerine koyuyorum ustuste hic gusel olmuyo sizi takip etcem bakalim busey olmazsa bnde koyarim
Derin dondurucuda saklama kabı olarak, cam şişeleri (özellikle dar ağızlı olanları) kullanmayın. Çünkü donunca genleşen sıvılar, camın kırılmasına neden olabilir.
Yemek Tarifleri: http://www.lezzet.com.tr/puf-noktasi/derin-dondurucuda-yiyecek-nasil-saklanir-4#ixzz3RQno9zqU
Yemek Tarifleri
bakalım benimkiler patlayacak mı,gerçi ağızları baya geniş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?