- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.198
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #134.101
orta doluluktaBen de çoğu şeyi buzdolabı poşetinde koyuyorum ama ne yalan söyleyeyim plastik kap ya da folyo kapları da kullanıyorum.
Hadi bakalım, deney yapıyoruz.
Çok mu dolu Callancım şu an buzdolabı?
Yaniii, evet abur cuburdan iyidir ama yine de çok fazla hayatcım.
Bak, şu karatayın yalancı trufu var, istersen onu dene daha az yersin.
5-6 tane hurma, 2-3 incir, 3-4 gün kurusu kayısıyı mutfak robotunda çekiyorsun. İçerisine biraz ceviz, fındık ne bulursak artık. Kıvamı çok katı olursa azıcık süt ilave edip ceviz büyüklüğünde yuvarlaklar yapıp dolaba atıyorsun. 3-4 saat sonra yiyorsun. Çok lezzetli oluyor.
mmmımmmmmmmmmm, kulağa çok lezzetli geliyordeniycem, ama bu da baya kalorili, kaç tane yiycez??
Gözdecim, saçmalama tatlım.
Alınacak bir şey olmamış ki.
Söyle bakayım senin regl dönemin mi yaklaştı?
Ben ne zaman alınganlık yapsam eşim öyle der.
Canim ya saglik ici uygun degil diye kullanmiyorum hele o folyolar hakkinda cikanlar besine temasi tamamen zararli at sende kiz folyolari posetleyiverBen de çoğu şeyi buzdolabı poşetinde koyuyorum ama ne yalan söyleyeyim plastik kap ya da folyo kapları da kullanıyorum.
Hadi bakalım, deney yapıyoruz.
Çok mu dolu Callancım şu an buzdolabı?
hafta sonu yaparım, bütün hafta bana yeter, eşim bitirmezse tabiiteşekkür ederim cnm tarif ve öneriler için;-)
yok bebeğim regl değilim
Kaptanıma ve sana teşekkürler, hoşçakalın bebişler ben kendime başka bir kapı açmaya çalışcam, öpüldünüz.
ay ben bu tarife bayıldım . malesef benim de tatlı bağımlılığım var. şimdilik iyi gidiyorum gerçi.Yaniii, evet abur cuburdan iyidir ama yine de çok fazla hayatcım.
5-6 tane hurma, 2-3 incir, 3-4 gün kurusu kayısıyı mutfak robotunda çekiyorsun. İçerisine biraz ceviz, fındık ne bulursak artık. Kıvamı çok katı olursa azıcık süt ilave edip ceviz büyüklüğünde yuvarlaklar yapıp dolaba atıyorsun. 3-4 saat sonra yiyorsun. Çok lezzetli oluyor.
4-5 yemek kaşığı deniliyor aslında diyetisyenlerce de, benim pek işime gelmedi sanırım.
Canim ya saglik ici uygun degil diye kullanmiyorum hele o folyolar hakkinda cikanlar besine temasi tamamen zararli at sende kiz folyolari posetleyiver
Gözdecim, saçmalama tatlım.
Alınacak bir şey olmamış ki.
Söyle bakayım senin regl dönemin mi yaklaştı?
Ben ne zaman alınganlık yapsam eşim öyle der.
Yaniii, evet abur cuburdan iyidir ama yine de çok fazla hayatcım.
Fitlik gerçekten çok önemli.
Bence de bu vücut ideal gibi ama mini giyilmeyecekse.
Bu kıza miniyi yakıştıramadım ben.
Tamamdır Callancım, umarım sıkıntı çıkmaz. Gerçekten çok daha sağlıklı cam.
Cidden ya, ben birden nasıl sevdim egzersizi.
Sanki hep bugünleri bekliyormuşum gibi geldi.
4-5 yemek kaşığı deniliyor aslında diyetisyenlerce de, benim pek işime gelmedi sanırım.
ay ben bu tarife bayıldım . malesef benim de tatlı bağımlılığım var. şimdilik iyi gidiyorum gerçi.
8 yemek kaşığı benim diyet listemdeki yemekler.
Yerse o da sağlıklı şeyler yemiş olur en azından.Ne demek şekerim.
Gözdecim, kuzum bak bu kadar zaman bir sürü bir sürü şey paylaştık burada. Hiç hatırımız yok mu? Emin ol Callan bir şey söylemek istese açık açık söyleyecek bir insan, hiç ima falan etmez.
Yazdim bu tarifide kizima yapicem saglikli en azindan kendimde yerim arada :)
Canım benim ağzımdan Callan lafı çıkmadığı halde herkes neye bozulduğumu anladıysa demek ki ben kuruntu yapmıyorum. İma edip etmemesi de açıkçası sorun değil, neyse konuyu kapatlım grubu meşgul etmek istemem canım.
Kendinize iyi bakın.
Aynen oyle vlaa ben kati gidaya gectikten sonra bile vermedim abiur cubur simdi masallah yemek ayirmaz simdi 3 yasinda arada cani cektigi seyler oluyor kiramiyoruz veriyoruz arada olur ama cok degil :)Afiyet olsun Yuppecim. Ufaklık da eminim çok beğenir.
Canan Hoca'nın bir söyleşisinde dinlemiştim. ''Benim çocuklarım, çikolata, şeker bilmeden büyüdüler. Başkaları yerdeb kötü şeyler bunlar derlerdi, hurma, kayısı yiyerek büyüdüler'' diye anlatıyordu.
Gerçekten çocukların damak tadını aileler oluşturuyor.
Hoşgeldin canim burda disiplin oluyoruz kotu aliskanliklari bitiriyoruz mesela ben cayi artık tek esmer sekerle içiyorum zamanla hic seker kullanmicam sende birakirsin zararli aliskanliklarini yuzmek cok guzel bi spor kesme benimde imkanim olsa gidip yuzebilsemKizlar 5. Takima geldim ben azimliyim umarim olur....boyum 160 cm kilom 64 hedefim 52....ayyyy 52 kilo olmayi hercekten cok istiyorum..biktim bu kilolardan.....bugunden itibaren playstoredan su icme uygulamasini indirmeyi planliyorum birde fatsecret kullaniyorum cok memnunum....ama cijolataya hayir diyemiyorum diyetimi cok fena bozuyohaftada 2 gun yuzmeye gidiyorum...bol bol yurumeye calisiyorum ...sabah kahvaltisi en sevdigim ogun...gozumu acar acmaz yemek yiyebilirim.....ekmek biraz fazla kaciyo azaltmaya calisiyorum....aksam cayin yaninda fazla kaciriyorum simdilik benden bu kadar ...umarim birbirimize faydamiz dokunur:)
Ayyyy bu cayi sekersiz icme olayi bana cok zor geliyor yaaaa....cay keyfini cok severim....bir muddet daha ben sekerli icsem...valla cok zor geliyor :) yuzme cok guzel ve zevkli bi spor gercekten ama fitness da cok guzel belki onu yapabilirsin....seni cay sekeri konusunda tebrik ediyorum...Hoşgeldin canim burda disiplin oluyoruz kotu aliskanliklari bitiriyoruz mesela ben cayi artık tek esmer sekerle içiyorum zamanla hic seker kullanmicam sende birakirsin zararli aliskanliklarini yuzmek cok guzel bi spor kesme benimde imkanim olsa gidip yuzebilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?