Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de çoğu şeyi buzdolabı poşetinde koyuyorum ama ne yalan söyleyeyim plastik kap ya da folyo kapları da kullanıyorum.

Hadi bakalım, deney yapıyoruz.
Çok mu dolu Callancım şu an buzdolabı?
orta dolulukta
bakalım neler olacakk

mmmımmmmmmmmmm, kulağa çok lezzetli geliyor deniycem, ama bu da baya kalorili, kaç tane yiycez??

mmmımmmmmmmmmm, kulağa çok lezzetli geliyor deniycem, ama bu da baya kalorili, kaç tane yiycez??

1-2 taneden fazlası tabi ki yook
Böyle olunca, bu malzemelerle 1 haftaya yakın idare edecek tatlı ihtiyacını gidereceksin. Öyle olunca da her güne düşen kalori fazla olmuyor. Dilersen, kakao ya da tarçın da ekleyebilirsin damak tadına göre.

hafta sonu yaparım, bütün hafta bana yeter, eşim bitirmezse tabii teşekkür ederim cnm tarif ve öneriler için;-)

Gözdecim, saçmalama tatlım.
Alınacak bir şey olmamış ki.
Söyle bakayım senin regl dönemin mi yaklaştı?
Ben ne zaman alınganlık yapsam eşim öyle der.

yok bebeğim regl değilim
Kaptanıma ve sana teşekkürler, hoşçakalın bebişler ben kendime başka bir kapı açmaya çalışcam, öpüldünüz.

Ben de çoğu şeyi buzdolabı poşetinde koyuyorum ama ne yalan söyleyeyim plastik kap ya da folyo kapları da kullanıyorum.

Hadi bakalım, deney yapıyoruz.
Çok mu dolu Callancım şu an buzdolabı?
Canim ya saglik ici uygun degil diye kullanmiyorum hele o folyolar hakkinda cikanlar besine temasi tamamen zararli at sende kiz folyolari posetleyiver

hafta sonu yaparım, bütün hafta bana yeter, eşim bitirmezse tabii teşekkür ederim cnm tarif ve öneriler için;-)

Yerse o da sağlıklı şeyler yemiş olur en azından. Ne demek şekerim.

yok bebeğim regl değilim
Kaptanıma ve sana teşekkürler, hoşçakalın bebişler ben kendime başka bir kapı açmaya çalışcam, öpüldünüz.

Gözdecim, kuzum bak bu kadar zaman bir sürü bir sürü şey paylaştık burada. Hiç hatırımız yok mu? Emin ol Callan bir şey söylemek istese açık açık söyleyecek bir insan, hiç ima falan etmez.

ay ben bu tarife bayıldım . malesef benim de tatlı bağımlılığım var. şimdilik iyi gidiyorum gerçi.

8 yemek kaşığı benim diyet listemdeki yemekler.

Canim ya saglik ici uygun degil diye kullanmiyorum hele o folyolar hakkinda cikanlar besine temasi tamamen zararli at sende kiz folyolari posetleyiver

Haklısın valla.
Yalnızca köfte falan hazırlayıp koyduğumda poşette pek olmuyor diye kullanıyordum ama atayım gitsin bence de.
Az az hazırlayıp koyarım, bakarız bir çaresine elbette.

Yazdim bu tarifide kizima yapicem saglikli en azindan kendimde yerim arada :)

ay ben bu tarife bayıldım . malesef benim de tatlı bağımlılığım var. şimdilik iyi gidiyorum gerçi.

8 yemek kaşığı benim diyet listemdeki yemekler.

Siz yeter ki kurtarıcı tarif isteyinn.
Diyet çikolata tarifimiz bile var.
Yeni gelen arkadaşlar için bir tarif üzerinde çalışayım da, atın çantalarınıza çikolatalarınızı, yiyin yiyin zayıflayı.

Seyyahcım, diyetisyenin bunun 1 porsiyon olduğunu mu söyledi? Yoksa 2 porsiyon olarak mı veriyor acaba?

Canım benim ağzımdan Callan lafı çıkmadığı halde herkes neye bozulduğumu anladıysa demek ki ben kuruntu yapmıyorum. İma edip etmemesi de açıkçası sorun değil, neyse konuyu kapatlım grubu meşgul etmek istemem canım.
Kendinize iyi bakın.

Yazdim bu tarifide kizima yapicem saglikli en azindan kendimde yerim arada :)

Afiyet olsun Yuppecim. Ufaklık da eminim çok beğenir.
Canan Hoca'nın bir söyleşisinde dinlemiştim. ''Benim çocuklarım, çikolata, şeker bilmeden büyüdüler. Başkaları yerdeb kötü şeyler bunlar derlerdi, hurma, kayısı yiyerek büyüdüler'' diye anlatıyordu.
Gerçekten çocukların damak tadını aileler oluşturuyor.

Gözdecim, önce anlamayarak 1-2 sayfa geriye baktım ama yemek içmek harici tek o mesaj olduğu için ona verdim. Normalde anlamazdım bile. Özelden yazdım, mektubunu bekliyorum.

Kizlar 5. Takima geldim ben azimliyim umarim olur....boyum 160 cm kilom 64 hedefim 52....ayyyy 52 kilo olmayi hercekten cok istiyorum..biktim bu kilolardan.....bugunden itibaren playstoredan su icme uygulamasini indirmeyi planliyorum birde fatsecret kullaniyorum cok memnunum....ama cijolataya hayir diyemiyorum diyetimi cok fena bozuyohaftada 2 gun yuzmeye gidiyorum...bol bol yurumeye calisiyorum ...sabah kahvaltisi en sevdigim ogun...gozumu acar acmaz yemek yiyebilirim.....ekmek biraz fazla kaciyo azaltmaya calisiyorum....aksam cayin yaninda fazla kaciriyorum simdilik benden bu kadar ...umarim birbirimize faydamiz dokunur:)

Aynen oyle vlaa ben kati gidaya gectikten sonra bile vermedim abiur cubur simdi masallah yemek ayirmaz simdi 3 yasinda arada cani cektigi seyler oluyor kiramiyoruz veriyoruz arada olur ama cok degil :)

Hoşgeldin canim burda disiplin oluyoruz kotu aliskanliklari bitiriyoruz mesela ben cayi artık tek esmer sekerle içiyorum zamanla hic seker kullanmicam sende birakirsin zararli aliskanliklarini yuzmek cok guzel bi spor kesme benimde imkanim olsa gidip yuzebilsem

Ayyyy bu cayi sekersiz icme olayi bana cok zor geliyor yaaaa....cay keyfini cok severim....bir muddet daha ben sekerli icsem...valla cok zor geliyor :) yuzme cok guzel ve zevkli bi spor gercekten ama fitness da cok guzel belki onu yapabilirsin....seni cay sekeri konusunda tebrik ediyorum...

merhaba hanımlar. Kusura bakmayın ben bildirim vs yapamıyorum . Aktif kullanamıyorum siteyi çok yoğunum bu ara iş ve ev de . Ben çekiliyorum. Bana kucak açtığınız için çok teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…