- 15 Haziran 2011
- 2.882
- 760
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #134.161
Ayy canım ya bana karşı çok inisiyatifli anlayışlı davranıyorsunuz teşekkür ederimgün içinde sadece menü bildirmeye girsen
öyle kolayy kaçmak yok sinokicim
100kere düşsek de 101. defa kalkarızAyy canım ya bana karşı çok inisiyatifli anlayışlı davranıyorsunuz teşekkür ederim
Ben aslında ayrılmak istemiyorum ama burada canla başla gayret sarf ediyorsunuz bildirim yapıyorsunuz. Ben kendimce bunlara dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen iş yoğunluğu bazen kafa bazen netsizlik takımı aksatmama neden oluyor. O zamanda kendimi kötü hissediyorum
Takım ruhuna ayak uyduramadım
Ayyyy bu cayi sekersiz icme olayi bana cok zor geliyor yaaaa....cay keyfini cok severim....bir muddet daha ben sekerli icsem...valla cok zor geliyor :) yuzme cok guzel ve zevkli bi spor gercekten ama fitness da cok guzel belki onu yapabilirsin....seni cay sekeri konusunda tebrik ediyorum...
Kruvasan mi hiç duymadim:) hm gözünden hiç birsey kacmiyor:)bak senn kruvasan demiyon da butter kipfer diyon hm ciğimin gözünden kaçmadı
Ya koydular önüme istemiyorum diyorum yok ye ye birsey olmaz :) Karnım agriyo dedim yememek için yoksa ağzıma tikacaklardi:)Bence önünde durmasın birine ikram et , insan kendini çok iyi hissediyor hem yemiyorsun hemde bir insana yapılan ikram da üstüne cabası
Bende birakmayi cok istiyorum ama birazcik zaman lazim once bi diyetimi duzene koyiyim sonra sira sekere gelicek :)ay canım o kadar zor olduki ama alistim simdi bikac gune birakicam şekeri pat diye kesilmiyo sigarayi pat die biraktim ama sekeri birakamiyorum leslie 2 mil ve bisiklet yapiyorum canim gun icinde
toplight ictigim sodaya kadar yaziom canim ben esmer ve tek sekere dustum adedincede yazarim cayimi no proplem kaptanim
Cok iyi yapmissin tebrik ederimmm:)Ya koydular önüme istemiyorum diyorum yok ye ye birsey olmaz :) Karnım agriyo dedim yememek için yoksa ağzıma tikacaklardi:)
Başlamak lazim biyerden canim yemek duzenini deistirmek zor oluyor ama alismak lazim işte bn cocuklari ayri yemek yapiorum yediriyorum icim gidiyo yedirirken lezzetli lezzetli ama mecbur alismak zorundayimmmmBende birakmayi cok istiyorum ama birazcik zaman lazim once bi diyetimi duzene koyiyim sonra sira sekere gelicek :)
Diyetime bi turlu motive olamadim
Önümde kocaman bir tiramisu duruyo :) ama inat ettim yemiyorum :)))
hm22 kipferl resmini koyayım :)
Tatlım muhakkak çok faydası olurdu ama ben yeterince vakit ayıramıyorum bildirimlerimi düzenli yapamıyorum. Bazen iş yoğunluğu bazen kafa yoğunluğu derken sizin hakkınıza girmek beni üzüyor. Sonuçta sizler bir takımsıznız ve o ruhla ilerlemeye çalışıyorsunuz ben ayak uyduramadım hakkınızı yemek istemiyom
Kruvasan mi hiç duymadim:) hm gözünden hiç birsey kacmiyor:)
Ya koydular önüme istemiyorum diyorum yok ye ye birsey olmaz :) Karnım agriyo dedim yememek için yoksa ağzıma tikacaklardi:)
Bende birakmayi cok istiyorum ama birazcik zaman lazim once bi diyetimi duzene koyiyim sonra sira sekere gelicek :)
Diyetime bi turlu motive olamadim
Bu gunki menum
Sabah lableli tost 1 bardak sut
Oglen yogurt corbasi 1 dilim ekmek ile
aksam ezogelin corbasi yumrtalj ispanak yemegi 1 bucuk dilim ruseynli ekmek
2.5 a yakin su 1 bardak nescafe
3 bardak cay
Leslie 2 mile
30 squat
Squat yapatken diz kapagim cok acidi icinden bisey oldu
ins bi skinti vermez
Gecmis olsunn cnm Aynen bende gidisata gore yapmam bikac gunSüpersin Candycim.
Cidden az değilsin kruvasan çıktı bak ortaya gördün müüü? Kaçmaz ama bizden.
Sinokicim, canım elbette kendin bilirsin.
Ben kendi adıma çok sohbet etme şansımız olmasa da senden gayet olumlu enerji aldım ama önemli olan senin mutluluğun.
Bizim kapılarımız her zaman sonuna kadar açık senden.
Motive, motive, motivee ..
Kaçar mı hiç şeker, bu kaçamaklardan kurtulmak için çabalıyoruz.
Benim taktiği kullandın demek, süpersinn.
Zeynepcim, burada öyle bir motive olursun ki yeter ki fırsat buldukça at kendini buraya.
Yuppecim, aman bir süre ara ver squat yapmaya.
Benim 2 yıl önce menüsküs zedelenmesi oluşmuştu.
Hala zorlayınca acır.
Hele o zaman yürüyemiyordum.
Ozaly cigim cok hasta dunden beridir konusamiyoruz yarina kadar ses cikmazsa telefinla ariycam merak ettim artik yani....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?