Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gün içinde sadece menü bildirmeye girsen
öyle kolayy kaçmak yok sinokicim
Ayy canım ya bana karşı çok inisiyatifli anlayışlı davranıyorsunuz teşekkür ederim

Ben aslında ayrılmak istemiyorum ama burada canla başla gayret sarf ediyorsunuz bildirim yapıyorsunuz. Ben kendimce bunlara dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen iş yoğunluğu bazen kafa bazen netsizlik takımı aksatmama neden oluyor. O zamanda kendimi kötü hissediyorum
Takım ruhuna ayak uyduramadım

100kere düşsek de 101. defa kalkarız
nefsini zorlamak,terbiye etmek,ona istediklerini yedirmemek tabiki çokk zorrr
senin takıma verdiğin bir zarar yok,menülerin gittikçe daha da güzel olacak,kendine biraz zaman tanı,zamanla her şey daha güzel olacak..ama asla zayıflamaktan vazgecme,hedefe varmayı çokkçokkk iste..bu istediğin yemeği sana vermiyorum nefis de...hiçbir yere gitmek yok..burdayız,düşeni ayağa kaldıracağız...hepimizin burayı bırakma isteği ile dolu zamanlarımız oluyor ama yılmadan yola devam..hiçbir şey bizi hedefimize ulaşmaktan alıkoyamaz inşallah

ay canım o kadar zor olduki ama alistim simdi bikac gune birakicam şekeri pat diye kesilmiyo sigarayi pat die biraktim ama sekeri birakamiyorum leslie 2 mil ve bisiklet yapiyorum canim gun icinde

toplight ictigim sodaya kadar yaziom canim ben esmer ve tek sekere dustum adedincede yazarim cayimi no proplem kaptanim

Bende birakmayi cok istiyorum ama birazcik zaman lazim once bi diyetimi duzene koyiyim sonra sira sekere gelicek :)
Diyetime bi turlu motive olamadim

Bende birakmayi cok istiyorum ama birazcik zaman lazim once bi diyetimi duzene koyiyim sonra sira sekere gelicek :)
Başlamak lazim biyerden canim yemek duzenini deistirmek zor oluyor ama alismak lazim işte bn cocuklari ayri yemek yapiorum yediriyorum icim gidiyo yedirirken lezzetli lezzetli ama mecbur alismak zorundayimmmm

Bu gunki menum
Sabah lableli tost 1 bardak sut
Oglen yogurt corbasi 1 dilim ekmek ile
aksam ezogelin corbasi yumrtalj ispanak yemegi 1 bucuk dilim ruseynli ekmek
2.5 a yakin su 1 bardak nescafe
3 bardak cay
Leslie 2 mile
30 squat
Squat yapatken diz kapagim cok acidi icinden bisey oldu
ins bi skinti vermez

Önümde kocaman bir tiramisu duruyo :) ama inat ettim yemiyorum :)))

Süpersin Candycim.

hm22 kipferl resmini koyayım :)

Cidden az değilsin kruvasan çıktı bak ortaya gördün müüü? Kaçmaz ama bizden.

Sinokicim, canım elbette kendin bilirsin.
Ben kendi adıma çok sohbet etme şansımız olmasa da senden gayet olumlu enerji aldım ama önemli olan senin mutluluğun.
Bizim kapılarımız her zaman sonuna kadar açık senden.

Motive, motive, motivee ..

Kruvasan mi hiç duymadim:) hm gözünden hiç birsey kacmiyor:)

Kaçar mı hiç şeker, bu kaçamaklardan kurtulmak için çabalıyoruz.

Ya koydular önüme istemiyorum diyorum yok ye ye birsey olmaz :) Karnım agriyo dedim yememek için yoksa ağzıma tikacaklardi:)

Benim taktiği kullandın demek, süpersinn.

Zeynepcim, burada öyle bir motive olursun ki yeter ki fırsat buldukça at kendini buraya.

Yuppecim, aman bir süre ara ver squat yapmaya.
Benim 2 yıl önce menüsküs zedelenmesi oluşmuştu.
Hala zorlayınca acır.
Hele o zaman yürüyemiyordum.

10.02.2015

Callan, Menü + Su+ Spor +

Yuppe, Menü + Su+ Spor +

Doğa; Menün de ilaveler olabilir. Bir süre sonra kaçamak dürtüsü artar ve kilo vermen de yavaşlar.

Candy; Biraz daha yediklerini arttırır, ara öğün olarak süt-ayran, akşama salata eklersen daha güzel olacaktır. + Su+ Spor -

Servey; Menü + Su+ Spor +

Hytsvncgzl; Menü + Su? Spor?

Seyyah; Menü + Su+ Spor +

Toplight; Menü + Su+ Spor -

Emine Menü + Su+ Spor +

Ozaly;

Hm22; Menü + Su+ Spor +

ayda2kilogo; İrmik helvası, dondurma ve kestane hepsi birden fazla olmuş. Menü + Su+ Spor +

Butterfly_esra; Menü + Su+ Spor +

speedy26;

Sinoki;

Fancy pency;

Morpapatyam;

Kollontai;

Serpil Baklava!! Menü + Su+ Spor +

Gecmis olsunn cnm Aynen bende gidisata gore yapmam bikac gun

Ozaly cigim cok hasta dunden beridir konusamiyoruz yarina kadar ses cikmazsa telefinla ariycam merak ettim artik yani....

2,5 litre kadar su içtim.
3-4 fincan da kahvem var.

Bu arada, bisikletin kalori miktarını az gösterme olasılığı var mı?
İnternetten bakınca 1 saati 500-600 kalori gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…