Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba guzeller
Aheı bır yere gıdemezsın kusura bakma
Callan kuralı bıldırdı sen kilo verdıgınde en cok sevınenlerdendı kotu nıyetı yok emınım
Yenı gelenler hos geldı
yaaa sevrey im yaaa ben bişey daha istesem olacakmış girip bir bakayım servey den mesaj var mı nasıl oldu diye aaa bi baktım sen yazmışsın nasıl oldun tatlım leslie nin linki bu hayatım

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ome-hep-birlikte.792924/page-48#post-39368444

zeynepsude cim ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekiyor tatlım ona göre az önce sana söylemeyi unutmuşuz ama sen takımda yarıştığın için zaten aşinasındır bu kurallara
bu arada 1 kesme şeker içiyorsan yarıma düşür ilk başta
inan daha sonra şekerli çaydan miden bulanacak içemeyeceksin bi alışisan keşke

Kızlar sabah resmen surunerek kalktım işe gelmesem olcaktı yanı ama kalkarken dedım kı ıyısın sennnnn hadı bakalım yatarsan daha cok uzarrrr hadı fıstıgım dedım ve kalktım iç ses önemli sukurler olsun altı ustu grıp dedımmmm

Bakıcı problemi zor tabı oğlum 17 aylıktan berı krese gdyr bu yaz dınlensın dıye 3aylıgına aldım kresten ınsanla ugrasmak zor surekli ızın ıstıyor cocugu fab getırmek zorunda kalmıştım şimdı onumuzdeki yıl kısmetse anaokuluna gıdecek ama koleje vermek ıstemıyorum temelden burjuva olmasın dıye ama devlet okulları yarım gun ayrıca yarım gun bakıcı tutsan kollej kdr para vercen anlamı kalmıyor hem kadınla ugrasıyon ne yapsak bılemedımmm

istesen de hızlı veremem zaten . az olsa işe yürüyerek gidip gelsem veririm de şimdi az az vercz. 27 şubata kadar yarışalım. ay sonu kim daha çok kilo verirse kazanır. sen birbirimizin menülerini takip edelim.
tamam 27 subat a kadar yarısalım canım:)hem guzel bı baslangıc motıvasyon olur ..anlastık ....

1 martta 70 in altına dusmek ilk hedefım olursa cok mutlu olacagımmm
69 u göreceksin 1 martta azim kraliçem utandırma bizi ona göre
canım ben bakıcı yönünden şanslı kişilerdenim ilkinde çok sıkıntı çekmiştim 2. de allah yüzüme baktı bizimkinin tek sorunu o oğlana oğlan ona çok düşkün bi de bakıcı sürekli konuşuyor

Zeynepcim hoşgeldin aramıza.
Aslında biliyor musun çaya, kahveye bir alışsan mümkün değil şekerli içemezsin.
Arada azıcık şeker kaçsın çayıma kahvemi bildiğin püskürtüyorum.
Biz evlenene kadar eşim çayı şekerli içerdi. Sonra benden özendi kendisi, ben de senin gibi içeceğim diye.
Geçen annesi çayına şeker attı da, bana değiştirir misin bunu dedi. İçemiyor.
En fazla 2-3 ay içerisinde laıştı.

Aynen oyle vlaa ben kati gidaya gectikten sonra bile vermedim abiur cubur simdi masallah yemek ayirmaz simdi 3 yasinda arada cani cektigi seyler oluyor kiramiyoruz veriyoruz arada olur ama cok degil :)

Ne güzel yapmışsın Yuppecim.

merhaba hanımlar. Kusura bakmayın ben bildirim vs yapamıyorum . Aktif kullanamıyorum siteyi çok yoğunum bu ara iş ve ev de . Ben çekiliyorum. Bana kucak açtığınız için çok teşekkür ediyorum.

Sinokicim, elbette sen daha iyi bilirsin sonuçta hepimizin ayıracak zamanı olmuyor ama sence de kilo vermen de destek olmaz mıydı takım?

leslie 2 mile tamamlandı
gidip raporumu vereceğim

Süpersin Callancım.
Ya, benim canım hiç Leslie yapmak istemiyor.
Adımı yazdırdım hep beraber yapılsın diye ama sıkılıyorum.
Günde 1 mil yapayım diyorum bakalım.

Anladım Seyyahcım, teşekkür ediyorum bilgilendirdiğim için. Bu arada memnun musun diyetisyeninden? Hangi hastanede?

Aferin şeker, akıllı ol bakayım.

http://www.dailyhiit.com/

Kızlar bu arada bu sitede inanılmaz güzel sporlar var mutlaka bakın derim.
15 dklık da 1 saatlik de, incelmek için de var kas yapmak için de, yoga da var kardiyo da.
Çok güzel bir site

Sporda farklılık iyi oluyor gerçekten. Şu sıralarda bisikletimle aramda ciddi bir aşk mevcut ama yollarımızı ayırırsak ben de denerim.

Çok kolay Zeynepcim. Eskiden verdiğim bir tarif vardı ama dolapta durması gerekiyor onun, o yüzden pişirilen bir tarif bulup onu kendi deneyimim ile editlemem lazım.

Harikasın Serveycim, düşünce gücü işte ..

Serveycim, tam gün okullar yok mu hiç etrafınızda? Acaba okul sonrası falan bir spor kursuna gitse nasıl olur?
Açıkçası ben de hiç hoşlanmıyorum ilk olarak özel okula başlanmasını. Çocuklar fazla pohpohlanıyor. Bu arada benim kardeşim de özel okula başladı ilkokulda. Ben olmasın demiştim o kadar ama araştırmışlar vs. 5. sınıfta ayrıldı. Pişman oldular.

koleje ver derım canım...o kadar farklı kı ortam egıtım...ıkı okul arasındakı farkı gorunce cok uzulmustumeger ımkanın durumun varsa anaokulu icin guzel olur...cocugun burjuva gıbı davranıp davranmaması senın verdıgın egıtımle alakalı dıye dusunuyorum ben....bu arada tabıkı cok guzel derlı toplu hocaları ıyı egıtımı ıyı devletın anaokulları da var... ıyıce arastırıp hocalarıyla konusmak lazım...

Kızlar, ben kaçtım.
Bilgisayardaki işlerimi bir toparlayayım. Ardından Leslie ile bisiklete gideyim bakalım.
Öpüldünüz hepiniz.

Bu arada ben de bir rakibe bulsam kendime ne güzel olur.

Susturucu sart

cokk gecmiş olsun
ben bilmiyordum hasta olduğunuu, diyorum ki servey nerelerdee
güçlü kızım benim

Tatlım muhakkak çok faydası olurdu ama ben yeterince vakit ayıramıyorum bildirimlerimi düzenli yapamıyorum. Bazen iş yoğunluğu bazen kafa yoğunluğu derken sizin hakkınıza girmek beni üzüyor. Sonuçta sizler bir takımsıznız ve o ruhla ilerlemeye çalışıyorsunuz ben ayak uyduramadım hakkınızı yemek istemiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…