- 15 Haziran 2011
- 2.882
- 760
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #134.201
100kere düşsek de 101. defa kalkarız
nefsini zorlamak,terbiye etmek,ona istediklerini yedirmemek tabiki çokk zorrr
senin takıma verdiğin bir zarar yok,menülerin gittikçe daha da güzel olacak,kendine biraz zaman tanı,zamanla her şey daha güzel olacak..ama asla zayıflamaktan vazgecme,hedefe varmayı çokkçokkk iste..bu istediğin yemeği sana vermiyorum nefis de...hiçbir yere gitmek yok..burdayız,düşeni ayağa kaldıracağız...hepimizin burayı bırakma isteği ile dolu zamanlarımız oluyor ama yılmadan yola devam..hiçbir şey bizi hedefimize ulaşmaktan alıkoyamaz inşallah
sinoki gitmeni istemiyorum..yumuşak mizaçlı tatlı bir hatunsun,gitme
canım işin ıolduğunda söylersin menülerini düzenli bildirirsin sorun olmazcanım yaaaa çok teşekkür ederimmmmm
hmm22 tatlım yazdığını okudumda alıntı yapacağım sayfayı tekrardan bulamadım sanada çok teşekkür ediyorum
Ben aslında kalmak istiyorumda size uyum sağlama sorunu yaşıyorum nasıl yapsam ne yapsam bilemiyorum
yoksa diyeti bıraktığım yok asla bırakmicaaaammm tüm yağlarımdan kurtulana dek yakasına yapışcam
Neren yeni senin be :)Kizlar Günaydın cok guzel muhabbet ortamı olusmus bende yeniyim insallah hep birlikte 38 beden oluruz :)
Bozma moralini canım herşeyin telafisi var bol spor bol spor bye bye dönerrrr :)çoooooooooooooooooooooooooook moralim bozuk
oğlen hava muhalefetleinden dolayı yarım tavuk döner yemek zorunda kaldım başka secenegim yoktu
bide ayran
Hoşgeldin lellitamam umarım işe yarar benim ulaşmak istediğim kilo 58-57 yani 17-18 kilo vermem gerek. evde net olmadığı için c.tesi ve pazar yazamayacağım ama pazartesi telefi edip iki günün raporunnu mutlaka yazarım.
Canım su çokta spor hiç yok09.02.2014 Menü Listesi - Callan olduğu için yapıyorum, hatam varsa affola ..
Callan, Harika Menü+Su ve Sporla karşımızda
Yuppe, önerim birazcık protein miktarını arttırmandan yana, hem daha hızlı kilo verirsin, hem de kastan kaybetmezsin. Su+ Spor +
Doğa; protein miktarın çok az. En azından ara öğünlere yoğurt, süt ilave edebilirsin. Su+ Spor +
Candy; kendi adıma menünü gayet beğendim. Su+ Spor +
Servey; Gayet güzel menü Su+ Spor +
Hytsvncgzl; yalnızca 1 parça bitter var, onu da kaçamak saymıyoruz zaten. su? Spor?
Seyyah; Pırasalı börek? Protein miktarı oldukça az. Su+ spor+
Toplight; 1 minik ekler Su+ Spor +
Emine; Menü + Su+ Spor +
Ozaly; Makarna ve Patates ANCAKK günlerdir yemiyor ve hasta su? Spor?
Hm22; Menü + Su+ Spor +
ayda2kilogo;
speedy26;
Sinoki;
Fancy pency;
Morpapatyam;
Kollontai;
Bayağ kalabalıklaşmışız bir iki gündür yokum yeni yeni takımdaşlarımız gelmiş hoş gelmişyok tartışmıyoruz
tamam bizbirimize bir şey yazmayalım
grup kalabalık,farkedilmez bile
bence sorun çözüldü
Ne yediğimi hiç hatırlamıyorum ama kesin tarhana çorba :)10.02.2015
Callan, Menü + Su+ Spor +
Yuppe, Menü + Su+ Spor +
Doğa; Menün de ilaveler olabilir. Bir süre sonra kaçamak dürtüsü artar ve kilo vermen de yavaşlar.
Candy; Biraz daha yediklerini arttırır, ara öğün olarak süt-ayran, akşama salata eklersen daha güzel olacaktır. + Su+ Spor -
Servey; Menü + Su+ Spor +
Hytsvncgzl; Menü + Su? Spor?
Seyyah; Menü + Su+ Spor +
Toplight; Menü + Su+ Spor -
Emine Menü + Su+ Spor +
Ozaly;
Hm22; Menü + Su+ Spor +
ayda2kilogo; İrmik helvası, dondurma ve kestane hepsi birden fazla olmuş. Menü + Su+ Spor +
Butterfly_esra; Menü + Su+ Spor +
speedy26;
Sinoki;
Fancy pency;
Morpapatyam;
Kollontai;
Serpil Baklava!! Menü + Su+ Spor +
Canım canım vefalı dostum ya, yirim seniOzaly cigim cok hasta dunden beridir konusamiyoruz yarina kadar ses cikmazsa telefinla ariycam merak ettim artik yani....
Hmcim çok teşekkür ederimYuppecim, ben de Ozaly nasıl oldu acaba diye sormak için mesajların bitmesini bekliyordum.
Umarım bir sıkıntısı yoktur.
Çok hastaCanim simdi gorusstum cok hastaymis yaa ise de gidememis internete bile giremiyomus yatiomus evde
Ayy kuzum ya, tekrar konuşursan çok geçmiş olsun dileklerimizi ilet lütfen.
Herşey üst üste geldi kızın.
Umarım bir an önce toparlar kendini.
çok iyi yapmışsın yattıkça daha çok hastalık psikolojısıne giriyor insan.Kızlar sabah resmen surunerek kalktım işe gelmesem olcaktı yanı ama kalkarken dedım kı ıyısın sennnnn hadı bakalım yatarsan daha cok uzarrrr hadı fıstıgım dedım ve kalktım iç ses önemli sukurler olsun altı ustu grıp dedımmmm
benim oğluma annem bakıyor . 3 yaşında şuan. eylülde yarım gün ana okuluna başlatmak istıyrum. yakınlarda kaliteli bi devlet okulu var. özele bütçemiz yetmez zaten. benim derdim biraz sosyalleşmesi. paylaşmayı,yaşıtlarıyla oynamayı hiç bilmıyor malesef.Bakıcı problemi zor tabı oğlum 17 aylıktan berı krese gdyr bu yaz dınlensın dıye 3aylıgına aldım kresten ınsanla ugrasmak zor surekli ızın ıstıyor cocugu fab getırmek zorunda kalmıştım şimdı onumuzdeki yıl kısmetse anaokuluna gıdecek ama koleje vermek ıstemıyorum temelden burjuva olmasın dıye ama devlet okulları yarım gun ayrıca yarım gun bakıcı tutsan kollej kdr para vercen anlamı kalmıyor hem kadınla ugrasıyon ne yapsak bılemedımmm
anlaştık :)tamam 27 subat a kadar yarısalım canım:)hem guzel bı baslangıc motıvasyon olur ..anlastık ....
sakarya hastanesine bağlı reşadiye tıp merkezi var . orda senem hanıma gittim . çok memnundum ücreti de fazla değildi özel muayenelere göre. ama ramazandan önce bıraktım. hala onun listesiyle devam ediyorum. verdiği tüyolar aklımda. fakat diyet yapmak için fiziki şartları da uygun hale getirmek gerekıyor . dolaptaki ıvır zıvırları yok etmek diyete uygun alışveriş yapmak gerekıyor. onu henüz başaramadımAnladım Seyyahcım, teşekkür ediyorum bilgilendirdiğim için. Bu arada memnun musun diyetisyeninden? Hangi hastanede?
bravoo :)Önümde kocaman bir tiramisu duruyo :) ama inat ettim yemiyorum :)))
kruvasan gibiymiş diyecektim ama aşağıda okudum bildiğimiz kruvasanmış :) kaç kalori acabahm22 kipferl resmini koyayım :)
çoközendiriyorsun callan. bilgisayar aldıracağım eve böyle giderse :)kızlar jillian sonuçlarına bakın 1 ay sonunda herkes toplamda 20-30 cm incelmiş
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/jillian-michaels-30day-sonuclar.788198/page-6
akşam yemek yemedin mi? ben de squat yaparken acıttım dizimi 20 den fazla yapınca acıyor cidden. birden yüklendim galiba.Bu gunki menum
Sabah lableli tost 1 bardak sut
Oglen yogurt corbasi 1 dilim ekmek ile
aksam ezogelin corbasi yumrtalj ispanak yemegi 1 bucuk dilim ruseynli ekmek
2.5 a yakin su 1 bardak nescafe
3 bardak cay
Leslie 2 mile
30 squat
Squat yapatken diz kapagim cok acidi icinden bisey oldu
ins bi skinti vermez
öğle yemeği yok . ama menü güzel.
2,5 litre kadar su içtim.
3-4 fincan da kahvem var.
Bu arada, bisikletin kalori miktarını az gösterme olasılığı var mı?
İnternetten bakınca 1 saati 500-600 kalori gözüküyor.
1simit 6 dilim ekmek yerinde geçiyor. öğlen de bulgur pilavı ve patates var. miktarları az ama yıne de bol karbonhidratlı bi menü olmuş gibi.Sabah sımıt,ayran,2 mandalin
Mistik cay
Öğlen mercimek c,2 baget,bulgur p,yarım patates
Sade tkahvesi
Aksam mercımek c,guvec,yoğurt, patlıcan salatası
Sutlu nescafe
2,5 lt su
Leslie 1 mil
45 dk yuruyus:))))
menü de spor da süpergunayyydınlar ahalııııı
bu haftakı ıs yogunlugumda tek karım.Ist trafıgınden bıle once ıse geldıgımden...trafıkle muhatap olmamam:)
sımdı elımde kahvem...sıze bakıyorummm hu huuuuu
dun ne yaptı bu cancagızz
sabah: 1kasık tulum peynırı, zyagda 2yumurta, 5 zeytın, yesılbıber, bır catal cemen, 1tatlı kasıgı pekmez, 2kurukayısı.
ogle:1kase etlı nohut, yagsız pancarlı salata, 4kasık kınoa.
...1 elma, 1/2 armut, 1kıvı.
aksam: 1kase cacık, sade tavuk sote, 1kase mercımek corbası.
....Turkkahvesı
su:3lt+
spor:50mt havuzda 30 tur, 23dk spınnıng, 60dk elıptık. Callan'odev: 43squat, 350 ıp. (hu huuu Callan...ıp benım hıc adetım degıldır.. bak bu sırf ıyı ogrencıyım ayagı)
menü güzel de spor da olsa bal kaymak olur valla. öğretmen misin?günaydınnn hatunlarrrrr....
menü
Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları ( Dün )
- AldığınızKalori Miktarı
spor yine yok, yaaa benim okulda yaptıklarım spor sayılmaz mı acaba, bol bol hoplayıp zıplıyoruz, ayrıca hiç oturmuyorum, evde de aynı şekilde oğluşumla sürekli hareket halindeyiz, bu gece oğlum 4 te kalktı, beraber birazcık spor yaptık çok güldü, zaten biz sabahları müzik açıp dans ediyoruz, çok erken kalkıyor malum, bi de full enerjiyle uyanıyor, ben de onun gibi erken yattıysam iyi oluyorum da, bazen evde işlerim oluyor, yatamıyorum, sabah sonra kendime gelemiyorum.
- 1.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek (77 kcal)77 kcal
- 0.25 x 100gr Ekici Tam Yağlı Beyaz Peynir (224 kcal)56 kcal
- 2.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)16 kcal
- 1.00 x 1 Yemek Kaşığı (18gr) Bal (55 kcal)55 kcal
- 0.50 x 1 Porsiyon (100gr) Sahanda Yumurta (262 kcal)131 kcal
- 2.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)2 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Nohut Yemeği (Etsiz) (250 kcal)250 kcal
- 1.00 x 100gr Yoğurt (Yarım Yağlı) (46 kcal)46 kcal
- 1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
- 1.00 x 100gr Yoğurt (Yarım Yağlı) (46 kcal)46 kcal
- 1.00 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal
- 1.00 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal
- 2.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Lipton Limonlu Yeşil Çay (1 kcal)2 kcal
- 2.00 x 1 Bardak (250ml) Su (0 kcal)0 kcal
- 1.00 x 1 Adet Muz (100 kcal)100 kcal
- 0.50 x 1 Porsiyon Mantar Sote (98 kcal)49 kcal
- 2.00 x 1 Bardak (250ml) Su (0 kcal)0 kcal
- Alınan Kalori Toplamı890 kcal
geçmiş olsun oğluna. çocuklar hasta olmasın.Gunaydınnnn dun hıc gıremedkm mısafır varsı oglum hasta vs derken hıc ugrayamadım. Dunku menum
Sabah: 4 zeytın, 1 dilim etımek, light labne , sekersız cay
Ara: 2-3 dılım kadar peynır, domates
Kahve
Akşam: bol salata , ızgara et
Kahve
hoşbulduk. yokluğunu farkedenler oldu :) biz yeni olduğumuzdan yeni yeni öğreniyoruz kım kımdır. geçmiş olsun bu arada. ben de burcuBu arada yeni gelen arkadaşlarım hoş geldiniz
Ben Ozaly
Memurum 27 yaşındayım 70 kilo ile geldim ilk gruba 64e kadar indim
Bu hafta hastalıktan dolayı giremedim sizi hoşgeldin deme fırsatım olmadı
Tekrar hoşgeldiniz ve hoş zayıflamalar
hımm anladım
kişisel sorunlar için hayır demez diye düşünüyorum,sonuçta burada önemli olan insanların kilo vermesinde olan katkılarımız
iştersen o kişiye bir mesaj at,bu durumun kişisel değil,takımındaki insanların motivasyonu için önemli olduğunu anlat
bence anlayıs gösterecektir[/QUOTE
hoşbulduk. yokluğunu farkedenler oldu :) biz yeni olduğumuzdan yeni yeni öğreniyoruz kım kımdır. geçmiş olsun bu arada. ben de burcu[/QUO
Kiz takima gireyim de oyle yeniyim deniycem artik :)) Canim kendine gel artik iiyiles hop eski ozaly olNeren yeni senin be :)
Bozma moralini canım herşeyin telafisi var bol spor bol spor bye bye dönerrrr :)
Hoşgeldin lelli
Canım su çokta spor hiç yok
Bayağ kalabalıklaşmışız bir iki gündür yokum yeni yeni takımdaşlarımız gelmiş hoş gelmiş
Hatta kalabalıktan benim yokluğumu kimse farketmemiş
Ne yediğimi hiç hatırlamıyorum ama kesin tarhana çorba :)
Canım canım vefalı dostum ya, yirim seni
Hmcim çok teşekkür ederim
Beni unutmamışın ay çok sevindim
Çok hasta
Teşekkür ederim canlarım ya
Beni düşündünüz ya bana bomba takviyesi oldu
Canik duzenledim sonradan unutmusum yazmayi yemek yemeden oluy muuu :)çok iyi yapmışsın yattıkça daha çok hastalık psikolojısıne giriyor insan.
benim oğluma annem bakıyor . 3 yaşında şuan. eylülde yarım gün ana okuluna başlatmak istıyrum. yakınlarda kaliteli bi devlet okulu var. özele bütçemiz yetmez zaten. benim derdim biraz sosyalleşmesi. paylaşmayı,yaşıtlarıyla oynamayı hiç bilmıyor malesef.
anlaştık :)
sakarya hastanesine bağlı reşadiye tıp merkezi var . orda senem hanıma gittim . çok memnundum ücreti de fazla değildi özel muayenelere göre. ama ramazandan önce bıraktım. hala onun listesiyle devam ediyorum. verdiği tüyolar aklımda. fakat diyet yapmak için fiziki şartları da uygun hale getirmek gerekıyor . dolaptaki ıvır zıvırları yok etmek diyete uygun alışveriş yapmak gerekıyor. onu henüz başaramadım
bravoo :)
kruvasan gibiymiş diyecektim ama aşağıda okudum bildiğimiz kruvasanmış :) kaç kalori acaba
çoközendiriyorsun callan. bilgisayar aldıracağım eve böyle giderse :)
akşam yemek yemedin mi? ben de squat yaparken acıttım dizimi 20 den fazla yapınca acıyor cidden. birden yüklendim galiba.
öğle yemeği yok . ama menü güzel.
1simit 6 dilim ekmek yerinde geçiyor. öğlen de bulgur pilavı ve patates var. miktarları az ama yıne de bol karbonhidratlı bi menü olmuş gibi.
menü de spor da süper
menü güzel de spor da olsa bal kaymak olur valla. öğretmen misin?
geçmiş olsun oğluna. çocuklar hasta olmasın.
nkızlar 3 aylık hedef listesi hazırlayıp ekledim bugun
yeni gelen arkadaşlar 3 aylık hedeflerini söylerlerse yine eklerim
çarşamba menü bildirenleri ekledim
yalnız artık günde 3 dkk da olsa spor zorunlu arkadaş buna uyalım ve menülere suyu da ekleyelim
hedef başarı listelerini ekledim
herkes hedefini belirtince yeni listeyi kaydedeceğim
öğleden sonra perşembe menüleri bildirim yapanları ekleyeceğim,ve kendi menü spor ve suyumu bildereceğim
bunun dışında benden bugunluk bukadar
haftasonu şehir dışındayım,menü bildiriminde bulunamayacağım,pazartesi günü cumartesi ve pazarın menü bildiren ve bildirmeyenlerin listesini hazırlayacağım
kendinize iyi bakın
tekrardan herkesi tebrik ederim
önümüzdeki cuma da böyle güzel sonuçlarla karşılaşmak dileğiyle
canım ilk başta geldiğimde ben de öyleydimcanım yaaaa çok teşekkür ederimmmmm
hmm22 tatlım yazdığını okudumda alıntı yapacağım sayfayı tekrardan bulamadım sanada çok teşekkür ediyorum
Ben aslında kalmak istiyorumda size uyum sağlama sorunu yaşıyorum nasıl yapsam ne yapsam bilemiyorum
yoksa diyeti bıraktığım yok asla bırakmicaaaammm tüm yağlarımdan kurtulana dek yakasına yapışcam
çokkkkkkk geçmiş olsunnn canımHatunlar ozaly geldi ama hala sağlam değil
geçmişe gidip geliorm
Çok sağol Seyyah cım
hoşgeldin minikcimMerhaba , ben de yeni bir üyeyim. Hiçbir forum da bulunmadım. Burayı nasıl kullanıcağımı bile bilemiyorum. Yalnız aranızda olmak çok güzel. Kendimi müthiş güvende hissediyorum!
ozaly cim özledik seni tatlım yaa tam olarak düzelebildin mi?Hatunlar ozaly geldi ama hala sağlam değil
geçmişe gidip geliorm
canım hoşgeldin aramıza yavaş yavaş alışırsın sonra da buranın bağımlısı olursunMerhaba , ben de yeni bir üyeyim. Hiçbir forum da bulunmadım. Burayı nasıl kullanıcağımı bile bilemiyorum. Yalnız aranızda olmak çok güzel. Kendimi müthiş güvende hissediyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?