Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bugün kosturdum sabah kahvaltı mi güzel sağlam yaptım çaya gittiğim arkadaş sadece çay içtim eve geldim temizlik falan filan derken akşam yemeği kaçtı çünkü kuru incir yedim iki tane bol su içtim ama midem kaziniyo şimdi ne yapcam :)

Candycim, bu saatten son bir şey yeme tatlım. Sabah tartıda artı, sen de mutsuzluk olarak geri döner.
Bak ne güzel bir gün geçirdin.
İstersen 1 bardak süt ya da ayran iç.
Ardından da yarım litre su, mis gibi olsun.

Sabah sımıt,ayran,2 mandalin
Mistik cay
Öğlen mercimek c,2 baget,bulgur p,yarım patates
Sade tkahvesi
Aksam mercımek c,guvec,yoğurt, patlıcan salatası
Sutlu nescafe
2,5 lt su
Leslie 1 mil
45 dk yuruyus:))))

Callancım, Leslie'nin kalorisi nereden acaba?
Bugün biraz araştırma yaptım ve 1 mil için 100 kalori diyor ama hatalı da olabilir elbette.

Poyraz Karayel'i izliyoruz. Baya beğendim ama sahneye koptum.
Kadın: Benim kocam Libya'da değil. Oğlum bilmiyor ama o içeride.
Adam: Nasıl ya, eve mi geldi, eee hayırlı olsun.

Adam ceza evinde.

Mistik Çayı Faydaları

. Metabolizmayı ççalıştırıcı etkileri bulunmaktadır.

. Kilo verdirici etkileri bulunmaktadır.

. Hazmı kolaylaştırır ve şişkinliği alır.

. Muhteşem aroması sayesinde rahatlama ve gevşeme sağlar.

. Baş ağrısı ve mide bulantılarını giderici etkileri bulunmaktadır.

. Taze tüketildiğinde, mide krampları ve ağrılarına iyi gelmektedir.

. Süt ile hazırlandığında, boğaz yollarını tedavi edici ve öksürüğü giderici etkileri bulunmaktadır.

Mistik Çayı Yan Etkileri

Mistik Çayı doğal bir çay olmadığı için çok fazla miktarda tüketilmesi tavsiye edilmemekle birlikte, herhangi bir yan etkisine rastlanmamıştır. Ancak çok aşırı miktarda tüketilmesi, sindirim sistemini çok aşırı derecelerde çalıştırabileceği için, bağırsak yolları rahatsızlıklarına ve ishale neden olabilmektedir.

Ayrıca emziren anneler ve hamile kadınların düzenli kullanıma geçmeden önce doktorlarına danışmaları gerekmektedir. Bunun dışında, bebek ve çocukların kullanımına açık değildir.

Ayrıca aşırı tüketimi sonucu zamanla aşırı çalışan bağırsaklarda tembelliğe yol açabilmektedir.

Düzenli ilaç kullananlar ve şeker hastaları, tüketmeden önce kesinlikle doktorlarına danışmalı ve doktorlarının önerdiği şekilde tüketmelidir.

Bunları okudum da bugün aramızda emziren anneler vardı onlar iciyorsa icmesin. Bi de sinameki gibi çayı devamlı içip sonra bıraktığınızda bağırsak tembelliği yapar diyor . Bilemedim içsem mi icmesem mi sizce ?

Süt ekleyince çok güzel oldu. Şu ile zor icms
Mistik Çayı Faydaları

. Metabolizmayı ççalıştırıcı etkileri bulunmaktadır.

. Kilo verdirici etkileri bulunmaktadır.

. Hazmı kolaylaştırır ve şişkinliği alır.

. Muhteşem aroması sayesinde rahatlama ve gevşeme sağlar.

. Baş ağrısı ve mide bulantılarını giderici etkileri bulunmaktadır.

. Taze tüketildiğinde, mide krampları ve ağrılarına iyi gelmektedir.

. Süt ile hazırlandığında, boğaz yollarını tedavi edici ve öksürüğü giderici etkileri bulunmaktadır.

Mistik Çayı Yan Etkileri

Mistik Çayı doğal bir çay olmadığı için çok fazla miktarda tüketilmesi tavsiye edilmemekle birlikte, herhangi bir yan etkisine rastlanmamıştır. Ancak çok aşırı miktarda tüketilmesi, sindirim sistemini çok aşırı derecelerde çalıştırabileceği için, bağırsak yolları rahatsızlıklarına ve ishale neden olabilmektedir.

Ayrıca emziren anneler ve hamile kadınların düzenli kullanıma geçmeden önce doktorlarına danışmaları gerekmektedir. Bunun dışında, bebek ve çocukların kullanımına açık değildir.

Ayrıca aşırı tüketimi sonucu zamanla aşırı çalışan bağırsaklarda tembelliğe yol açabilmektedir.

Düzenli ilaç kullananlar ve şeker hastaları, tüketmeden önce kesinlikle doktorlarına danışmalı ve doktorlarının önerdiği şekilde tüketmelidir.
tim

Adam ceza evinde.
Burcın terzıoğlu nasıl ama dedıgım kadar var dımı

Adam ceza evinde.
Ben gecen bölümdeki mektup sahnesınde ıptal olmustum aglamaktan

Yarın sabah yapabılısem leslie yapcam leslie 2 mili 2 kısımda olanı ındırdım yapabılırsem yarısını yani 15 dk sabah yapcam aksamustu de 2. Kısım

Leslie nin viedolarini indiriyorum şimdi

Ya havuç salatası yedim bol limonlu

Kısaca bugün yediklerim
Sabah kahvaltı 2 dilim ekmek buğday
Bol domates salatalık :)

Kuru incir en son havuç salatası

Bol su içtim spor yok temizlik var :))

gunayyydınlar ahalııııı
bu haftakı ıs yogunlugumda tek karım.Ist trafıgınden bıle once ıse geldıgımden...trafıkle muhatap olmamam:)
sımdı elımde kahvem...sıze bakıyorummm hu huuuuu

dun ne yaptı bu cancagızz
sabah: 1kasık tulum peynırı, zyagda 2yumurta, 5 zeytın, yesılbıber, bır catal cemen, 1tatlı kasıgı pekmez, 2kurukayısı.
ogle:1kase etlı nohut, yagsız pancarlı salata, 4kasık kınoa.
...1 elma, 1/2 armut, 1kıvı.
aksam: 1kase cacık, sade tavuk sote, 1kase mercımek corbası.
....Turkkahvesı

su:3lt+
spor:50mt havuzda 30 tur, 23dk spınnıng, 60dk elıptık. Callan'odev: 43squat, 350 ıp. (hu huuu Callan...ıp benım hıc adetım degıldır.. bak bu sırf ıyı ogrencıyım ayagı)

ooo guzelll..
tabıı canım.. bazen yaptıgımız cok oluyor.. yıyeyım bıtsın dıye kendımızı kasıp bosa tıkınacagımıze.. guzelce dolaba ıstıflememız ALA.
kerevızı rendelıyorum. yogurluyorum sarımsaklı ya da sade. ıcıne cevız koyuyorum bazen. ama kavrulmuyor.
bı de kerevızı dılım dılım tost makınesınde bıraz yumusatıp sarımsaklı yogurtlayınca da lezzetlı oluyor.
sen mi koruyamayacaksın inanmam
3 ayda 30 kilo filan verdin..sen bu iradeyle dağları delersin
yaaa ısteee... bendekı u ıfrat tefrıt... ya verıyorum ya alıyorum... ınsaellah Callan.. halledeyım su ısı artık.
dı mı Hılal. yanııı ben balık yıyorum cok da olsa balık netıcede.. ama SErvey helvalısından yıyormusss..bılemıyorum.. karar yargının:)))

eminecim bu hafta mezun olursa,mezuniyet hikayeni mutlaka yaz insanlara çok faydalı olacağına eminim
yazacagım... daha once de yazmıslıgım var.
evet ya ayrılmayalım..ben de mezun olduktan sonra buradayım,benim de az kaldı malum
bol bol çılgınlar gibi spor yaparız,taş gibi güçlü oluruz :))))
aynen.
sen de odulunu kendıne almıs olursun.
bol bol eskıtırsınnn ınsaellah

günaydınnn hatunlarrrrr....

menü
Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları ( Dün )
  • AldığınızKalori Miktarı

spor yine yok, yaaa benim okulda yaptıklarım spor sayılmaz mı acaba, bol bol hoplayıp zıplıyoruz, ayrıca hiç oturmuyorum, evde de aynı şekilde oğluşumla sürekli hareket halindeyiz, bu gece oğlum 4 te kalktı, beraber birazcık spor yaptık çok güldü, zaten biz sabahları müzik açıp dans ediyoruz, çok erken kalkıyor malum, bi de full enerjiyle uyanıyor, ben de onun gibi erken yattıysam iyi oluyorum da, bazen evde işlerim oluyor, yatamıyorum, sabah sonra kendime gelemiyorum.

Gunaydınnnn dun hıc gıremedkm mısafır varsı oglum hasta vs derken hıc ugrayamadım. Dunku menum
Sabah: 4 zeytın, 1 dilim etımek, light labne , sekersız cay
Ara: 2-3 dılım kadar peynır, domates
Kahve
Akşam: bol salata , ızgara et
Kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…