- 13 Nisan 2011
- 1.324
- 783
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #134.181
Canim simdi gorusstum cok hastaymis yaa ise de gidememis internete bile giremiyomus yatiomus evdeYuppecim, ben de Ozaly nasıl oldu acaba diye sormak için mesajların bitmesini bekliyordum.
Umarım bir sıkıntısı yoktur.
Canim simdi gorusstum cok hastaymis yaa ise de gidememis internete bile giremiyomus yatiomus evde
Kızlar bugün kosturdum sabah kahvaltı mi güzel sağlam yaptım çaya gittiğim arkadaş sadece çay içtim eve geldim temizlik falan filan derken akşam yemeği kaçtı çünkü kuru incir yedim iki tane bol su içtim ama midem kaziniyo şimdi ne yapcam :)
Burcın terzıoğlu nasıl ama dedıgım kadar var dımıPoyraz Karayel'i izliyoruz. Baya beğendim ama sahneye koptum.
Kadın: Benim kocam Libya'da değil. Oğlum bilmiyor ama o içeride.
Adam: Nasıl ya, eve mi geldi, eee hayırlı olsun.
Adam ceza evinde.
Ben gecen bölümdeki mektup sahnesınde ıptal olmustum aglamaktanPoyraz Karayel'i izliyoruz. Baya beğendim ama sahneye koptum.
Kadın: Benim kocam Libya'da değil. Oğlum bilmiyor ama o içeride.
Adam: Nasıl ya, eve mi geldi, eee hayırlı olsun.
Adam ceza evinde.
ooo guzelll..emine evimde plastik bir şey yoktu ama bir sürü cam kap aldım.yemeklerin kalanlarını buzluğa atıveriyorum çok iyi oluyor
özellikle çorba hep artıyordu,hep çöpe..çok üzülüyordum..şimdi buzluğa..bir de dışarıda çözmüyorum artık,bakteri üremesi fazla olduğu için,mikro dalga da besin değerini düşürüyor ama anında çözdüğü için,mikrodalgayı kullanıyorum..
kereviz salatası senin menünde görmüştüm,nasıl yapıyorsun.
yaaa ısteee... bendekı u ıfrat tefrıt... ya verıyorum ya alıyorum... ınsaellah Callan.. halledeyım su ısı artık.sen mi koruyamayacaksın inanmam
3 ayda 30 kilo filan verdin..sen bu iradeyle dağları delersin
dı mı Hılal. yanııı ben balık yıyorum cok da olsa balık netıcede.. ama SErvey helvalısından yıyormusss..bılemıyorum.. karar yargının:)))Aydacım, aslında böyle noktalarda kendimizi sınıyoruz.
Her an elinin altında hazır bir bahane olması seni rahatlatır.
Bak, ben hep öyle yapıyorum.
Aslında hepsi zaman zaman hayatımı etkileyen şeyler ama yememek için çook abartıyorum.
Midem ağrıyor, midem bulanıyor, dişim ağrıyor, son zamanlarda tatlı yedikten sonra başım ağrıyor. Artık hayal gücüne kalmış. İnandırıcı olacaksa; bunu yiyince ölüyorum bile diyebilirsin.
Bak bak, Emine'nin kulakları çınlasın.
Kaptanım, evde her yer sıcak su torbası ama ne güzel şeyler onlar.
Şöyle el kadar olanları var ya minicik. Aslında onlardan bir tane işte çekmecene atsan ne iyi gelir.
Geçmiş olsun Serveycim.
Ben dün bir arkadaşa anlattım Doğa, biraz geçmiş sayfalara göz atarsan bulacaksın.
Bir de başlangıç kilonu bildirir misin?
Pff, ne anlattım yahu.
Takımın bu akşamki menüsü belli oldu.
Şaka bir yana çok lezzetli duruyor, ben deneyeceğim.
Kipferl ne oluyor acep?
Aydacım, bazı arkadaşlar yorum istemiyor ama onun haricinde bence herkes yorum yapsa gayet güzel oluyor.
Sonuçta hiç birimiz işin uzmanı değiliz.
Birbirimizden fazladan bir şey öğreniriz ya da birinin eleştirme dili hoşuna gider birilerinin, onun dediğini dikkate alır.
Kişisel farklılıklarımız var sonuçta.
16 Hurma mıııı?
Ayy, içimde kalmasın ama alınma olur muu?
Gün gelir yediğin hurmalarrr ..
Kalkıp temizlik yapın diyorsun yaniii
Ben çamaşırları dışarda kurutma olayını hiç sevmiyorum.
Aslında daha sağlıklı biliyorum ama içeride kurutunca mis gibi yumuşatıcı kokuyor ya bayılıyorum. Yumoşun mavisini kullanıyorum, kokusu bitiriyor beni.
Teşekkür ederim Emine'cim.
Özellikle dikkat etmem gereken bir şey var mı Eliptik için?
Menü bile değil o farkındayım ama misafir beklerken yemeği unutmuşum yoğunlukta. Onlar gelince de cıs yemek istemedim.
Seyyahcım, diyette ayrıntılar çok önemli.
Mesela omlet ama yağlı mı?
Sandviç neli?
Bazen fark etmeden fazla kalori alıyoruz.
Mesela dün akşam kuru fasulye yedim.
Bildiğimiz sıradan yemek dimi?
Ben bunun gramını ve kalorisini görünce, mideme oturdu resmen.
Orta boy bir tabaktı. Ölçtüm, 240 grammış içindeki.
240 gram fasulye de 420 kaloriii
Masum der geçerdim normalde ama böyle şeylerden fark etmeden deli kalori alıyoruz.
Nasıl belli oluyor hatunun geldiğii
Ayy sorma, bizim evde asansör yok ama neler çekiyoruz ağır şeyler olunca.
yazacagım... daha once de yazmıslıgım var.eminecim bu hafta mezun olursa,mezuniyet hikayeni mutlaka yaz insanlara çok faydalı olacağına eminim
aynen.evet ya ayrılmayalım..ben de mezun olduktan sonra buradayım,benim de az kaldı malum
bol bol çılgınlar gibi spor yaparız,taş gibi güçlü oluruz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?