Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaşlar sizinle burada vakit geçirmek çok güzel ama ben bu vakti azaltmak zorundayım
okunacak kitaplar,çalışılacak dersler ve kızımın artan oyun ihtiyacı beni bekliyor..gündüz uyumuyorum,gece çok az uyuyorum,böyle devam ederken buraya baya zaman veriyorum,geri kalan zamanda da çok kasarak yoğun geçiriyorum..yoruldum kızlar..ama sizinle geçirilen vakit de çok güzeldi..günlük menü ve spor bildirimi yapacağım..cuma da kilo..eğer sorun olmazsa tabiki kaptanım
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum

dediğin markalara bakayım çok sağol

Özalycım unutur muyum sekerım ben de ıkı gundur grupten fenayım yenı kendıme geldım ozlemem mı hıc senı sen olmasan kim parpalar benıbu arada herkes bana oynuyor heee hm cım askol mınnacık helvaydı masum sanki emine gibi 3 kilo balık mı yedım yada 2 kg cıgköfte mi aaaaa cancagızlarım

Eeee baska var mı bana takılcak heee hemen şimdı yada sonsuza kadar...
Esım aksam yemege gıdelım dedı ııı ıııı yok ya ıstahım yok bugun dedım halbukı deli gıbı acımmmm
Yarın aksam gıderız dedımmm
İnş artıkkk yarın mınık hedefıme ulasırım altı ustu 71,5 olmam gerek. Haftaya hedefım gene ufak olcak. Hanı bırı uyudugunda parmak ucuyla yufurdun ya uyandırmamak için sessızce aynen oyle vucuda caktırmadan yavasca kırılma noktasını halletcez...

geçmiş olsun canım sana da
bende kendimi boşlukta hissettim
sırf sen bişi de die patates kızartması yidim ama gine dimedin
Unutmuş beni yeni gelenler beni unutturmuş didim
Ama unutmamışın
ben hastayım diye kıyamamış sende hasta olmuşun ya

Helvaya gelinceeeeeeeee

flaaaşşş flaaaşşş

Servey helva yimiş
aaaaa dostlarrrrrr
duymayan kalmassıın

Kızlar hedefe ulasınca kendıme ufak da olsa bır hedıye alcam gecen hafta unuttum yarın da verırsem mutlaka alcam haftasonu

Abovvvvvv butun takımlar duydu bu arada balıkları ayran ıcmeyerek aglattım zaten ölduklerını anlasınlar dıye acıcık helva yedım yahuuuu

Kızlar aslında suanki goruntum fena degıl herkes benıb60-65 sanıyor ama ben mutlu degılim 65 cıvarı benı mutlu edıyor o yuzden kasmadan spor yaparak dengeleyerek verıyorum artık yoksa bırakasım gelir

Bu arada ınsanların ustunde şişme mont gorunce cok begenıyordum ama kendım gıyemıyordum çünkü ben şiştim ztn gecende aldım hem de M beden şuan ustumde cok havalı duruyor bence cuma gunu hedefım tamamdır umarım

Kızlar sabah erkenden işe gelmeden leslie 2 mil yaptım heeee onu bagırarak demezsınız de helvaya takılursınız

Dun leslie geubuna basladım hergun yapmayı planlıyorum yufuyusu cok sevıyorum ben yuruyus varsa leslie 1 yoksa leslie 2 yapcam nasıl bunu da bagırın bakemmm

Dun leslie geubuna basladım hergun yapmayı planlıyorum yufuyusu cok sevıyorum ben yuruyus varsa leslie 1 yoksa leslie 2 yapcam nasıl bunu da bagırın bakemmm

leslie çok seviyorum ben, kadının enerjisi beni hiç sıkmıyor, ama leslie den sonra mutlaka bölgesel hareketler yapmak gerekiyor, ben de 1 akşam leslie 1 akşam jillian deneyeceğim , bu akşam başlayacaktım ama babam yine alkollü geldi eve sorun çıkabilir diye hiç başlamicam bu akşam

Callancım, bir süre işlerini düzene koyarak dönüş yapman mümkün değil mi?
Öyle de bir yazmışsın ki ne diyeceğimi bilemedim.
Gün içerisinde yorulmana neden oluyor ama ruhuna da iyi gelmiyor mu?
Bence 1 hafta- 10 gün kendine izin ver, sonrasında tekrar değerlendir derim.

Serveycim, gel bana takıl der havan var ne yapayım yahu.
Alınmadığını da bilince, sana takılıyoruz işte.
Helvacı Serveyy.

Aynı benim numaralarr.
Şundan yer misin diye soruyor eşim. Pek umursamadan hayır diyorum. Niye diyor. ( Burada kilo yapar dersem başıma gelecekler fena) Bilmem canım istemiyor diyorum. İçimdeki fırtınaları sorma tabii.

Kızlar hedefe ulasınca kendıme ufak da olsa bır hedıye alcam gecen hafta unuttum yarın da verırsem mutlaka alcam haftasonu

Al tabi şekerim.
Ne alacaksın?
Bence sorunlu bölgen önceden neredeyse, o bölgeyi belli eden bir şey al.
Örneğin göbeğin vardı artık yok mu? Al dar bir badi göbeksizim be modunda gez.

Kızlar aslında suanki goruntum fena degıl herkes benıb60-65 sanıyor ama ben mutlu degılim 65 cıvarı benı mutlu edıyor o yuzden kasmadan spor yaparak dengeleyerek verıyorum artık yoksa bırakasım gelir

Önemli olan gerçekten kişinin kendisini mutlu hissetmesi.
Gerisi boş.

dimi dimi
insan azcık zayıflayınca pek bi güzel hissediyor
Ne alakaysa saçım başım da güzel gelmeye başladı bana
Zayıflamak çok güzel
ama dolabı değiştirmekte bir o kadar güzellllll

bende de haşur huşur mont var uzun
eskiden dopcik gibiydim içinde şimdi az zayıfladım ya tipi güzelleşti montun hatta bol gelio artık

ya kızlar birşey soracağım
Şimdi sadece bizim göreceğimiz bir albüm yapsak ve güncel fotolarımızı paylaşsak olmazmı
atıyorum 2 hafta sonra daha paylaşsak
Hem before after yaparız hemde birbirimiz hakkında görselde bir fikrimiz olur
Tabi herkes kabul ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…