- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #134.261
eskişehirde mi bu bahsettiğin yer? evet burda genelde ucuz. muayeneler 120-150 arası istediler. hastanede 40 tl veriyordum. ayda 2 kere gidince 80 tl ediyordu.Seyyahcım, kardeşim özel bir yere gidiyor.
Seansı 25 TL. Bir de üzerine her seansta ışın verip iştah kesiyorlarmış. Pek memnunlardı. İhtiyaç olursa aklında bulunsun.
Eskişehirde sanırım diyetisyen fiyatları diğer şehirlere göre çok uygun.
Seyyahcım, benim kardeşimle aramda 14 yaş var.
Annemler pek memnun durumdan.
Kuzum keşke yapmasaydın öyle.
Böyle durumlarda resmen karşındakinin eline koz vermek gibi oluyor.
Sen sevgiline güvenmiyor musun? Güveniyorsun..
Eee, o zaman bırak düşsün içine ne olacak ki.
Sevgilin de fark edip, sana daha fazla ilgi gösterir o anda.
Ayrıca sen gerçekten çok güzelsin.
Kiloları da, daha güzel olmak için değil de kendine güvenini kazanmak için vermelisin yoksa.
Dış güzellik gelip geçicidir, önemli olan insanın içindeki değerler.
Verirsin 50.000 TL. Komple estetik olursun ortaya afet-i devran çıkar ama için kötüyse ne olacak?
Eşimle tanıştığımda 55 Kg falandım. Zaman zaman kilo aldım, zaman zaman verdim ama hiç bir zaman ne tavrı değişti ne de sevgisi.
Eğer böyle bir durum olsaydı, eşim gözümde sıfırın da altında olurdu.
Gözdecim, ne olduğu hiç önemli değil.
Benimkine de Keremcem'in kopyası derler ama desinler.
Bu adam çirkin de olsaydı, 500 Kg da olsaydı benim için dünyadaki tek yakışıklı adam olacaktı.
Emin ol sevgi varsa gerisi faso fiso.
Hiç üzme böyle şeylerle kendini.
olur öyle arada. havalar da fena gidiyor. keyif yap bugun deBugün pek keyfim yok kızlar.
Yataktan kazınarak kalktım zaten.
Bilgisayara geçemedim, etrafı toparladım derken eşim geldi.
Kahvaltı yaptım onunla, biraz zaman geçirdik.
O gitti ben de bilgisayara geçtim.
Biriken işler var, onları toparlamam ardından da spora kalkmam ve yemek yapmam lazım ama çok yorgunum.
Niye böyle olduysa ..
tatlım benim de migrenim tuttu yaaa az önce ağrı kesici aldım
haa valla bugünler benim iyi günlerim bakıcıyı isten çıkarınca acı sen bana asıl :)
bu arada kızlar bizim iş yerinde bir sürü yer değişikliği var o yüzden bugün fazla aktif olamayabnilirim görüşürüz
kolay gelsin kaptan. migren çok fena geçer inşallah ama dinlenmeden de geçmez ki o merettatlım benim de migrenim tuttu yaaa az önce ağrı kesici aldım
haa valla bugünler benim iyi günlerim bakıcıyı isten çıkarınca acı sen bana asıl :)
bu arada kızlar bizim iş yerinde bir sürü yer değişikliği var o yüzden bugün fazla aktif olamayabnilirim görüşürüz
Cidden o zaman ne yapacaksın bilmiyorum kaptanım, ne hasta olma lüksün var ne de tembellik yapma.
Nane yağı kullanıyor muydun migren için? Gözlerine kaçmayacak şekilde göz kapaklarına sürersen, bir nefes almanı sağlıyor en azından.
eskişehirde mi bu bahsettiğin yer? evet burda genelde ucuz. muayeneler 120-150 arası istediler. hastanede 40 tl veriyordum. ayda 2 kere gidince 80 tl ediyordu.
14 yaş çokmuş . ben 14 yıl sonra yıne aynı şeyleri yaşamak istermıydım emin değilim valla. şimdi bile kafam kaldırmıyor hiçbirşeyi. bu devirde 2 çocuk bile çok aslında ama kardeş de bambaşka bişey.
evlenmeden önce herkes çıtır zaten . evlendikten sonra illa kilo alınıyor. hamilelik bambaşka bişey zaten. sonra emzirme dönemi var. ohooo vucut şekilden şekile giriyor. biz değişirken onlar da aynı kalmıyorlar. benim eşim kel oldu bile. ben on aşık olduğuma gayet sırma saçlıydı :) netcez şimdi kel oldu diye boşayayım mı adamı
olur öyle arada. havalar da fena gidiyor. keyif yap bugun de
Benim okulumda devlete bağlı bağımsız anaokulu, grubum 5 yaş, bizim okul bu yılikinci dönem 2012 doğumlu olanları aldı, doğduğu yıla göre alınır normalde. Senin oğlun daha küçük ama ben her zaman bakıcı veya anneanne-babaannedense okulu tercih ederim, en azından dene bence 1-2 hafta, baktın ki mutlu değil okulda tekrar anneannesi bakar,annenin göndermek istememesi normal, biraz büyükler acıyorlar kıyamıyorlar torunlarına, o yüzden kararısen ver, evde neler yapıyor ki? Anneanneyle ne kadar ne yspabilir ya da? Okuldahiç birşey öğrenmese en azından, paylaşmayı öğrenir. 3 yaşında kalemi doğru tutabilir, basit insan resimleri çizebilir aslında, ilk kalemi ne zaman eline almış ona bakmak lazım, mesela benim oğlum 1,5 yaşında kalemi aynen senin oğlun gibi tutup karalama yapıyor. Ama ben onun ilk boya ve büyük resim defterini 10 aylıkken aldım, ilk başta tabi ki de ağzına götürdü, sonra ben yaptıkça o da ne işe yaradığını öğrendi, şimdi 1 tane bana veriyor, bir tane kendisi alıyor, defterini getiriyor, birlikte boyama yapıyoruz. Sen onu zorlama, ama boş da bırakma birlikte yapın, seni model alacak ve doğrusunu öğrenecek, ama okula giderse daha doğru ve daha çabuk öğrenecek bundan emin olabilirsin, çocuklar bir anda alışamıyor okula, anneannesine söyleyin, okulla da görüşün izin isteyin arada götürsün, 10 dk falan kalsın zamanla süreyi uzatın çocuğun ilgisine göre uzatın süreyi, böyle daha iyi alışır.kaç yaş çocukların öğretmenisin hayat? benim oğlum 3 yaşında tam. ocak doğumlu. bu sene devlet okulları almadı 36 ayı doldurmamıştı eylülde. şimdi 2015 eylülünde yarım gün vermek istıyorum ama annem daha küçük diyor. oğlum da çok meraklı değil açıkcası. hayır ben anneannemle kalacağım diyor. sen önerir misin peki eylülde 44 aylık olacak.
bi de bikaç soru daha sorsam sıkmam seni inşallah. uzman biri bulmuşken sormak istedim :)
oğlum henüz çok başarılı boyama yapamıyor. henüz küçük demi bunun için? kağıdı gelişi güzel baştan sona boyuyor. renkleri üst üste boyuyor mesela. hani kızın saçı sarı kazağı kırmızı olsun diye değil .
bi de kalemi daha tutamıyor. parmaklarının arasına almak yerine tüm eliyle kavrıyor . çok gelişigüzel çizgiler karalamalar yapıyor. asla anlaşılmıyor çizdikleri. ve daha çok bizim çizmemizi istıyor. hadi anne tren çiz,ördek çiz, ev çiz gibi.. kendi haline mi bırakmalıyım yoksa müdahale etmeli miyim sence?
Ben de eylülde okula başlatıcam,yani yanıma alıcam ama kendi sınıfıma değil tabi ki alışacak mecburen napalımSeyyah benım oğluş 17 aylık basladıkrese
evet canım sütlü içtim dün alşam çok çok daha güzeldi. bi daha hep sütlü içeceğim
Ayyy en enfret ettiğim kız tipleriKızlar dün neler oldu anlatamam
Dün benimkiyle dışarı çıktık, bi de onun liseden arkadaşları Ankaraya gelmiş onlarda geldi.
4 tanımadığım kız da vardı aralarında.
Benimkine birtanesi bir sarıldı ' aaaa ne kadar değişmişssin sen maşallah' falan dedi.
Bende hemen elini tuttum benimkinin
Kız bütün gece ona bakıp durdu, artık o kadar sinirlendim ki saat 10 falandı,
ben gidiyorum siz eğlenin dedim
Kalktım gittim , aradı tolga beni, bekle kendi içtiklerimizi ödeyip geliyorum dedi.
Ama ben ağlamaya başladım
Kız resmen ben orada yokmuşum gibi bakışlariyla yedi tolgayı.
Tolga yanıma gelince de aynen böyle söyledim, tabi dedim senin gibi yakışıklı adamın yanında kilolu bir kız görünce kim takar ki beni dedim, resmen bakışlarıyla saldırdı sana dedim
O da aşkım bir daha sakın kendine bu lafı söylemiyorsun , o kızın ne yaptığı da hiç umrumda değil dedi, hiçbir kadın senin ağlama sebebin olmasın tırnağın olamazlar dedi, bir daha da asla böyle bırakıp gitmiyorsun, aşkım kalkalım mı de, beraber kalkarız tamam mı dedi
Ama kızı görcektiniz kızlar bi daha karşıma çıkarsa saçına yapışcam
Bu arada günaydın, dün eve gelince sinirden çok ağladım, ama yeter bu kadar, maalesef benim erkek arkadaşım bebek yüzlü uzun boylu kaslı falan bir insan olduğu için ben hayatımı kendimden daha güzel ve zayıf herkesten kıskanarak geçiniyorum. ve artık bu duruma dayanamıyorum, kendimi düzeltmem lazım, tolganın beni çok sevdiğini biliyorum ama ben kendimi onun karşısında aciz ve eksik görüyorum resmen, bu durumu değiştirmem lazım
Evet canım aynen öleOzaly geçmiş olsun canım, önce sağlık sonra spora devam, vücut hastayken çok direnç kaybediyor, çok doğal spor yapamaman, hemde o özlemle daha iyi başlarsın , yeter ki önce iyi ol
Hayatcııımm güzel rakibem benim naptın yokluğumda bakayım geçtinmi beniteşekkürler canm, evet okulöncesi öğretmeniyim, sabah 8 den 12 ye kadar öğrenci sosyal kulüp derslerine giriyorum, 12 den 5 e kadar da normal okulöncesi eğitim sınıfındayım, baya bi yoğun ve yorucu oluyor, oğluşuma vakit ayıramıyorum, ben de eve gidince uyuyana kadar hep onunla oynuyorum, onu yatırınca da benim artık gücüm kalmıyor spor yapacak, onunla birlikte ben de uyuyorumöğrenci çok yaa, çok yorucu oluyor, öğlene kadar 12, öğleden sonra 24 çocuk varr
Teşekkür ederim speedycim çok sağol iyi olucam inşallahtünaydınn. Kaptanım regl beni de mahvetti. Umutla başladığım hafta şiş şiş devam ediyor.
Özaly geçmiş olsun. Şimdi daha iyisindir umarım. Tez zamanda atlatırsın.
Callen sporuna maşallah diyeyim,başka ne denir bilemedim zaten
Ay hmcim ya hoşbulduk canımOzalycim hoşgeldin kuzum.
Her şey üst üste geldi ama kendini toparlamaya başlamışsın.
Eksikliğin hiç hissedilmez olur muymuş..
Ayyy en enfret ettiğim kız tipleri
Eski arkadaşlarının sevgililerini görünce birden gıcıklık yarışına girerler
bende çok karşılaştım o tiplere
İlk zamanlar senin gibi uzaklaştım ama sonraları anam bunlarda kim be diyip oturdum hiç sallamadım onları
Hahayt ben kaptım uşağııı dermişcesine baktım o civelek yüzlerine pis pis güldüm
Bak ahricim böle daha eğlenceli oluo sende onlara bak gül içinden "ohh ohh beni seviyo ya ohh ohh" de :)
oluyor tatlım be arada bir öyle
Aynaya bakınca bişicik göremiyorsun kadınlığa dair
Ama az zayıflayınca (ki senin defterinde az zayıflama yok biliosun verdinmi patır patır veriosun) kendini iyi hissediyor insan
Ayrıca profil resmindeki sen değilmisin
Sen isen bence gayet güzelsin
Evet canım aynen öle
Teşekkür ederim.
Hayatcııımm güzel rakibem benim naptın yokluğumda bakayım geçtinmi beni
neyse yarın görüceeezzzzzz
Teşekkür ederim speedycim çok sağol iyi olucam inşallah
Ay hmcim ya hoşbulduk canım
Evet benim oldumu hepsi üstüste olur
Bir hamlede hallederim
Miğde bulantım dışında iyiyim aslında
Baksana birservey özlememiş beni
Servey unuttun beni
canım benim yaa diyet iyi gidiyor da bakalım napcazzzHayatcııımm güzel rakibem benim naptın yokluğumda bakayım geçtinmi beni
neyse yarın görüceeezzzzzz
evet zor valla . bende sürekli bi yetememe hissi var.Evet Eskişehir'de Seyyahcım. Sanırım 3-4 ay kadar gittiler. Kardeşim daha küçük ama kilo problemi vardı. Baya hallettiler, şimdi bir süre korumaya çalışıyor. Çok uygun gelmişti bana da fiyatı oranın ki 40 TL'de genele bakınca güzel.
Hiç dimi, değişti diye boşarsak yandık valla. Ayrıca kadınların hamilelik dönemleri, her şeyi değiştiriyor ister istemez. Ben çocuk düşünmüyorum ama anne olan her kadını tebrik ediyorum. Hamilelik, doğum, çocuk bakma çok zor şeyler.
Bugün de hiç keyif yapma fırsatım yok ama enerji doldurmaya çalışıyorum kendimi.
Bir tarif deneyeceğim birazdan, beğenirsem size de vereyim.
bayılırım lalelere. ben hiç bakamıyorum çiçeklereKızlar, eşim geçen kırmızı lale almış bana. Çok severim mutfakta küçük çiçekleri. Menekşem var ama açmıyor. Lale de açmaz nasıl olsa demiştim. Dün hiç bir şey yoktu. Bu sabah bir kalktım, bildiğiniz 10 cm kadar uzamış ve çiçek açmış. Nasıl şaşırdım.
ben boya kalemini 2 yaşında verdim . normal resim çizmeye ise bu sene başladık. geç kalmışım sanırım. annemle bişeyyapamıyorlar tabiki. yazın bol bol parktalar. kışın eve hapsoluyorlar. oğlan oyuncaklarıyla oynuyor yada çizgi film izliyorBenim okulumda devlete bağlı bağımsız anaokulu, grubum 5 yaş, bizim okul bu yılikinci dönem 2012 doğumlu olanları aldı, doğduğu yıla göre alınır normalde. Senin oğlun daha küçük ama ben her zaman bakıcı veya anneanne-babaannedense okulu tercih ederim, en azından dene bence 1-2 hafta, baktın ki mutlu değil okulda tekrar anneannesi bakar,annenin göndermek istememesi normal, biraz büyükler acıyorlar kıyamıyorlar torunlarına, o yüzden kararısen ver, evde neler yapıyor ki? Anneanneyle ne kadar ne yspabilir ya da? Okuldahiç birşey öğrenmese en azından, paylaşmayı öğrenir. 3 yaşında kalemi doğru tutabilir, basit insan resimleri çizebilir aslında, ilk kalemi ne zaman eline almış ona bakmak lazım, mesela benim oğlum 1,5 yaşında kalemi aynen senin oğlun gibi tutup karalama yapıyor. Ama ben onun ilk boya ve büyük resim defterini 10 aylıkken aldım, ilk başta tabi ki de ağzına götürdü, sonra ben yaptıkça o da ne işe yaradığını öğrendi, şimdi 1 tane bana veriyor, bir tane kendisi alıyor, defterini getiriyor, birlikte boyama yapıyoruz. Sen onu zorlama, ama boş da bırakma birlikte yapın, seni model alacak ve doğrusunu öğrenecek, ama okula giderse daha doğru ve daha çabuk öğrenecek bundan emin olabilirsin, çocuklar bir anda alışamıyor okula, anneannesine söyleyin, okulla da görüşün izin isteyin arada götürsün, 10 dk falan kalsın zamanla süreyi uzatın çocuğun ilgisine göre uzatın süreyi, böyle daha iyi alışır.
oo ne güzel tarif. enerji içeceği :) be daha şu kuru meyveli truf tarifini yapacağımKızlar, yeni harika bir tarifle karşısınızdayım.
Canınız tatlı mı istiyor?
Nedensiz yere sıkkın ve mutsuz mu hissediyorsunuz?
İşte enerjinizi tekrar toplamanın yolu.
Büyük 1 bardak sütü, bir kaba alıyorsunuz.
İçine küçük bir muzun yarısını ve portakalın yarısını atıyorsunuz.
Az bir şey tarçın, 1 tatlı kaşığı yulaf kepeği ve 1-2 tablet tatlandırıcı(olmasa da olur.)
Sonra blender yardımı ile 2-3 dakika kadar karıştırıyorsunuz.
Servis sırasında biraz da sevgi katarak, keyifle içiyorsunuz.
bilmiyorum ki. dün leslie 5 mile yaptım arkasına çayı içtim çay biter bitmez de yattımAfiyet olsun Aydacım, öyle içince çok tok hissettin mi kendini?
evet zor valla . bende sürekli bi yetememe hissi var.
bayılırım lalelere. ben hiç bakamıyorum çiçeklere
ben boya kalemini 2 yaşında verdim . normal resim çizmeye ise bu sene başladık. geç kalmışım sanırım. annemle bişeyyapamıyorlar tabiki. yazın bol bol parktalar. kışın eve hapsoluyorlar. oğlan oyuncaklarıyla oynuyor yada çizgi film izliyorsonra ben eve geliyorum yemek yaparken yıne çizgi film açıyorum akşam sınırlı saatte izliyor. yemkten sonra da full oynuyoruz. ama 10a doğru uyuyor. yani günde 3 saat falan vakıt geçirebiliyoruz. yeterince ilgilenemiyorum dolayısyla. birini yapsam biri eksik kalıyor illa ki. inşallah çabuk alışır . annem her istediğini yaptığı için kuralların olduğu bi yer zor gelebilir tabi ilk etapta.
oo ne güzel tarif. enerji içeceği :) be daha şu kuru meyveli truf tarifini yapacağım
bilmiyorum ki. dün leslie 5 mile yaptım arkasına çayı içtim çay biter bitmez de yattımanlamadım yani tok tuttu mu tutmadı mı
kızlar bu arada bazı diyetisyenlerin dediği gibi az az sık sık beslenmeyin..artık bunun yanlış olduğu kanıtlandı. 3 öğünden fazlası iyi değil..bir de akşam yemeği ve sabah kahvaltınız arasında 12 saat olsun mutlaka(gece geçen vakit).yemek saati geldi diye değil acıktım diye yiyelim.doymadan kalkalım
bir de kimyasallara değinmek istiyorum.bu temizleyicilerin içinde fosfat var ve dna hasarı yapıyor,sonuç kanser..doğal bir deterjan buldum ama daha nereden satın alacağımı bulamadım.hemen sizinle paylaşıyorum
http://www.etimaden.gov.tr/eti-matik-265s.htm
evet biraz geç olmuş, ama olsun, kısa sürede telafi edebilir. ben de onu söylüyorum işte, anneanneyle ne kadar kaliteli zaman geçirebilir ki? benim oğluma da ilk başta bakıcı bakıyordu ama süperdi, bakıcı demem doğru olmaz aslında yakından tanıdığım biriydi, çok ilgili olduğunu biliyordum, baya yalvarmıştım baksın diye, normalde çocuk bakmıyordu, çalışıyordu, o yıl emekli oldu, ben de çocuğuma bakmasını istedim, biraz sağlık sorunları vardı o yüzden istemedi başta, ısrarımla kabul etti, bu yıl ekim ayında rahatsızlığı artınca bırakmak zorunda kaldı, ben de başka bakıcıya alışacağına kayınvalidmi çağırdım, o bakıyor şimdi, ama o kadar farkediyor ki bakan kişi, kayınvalidem de iyi bakıyor, oyunlar ynuyorlar, ama ablacığımın yerini tutmuyor, ama sağolsun kaynanam öyle her dediğini yapmıyor, herşeyi elletmiyor, kural koyuyor yani, ama kaynanamla oturmaktan sıkıldım ben biraz, bu yıl da sabrediyorum da, seneye okula gidecek kuzumben boya kalemini 2 yaşında verdim . normal resim çizmeye ise bu sene başladık. geç kalmışım sanırım. annemle bişeyyapamıyorlar tabiki. yazın bol bol parktalar. kışın eve hapsoluyorlar. oğlan oyuncaklarıyla oynuyor yada çizgi film izliyorsonra ben eve geliyorum yemek yaparken yıne çizgi film açıyorum akşam sınırlı saatte izliyor. yemkten sonra da full oynuyoruz. ama 10a doğru uyuyor. yani günde 3 saat falan vakıt geçirebiliyoruz. yeterince ilgilenemiyorum dolayısyla. birini yapsam biri eksik kalıyor illa ki. inşallah çabuk alışır . annem her istediğini yaptığı için kuralların olduğu bi yer zor gelebilir tabi ilk etapta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?