Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayyy teşekkür ederim bebeğim
aslında benimki ben daha diyete bağlayınca bile geriliyor biliyo çünkü kilo verirsem o krizden bu krize gircek
evet bende amaaan deyip oturmayı çok istedim ama yapamadım, tolgaya da kalk gidiyoruz diyemedim ama sevdiceğim sen kalkalım dediğin an kalkarız dedi , kiloları versem ikisine de gerek kalmayacak aslında

canım ben kullanıyorum artık borlu toz deterjan fena da değil beyazlara da biraz soda koyuyorum o zaman daha iyi temizliyor ama ariel in temizlediği gibi de olmuyor işin açıkcası

canım ben kullanıyorum artık borlu toz deterjan fena da değil beyazlara da biraz soda koyuyorum o zaman daha iyi temizliyor ama ariel in temizlediği gibi de olmuyor işin açıkcası
harikasın kaptanım
ben zaten türk malını terich ediyorum,ülkemizin ekonomisi kalkınsın diye..boru daha yeni duydum..temizlikte sirke ve karbonat kullanıyordum..sodayı ben de kullanayım.bir de arap sabunu alacağım bakalım
kendi ve sevdiğimizin sağlığını koruyalım
bildiklerimizi öğrendiklerimizi yayalım,insanlar da öğrensin

kızlar yufka ekmeğin kalorisini bileniniz varmı acaba

kaç dilim ekmeğe bedel acaba

Papatyam, ekmekle yufkanın içerisindekiler hemen hemen aynı.
Gramını ölçe şansın varsa birebir olarak değerlendirebilirsin. Yoksa da, ortalama 1 dilim ekmekle 3 katı kadar yufka aynıdır diye düşünüyorum. Ancaaak, tabi ki yufka yağsız pişirildiyse

Servey helva yiyeceğim diye unutmuş seni şeker.
hmm helva haaaaa
canım benim yaa diyet iyi gidiyor da bakalım napcazzz
ben bu hafta hastalık yüzünden bayağ veririm diyordum hatta ilk 3 günde 1 kilo verdim ama sabah tartıda gördüğüm pek hoşuma gitmedi
Ödem o ödem deyip geçiştirijemde o da ne ödemmiş be :)
hmmm yummy yummy yum :)
Evet canım vereceksinde o kiloları
Sende biliyorsun vereceğini
Bizde biliyoruz
Sevdiceğinde biliyor
Ama niden yapmıyorsun onu bilmiyoruz
Tahminimce sende bilmiyorsun :)
Bilmek bilmemek işte bütün mesele buuuu :)
Şaka bir yana tatlım da hayatın düzene girmeye başlıyor anladığım kadarıyla kederli günlerde uzaklaşıyor bence kilolarda kederlerle gidecek
Mutluluk en iyi spor sonuçta değil mi?

Canım baba sorunu ve bankadan gelen haciz kağıtları sorunlarını çözemedik bende zaten o yüzden listeye girmemek istiyorum bi süre...
tekrar kötü şeyler yaşayabiliriz.
Ama bakalım umutsuz değilim de çözülen birşey de yok şu an

yarım yufka ekmek yememe rağmen kendimi 4 dilim ekmek yemişim gibi hıssetmıyorum ama
valla ben bi ara gidince diyetisyenime sorayım tekrar yufka diye yazmış ama yufka ekmektir diye düşündüm ben
canım llisteye zaten gecen hafta izinli yazdığımız için bu hafta da giremiyorsun ama haftaya ya da ne zaman istersen girebiliyorsun biliyorsun tatlım

daha önceden bahsettiği gibi dün akşam çoook abarttım rahatsızlığımdan dolayı

eğer hesaplamam doğruysa dun aldığım kalorı 3000 e yaklaşmış

normalde 1200 1300 alıyordum

bu dunku aldığım kalorı hemen bana kılo olarak dönermı

Yuppecim, takıma başlangıç kilon kaçtı acaba?
Bir de Ayda ve Yuppe yarın bildirim yaparken geçen haftaki kilolarınızı da yazmayı unutmayın.

Muhtemelen anında dönecektir morpapatyam, ciddi bir kalori olmuş.
Sabah tartıldın mı?

Sorun değil kaptancım şu an pek hazır hissetmiyorum zaten , elimden geleni yapacağım ama

biobelinda,anway,erdağ gibi markalar var doğal olduklarını iddia ediyorlar. çok da talep var. eskişehirdeki fabrikayı biliyorum ama bu markayla deterjan ürettiklerini bilmıyordum.
annem de güzel oynuyor ama sınırlı tabi yapabilecekleri. kesinlikle bakan çok öenmli terbiyesi açısından. insan yeri geliyor annesi ile anlaşamıyor ters düşüyor. kayınvalide ile daha zor. benimki çok uzakta olduğundan pek bilmıyorum.

kızlar yufka ekmeğin kalorisini bileniniz varmı acaba

kaç dilim ekmeğe bedel acaba
yufka ekmeği bilmıyorum ama 1 lavaş 2 dilim buğday ekmeğine eşit . yufka lavaştan daha büyük bişey. hem beyaz unla yapılıyor neticede.
yarım yufka ekmek yememe rağmen kendimi 4 dilim ekmek yemişim gibi hıssetmıyorum ama
evet ekmek her zaman daha tok tutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…