- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.198
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #134.321
Arkadaşlar yarın kilo yarşına nasıl katılırım! Kime bildiriyorum kilomu?Yarın kaç kg gelcem acaba???meraktayım
canım ben ve 5. takım senin hakkını ödeyemeyiz vakit ayıramıyorum dersende haklısın deriz ama fırsat buldukça gel tatlım dersine de çalış kendine de vakit ayır ama sıkıldıkça gel biz sensiz yapamayız bi süre dinlen ama mezun olsan bile sensiz olmaz burasıarkadaşlar sizinle burada vakit geçirmek çok güzel ama ben bu vakti azaltmak zorundayım
okunacak kitaplar,çalışılacak dersler ve kızımın artan oyun ihtiyacı beni bekliyor..gündüz uyumuyorum,gece çok az uyuyorum,böyle devam ederken buraya baya zaman veriyorum,geri kalan zamanda da çok kasarak yoğun geçiriyorum..yoruldum kızlar..ama sizinle geçirilen vakit de çok güzeldi..günlük menü ve spor bildirimi yapacağım..cuma da kilo..eğer sorun olmazsa tabiki kaptanım
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum
cok iyi fikir tatlım yspalım 2 haftada after before pek olmaz ama bu arada callan dan başka resim koymak istemeyen varsa söylesin o ve eşinin kararına da saygı duyuyoruzya kızlar birşey soracağım
Şimdi sadece bizim göreceğimiz bir albüm yapsak ve güncel fotolarımızı paylaşsak olmazmı
atıyorum 2 hafta sonra daha paylaşsak
Hem before after yaparız hemde birbirimiz hakkında görselde bir fikrimiz olur
Tabi herkes kabul ederse
ben google crome yükledim onda sorun yok cepteTelefondan giren varmı mesaj yazıyorum kapanıyor sayfa
çok güzel yazmışsın minecimAhri cim, lütfen üzülme! Dış güzellik önemli ama önemli olan iç güzellik tatlım. Ben 112kg yum ve kocamın yanında hep kendimi güzel ve özel hissediyorum. 22 senelik evliyiz. Daima özgüvenli ol tatlım.
yarın canım aç karnına tartılıp buraya yazıyorsun biz not alıyoruzArkadaşlar yarın kilo yarşına nasıl katılırım! Kime bildiriyorum kilomu?
ben kapattım bileDikkattttttttt
Kapılar kapanacaktır
Oda geçer cnm saglikli beslen jyi bak kendineo eski halimden eser kalmadı bacım ya
netti bana bu hastalık anlamadım ki
Ama doktor 2 hafta sürer demişti
Sürecek gibi de
Ah şu miğde bulanması olmasa
Canim oglum 8 aylik kizim 3 yasindaAydacım, sütle denedin mi memnun musun?
Harika bir kadın. Bayılıyorum kendisine ama dün saolsun eşim bir diziyi daha berbat etti. Ben adama saydırıyordum kızdan ayrıldı diye. Bizimki araya girdi. Kesin bunlar plan kurdu ayrılmadılar dedi.
Harikaydı gerçekten.
Kaptanım, hiç kıyamıyorum sana yahu. Eve gidince çocuklar, işte zaten mecbur derken kendine neredeyse hiç zaman ayıramıyorsun.
Ozalycim hoşgeldin kuzum.
Her şey üst üste geldi ama kendini toparlamaya başlamışsın.
Eksikliğin hiç hissedilmez olur muymuş..
Seyyahcım, kardeşim özel bir yere gidiyor.
Seansı 25 TL. Bir de üzerine her seansta ışın verip iştah kesiyorlarmış. Pek memnunlardı. İhtiyaç olursa aklında bulunsun.
Eskişehirde sanırım diyetisyen fiyatları diğer şehirlere göre çok uygun.
Mine abla hoşgeldin aramıza. Ne güzel anlatmışsın kendini.
Yuppecim ne kadarlıktı senin minnak?
Alıştığın için oluyordur Callancım. Ben Jillian yapmamama rağmen beni de etkilemiyor Leslie.
Seyyahcım, benim kardeşimle aramda 14 yaş var.
Annemler pek memnun durumdan.
Kuzum keşke yapmasaydın öyle.
Böyle durumlarda resmen karşındakinin eline koz vermek gibi oluyor.
Sen sevgiline güvenmiyor musun? Güveniyorsun..
Eee, o zaman bırak düşsün içine ne olacak ki.
Sevgilin de fark edip, sana daha fazla ilgi gösterir o anda.
Ayrıca sen gerçekten çok güzelsin.
Kiloları da, daha güzel olmak için değil de kendine güvenini kazanmak için vermelisin yoksa.
Dış güzellik gelip geçicidir, önemli olan insanın içindeki değerler.
Verirsin 50.000 TL. Komple estetik olursun ortaya afet-i devran çıkar ama için kötüyse ne olacak?
Eşimle tanıştığımda 55 Kg falandım. Zaman zaman kilo aldım, zaman zaman verdim ama hiç bir zaman ne tavrı değişti ne de sevgisi.
Eğer böyle bir durum olsaydı, eşim gözümde sıfırın da altında olurdu.
Gözdecim, ne olduğu hiç önemli değil.
Benimkine de Keremcem'in kopyası derler ama desinler.
Bu adam çirkin de olsaydı, 500 Kg da olsaydı benim için dünyadaki tek yakışıklı adam olacaktı.
Emin ol sevgi varsa gerisi faso fiso.
Hiç üzme böyle şeylerle kendini.
İşte onu yapma şekerim.
Kendine zarar verirsin bak belli olmaz çıkarırlar falan, ne gerek var moral bozmaya.
Çok sinir bozucular.
Programı takip etmiyorum da, arada açıyorum geçiyorum karşılarına, bildiğin kesiyorum kızları.
63.4 kiloydum canimYuppecim, takıma başlangıç kilon kaçtı acaba?
Bir de Ayda ve Yuppe yarın bildirim yaparken geçen haftaki kilolarınızı da yazmayı unutmayın.
ya kızlar birşey soracağım
Şimdi sadece bizim göreceğimiz bir albüm yapsak ve güncel fotolarımızı paylaşsak olmazmı
atıyorum 2 hafta sonra daha paylaşsak
Hem before after yaparız hemde birbirimiz hakkında görselde bir fikrimiz olur
Tabi herkes kabul ederse
Ahri cim, lütfen üzülme! Dış güzellik önemli ama önemli olan iç güzellik tatlım. Ben 112kg yum ve kocamın yanında hep kendimi güzel ve özel hissediyorum. 22 senelik evliyiz. Daima özgüvenli ol tatlım.
hmcim okadar yorgun hissediyorum ki,belki bu psikolojiyle karar verdim bilemiyorum,kaç gündür doğru dürüst uyku yok
ev işleri bitmiyor doğuyor resmen,anlamadım
kendime spor dışında vakit ayıramıyorum,kitap okumak istiyorum
bir iki hafta geçsin duruma bakarım yine
bu arada geçnlerde haftasonu eşimle bir film izledik ''table no 21'' senin de beğeneceğine eminim
Ayy cok sevindim simdiyeni gelen arkadaşlar yarın 12 ye kadar tartılıp kg bildiriminde bulunuyorsunuz gaberiniz olsun
yuppe ve ayda2kilogo yarın listeye gireceksiniz ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?