Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hm'cim burası beni gerçekten deşarj ediyor
kaptancım biraz kendime geleyim,yine aktif katılırım
sizi seviyorum kızlar

Arkadaşlar bakıyorum hepiniz hemen hemen fitsiniz . 65 kilodan 59 a düşmek istiyenler... Ne güzel ideal kilolarınıza bu kadar yakınsınız ve ne kadar dikkat ediyorsunuz. Sizlere bayıldım. İnsanların bu kadar kilolarına ve kendilerine bakmaları ne güzel. Ben kendimi ne kadar bırakmışım. 3 lü rakama neden çıkmışım . 68 kilo evlendım. Her doğumda 20 kilo koydum ve burdayım işte. Sizden şu spora başlama konusunda yardım istioyorum. Hayatım boyunca hep bir spor klubune üye oldum hem de pahalı olanlarına ! insanlar soruyor tabii suraya üyeyım diyorum. Kaç kere gidiyorum ayda ! Hiç .. Bazen hamamına gidersem yüzüyorum. Yüzme yi durmaksızın 1 saat yapabilirim. Açıkçası sporu sevmiyorum. Spor kuluplerınde pilates e girdiğim zaman. Benım bacak 30 derece kalkıyor, millet 90 derece kaldırıyor. Tabii ki son derece sinir oluyorum kendime. Ne arada böyle oldun Mineeeee diye. Neyse bu bir start -başlangıç. SPORA NASIL BAŞLANIR-HADİ KIZLAR BANA YARDIM EDIN VE MOTIVE EDIN! SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ ŞİMDİDEN SİZE SUNUYORUM

Kızlar aslında suanki goruntum fena degıl herkes benıb60-65 sanıyor ama ben mutlu degılim 65 cıvarı benı mutlu edıyor o yuzden kasmadan spor yaparak dengeleyerek verıyorum artık yoksa bırakasım gelir
evet bi yerden sonra bıkkınlık gelebiliyor. kendimize eziyet etmeden kilo vermek lazım
ben de aynı nedenden almadım :) :)
Kızlar sabah erkenden işe gelmeden leslie 2 mil yaptım heeee onu bagırarak demezsınız de helvaya takılursınız
saat kaçta kalktın da yaptın maşallah
burası fotograf paylaşımı açısından ne kadar güvenilirdir ki
callancım daha önce de sormuştum. cevap verdiysen ve atladıysam kusura bakma. akşam yemeklerini meyveyle mi geçiriyorsun genelde. hep bu şekilde mi kilo verdin?
menü yine süper
afiyet olsun .
Sabah peynirli tost, yesilçay
Öğlen ıspanak yemegı,yoğurt
Sade tkahvesı
Ara yumurta
Aksam ton balıgı,salata,salgam
Yesilcay
2 lt su
Leslie 2 mil
35 dk yuruyus ::))))
güzel menü ton balıklı salata favorimdir
Kızlar dua edin nolur oğlum acilde sanırım göbeği düştü çok ağlıyo çok acı çekiyo
çook geçmiş olsun allah acil şifa versin. nasıl oldu ki ? çok üzüldüm kıyamam miniğe
kg:58,6
geçen hafta: 59.0
fark:0,4
yüzde:0,68
tebrikler
geçen hafta cuma 76.2

bugün 75

fark:1,2
tebrikler

en sevdiğin şeyle yüzmeyle başla mine abla. her gün yada düzenli olarak git yüz. yüzmeden güzel spor var mı keşke ben de yüzme bilsem. onun dışında da yürü bol bol. ama açık havada. biraz kilolar gidince diğer sporlara geçersin. zaten kilo verip kendini iyi hissettikçe kardiyo falan da yapmak ister canın. ben böyle düşünüyorm

günaydın arkadaşlar dünkü menüm:
sabah: 1 dilim beyaz ekmek,1 dilim hindi füme,1 dilim peynir
1 bardak süt

ara: yeşilçay, bir avuç dolusu beyaz leblebi

öğle : yarım porsiyondan biraz fazla tavuk şiş
bir ekmek dilimi büyüklüğünde tırnak pide

ara: çay

akşam : 1 küçük kase salçalı makarna

ara: 2 mandalina

ara:1 büyük bardak tarçınlı süt

su:25 lt

spor : 15 dk tempolu yürüyüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…