- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #134.341
hm cim ben bi önceki sayfada menümü ve sporumu paylaştım
canım çok geçmiş olsunKızlar dua edin nolur oğlum acilde sanırım göbeği düştü çok ağlıyo çok acı çekiyo
Yapma ya gecmiş olsunnnnnKızlar dua edin nolur oğlum acilde sanırım göbeği düştü çok ağlıyo çok acı çekiyo
Sabah peynirli tost, yesilçay
Öğlen ıspanak yemegı,yoğurt
Sade tkahvesı
Ara yumurta
Aksam ton balıgı,salata,salgam
Yesilcay
2 lt su
Leslie 2 mil
35 dk yuruyus ::))))
Çok geçmiş olsun. Umarım önemli bir şeyi yoktur. Dualarım sizle.canım çok geçmiş olsun
ne oldu
birden mi başladı karın ağrısı
Kızlar dua edin nolur oğlum acilde sanırım göbeği düştü çok ağlıyo çok acı çekiyo
inşallah bir an evvel bebeğimizin ağrısını dindirirler acil serviste. Acil şifalar tekrarçook ge
çoook geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum
inşallah bir an evvel bebeğimizin ağrısını dindirirler acil serviste. Acil şifalar tekrar
evet bi yerden sonra bıkkınlık gelebiliyor. kendimize eziyet etmeden kilo vermek lazımKızlar aslında suanki goruntum fena degıl herkes benıb60-65 sanıyor ama ben mutlu degılim 65 cıvarı benı mutlu edıyor o yuzden kasmadan spor yaparak dengeleyerek verıyorum artık yoksa bırakasım gelir
ben de aynı nedenden almadım :) :)Bu arada ınsanların ustunde şişme mont gorunce cok begenıyordum ama kendım gıyemıyordum çünkü ben şiştim ztngecende aldım hem de M beden şuan ustumde cok havalı duruyor bence cuma gunu hedefım tamamdır umarım
saat kaçta kalktın da yaptın maşallahKızlar sabah erkenden işe gelmeden leslie 2 mil yaptım heeee onu bagırarak demezsınız de helvaya takılursınız
burası fotograf paylaşımı açısından ne kadar güvenilirdir kiya kızlar birşey soracağım
Şimdi sadece bizim göreceğimiz bir albüm yapsak ve güncel fotolarımızı paylaşsak olmazmı
atıyorum 2 hafta sonra daha paylaşsak
Hem before after yaparız hemde birbirimiz hakkında görselde bir fikrimiz olur
Tabi herkes kabul ederse
callancım daha önce de sormuştum. cevap verdiysen ve atladıysam kusura bakma. akşam yemeklerini meyveyle mi geçiriyorsun genelde. hep bu şekilde mi kilo verdin?Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları ( Bugün )
- AldığınızKalori Miktarı
- 1.00 x 1 Tatlı Kaşığı çörek otu (19 kcal)19 kcal
- 3.00 x 1 Adet (40gr) Kayısı (19 kcal)57 kcal
- 1.00 x 1 Adet Tam Buğday Unlu Lavaş(65gr) (124 kcal)124 kcal
- 1.00 x 1 Adet (15gr) Pınar Tam Yağlı Üçgen Peynir (39 kcal)39 kcal
- 1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
- 0.50 x 100gr Sütaş Light Beyaz Peynir (185 kcal)93 kcal
- 1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
- 1.00 x 1 Adet Muz (100 kcal)100 kcal
- 1.00 x 1 Adet Armut (70 kcal)70 kcal
- 2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)136 kcal
- 1.00 x 1 Avuç Fıstık (150 kcal)150 kcal
- 1.00 x 1 Avuç Fıstık (150 kcal)150 kcal
- 2.00 x 1 Adet Muz (100 kcal)200 kcal
- 3.00 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal
- Alınan Kalori Toplamı1278 kcal
- YaktığınızKalori Miktarı
menü yine süperbugünki menüm
sabah
1 yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
ara
2 kuru kayısı
100 gr yoğurt
öğle
1 dilim ekmek
1 porsiyon ıspanak
1 kaşık yoğurt
ara
1 armut
2wasa
20gr labne
akşam
1 kase çorba
4 kaşık taze fadülye
salata
1 dilim ekmek
2 lt su
2 mil leslie
2,5 km yürüyüş
afiyet olsun .Bugunki menum
Sabah rafada yumurta 1 diim tam buğday ekmeği 3 zeytin su
Iglen ezo gelin corbasi 1 dilim ekmek
Ara 1 mandalina yarim elma
Aksam orman kebabi 1 porsiyon mantar corbasi 2 dilim ekmek Yogurt
2 litre su 1 bardak nescafe 2 bardak cay 1 soda
diz kapagim agriyor spor neym yapamadim
güzel menü ton balıklı salata favorimdirSabah peynirli tost, yesilçay
Öğlen ıspanak yemegı,yoğurt
Sade tkahvesı
Ara yumurta
Aksam ton balıgı,salata,salgam
Yesilcay
2 lt su
Leslie 2 mil
35 dk yuruyus ::))))
çook geçmiş olsun allah acil şifa versin. nasıl oldu ki ? çok üzüldüm kıyamam miniğeKızlar dua edin nolur oğlum acilde sanırım göbeği düştü çok ağlıyo çok acı çekiyo
tebriklerkg:58,6
geçen hafta: 59.0
fark:0,4
yüzde:0,68
tebriklergeçen hafta cuma 76.2
bugün 75
fark:1,2
en sevdiğin şeyle yüzmeyle başla mine abla. her gün yada düzenli olarak git yüz. yüzmeden güzel spor var mı keşke ben de yüzme bilsem. onun dışında da yürü bol bol. ama açık havada. biraz kilolar gidince diğer sporlara geçersin. zaten kilo verip kendini iyi hissettikçe kardiyo falan da yapmak ister canın. ben böyle düşünüyormArkadaşlar bakıyorum hepiniz hemen hemen fitsiniz . 65 kilodan 59 a düşmek istiyenler... Ne güzel ideal kilolarınıza bu kadar yakınsınız ve ne kadar dikkat ediyorsunuz. Sizlere bayıldım. İnsanların bu kadar kilolarına ve kendilerine bakmaları ne güzel. Ben kendimi ne kadar bırakmışım. 3 lü rakama neden çıkmışım . 68 kilo evlendım. Her doğumda 20 kilo koydum ve burdayım işte. Sizden şu spora başlama konusunda yardım istioyorum. Hayatım boyunca hep bir spor klubune üye oldum hem de pahalı olanlarına ! insanlar soruyor tabii suraya üyeyım diyorum. Kaç kere gidiyorum ayda ! Hiç .. Bazen hamamına gidersem yüzüyorum. Yüzme yi durmaksızın 1 saat yapabilirim. Açıkçası sporu sevmiyorum. Spor kuluplerınde pilates e girdiğim zaman. Benım bacak 30 derece kalkıyor, millet 90 derece kaldırıyor. Tabii ki son derece sinir oluyorum kendime. Ne arada böyle oldun Mineeeee diye. Neyse bu bir start -başlangıç. SPORA NASIL BAŞLANIR-HADİ KIZLAR BANA YARDIM EDIN VE MOTIVE EDIN! SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ ŞİMDİDEN SİZE SUNUYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?