Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaptan benim kilom 62,1 yeme 300 gramımı lütfen haha :) :)
tartının yerini değiştir tartıl bi istersen. hep aynı yerde mi tartı. ben bu sabah azcık sağ tarafa koymuşum 64 çıktı kılom. yuh dedim nasıl olur. sonra yerine koyup tekrar tartıldım da rahatladım :)
anladım . menülerde sonlara doğru meyveler var ya ben de acaba dedim akşaları meyveyle mi öğün yapıyor. azar azar azaltmak konusunda çok haklısın .
S

Seyyahcım, daha çok yazmışsın gibi hissetmiştim ben hep ki nedeni muhtemelen her mesajın çok alıntılı olması. Gayet güzel oldu katılımın.

.
evet uzun uzun alıntı yapıyorum. mesela şuan 7-8 sayfa okuyup alıntıladım.
tekrar geçmiş olsun.
ben fittingo dan bakıyordum kalori sepetine de bakayım
Kızlar ben kaçtım, bir sürü bekleyen iş var. Onları halledeyim biraz, yine arka planda takipte kalmaya çalışırım. Tekrar herkesi tebrik ediyorum.

Bu arada son bir sorum var. Beyaz çay tüketen var mı?
tüketmıyorum ama arkadaş çok tavsiye etti. sindirim sistemini de düzenliyormuş. bir yeşilçay bir beyaz çay içmeyı düşünüyorum artık

Callancım, internetten araştırdım ama birebir kullanan var mı diye size de sorayım dedim.
Geçen almıştım ama içmeyi unutmuşum.
Ben o zaman içmeye başlayayım, denek olayım bu konuda.

hmcim belki vucudun alışık değildir,bundan ishal olmuşsundur..bilemiyorum

Olabilir şekerim, aklıma gelince sormak istedim belki bilen vardır diye.

Arkadaşının kilosunu etkilemiş mi ki?
Durun, ben gidiyorum hemen yapmaya.
Yeşil çay benim direkt tansiyonumu düşürdüğü için artık içemiyorum da.

sen dene,yararlıysa bize de söyle hmcim
bu arada benim buzluktaki camlar hala kırılmadı
acaba ağızlar cok geniş ve kalın camdan oldukları için mi,bir de yarıya kadar dolular

sen dene,yararlıysa bize de söyle hmcim
bu arada benim buzluktaki camlar hala kırılmadı
acaba ağızlar cok geniş ve kalın camdan oldukları için mi,bir de yarıya kadar dolular

Tamamdır Callancım.

Belki camın kalitesi ile de alakası vardır. Tabi tam doldurmamak da çok etkilidir.
Ben cesaret edemiyorum bir türlü. En son yaşadığım 2 patlamayı temizleyene kadar canım çıkmıştı açıkçası. Aynı şeyi yaşamak çok zor geliyor.

ben de patlar diye öneremiyorum
bu arada kızımın elleri ağzımda,ben o şeilde yazıyorum şu an düşünün,ağzıma taktı

Günaydın kızlar 63.300 kilom ay inanmıyorum gerçi haftaya falan regl olursam kilo vermem durabilir
candy cim ekliyorum senin kg nu da listeye şimdi

tamam şekerim hemen düzeltiyorum

***5.TAKIM 400.ETAP***
toplight (69,5/69,9/-0,4/-%0,58)
CallanPinckney (59/58,6/0,4/%0,68)

servey(71,9/71,9/0/%0,0) sabit
hm22( 78,4/ 77.9/0.5/% 0.64 )
EmineF (71,8/)

ozaly (64.3/63,1/1,2/%1,87)
speedy26(69,9/70,4/-0,5/-%0,72)
ayda2kilogo(72/71,3/0,7/%1,0)yeni üye giriş tarih 07,01,2015 /71,2 kg hedef 60 kg
yuppe (61.8/61.4/0.4/0.65) Yeni üye başlangıç kilosu 63,5 giriş tarih 22,01,2015 /73 kg hedef 53 kg

5. TAKIM ORTALAMASI :
mor papatyam 76,2/75/ hedef ?
minik1967 112 hedef 99

seyyah 63,2/62,1/ hedef ?
candy 63,3/ hedef ?

hadi bakalım eminecim sen kaldın

kızlar sabah tartıya çıktığımdan beri düşünüyorum ben bu hafta hatalı ne yaptım da kg almış göründüm şimdi sebeblerini sıralayacağım
1- regli oldum onun şişliği mi?
2-regli nedeniyle 1 küçük ekler, 1 tane kağıtta kek yedim
3- akşamları meyve ve süt yerine 1 avuç kavrulmuş mısır yedim hatta bi gün badem ve fındık ta yemiştim
4-her gün (1 gün yapmadım sadece) en kötü ihtimalle leslie 1 mil olarak spğorumu yaptım
5- bir akşam 1 duble viski içtim
onun dışında gecen hafta diyetisyenimin verdiği liste değil kendim daha protein ağırlıklı beslenip 4 günde 1,9 kg vermiştim
bu hafta ise diyetisyenimin listesine uydum yukardaki hatalar dışında bunlar bu kadar kg aldırır mı?
acaba diyetisyeni mi bıraksam kafam karıştı yaaaa
peki sonuç ne hedefimi tutturamadım acaip bir moral bozukluğu

Kaptanım, bence bunların hepsinin tek tek etkisi var.
Regl elbetteki şişlik yapar.
2. maddenin saatleri kötü değilse çok fazla etkilemez bence.
Mısırın ve kuru yemişin akşamları ciddi anlamda etkilediğinizi düşünüyorum.
Spor da sorun yok zaten.
Viskiyi hangi gün içtin? O da ödem yapmış olabilir. Alkol bende çok ciddi ödem yapıyor.

canım alkolü gecen cuma akşam içmiştim ekler ve kek ptesi akşamı idimısır ve kuruyemişte en son salı akşamı yemiştim

Arkadaşının kilosunu etkilemiş mi ki?
Durun, ben gidiyorum hemen yapmaya.
Yeşil çay benim direkt tansiyonumu düşürdüğü için artık içemiyorum da.
evet o 30 kılo falan verdi 1 yılda. ilk 6 ay diyetisyene gitti sonra kendisi devam etti. mesela her akşam pul biberli yoğurt yer. ben de yiyorum ama her akşam unutuyorum. çok sıkılınca da dukan diyetındeki yulfa keğeiyle yapılan tariflerden yapar. kek ,krep falan..
benim haftalık hedefim yıne 500 gr. 61,6 kg diyelim. genel olarak hededim de 55 kg.
regl kesinlikle şişlik yapıyor. ve regl bitince ciddi fark ediyor
1 ekler ve 1 kekin çook etki edeceğini sanmıyorum geç saatte yenmediyse. ama yatmaya yakın saatte yendiyse tabiki direkt yağ.
kuru yemiş kalorisini bilmıyorum ama diyetisyen özellikle gündüz ara öğünde 10-12 badem yada fındık ye ama karıştırma ya bedem ye yada fındık demişti. nedenini söylemiştir kesin de hatırlamıyorum şuan.
alkol kullnmıyorum viski kalorisini de bilmıyorum ama yıne akşam içmişsin. illa ki etkilemiştir kaptan.

bence regl bittiğinde tartıda yüzünü güldürecek bi sonuç çıkacak

canım alkolü gecen cuma akşam içmiştim ekler ve kek ptesi akşamı idimısır ve kuruyemişte en son salı akşamı yemiştim

Kaptanım, sen onların hepsini telafi etmişsindir bence o zaman tek suçlu regl.

Tebrik ediyorum kendisini gerçekten.
Kilo vermek ne kadar güzel, adeta yeniden doğmuş hissediyoruz kendimizi.

gelicek haftakı hedefimi sabah yazmıştım.74.2

nihai hedefim 65

Kızlar, bugün izninizle kumpir kaçamağı yapmak istiyorum.
Misafirlerim varken bile çok dikkat ettim ama 1 öğünlük 1 esneme bırakmak istiyorum. Pek sıkıldım bu sıralarda sıkılıktan.

Tabikisi ozalyyyyy :)
Callanım benim vucüt oranları yerinde bacaklarımın maşallahı var kalçada güzel tü tü tüüü
bende sadece göbiş var fırtlak bişi hiç utanması arlanması yok fırtlıyor :)

Niye sen benden daha cok erion niye rakip olamiyomussun bakim
Senin sporuna ben nasıl yetişem bebişim

ah o regl
ondandır kesin kaptanım çok etkilio tartıyı benimkini etkilio mesela
Birde regl sonrası malum sindirim sistemide temizleninje gidio o artılar bak görüceksin

Kaptanım bende bu hafta kilo aldım ve kaçamağım yoktu diyebilirim
Demekki tek suçlusu regl. Demekki haftaya ençok kiloyu biz vereceğizzz
5. Takım bakın da görünnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…