Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benim eşim kilo alınca içimden seviniyorum
ama sağlığı için almamalı diyorum,bundan onu da light besliyorum
sana uyuyum sağlıyorsa ne güzel. benimki uyum göstermıyor bu konuda. buğday ekmeği bile yediremıyorum.
senin önerilerin deçok mantıklı. özellikle oğluyla konuşması hakkındaki görüşler.
Seyyah burcağın kalorısıne bakma pişman olursun bole devam et hayata daha mutlu olursun oğrenmezsen
hahah artık çok geç
Dunki menum
Sabah light peynir le tost cay
Oglen tarhana çorbası 1 dilim tam bugday ekmegi
Ara portakal
Aksam imambayildi 1 tane 2 kasik pilav yogurt
2 litre su spor yok
menü çok güzel yuppe

Parçali bulutluyum ama hala umutluyum canim rakibem ben tartilmadim ama bu hafta pek bi dusus beklemiyorum ama olabilir de :)
Yarin buyuk gun desene

öğle büroda menemen yaptık sanki yıllardır yemmeiş gibiyım nasıl güzel gitti. ama ekmeği kaçırdım yıne. akşam da kuru patlıcan dolması var menüde. artık onu yarın yerim. akşam yıne dengelemem gerekecek

2 yudum fazla yiyince mide daha cogunu istiyor doymak nedir bilmiyor kararinda yiyip hemen kalkinca geciyo o cok yeme istegi seyyahcim kacio bazen işte sende abartmiyosun acigi kapatirsin merak etme

aboooriiiii
Yaz bana canım
Kocaman 0
Hatta -2 yazın :)
Bu hafta nonsporum ben ya
+ bile çıkabilirim sanki, olabilir, kesin olmasada kesine yakın, büyük ihtimalle, imkansız değil.

benim eşim kilo alınca içimden seviniyorum
ama sağlığı için almamalı diyorum,bundan onu da light besliyorum

Hepimiz aynı mıyız neyiz
Ben eşimi haftada 1-2 kere tartıya çıkarıyorum.
Baktım eksilerde(ki çok kolay kilo veriyor.) Deli gibi pasta-börek yapıp, çayın yanına koyuyorum. Az zaman geçiyor, meyve suyu ile koyuyorum. Söz konusu pastaysa, 1 bilemediniz 2 günde koca pastayı çaktırmadan löpürdetiyor. Sonra eksilerimizi yerine koymuş oluyoruz.

Yarın cuma Seyyahcım, listede olacak mısın bilmiyorum ama bize eşlik et perşembe işkencesinde.

Canım benim biz Kastamonudayız. Teşekkür ederim teklifin için. Oğlum söz konusu olunca duygusal davrandım mantıklı karar veremediğimi farkettiğim için konuşmadım onlarla. Ama öfkem hala geçmedi. Oğşum çok parlak zeka çıktı Ankaraya çok hareketli diye bpsikiyatr a götürmüştüm.o yüzden her konuda bi yorumu oluyor ama bir okadar da duygusal

Özalycim; İşte hala sadece konuşabilcek güçte değilim. Tartışmamak için susmayı tercih ettim. Önerin için saol

Seyyahcım oğlum 6 yaşına girmek üzere.Tam yarama denk geldi konu. Çok haklısın bunlarla sosyalleşeceklerse sosyalleşmesinler daha iyi

Callenım oğlumla konuştum tabi ama aşırı duygusal ve içerledi. Bende kinle bu yaşta tanışsın istemem ama bu tarz olayları kaçıncı kez yapıyorlar hep utandırmaya çalıştım onları. Onlar iteledikçe çocuklarına hediyeler aldım. Onlar oğlumu eleştirdikçe sustum. Sinemaya götürdüm. Yemeğe çıkardım çocuklar ne istedilerse ben destekledim. Onlar evde oturdu ben gezdirdim. parkta başlarında hamileyken bekledim. Benim için çocuk çok değerlidir. Onun mutluluğu için herşeyi yaprım. Ama bu defa alttan alacak gücüm kalmadı. hatta konuşacak bile halim yok inan. Çok kırıldım.

Hiç samimi değilkim tatlım 1 kez ailecek gittik evlerine ama eşiyle aynı işyerindeyim. Ama aynı patavatsızlıktalar gerçekten tencere kapak gibi Keşke herkes senin kadar düşünceli olsa hayat çok daha ykolay olurdu.

Serveycim empatin için saol. Haklısın herkesin bakış açısı ne kadar da farklı. Ama 5. takımda olduğum için tekrar gururduydum. Resmen hafifledim. Affetmedim onları ama seviyemi hala koruyabildim. Herkese hakettiği gibi davranmak gerek. Artık önemsemediğim insanlar listesindeler. Ne yaparlarsa yapsınlar yok sayıcam. Şimdilik konuşmayı düşünmüyorum. Ama oğlumda olmasa da bende kin duygusu gelişmeye başladıİnsanlar eğitimle adam olmuyor bir kez daha anladım

Speedycim, Modern Family izliyor muydun? Oradaki çocuk gibi oğlunun tavırları.

Kızlar, bizimkisine ne yapsam diye düşünüp duruyordum. Hediye olarak amfi alayım diye düşünüyorum. Elektro gitar çalıyor, bayadır istiyordu ama kendim internetten sipariş mi versem yoksa süpriz yapmayıp, kendisine mi baktırıp denetsem bilemedim. Ne dersiniz?

Bu arada Leyla ile Mecnun dizisini çok severdim. Beş kardeşler diye bir dizi başlamış. Oyuncular benzer diye izleyelim dedim. Komedi dizisi. Gece genelde bilgisayardan izlerken uyuruz. Açtık diziyi, amanın bir kaç nokta vardı. Ben bir başladık ağlamaya. Ne oldu bilmiyorum bana ama bu sıralarda bir hassaslık var üstümde. Pek beğenmedim bu beni.

Kaptanım, yarın eşim izin almış. Bir kaç plan yaptık. Sabah bildirim yaparım ama gün içerisinde buralarda olmayacak gibiyim. Haber vereyim dedim.

Bu taraflara gelirsen haber ver

:) denetsen daha iyi olur sanki diğer türlü değişim vs baya zahmet olur senin için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…