- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #135.241
Yok canım dert etme sen kötü bişi olmaz zannetmiyorum
PsikoloJiktir belki
Bünye kabul etmiyordur hedefe ulaşanà kadar
Beyin gücü
O degıl kendımı suclu hıssedıyorum yavvvv
Ben kolay kokay ilac vermem hm cim kontrollu sekilde vucudu savassın ıstıyorummm
Hm cim bir bende oluyor farkında msınız cıköfte yazıyorum tmm yada helva yazıyorum bıttım yani askolsun yaa
İnş teyzesî bir yatışı var sanırsın îçimde kelebek can cekişiyorrrrAnladım şeker.
Çocuk bu elbet hasta ola iyileşe büyüyecek.
Bir an önce iyileşir umarım miniğin.
Bence bu bahaneyle yemiyim o zamannnnEvet yaa, sen yazdığın anda ben açılınnnn modunda kalkıyorum.
Ye şekerim ye olur mu hiç, bana da bahane çıksın.
İnş teyzesî bir yatışı var sanırsın îçimde kelebek can cekişiyorrrr
Bence bu bahaneyle yemiyim o zamannnn
Reıkı vereerek yazıyorummm hm
Callan, sana yazdıklarında katılıyorum. 3 ay evvel Viyana daydım . Geçim sıkıntıları var İnan yüzleri gülmüyordu çok ırkçılar ama tabii ki bizden medeniler!ne güzell
orada size karşı muamele nasıl, türklere ikinci sınıf insan muamelesi yapıyorlar mı ya da müslümanlara terorist...avusturyanın çoğu katolik heralde değil mi...
ben yurtta kalırken odama erasmus öğrencileri gelmişti,biri belçikalı biri hollandalıydı..belçikalı olan sürekli türk yemeklerini eleştiriyor,türklerle dalga geçiyordu filan..bizim avrupa birliğine girip giremeyeceğimizle ilgili yorumlar..insanlar kendini nasıl diğerlerinden üstün görür aklım almıyor..şu zencilere yapılanları hep düşünürüm,nasıl bir mantık ki siyah tenli diye aşağılarsın,çocukken bile anlam veremiyordum...
yine de eşimle hayatımızın bir bölümünde avrupada yaşama düşüncesi var...
yaşam koşullarını görmek istiyorum..merak ediyorum,hastanede acilleriniz nasıl?? türkiyede öğretmene doktora her meslekten insana saygı azaldı..şimdi koskoca adam acildeki kadın doktorun üzerine yürüyebiliyor( ki bu benim de başıma geldi) hatta hamile doktoru dövenler bile var,hem saygısız hem cahiliz..nasıl böyle olduk,ne zaman olduk bilemiyorum...
Şimdi değil miniğim zayıflayonca tartıyla cevap vercen bıze ne demek spor ve menulerı goregım mınık kusum cumaya az kaldıKızlar sizi seviyorum. Callan ve Servey çok teşekkür . Diyet koçluğunuz harika!:))) îyiki buradayız ve iyi ki varsınız!
Cok gecmiş olsun prensesegünaydın kızlar
çok zor 4 gün geçirdim
kızım cuma acıle kaldırıldı
pazara kadar hasatnede yattı
dünde evde başındaydım. Allah kımsenın evladına hastalık vermesın.içinde benımkınede
o yüzden yazamadım hıç
Geçmiş olsun canım yagünaydın kızlar
çok zor 4 gün geçirdim
dünde evde başındaydım. Allah kımsenın evladına hastalık vermesın.içinde benımkınede
o yüzden yazamadım hıç
kırdı bile callanaman dikkat seyyahcım
soğuk vucud direncini kırıyor
geçmiş olsun servey keçi boynuzu pekmezi falan içiriyormusun yardım eder iyileşmesineKızlar benım de oğluş hastalandı grıp sanırım burun akıntısı ates halsızlik kıyamam yaaa ıcım gıdıyor ona baktıkcaaa
Kaptanım gecmiş olsun
Spedy nerelerdesın kendını spora mı verdın yoksa benı yenmek ıcın
ay ne güzel . nisanda da kuzenin düğünü var bursada. ben de ozamana kadar evdeki elbiselerden ayarlamak istiyorum özellikle göbek bölgesi düz dursun istiyorum. ama benim vaktim çok azÜc tane ustume olmayan elbisem vardı az önce 3 unu denedım bırı olması diğer ıkısı oldu bedenlerı 36 ve 38. Şimdi uzerıme olan elbisenin bir tanesi ipekyolun siyah saten elbise yazın esımın kuzenı evlenınce gıymeyı hedefliyorum ama uzerımde bol durursa cok daha sık olur.bu elbıseyı bır ıkı ay önce denemiştim fermuarı arkadan kapanmadı hatta fermuarın alt kısmı patlamıştı kapatmaya calışırkensimdi rahatca kapandı ama üzerimde dans etmedi gerek inş basarırımmmm
hahah çok doğru yazılanlar.. aynı benim eşim
çok güzel menü olmuşKimse yok ama ben yıne de soyliyim menumu
Sabah peynirli tost,5 zeytin,1 yumurta,mistik cay
Ara 2 porsiyon meyva, yesilçay
Öğlen ton balıklı salata
Ara Sade tkahvesi, 1yumurta,salgam
Aksam yoğurt
2 lt su
Leslie 2 mil
30 dk yuruyus:)))
kola zero olsun bari ozalycim. börek de yenmiş artık yapcakbişey yok :)Bugün ne yemedim buyrun bakın
Sabah muzlu elmalı light sütlü smoothie
Öğlen sebzeli tavuk ekmeksiz
Kola ekmeksiz
Akşam 1 adet patatesli böööğğğuuurreekk
Kız uyuyunja jillian level 2 ve 75 squat
Bu kadaa
yine güzel menü callanKahvaltı 27 19,28 70,84 64,74 18,21 516
Tam Buğday Ekmeği
1 adet, 30 g
3 0,40 12,40 12,40 2,30 64
Pınar Labne
50 g
6 9,00 3,25 3,25 2,80 105
Keçi Boynuzu Özü
1 yemek kaşığı, 10 g
2 2,30 5,40 5,40 1,30 47
Haşlanmış Yumurta
1 büyük
4 5,30 0,56 0,56 6,29 78
Çörek Otu
1 tatlı kaşığı, 5 g
1 1,10 2,20 2,20 0,90 19
Kayısı
1 Kayısı
1 0,14 3,89 3,19 0,49 17
Elma
1 orta boy (7 cm çap) (yaklaşık 3 her 450 g başına)
4 0,23 19,06 15,76 0,36 72
Kayısı
3 Kayısı
3 0,41 11,68 9,58 1,47 50
Tam Buğday Ekmeği
1 adet, 30 g
3 0,40 12,40 12,40 2,30 64
Öğe Ekle
Öğle Yemeği 13 8,35 38,37 35,27 9,79 254
Tam Yağlı Sade Yoğurt
1 kase (240 ml)
8 7,96 11,42 11,42 8,50 149
Muz
1 orta boy (18 cm - 20 cm uzunluğunda)
6 0,39 26,95 23,85 1,29 105
Öğe Ekle
Akşam Yemeği 11 14,06 5,52 4,02 15,77 210
Yağda Sardalya (Konservelenmiş)
5 sardalya
7 6,87 14,77 125
Çoban Salatası
1 kase
4 7,19 5,52 4,02 1,00 85
Öğe Ekle
Aperatifler/Diğer 15 20,61 17,73 16,23 12,38 294
Kavrulmuş Karışık Kuruyemiş
1 porsiyon (28 g)
9 15,73 6,24 4,74 4,35 172
Süt
1 bardak
6 4,88 11,49 11,49 8,03 122
Öğe Ekle
hahhaa vah vah ne zor ne sıkıcı iş :) allahım bize de nasip et :)Bu arada çoooookkk işim var hanımlar hiç sormayın
Derdim büyük
Pantolon daraltıyorum da
Hay allah tüh
süt gaz yapabilir gerçekten ben de sabahları süt içiyorum bir kaç gündür. böyle bi sancı giriyor karnıma .Menümü de yazayım kızlar.
Sabah:
- 1 bardak muzlu-çikolatalı smoothie
Öğle:
- 1 kase mercimek çorbası
- 2 kaşık patates yemeği
- 2 kaşık yoğurt
Akşam:
- Çilekli fındıklı smoothie
Su: 3 litre
3 fincan kahve
45 dakika eliptik 250 kalori
Kızlar, bana bu smoothie zarar mı veriyor acaba? Öğlen o kadar kötü oldu ki midem anlatamam. Su ile içemedim uzun süre.
sürekli aynı şeyleri yiyip içmek de zarar verebilir tabi. azcık ara versen ya da 1 öğüne indirsen belki daha iyi olur bir süreliğineOzalycim, gaz mı yoksa midem normal yemek mi almıyor bilemedim.
Açıkçası ben 2. seçenekten korktum.
Yarın ufak ufak yemek yemeye bakacağım. Eğer sıkıntı olmazsa devam edeceğim smoothie içmeye ama sıkıntı olursa ne yaparım bilemedim. Korktum valla.
çok çok geçmiş olsun kaç yaşındaydı kızın? ne rahatsızlığı var cnm? allah şifa versin. allah tüm çocukları korusun. hastalıklar kol geziyor her yerde.günaydın kızlar
çok zor 4 gün geçirdim
o yüzden yazamadım hıç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?