Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ç

Hop nereye bnm nie haberim yok 2 gun yalniz birakmya gelmiosun biz birbirimizi kilo konusunda cok bosladik ne gusel sen aksam gelirdin yorgu argin sporunu yapardin sonra msjlasirdik gene o tempomuza donelim ozaly cim bak callanpickney koydugu resimvere yazin simitlerimiz cikmasin gobegimize cay bardagi koymayalim takimin yuzdesi seninle dibe vurmazo
Teşekkür ederim hmcim desteğin için ama yetişemiyorum.
Kendimde de o gücü görmüyorum bu sıralar
Zaten perşembe ye kadar beklicem baktım hala adapte olamıyorum o zaman
Ben adapte aderim seni

evet çocuklu kadınlar ne çok bu yüzden kilo alıyor değil mi ? bide çocukları keşke fastfood'dan uzak tutabilmiş olsaydınız :/

afiyet ve daimi olsun, daim olsun :))

bir filminde, radyo spikerliği yapan Robin Williams gibi seslenmek istiyorum sizlere;

güüüüüüünaaaaaaaayydııııııııııııııınnnnn vietnaaaaaaam diyordu o bendeeee güüüüüüüüünaaaaaaydıııııııınnnn 5. takıııımm :))

sabahınız ve gününüz muhteşem olsun inşllh.

şükür aksatmıyorum halen düzenimi akşam 6' dan sonra yemekler cıs

amaaa 6' dan önce güzel güzel menülerini ve istediklerini ye

akşamları pilatese devammmmm veeee sonuç mu?

kahretmesin bu sabah kendimi dünden daha hafif hissediyorum kendimi olan sevgimi hissediyorum biliyor musunuz ?

inşllh sonuç almak isteyen bütün kadınlar bekledikleri sonuca güzel güzel ulaşır ve sağlıklı yaşamlarına kavuşurlar.

bana tepki gösterebilecek olabilirsiniz ama bunu dicem, zira kadın olsun erkek olsun mevzu diyet değil sağlıklı beslenme olması gerektiğine inananlardanım. :))

KAHROLSUN DİYETLER, YAŞASIN SAĞLIKLI BESLENME :))

Mrb ana başlığa yazdım ama bu grupta boş yer var sa gelebilir miyim?

Ben çok isterim gelmeni ama tabi ki kaptanın kararı ne olacak ona sormak gerek birde :) inşllh kabul görürsün zira çok faydalı olacak senin adına, çok güzel destekliyor burada herkes birbirini, harika bir sinerji.

günaydınlar :)

Teşekkür ederim hmcim desteğin için ama yetişemiyorum.
Kendimde de o gücü görmüyorum bu sıralar
Zaten perşembe ye kadar beklicem baktım hala adapte olamıyorum o zaman

Ozalycim, o zaman kendi adıma ısrar etmeyeceğim.
Gerçekten bazen insanın dinlenmeye ihtiyacı oluyor.
O dönemde çok da zorlamamak lazım ama lütfen bu izin olsun ayrılış olmasın.
Biliyorsun izine diye çıkıp dönmeyen çok arkadaş oluyor.
Senin, ideal kilonu görmeden buradan ayrılmanı hiç istemem.

Hmm, aslında klasik kullandıklarımızın karışımı kaptancım.
Hepsi kullandığım bitkiler aslında ama hazır karışım da fena olmaz.

Bakalım nasıl olacak Seyyahcım, yalnız smoothie beni ayakta tutuyormuş.
Şu an resmen bayılacak gibi hissediyorum kendimi.

Hangi şehirdesin bilmiyorum ama bizim burda aktarlarda ve büyük marketlerde bulunur.
Sen de bir sor istersen aktara..Kutu içinde karışık bitki kökleri canım..

Edirne'deyim Akrepcim.
Bir sorayım bakalım ben aktara uğrayınca.
Varsa atayım hemen kenara, hasta olunca 10 numara oluyor bitkiler.

Kızlar bugün benden hayır yok.
Zaten işler çok yoğundu.
Bir projede sıkıntı çıktı, düzeltilecekler var.
Oldukça iyi bir yazar arkadaş da hastalanınca birkaç gün yazamayacak, gerim gerim gerildim.
Öğleden sonra da misafirliğe uğramak lazım.
Şimdi bayılıp, yarın ayılasım var. Enerjim eksilerde.
Öpüldünüz hepiniz.

C CallanPinckney ozge ulusoy 1 dilim yiyodur ben 1 buyuk boy la doymuyodum simdi bayagidir yemiorum belki orta boya dusmusumdur
aynen yaa
şeyda coşkun yıllardır poğaça filan yemiyormuş
ya şaka maka ben de 6 aydır filan pilav, beyaz ekmek yemiyorum,aferin bana,çayda şekeri de bırakalı bir yılı geçti,bana aferin ama değil mi

kolay gelsin hmcim

ben de kaynar ile adanada tanıştım çok güzel süt yapıyor ve hastalıklara cok iyi geliyor

aynen yaa
şeyda coşkun yıllardır poğaça filan yemiyormuş
ya şaka maka ben de 6 aydır filan pilav, beyaz ekmek yemiyorum,aferin bana,çayda şekeri de bırakalı bir yılı geçti,bana aferin ama değil mi

Bunlar buyuk alışkanlıklar rakibecigim tabiki bravo bende sekeri tek esmere dusurdum yavas ysvas oda gitcek dun nescafe 3u1 arada icmek zorunda kaldım ayyy allahim ne kadar sekerliymis gunde 3 tane icerdim eskiden simdi kahvenin tadini aliyorum resmen tek sekerle demekki sekersiz ne kadardaha guselll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…