Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

diyet smoothi nasıl hazıllanıyor
hm nin yazısı

sardalya konserve değil,ben yaptım ama listeden kalorisi uygun diye seçtim
aa nasıl yaptın?
canım calan hm nın tarifini alıntılamış.
evet kendine özgü yemekleri olan yerleri ben de çok sevıyorum maraşlı benim eşim. hiç duymadığım otlardan falan bahsediyor.
eskişehire özgü bi çi börek var. zaten genel olarak iç anadolu mutfağında hamur işleri çok yoğun.

kızlar yeni bir iş almışız . patron çok erken geldi bugun. 1 marta evrak yetişecekmiş. bugun ben sütçü beygiri gibi dolaşırım artık :)
spor olur mis gibi..

neyse dünkü menüm:
sabah kahvaltı yapamadım. 1 dilim ev keki yedim hızla çıktım evden.
öğleden önce muhasebeye gittim beana yemek yedirmediler aç bıraktılar. çıkınca tramvayda 1 simit yedim
aralarda 1 bardak çay içtiysem içmişimdir hatırlamıyorum.
akşam da dengelemek adına 1 kepçe mercimek çorbası içtim. yanında 1 dilim buğday ekmeği
ardından 1 portakal yedim
eşimle de çok az kabak tatlısı. bir kaç çatal diyim.

spor: gün boyu dışarda yürüdüğüm.
su : çok az oldu

Teşekkür ediyorum Akrepcim.
Ne yaptın denedin mi içeceği? Beğendin mi?

.
Evet denedim canım, yalnız ben tadlandırıcı koymadım. Zerdeçal ve zencefil de ekledim, ceviz de eklenebilir aslında.
Güzeldi içilir yani ve cidden akşam menüsünü yiyemedim tok tutuyor..

Bu sabahkî halimden gınaydınnnnn

Ooo, günaydın şeker pek güzelsin.

heheh cok tatlıymış
garfielda narsist diyorlar,doğru mudur :)))
adriana victoria secrettan emekli oldu, artık ekranlarda bolbol görürüz

Doğru doğru şeker.
Ne zaman garfield moduna girsem, duyduğum hiçbirşeyi takmıyorum.
Callancım, cidden görmelisin yalnız bizim Garfield modunu.
Böyle bir anda eşimle hadi girelim moda diyoruz.
Açıyoruz filmimizi, yatak odasının koyu perdelerini çekiyoruz. Kıpırdamayı yasaklıyoruz.

Haftaya, TV8'de jüri olacakmış Adriana.

Callancım, belli kurtarıcı tarifler edin derim.
Bazı şeyleri yapmak için sürekli yapıp elini alıştırmak lazım ama pratik tarifler öyle değil.
Ben misafir geleceği zaman yağ miktarını 2-3 katına çıkarıyorum.

ettim sanırım. yazıcam aşağıya menümü şimdi.

poğça tatlı falan yememişsin ki kısır da bulgur sonuçta. çok iyi bi seçim olmuş. bu arada ben şu kısırın kıvamını bi türlü tutturamıyorum yaw ya suyu fazla kaçıyor ya da çok kuru oluyor

hahha çok iyi fikir üşenme günü :)

bi yerden sonra kilo alımı duruyor. vucudu şaşırtmak gerekıyıor. bnece detoks niyetıne 3 günlük bşye yapabilirsin. diyetisyenler kılo verme durunca şok diyet verirler ya. smoothie dene mesela.

çok da güzel kızmış. son haline bayıldım[/QUOTE]

Ben de memnunum aslında durumdan.
Kimseyi kırmadan, kaçamak da yapmadan kurtardım.
Ben kısırı göz kararı yapıyorum.
Bulgurun 2-3 parmak üzerine çıkana kadar kaynar su ilave edip, güzelce sarıp bırakıyorum.

Nasıl özledim Eskişehir'i yahu ..

Evet denedim canım, yalnız ben tadlandırıcı koymadım. Zerdeçal ve zencefil de ekledim, ceviz de eklenebilir aslında.
Güzeldi içilir yani ve cidden akşam menüsünü yiyemedim tok tutuyor..

Doydun dimi Akrepcim?
Sevindim yahu.
Tatlı isteğin falan gitti mi?
Ceviz olabilir gerçekten. Ben genelde fındık koyuyorum ama ceviz de ayrı bir tat olur.

Günaydın kızlar, bende ev ve iş yoğunluğundan hayatla yalnız savaşmaktan ne kendime zaman ayırabiliyorum nede buraya yazabiliyorum. Geçmişi okuyorum tel.den ama aktif katılmaya fırsat kalmıyor. Bir ana evvel yeni tempoma alışıp aranıza katılmayı bekliyorum. Spor su onların takibi bile yok inanın. Dua edin nolur. Çok zor günler geçiyorrr

Kizlar 2 gundur sitede baska islerim buraya yogunlasamadim menumu yaziyim
25.subat
Sabah tavada yagsiz yumurta peynir zeytin Cay
Oglen yogurt corbasi 1 dilim ekmek
Aksam tavuk yidim tavuklu turlu
2 litre su
Callan bu hafta benden bi cacik cikmicak bugun tartildim o my gotttt didim

canım şok diyet listesi olan arkadaşlar varı. harbiden şok. yanı baya baya az yıyorlar. ne kadar sağlıklı bilmıyorum ama diyetisyen listesi sonuçta. ulaşabilirsem listesine paylaşırım.

kızlar şimdi büroya geldim çok açım ve hamburger söylemişler pino dan (eskişehirliler pino diyorum :) ne yapcam ben şimdi kızlar . dün öğlen de simit yedim dünya kalori aldım. dengeleyeceğim diye gece aç yattım. bu gün de akşam patates yemeği yapmayı düşünüyordum o da karbonhidrat.

aa bulukta patlıcan vardı. türlü yapayım ben de akşama . yaşa sen yuppe :) menü e güzel olmuş hee.

Allah yardımcın olsun speedycim
inşallah kolaylıkla halledip yine aktif katılırsın

benden de bi cacık olmaz 57.9 sadece 100 gram verdim ya kilo vermek gittikçe zorlaşıyor

arkadaşlar şok diyet önerisi olan varmı
şoktan ziyade hızlı kilo vermek için ptotein diyeti önerebilirim..sadece et süt yoğurt yumurta et balık vs yiyebilirsin,bunlardan snırsız yiyebilirsin ama yağsız olacaklar,bir de şekersiz içecek,tatlandırıcılı içeceklerden içebilirsin,bir haftada 3-4kg verirsin, tamamen dediğim gibi uygularsan

Pino heeee aglarım vallaaas

tecrübe ettınmi bu diyeti canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…