- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #135.461
bu anlattığım dukanın atak dönemitecrübe ettınmi bu diyeti canım
bu anlattığım dukanın atak dönemi
çoğu insan uygguluyor,ben de iki kere uyguladım ve ikisinde de iyi sonuçlar almıştım,tam olarak kaç kg verdiğimi hatırlamıyorum ama ben şok diyetlere karşı olduğum için ani kilo vermelerden kaçınıyorum,ani kilo verilecekse en iyisi dukan bence
bir de dukanda tatlandırıcılı icecekler serbest: zero gibi ben gazlı içecek içmeyi de bıraktım,zaten şimdi ideaal kiloma da ulaştığım için,tek yapmam gereken sağlıklı ve dengeli beslenmek
aa bir de 1 yemek kaşığı tam buğday kepeği tüketmen lazım hergün,kabızlığı önlemek için
canım indirim zamanında hele fiyatları çok uygun oluyor battaniyeleri çok güzel çift kişilik 40 tl ye geliyorKızlar, battaniye ihtiyacınız varsa Madam Coco'nun sitesinde çok güzel battaniyeler var. Dokusu çok net belli değil sitede ama arkadaş almış ben de beğendim sipariş verdim. Bayılıyorum yumuşacık şeylere.
canım bozma öoralini zamanla öğrenirsin hem illa misafire sarma börek çörek yapmana getek yok çok güzel salatalar car onlardan yaparsın bi de hazır yufkalardan börek yapmayı öğrensen yeter çeşit çeşit salata daha güzel olur şimdi gerşey hazır satılıyor ben kendim yapıyom ama gecen konyadayken kuzenim ev yapımı börek ve kek yapan bi yer bulmuş aslında çok da becerikli ama bebişi seninki kadar misafire gep ordan söylüyorum ben yaptım zannediyorlar dedi boşver tatlımya kızlar ben hiç iyi yemek yapamıyorum,sadce sağlıklı az yağlı az tuzlu,buharda pişmiş,hep kendime göre iyi yemekler yapıyorum..ne yapacağız beni..misafir gelince önüne koyabileceğim sarmalarım ksırılarım böreklerim çöreklerim yok,hep köt yapıyorum..moralim bozuk
Ay sevindim simdi sana ilham oldu canim :)aa bulukta patlıcan vardı. türlü yapayım ben de akşama . yaşa sen yuppe :) menü e güzel olmuş hee.
Canim ben hic spor yapamiom ki tum gun pis pis yapiom uyuyuncada aman diom dinleniyim 2 dakka suyu az ictigmi farkettim simdi damacanaya yqpiscam sanki bide motivesyon eksikligi hissediyorum kendimde salivercekmisim gibi gelio sonra diom kendine gelllbenden de bi cacık olmaz 57.9 sadece 100 gram verdim yakilo vermek gittikçe zorlaşıyor
pino hamburgeri yenmez mi anacım yaaa arasında rus salatası filan uffff esk e gidince mutlaka yiyecem.canım şok diyet listesi olan arkadaşlar varı. harbiden şok. yanı baya baya az yıyorlar. ne kadar sağlıklı bilmıyorum ama diyetisyen listesi sonuçta. ulaşabilirsem listesine paylaşırım.
kızlar şimdi büroya geldim çok açım ve hamburger söylemişler pino dan (eskişehirliler pino diyorum :) ne yapcam ben şimdi kızlar . dün öğlen de simit yedim dünya kalori aldım. dengeleyeceğim diye gece aç yattım. bu gün de akşam patates yemeği yapmayı düşünüyordum o da karbonhidrat.
evet ilham oldun gerçekte . ne sebzesi pişirse diye düşünüyordum.Ay sevindim simdi sana ilham oldu canim :)
ufacık geldi ya. iyimi kötü mü bilmıyorum ama erkekleri doyurmadı. beni de doyurmadı valla. o kaloriye daha doyurucu bişey yiyebilirdikpino hamburgeri yenmez mi anacım yaaa arasında rus salatası filan uffff esk e gidince mutlaka yiyecem.
salgın var cnm ve dinlenmeden geçmiyor.Merhaba kızlar yeni yeni kendime geliyorum grip öksürük devam ediyor halla 1,5 ay içinde ikinci kez oldum
et süt yoğurt peynircanım dukan diyetin de günde 1 veya 2 yumurta var
ben yumurta yıyemıyorum.safakesemde sıkıntı var
onun yerine ne yicem
kaptanım çokk sağol moralimi yükseltiyorsun,iyiki varsıncanım indirim zamanında hele fiyatları çok uygun oluyor battaniyeleri çok güzel çift kişilik 40 tl ye geliyor
canım bozma öoralini zamanla öğrenirsin hem illa misafire sarma börek çörek yapmana getek yok çok güzel salatalar car onlardan yaparsın bi de hazır yufkalardan börek yapmayı öğrensen yeter çeşit çeşit salata daha güzel olur şimdi gerşey hazır satılıyor ben kendim yapıyom ama gecen konyadayken kuzenim ev yapımı börek ve kek yapan bi yer bulmuş aslında çok da becerikli ama bebişi seninki kadar misafire gep ordan söylüyorum ben yaptım zannediyorlar dedi boşver tatlım
morpapatyam sıkma canını kg knusunda callan püf noktalarını söylemiş 2-3 gün dukan yaparsın yumurta yerine de çok tavsiye etmesemde salam falan koauabilirsin onda serbest bolca peynir yersin köfte olur
çok geçmiş olsun canım yaMerhaba kızlar yeni yeni kendime geliyorum grip öksürük devam ediyor halla 1,5 ay içinde ikinci kez oldum
servey bırak sen zayıflamayı,güzelsin zaten fazlasıylaResımdeki evet elbise ıkı parca gıbı duruyor altı dar etek gıbı cok begenıyorum bırkac rengı var bende
Gec dalganı 70 lerdeyız ya halaservey bırak sen zayıflamayı,güzelsin zaten fazlasıyla
Gec dalganı 70 lerdeyız ya hala
yok serveyim ben çok acımasızımdır kilo konusunda,bana bulaşan rejime giriyorCallan 60 gosterıyon dımene ınanmak ısterdımmmm moral olsun dıye yapıyon dımıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?