- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #135.481
Kızlar gunaydınGecen hafta:71,5
Bu hafta:71,2
Fark:300 gr
Yüzde: 0,42
günaydın kızlar.moralım bozuk.bugun olmak istediğim kilom 73,5 du.Allah ın izniylede olurdum.iyi gidiyordum.geçen haftakı hastanede yatma olayı planlarımı bozdu.Sağlık olsun.Bundada sükür.herşeyin başı sağlık.Allah çoluğumuzun çocuğumuzun, ilelerimizn bizlerin sağlığını almasın
geçen hafta 74,5 dum
bugun 74,7
kızlar ne oluyor size yaa nefir bu moraş bozukluğu hemen silkinip kendinize geliyorsunuz moral bozmak yokgünaydınn kızlar
Bir moral bozukluğu da benden 70,0 kilo vermek şöyle dursun alıyorum. Ben de yüzdeleri düşürmemek adına hayatım biraz düzene girene kadar izninizi istesem? Callen yazı mükemmel paylaşımın için saol
Kızlar gunaydın
Suan cok uzgunummm
Sıkıldım artık yaaaa cidden
tebriklerrrGecen hafta:71,5
Bu hafta:71,2
Fark:300 gr
Yüzde: 0,42
ooo kaptanım harikasın,böyle devamgünaydınlar
serveyim 300 gr işte neden sıkılıyorsun bozma moralini
bende sabah tartıya korkarak çıktım gecen haftasonu hastalık sebebiyle yediğim pekmezler ballar ama sabah inanamadım listeyi daha sonra eklerim ama şimdi siznle paylaşmak istedim
gecen hafta68.3
bu hafta67.5
fark 0.8
yüzde%1.02
aminnnngünaydın kızlar.moralım bozuk.bugun olmak istediğim kilom 73,5 du.Allah ın izniylede olurdum.iyi gidiyordum.geçen haftakı hastanede yatma olayı planlarımı bozdu.Sağlık olsun.Bundada sükür.herşeyin başı sağlık.Allah çoluğumuzun çocuğumuzun, ilelerimizn bizlerin sağlığını almasın
geçen hafta 74,5 dum
bugun 74,7
pide olmamışdünkü menüm
peynirli yağsız tost
şekersiz çay
karnabahar yemeği
biraz kıymalı pide
eti form prinç patlağı
akşam hiç bişey yemedim
tebriklerrbuarada akşam zumbaya başladım
izin yokkk,moral bozmak yok,hepsi yasakgünaydınn kızlar
Bir moral bozukluğu da benden 70,0 kilo vermek şöyle dursun alıyorum. Ben de yüzdeleri düşürmemek adına hayatım biraz düzene girene kadar izninizi istesem? Callen yazı mükemmel paylaşımın için saol
aynen verdiğimiz grama bile sevinmeliyizkuzucum bişey söyleyeceğim. hiiç üzlme sıkılma.
cuma yarışmasına ben motive olmak için zayıflamama destek bulmak için katıldım. çok güzel motive oluyor insan doğru yere gelmişim evet ama. şöyle bi karamsarlığa da düşüyor insan.
ben geçen hafta mesela 300 gr verdim. bu hafta veremedim almadımda.
bu 300 gr benim için başarı sevinmem gerek amma velakin. burada arka arkaya her hafta 1 er 1.5 ar kilo veren arkadaşları görünce kendimi kötü hissediyorum , ben neden veremiyorum diyorum, motivasyonum düşüyor, ben beceremiyorum gibi hissediyorum. halbuki öyle olmamalı verdiğimiz her 100 gr a sevinmemiz lazım. ama mesela geçen hafta hm 3 kilo verdi ben 300 gr verdim. emine mesela her hafta 1 kilonun üstünde kilo verdi. onları görünce ben verdiğime sevinemiyorum ki. millet bi kilo veriyor sen 300 gr zor verdin diyorum kendime.
bu yarışmanın benim için tek olumsuz yönü bu. hevesim kaçıyor. herkes gibi yapamadığımı düşünüyorum. halbuki bende zayıflıyorum ama onlar kadar değil.
rekabet güzel çekişme güzel bişey ama olumsuz yönleride oluyor geride kalanlar için.
aslında olması gereken onlar ne güzel kilo verdi bende verebilirim ,vermeliyim diye hırslanmam. ama işte öyle olmuyor.
şey gibi okulda ben 80 almışım arkadaşım 100 almış annemler soruyor sen neden 100 almadın çalış bak o yapmış sende yaparsın diyor. ama bende hiiç öyle çalışma hırsı oluşmuyor.
bunlar benim fikirlerim.
inşallah bu düşünceden kurtulurum ve arkadaşlarımın haftada verdiği 1 kilolar beni olumlu yönde motive eder. bunun için elimden geleni yapacağım.
diğer arkadaşlarımın verdiği 1 er kiloları görmeyip ben verdiğim her 100 gr a bile sevineceğim. ben neden veremiyorum beceremiyorum diyip bırakmayacağım çünkü bende beceriyorum ama onlar kadar hızlı bi şekilde değil. acelemde yok onlar kadar. yavaş gitsin kalıcı gitsin.
2010 da 28 gün dukan yapmıştım ve 7 kilo vermiştim hiç kaçamak yapmamıştım. istesem bende çok hızlı kilo verebilirim ama verdiğimi koruyamadım çünkü aşırı kilo vermiştim diğer evrelerini yapmamıştım. sonra hamile kaldım falan.
neyse sözüm şu serveycim sende kilo veriyorsun ama yavaş veriyorsun üzülme sıkılma ve devam et yavaş da olsa gidecek bu kilolar.
minikçim kaçamak mı yaptın sen..yürüyüş harikaGünaydın kızlar,
Kilom:110 =0 % :))))) üzgünüm şimdi yürüyüşe çıkıyorum bye
aynen kaptanıma katılıyorumayda cım ne güzel yazmışsın bende uzun süre kg veremedim aksine aldım 70 kırılma noktası idi berdeyse 3 ay 70-72 arasında dolaştım bugünki kg benim en son 2008 miydi 2009 muydu hatırlamıyorum ama hiç yılmadım arada karamsarlığa kapılsamda devam ettim sizde öyle devam edeceksiniz speedy canım sıkma canını eşin de yok tek başına koşturuyorsun ama bugünlerde gececek
bende de iyi bir sonuç yok ama moralimi bozacak değilim,aynen devam edeceğim
geçen hafta.58.0
bu hafta.57,9
fark 0,1
yüzde. %0,17
kızlar muhteşemsiniz yaa maşallah sizeBayanlar ben Kilo vermişim
Hafta içi tartının yerini değiştirmiştim o yüzden fazla çıkıyormuşum
Şimdi bir sürü kişi tartım ağırlık mağırlık tarttım tartıda suç yok sağlam çalışıo
Ama ben onca boşuna üzülmüşüm Kilo aldım diye
Gerçi bu smoothie ninde faydası çok
Bu hafta 2 öğün smoothie yaptım
Spora başladım
Neyse geçen hafta 63.5
Bu hafta 62.3
Fark 1.2
Yüzde 1.89
Neyse ben sanki Kilo almış gibi spora devam hırsla
Ve izin dönüşü belki hedefime ulaşmış şekilde yanınızda olurum inşallah
Ben kendime inanıyorum
Sizde inanın
Hepimiz muhteşemiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?