- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #135.401
evet adanadayım,sen neredesinteşekkür ederim callan :) hayırlısı olsun artık, onun içinde bizim içinde :)
adana' da idin sen değil mi hm22 öyle söylemişti yanlış hatırlamıyorsam :))
evet mor papatyam karbonhidratın fazlası yağ olarak depolanıyor ama protein depolanmazçok sağol canım
kalorilerini hesapladım.çok fazla deil.günlük almam gerekenden fazla deil.
kalori fazla olmasada fazla karbonitrat almak yindede kilo aldırırmı
ozalycim iyi düşün derim,izne giden pişman geri dönüyortoplight hm22 C CallanPinckney
Güzelleri ben bir iki hafta kendimle savaşmak istiyorum sizden izin istiyorum, kendimi toparlayıp motivasyonumu yükseltir yükseltmez geri geleceğim kaldığım yerden hızlıca devam edeceğim.
Desteğiniz için teşekkür ederim.
Hepiniz öpüldünüz
Özleyin beni anacuğuum
evet adanadayım,sen neredesin
kızlar muhasebeden geldim birkaç gün yoğunuz böyle. son 4 sayfayı hızlıca geçtim ayrıntılı okuyamadım. öğlen de tranvayda giderken simit yedimakşama ne yapsam da telafı etsem sizce?
çıkmam da gerek zaten mesai bitti sayılır. öpüyorum yarın görüşürüz.
akşam a mercimek çorbası kalmıştı onla telafi ederim artık
kızlar tavuk yemeyelim,yedirmeyelim,çookkk hormonlu
ayrıca döneri de illa yiyecekseniz kırmızı et tercih edin,tavuk dönerde 50 kat daha fazla kansorejen varmış
anti tavuk hareketi başlatıyorum
paket gıda alırken içindekiler kısmını mutlaka okuyun,ben de okuyorum..MSG yazıyorsa büyük bir hızla geri koyuyorum
anti MSG hareketi başlatıyorum
fast food yemeyelim
kendi gıdamızı kendimiz yapalım
yoğurt yapmak çok kolay,sütü mümkünse yerli üreticiden mümkün değilse günlük süt olarak alalım,sek sütaş gibi markaların günlük sütü 3,5 tl civarı ama bim de yeni gördüm,dost günlük süt 2,250 idi heralde...yani fiyat farkı da yok..yoğurdumuzu bunlardan yapalım
ben ekmeğimi de kendim yapmaya başlayacağım bakalım,güzel olursa burada size de tavsiye edeceğim
evde temizlik için kimyasallardan kaçınalım,bunlar da cok kansorejen
göksel tantuni çok güzel yaaaben istanbuldayım ama mersin doğma büyümeyim, baba adanalı anne mersinli :)
Tamam canım.
Tadı, içinde tarçın da olunca çok güzel oluyor, çok memnun kalırsın içince..
Umarım vardır orda da..
Şimdiden afiyet olsun şekercik..
Bende bugün pazardan meyvelerimi aldım, sütüm de geldi en doğalından.. Şu senin süper içeceği denicem, çok merak ediyorum tadını ve bıraktığı izlenimi
toplight hm22 C CallanPinckney
Güzelleri ben bir iki hafta kendimle savaşmak istiyorum sizden izin istiyorum, kendimi toparlayıp motivasyonumu yükseltir yükseltmez geri geleceğim kaldığım yerden hızlıca devam edeceğim.
Desteğiniz için teşekkür ederim.
Hepiniz öpüldünüz
Özleyin beni anacuğuum
kızlar muhasebeden geldim birkaç gün yoğunuz böyle. son 4 sayfayı hızlıca geçtim ayrıntılı okuyamadım. öğlen de tranvayda giderken simit yedimakşama ne yapsam da telafı etsem sizce?
çıkmam da gerek zaten mesai bitti sayılır. öpüyorum yarın görüşürüz.
akşam a mercimek çorbası kalmıştı onla telafi ederim artık
Tabı yenılceklerını anladılarrr yoklar degıl mııı
günaydınlarrr
bugün kendimi iyi hissediyorum inş ilerleyen saatlerde de öyle olur
candy nasıl oldu acaba
servey im ac mı yattın
sporrr harika hmcimŞekerler herkese günaydınlar diliyorum.
Umarım güzel bir gün olur.
Ne oldu bilmiyorum ama 2 gündür berbat yorgunum.
Yoğunluk var ama geçen hafta da vardı. Smoothie mi beni ayakta tutuyordu acaba?
Menümü de yazayım.
Sabah:
- 1 bardak armutlu-muzlu smoothie
Misafirlik
- 1 kase kısır
- 2 tane sarma
Akşam:
- 1 bardak çilekli muzlu smoothie
Su: 3 litre
Spor: 1 saat eliptik 355 kalori
Aslında o kısırla sarmayı yemeyecektim ama baktım baya baya kötü şeyler yapmışım gibi davranılacak tırstım resmen.
sporrr harika hmcim
bence misafirlikte yenilebilecek en güzel şeyleri yemişsin,menünü beğendim
yorgunluk birikiyor bence,bir gün dinlen geçer
benim de gece kötü geçti,kızım çook huzurusuz,yine kahvaltıda gözleri kapanıyordu
ben de şimdi uykusuzum ama acayip enerjik hissediyorum ama kaç gündür berbat haldeydim,vucudum bana oyun mu oynuyor ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?