Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dünkü menüm
Sabah peynirli, 2 yumurtalı omlet, lor, sutlu nescafe
Ara 2 porsiyon meyva, yesilcay
Öğlen ezogelin c, az pırasa, ayran
Ara 3 ceviz, buyuk bardak süt
Aksam yoğurt
2 lt su
Leslie 1 mile

60.7 grcen hafta
61.2 bu hafta uzakklastirabilirsiniz alinmam valla yuzde muzde birakmadim bu hafta yarim kg ohaa hesaplayamadim hic spor yapmadim gecen hafta hizli verdim bu hafta almisim fazlasıiyla

Ben ınanırım cunku vucudu sasırttın da ondan bende ki durumda tam tersı
67 ye az kaldı tebrık ederım toplightımmm

Simdi ayni kiloda kalip sevinejleri cok iyi anliyorum boyle arti cikmaktan iyidir dime
Ama isin komik yani be karnimi daha duz hissediyorum kafayimi yedim ne

***5.TAKIM 402.ETAP***
toplight (68,3/67,5/0,8/%1,17)
CallanPinckney (58,0/57,9/0,1/%0,17)
servey(71,5/71,2/0,30/%0,42)
hm22( 74.8/ )
ozaly (63,5/62,3/1,2/%1,89)
speedy26(69,9/70/-0,1/-%0,14)
ayda2kilogo(71,0///)sabit
yuppe (60,7/61,2/-0,5/-%0,82)
morpapatyam(
74,5/74,7/-0,2/%-0,27)

geçmişe bakıp düzeltmeleri ekliyeceğim
minik1967 110/110/0/%0 sabit

Son düzenleme:
ozaly cokkcokk sevindim
kendim vermişim gibi sevindim
tebrik ederim canım rakibem

Sacmalama speedycım ben senın cok iyi işler cıkartıcagından eminim tam da aradıgım gıbısın bozguna ugratcan benı

Aydacım resmen duygularıma vesıle oldun ve ben gercekten sıkıldım esim bile bu hafta takıldı bana dedı kı senın kilonda ne var ki takıntı haline getırdın hee dedı ben de bunaldım yaaa

kızlar inşallah hm 300 gr olsun vermiştir değilse nota yiyeceğiz ortalamamız %,3 ün altına düşecek

Sunu anlamıyorum gecen haftalarda haftaıcı hergun sımıt yıyerek(sabahları), oglenlerı her yemekten normal ölçüde yıyerek(pilav makarna tatlı hariç) aksam da az yıyerek 600-700 gr verıyordum en az haftasonu 2 gun deli gıbı kacamak yaptıgım halde

Bu hafta hergun 1 saat spor yaptım hafrasonu 1.5 saat ve bu haftasonu kacamak yoktu pek ve haftaıcı hıc aksam yemedım sadece yogurt yedım oglenlerı azıcık yedım sımıt hatta hiç ekmek yoktu eeee o zaman

60.7 grcen hafta
61.2 bu hafta uzakklastirabilirsiniz alinmam valla yuzde muzde birakmadim bu hafta yarim kg ohaa hesaplayamadim hic spor yapmadim gecen hafta hizli verdim bu hafta almisim fazlasıiyla
canım bizim kilolar ideale yaklaştığı için spor ve diyet konusunda az bir taviz bile kilo vermemizi engeller

Simdi ayni kiloda kalip sevinejleri cok iyi anliyorum boyle arti cikmaktan iyidir dime
Ama isin komik yani be karnimi daha duz hissediyorum kafayimi yedim ne
aynen ben de hep aynı şeyi söylüyorum,100 gram eksik cıktığım haftaya bile sevinirim
çünkü önemli olan sürekliliktir,yavaş yavaş gitsin tam gitsin

Cinlerım tepemdeee kendımı cıkolata tankına atasım varrr
çikolata,şeker cok zararlı serveycim,sen de çokk iyi biliyorsun..şeker bağımlılık ve hastalık yapar

Nasıl bırsey bu yaa nasol bır ınattır yaaa
serveycim küçük küçük gidiyor hepsi,hedefleri küçük koymuştuk zaten
az az gitsin kalıcı olsun değil mi dostum

Ne ınatmış be kardesımmm kıtledı kendını 71 lerde eminenın dedıgını yapayım dedım arabayı gerı vurdurmak demiştı yaa onu da denedım sokmedı yaaa 71,2 ne yaaa 300 gr neee

Bu hafta hergun 1 saat spor yaptım hafrasonu 1.5 saat ve bu haftasonu kacamak yoktu pek ve haftaıcı hıc aksam yemedım sadece yogurt yedım oglenlerı azıcık yedım sımıt hatta hiç ekmek yoktu eeee o zaman
serveycim genelde bir hafta cok iyi kg veriliyorsa diğer hafta hep daha az veriliyor
ben 4 aydır buradayım, 4 aydır hiç şaşmadı,bir hafta iyi bir hafta kötü gidiyorum
mesela geçen hafta hepimiz bomba gibiydik,bu hafta çuvalladık,haftaya yine yükselişe geçeceğiz merak etme

Callanım ben cılgın gıbı yerdım cıkolatayı hergun bır kutu dusun haftalar oldu agzıma koymıyorum ne zaman pilav makarna yedıgımı hatırlamıyorummm ya

Bu arada regliyım ve 3 gundur tuvalet yok denemedıgım sey kalmadı prebıyotık yogurda kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…