- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #135.901
Yemekle su içmek zararlı dıye bılıyorum midenin asitini seyrelttıgımız için sındırım problemi oluyor ve mıde genışledıgınden doyma esıgı artıyor dıye once yada sonra dıye bılıyorummmdün bolbol kış sebzeleri aldım
turp,marul,mor lahana , havuç bunlardan güzell bir salata yaptım
salatanın hem düşük kalorili hem de doyurucu olduğunu unutmuşum (dün hatırladım ) hem de cok sağlıklı
sabah da kendime büyük porsiyon yağsız tuzsuz salata hazırladım ( hazırlamasına üşeniyorsunuz ama yemesi güzel,tok tutması daha da güzel)
bol bol su
bazı insanlar sususzluğu açlık olarak algılıyorlarmış,aman dikkat bol bol su
ayrıca yemek sırasında da bolbol su içelim ki tokluk olsun,yoksa yemeği yedikten 20 dakika sonra doyduğumuzu algılıyoruz
zayıflamanın bir numaralı sırrı ''su''
acıkınca su iç :))
ve olmazsa olmazı nesif terbiyesi
ey nefis bu yemeği sana vermeyeceğim,sen ne istersen tersini yapacağım diyeceğiz,böylece irademiz de güçlenecek inşallah
öpüldünüz kızlar :))
Dıyetısyen arkadasım var ınsan olarak arkadas olarak ıyı ama verdıgı liste kladık olan listeler bır işe yaramadı haksızlık etmıyım ama bız daha ıyı seyler biliuoruzserveycim bir diyetisyene git istersen
İnsan tırmalıyor ve olmuyorsa zıhnen cok yoruluyorsun dun aksam nerdeyse yemek yemedım yanı az yedım spor yaptım dune gore azalcagına artı coıkıyorumserveycim bir diyetisyene git istersen
dah akıllı ne demek olur mu öyle şey.insan sadece bazen sağlıklı düşünemiyor diyelim:)Çok haklısınız. Siz gençler bizden çok daha akıllısınız. Düşüncelerinize şapka çıkarıyorum:)))
bana sanki devam edersen bir anda kilon azalacak gibi geliyorİnsan tırmalıyor ve olmuyorsa zıhnen cok yoruluyorsun dun aksam nerdeyse yemek yemedım yanı az yedım spor yaptım dune gore azalcagına artı coıkıyorum
Gecenin bir saati uyandim surekli terliyorum belki o sebep oldu bugun intten sparis verdigim omron markali vucut analiz baskulum geldi degerleri dogru olcuyomu diye devlet hastanesine gittim tabi baska doktor sevketmedigi icin direk gidince ucreli giris yapildi neyse dedim boyle boyle vucut analizi yaptirmaya geldim bana resmen kiziyor ben diyetisyen oldugum halde ben boyle bir alet almamisim sen niye aliyorsun dedim surekli diyets.gidip gelmeyeyim hic gerek yok yag kas kutleni ogrenmene neyse diyet yazmiyordu dedi sen zaten bu mantigi bilirsen dedim olsun siz yazin ozaman piskiyatriye gidersen yazarim niye diye sorunca ben genelde hastalarimi yonlendiyorum hasili kadinin odasinda sadece boy ve kilo olcen alet var analiz yaptirmadan ciktim cok takinti yapmisim dogrudur ama bu is takinti yapmadan olurmu hele soylryin ya bunlari yazmak bu saatte hic hosuma gitmedi ama neyse
benim callanim hec ortaluklarda yok bizim anne bebisine cok hassas artik duzene koyar oyle gelir ben bu rakibimi 1 ay farkla nasil gececem
geçmiş olsun canım
canım fazla yememişsin ki. kraker bozmuş sadece. sarmaların kalorisi çok görünüyor ama bence kötü bi besin değil. lahana faydalı bişey sonuçta. içindeki pirinçler de ekmek yerine geçer
ben de seni merak ediyordum. çok şükür iyi doktora denk gelmişsin. belki de çekilmesine gerek kalmaz
güzel menü olmuş
ay aslında süper kanpanya ama bizim kredi kartımız yok . 500 liralık ödeme talımatını tamamlayamayız. kışın doğalgaz olurdu da o da merkezi sistem.
ben özel bi hastanenin diyetisyenine gidiyordum. orda o aletlerden vardı. vucut analizi yapılıyordu her seferinde. madem para verdin keşke direkt özel hastaneye gitseydin.
takıntıya gelince bence insan kendini nasıl mutlu hissediyorsa o kıloda olmalı. aynada gördüğüünden memnun değilsen takıntı yapman doğal. keşke ben de takıntı yapsaydım bu kadar kılo almazdım
harikasın hmcim
bence motor işine girmeyin hmcim
yurtdışında motorcycle'a ''donorcycle'' diyorlar..yani motorsiklet kullananlar organ vericileri oluyor..
ortopedistlere gelen vakalar coğunlukla motorsiklet kullananlar
kızlar dün dışarıdaydım
bugun de dışarıda olacağım,işlerim var
ve dün başımıza kötü bir olay geldi
eşimin dayısı intihar etti,beyin ölümü gerçekleşti
hepimiz hüzne boğulduk,çünkü neden intihar etti onu bile bilmiyoruz,kimse anlam veremedi
normal ilaçlarla intihar etseydi belki kurtulurdu ama o tarım ilacı içmiş..tarım ilaçları çok etkili mağlesef
bırakın içeni,içene dokunanı bile etkiliyor
yaşı da vardı ama daha okuyan çocukları ,yaza evlenecek kızı vardı.
yani kızlar bu dünya kısa, çok takmamak lazım, her anını iyi değerlendirebilmek lazım
canım başın sağolsun.Allah geride kalanlara sabır versın.aslında dediğin gibi herşey takmamak lazım.
bende az once bırşeye ağladım.gitmek istediğim bir yer vardı.ailecek gidicektik.ama engel çıktı gidemicez.sonradanda düşündüm herişte vardır bir hayır.ağlamaya değermi
Sabah tartıldım 1,5 kilo artı cıktım ıyısı mı sız benı ızınli yazın ortalamayı mahvetmıyım cok sınırli ve uzgunum
şimdi işleri hızlıcaa yapacağım
sonra bebişi doyur,giydir
dışarıda işlerimiz var
akşama girerim müsaidim
yemeğim hazır ne de olsa
bu arada yeni arkadaşlar nerede
ya ilgilenemedik doğru dürüst
aşkolsun papatyam sen zaten listedesin ki unuttun mu yoksa ufaklıklanuğraşmaktan ufaklık nasıl oldu toparladı mı biraz
canım sıkma canını yaza daha 4 ay car eğer sıkı tutarsan 10-15 kg arası çok rahat cerirsin bebişi emziriyorsan spor sayılır hiç yapamazsan en az 100 kere ipsiz ip atlama yapabilirsin hiç yoktan iyidir
evet maddiyattan olabilir hm cim..bir konuyla ilgili tehtitler alıyormuş galiba,son zamanlar canı biraz sıkkınmışDağyolu, ben yapılanı çok ayıp buldum.
Doktorluk ve öğretmenlikte, bir şeyler bilmek yeterli değil bence.
Karşındaki insana güven vermen, motive etmen çok daha önemli bence.
Dün bir kere daha yaşadım bunu.
Belki gittiğim doktordan çok daha başarılı olanları vardır ama o güleryüzü olmasa bir daha beni dişçiye götürmek mümkün olmazdı sanırım.
Bir de Callancım da demiş, diyetisyenlerin doktor olmadığı gerçeği var. Bunun yanı sıra, ne yazık ki devlete atanınca, kendilerini geliştirmeyi bıraktıklarını da düşünüyorum.
Yaz bir liste gönder moduna giriyorlar. Oysa sürekli yeni araştırmalar oluyor.
Teşekkür ediyorum papatyam.
Seyyahcım, onun da şöyle bir kolaylığı var.
Kendinin ya da başka birinin hesabına eft yapabiliyorsun.
Biz bir miktarını başka banka hesabımıza gönderdik.
Teşekkür ederim tatlım.
Callancım, ben biraz hayatta içimde bir şey kalmasın diye düşünenlerdenim.
Motor yıllardır istediğim birşey.
Zamanında dağcılık yaptım, ilerleyen zamanlarda durum uygun olunca buna daha profesyonel devam etmek isterim.
Aynı şekilde paraşütten atlamadan ölmek istemiyorum.
Açıkçası bazı şeyleri yaşamayıp da, sağlık yaşıyorum demek çok benim kişiliğime uymuyor.
Eşimi de çok severim falan ama bunun yanı sıra kafalarımız çok bir.
Belki bir çocuk olsa aynı şekilde özgür hareket etmek mümkün olmaz.
Şu sıralarda bulunduğumuz yer vs derken çok fazla imkan olmuyor ama bir yerden de başlamak lazım tabi.
Callancım, çok üzüldüm.
Çok çok bencillik olarak değerlendiriyorum ben bu durumu.
Ölüm her türlü sevdiklerini üzer ama bunu bile bile yapmak ve acabalar bırakmak çok kötü.
Yazık çocuklarının en güzel zamanlarıymış bir de.
Maddiyattan dolayı erkekler çok yapıyor sanırım bunu. Acaba öyle bir durum mu?
Değmez be papatyam.
Hayatta her an istediklerimiz olmayabilir ama elimizdekilerle mutlu olmak da önemli.
Serveycim, benim de bugün sonuç feci çıktı.
Planım 3 öğün smoothie ve 1,5 saat eliptik. Bakalım nasıl olacak.
Kolay gelsin şeker.
evet maddiyattan olabilir hm cim..bir konuyla ilgili tehtitler alıyormuş galiba,son zamanlar canı biraz sıkkınmış
ama bilmiyorum aslını
ayyy bende öyleydm bi arada amaaan zatn bi bozdm nese yarn dkkat ederm diyodum ama o yarinlarn bi sonu yok tatlm bunu unutmamak lazmcanım günaydın.
o şekilde bir site kullanıyorum.1200 u geçmemeye çalşıyorum.zumbayada başladım.ben sıkıntım şu;bir kere rejımı bozdummu "amaaan battı balık yan gıder yarın devam ederım" dıyıp olayını suyunu çıkarıyorum
Canm cok üzldm Allah geride kalanlara sabirlar versnkızlar dün dışarıdaydım
bugun de dışarıda olacağım,işlerim var
ve dün başımıza kötü bir olay geldi
eşimin dayısı intihar etti,beyin ölümü gerçekleşti
hepimiz hüzne boğulduk,çünkü neden intihar etti onu bile bilmiyoruz,kimse anlam veremedi
normal ilaçlarla intihar etseydi belki kurtulurdu ama o tarım ilacı içmiş..tarım ilaçları çok etkili mağlesef
bırakın içeni,içene dokunanı bile etkiliyor
yaşı da vardı ama daha okuyan çocukları ,yaza evlenecek kızı vardı.
yani kızlar bu dünya kısa, çok takmamak lazım, her anını iyi değerlendirebilmek lazım
Burdaymmm burdaymmm yeni uyandm anca yazabildm callancm dün coook aciktm o kadr zor tuttm ki kendmi cok fazla ev isi yaptm ondan mi bu kadr aciktm bilmiyorm ama dün yedklermden pek memnun kalamadm(doyamadgm icin diyorum) ama tutmam lazm kendmi yoksa yarn tartiya nasl cikarmşimdi işleri hızlıcaa yapacağım
sonra bebişi doyur,giydir
dışarıda işlerimiz var
akşama girerim müsaidim
yemeğim hazır ne de olsa
bu arada yeni arkadaşlar nerede
ya ilgilenemedik doğru dürüst
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?