- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #136.061
kaptanım inşallah en yakın zamnda iyileşir,çok üzüldümaydacım hakanı yatıran dr kuzenim in eşi burada bi sürünfarklı dr gördü saturasyonu yükselmiyor ateşi düşmüyor dün gece hiç gözümü kapamadım gündüzde öyle sersem gibiyim şimdi eşimi bekliyorum o gelince eve gidip 1-2 saat dinlenip geleceğim
gayet güzel canımKimse yok ama bn yinede bugünkü menümü yaziyorum
Sabah 1 haslanms yumurta,kibrt kutusundan az peynr,az braz tulum peynr ,4siyah zeytn domats salatalk ve 2 dilim cavdar ekmegi ara öqün elma
öglen 1 tabak sebze yemegi 1 dilim ekmk
aksam 1 kase corba 1 elma 1 bardk tarcinli süt
spor bolca ev isi
su 1.5 litre anca vardr
harikasın bebeğim,böyle devamBu arada ben Zayıflamaya yavaş ama emin adımlarla devam ediyorum
Kendimi çok motive hissediyorum
Çok çok yoğun olsamda Sporumu ihmal etmiyorum
Tartı sonucu azaldıkça daha da çok spor yapasım geliyor.
Bence sporsuz Kilo vermek çok zor bayanlar günde 15 dakikanızı bile ayırsanız farkı göreceksiniz
çok duygulandım,inşallah biz de onurlu,dürüst ve kanaatkar insanlar oluruzKızlar, sizinle bugün çok etkilendiğim bir olayı paylaşacağım.
Bütün gün dışarıdaydık, nasıl yoruldum.
Bir de deli gibi yağmur yağıyor, biz de küçük şemsiye almışız bir yerde şemsiyede bulamadık eşimle birer tarafımız ıslanıyor.
Ne yalan söyleyeyim, ben hiç bir şey göremiyorum yorgunluktan.
Eşim duralım bir dedi.
Arkamızda bir tane amca ıslak mendil satıyor.
Öyle de bir şey olmuş ki, cüzdanlar benim çantamda, çantama bir sürü şey sokuşturmuşum bulamıyorum.
O sırada arkama baktım, amca nasıl güzel gülümsüyor.
Neyse zor zar buldum cüzdanlara bir miktar verelim dedik ama asla ıslak mendil vermeden almıyor.
Sonra 1-2 tane alalım dedik.
Olmaz diye nasıl ısrar ediyor, 1 tane bile ıslak vermeyi kabul etmiyor. Poşetime attı hatta.
O kadar etkilendim ki.
Dedim kimilerinin milyonları var hala çalma derdinde kimileri de böyle 3 kuruş için kaç yaşında o havada çalışıyor üzerine bir de asla fazladan bir şey almıyor.
Bir taraftan bir sürü şey düşünüyor, uğraşıyorum.
Bir taraftan da acaba amca ne yapıyor diye gözlerimden yaşlar akıyor.
İçimde tutasım gelmedi, gelip size dökeyim dedim içimi.
Ay callanım çok hırslısın sen.kendini motive ettikten sonra yapamayacak birşeyin yok senin.hatta motivasyonun o kadar yüksek ki bizi bile motive ediyorsunbirazdan misafir gelecek yatılı
sabah tartıya cıktım,ne göreyim 1,5 kg fazlam var
bir günde bu imkansız dedim ve çok moralim bozuldu
eyleme geçmeye karar verdim
kızlar callan bir karar aldı,madem bu şeker bizi yaşlandırıyor,hastalandırıyor,öyleyse bir daha tüketmeyeceğim..zamanla tadını unuturum ve hiçbir unlu gıdayı da tüketmeyeceğim
inşallah bu yolda kararlı olurum
çok güzelgünaydın arkadaşlar. ben de hastalar kervanına yeniden katıldım. dün ateşim 38,6 lara çıktı. ve işin kötüsü çok üşüyorum. oğlanın ateş düşürücüsüyle falan hallettik ama kötü bi akşamdı. allahtan bugun yarım gün. kafamı taşıyamıyorum.
dünkü menüm:
sabah 1 haşlanmış yumurta
1 bardak sıcak süt
1 dilim beyaz ekmek
ara: yarım avuç fındık yeşil çay, kuşburnu
öğle: ızgara köfte ekmek arasında geldi. ekmeğin bir tarafını yedim içi boşaltılmış. sadece kabuğu yanı
akşam: 1 servis kaşığı nohut - 2 yemek kaşığı bulgur pilavı- 1 kase yoğurt
spor: yürüryüş
hm cim çok duygulandım adamın yüzü bile gözümün önüne geldi. o gülüşü falan..
callan ah keşke başarabilsen. şeker çok büyük bağımlılık. ama sen çok azimlisin ben başaracağına inanıyorum.
iyiki varsınız kızlarr,desteğiniz için teşekkür ederimAy callanım çok hırslısın sen.kendini motive ettikten sonra yapamayacak birşeyin yok senin.hatta motivasyonun o kadar yüksek ki bizi bile motive ediyorsun
Ben senin gazınla tam pes edecekken yeniden sarıldım
Paylaştığın resimlerle yazılarla
Diyeceğim o ki sen yaparsın.
Ama insanoğlu morali boZulunja ilk yasakları bozmaya başlıo ya. Hani kesin tüketmeyeceğim diye kendini şartlandırmasan mı acaba
1.5 kg mu ve sen baskasi olsa inanirim da sanabirazdan misafir gelecek yatılı
kızlar callan bir karar aldı,madem bu şeker bizi yaşlandırıyor,hastalandırıyor,öyleyse bir daha tüketmeyeceğim..zamanla tadını unuturum ve hiçbir unlu gıdayı da tüketmeyeceğim
Aynen canim spor olmayinca kilo vermek cok zorlasiyor ben kac haftadir sporumu yapamiyorum gecen hafta kilo bile aldim bu haftada yemedim smotii içtim 1 ogun bazen aldiklarim gitti bu hafta bende basliycam ki ustune bidaha cikmasin kilom ve bu konuda feyz aliyorum senden gece gunduz demion yapion sporunuBu arada ben Zayıflamaya yavaş ama emin adımlarla devam ediyorum
Kendimi çok motive hissediyorum
Çok çok yoğun olsamda Sporumu ihmal etmiyorum
Tartı sonucu azaldıkça daha da çok spor yapasım geliyor.
Bence sporsuz Kilo vermek çok zor bayanlar günde 15 dakikanızı bile ayırsanız farkı göreceksiniz
güzell6 mart menum
Sabqh tam buğday ekmeği ne light peynir tostu
Ogle nohut pilav tam kararinda biraktim yuklenmedim
Ara yok
Aksam komsu ikrami dolma cacik
Azcik cips asirdim
Verdigim kilolari kutladim bugun kacamak yok
2 litre su
canım benimm ya çok sağol,moralim düzeldi inn,bakalım yarın ne göreceğim1.5 kg mu ve sen baskasi olsa inanirim da sana
Hayatta inanmam callancim odem falan yapmissindir yada bağırsaklarinda bi skinti olmustur sakin moralini bozma sen aktif spor yapan birisin pat diye veriverirsin valla
ben de sporu yoğunlaştıracağım artık,taviz vermeyeceğim,kararlıyımAynen canim spor olmayinca kilo vermek cok zorlasiyor ben kac haftadir sporumu yapamiyorum gecen hafta kilo bile aldim bu haftada yemedim smotii içtim 1 ogun bazen aldiklarim gitti bu hafta bende basliycam ki ustune bidaha cikmasin kilom ve bu konuda feyz aliyorum senden gece gunduz demion yapion sporunu
çok sevindim artık buralarda olmana :))kızlar herkese meraba hastalarımız cok herkese geçmiş olsun ben iki gündür diyet modundayım inş bugun menu paylaşimi yapacağim
kaptancım ya ne çok hasta oldunuz,nazar mı var nedir,çok geçmiş olsunslm kızlar
seyyah gecmiş olsun sana da
biz hastanedeyiz hakan ın atesi hala düşmedi bu sabah bende iyice körüleşince yeniden dr a gittim yomoğrafi istedi 1 hafta daha rapor verdi 23 senelik memuriyet hayatımda hiç böyle rapor kullanmamıştım
Gıtmedım kuzum bır yere buralardayım sadece stres yaptım ne yapsam olmadı artı çıkıyorum vıtesı bosa saldım bırazServeyde gitmiş
Allaaa
Nireye gitmiş
birazdan misafir gelecek yatılı
hm cim çok duygulandım adamın yüzü bile gözümün önüne geldi. o gülüşü falan..
callan ah keşke başarabilsen. şeker çok büyük bağımlılık. ama sen çok azimlisin ben başaracağına inanıyorum.
günaydın arkadaşlar. ben de hastalar kervanına yeniden katıldım. dün ateşim 38,6 lara çıktı. ve işin kötüsü çok üşüyorum. oğlanın ateş düşürücüsüyle falan hallettik ama kötü bi akşamdı. allahtan bugun yarım gün. kafamı taşıyamıyorum.
dünkü menüm:
sabah 1 haşlanmış yumurta
1 bardak sıcak süt
1 dilim beyaz ekmek
ara: yarım avuç fındık yeşil çay, kuşburnu
öğle: ızgara köfte ekmek arasında geldi. ekmeğin bir tarafını yedim içi boşaltılmış. sadece kabuğu yanı
akşam: 1 servis kaşığı nohut - 2 yemek kaşığı bulgur pilavı- 1 kase yoğurt
spor: yürüryüş
hm22 cim insallah bizler bu yagmurda 5 kurus icin mendil satmayiz amcanin yasliligi merhameti bi yana olmasi gereken yeri sorgulamak lazim kimseyi o duruma dusurmesin Rabbim
muhtac olmayiz o yasta sicacik ailemizle torun severiz
slm kızlar
seyyah gecmiş olsun sana da
biz hastanedeyiz hakan ın atesi hala düşmedi bu sabah bende iyice körüleşince yeniden dr a gittim yomoğrafi istedi 1 hafta daha rapor verdi 23 senelik memuriyet hayatımda hiç böyle rapor kullanmamıştım
kızlar bugun hamurişi ve tatlı yemedim,şimdi dışarıda yemeğe gideceğiz,unlu gıda yememeye devam
bugun 1. gün!!!!
hergün gün sayacağım
Ya ben senin azmini iyi biliyorumAynen canim spor olmayinca kilo vermek cok zorlasiyor ben kac haftadir sporumu yapamiyorum gecen hafta kilo bile aldim bu haftada yemedim smotii içtim 1 ogun bazen aldiklarim gitti bu hafta bende basliycam ki ustune bidaha cikmasin kilom ve bu konuda feyz aliyorum senden gece gunduz demion yapion sporunu
Serveycim hani tartıda yalnışlık oldu benim kilom çok çıktı da çok üzüldüm yaGıtmedım kuzum bır yere buralardayım sadece stres yaptım ne yapsam olmadı artı çıkıyorum vıtesı bosa saldım bıraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?