- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #136.101
Kaptanım çok büyük geçmiş olsun. Bizim yapabileceğimiz bişey olursa söyle hemen. Hastane işi zor Allah düşürmesin eksik de etmesin. Eşim 3 haftasonu da yoktu ve ben her hafta sonu acile gittim. Çok zor çok. Annelik ayrı bir meziyet bencecanım dün ben tekrar dr a göründün yeniden film çekildi kan verdim iğne yaptılar 3 doz ilaçlı hava verdiler biraz toparladım ama tomografi de istedi uykusuzluk düzelme aşamasındayken hastalığı ilerletti
hakan ın da ateşi malesef düşmüyor saturasyonu da yükselmiyor bekliyoruz bakalım hastsnede
bu arads beslenmrm falan çok düzensiz muhtemelen kg almış dönecem çünkü annelere yemek çıkmıyor hakan ı bırakıp yemek yemeye gidemiyorum artık elime be gecerse düzensiz olarak yiyorum perşembeden beri ec ye de çıkamadım hastanede tuvalete gidilmiyor güya özrl oda trk kişilik ama wc si yok çocuk servisinde böyle yapmışlar ec bütün serviste 2 tane benden haberler bu kadar
haa günaydın demeyi unuttum
emekçi kadınlar gününüzde kutlu olsun bu arada
ozaly yuppe callan rekabetinde
1. hafta sonuç:
1. yuppe: 2puan
2. callan: 1 puan
3. ozaly: 0 puan
2. hafta sonuç:
1.ozaly: 2puan
2. callan: 1 puan
3. yuppe: 0 puan
3. hafta sonuç:
1. yuppe: 2 puan
2.ozaly: 1 puan
3.callan:0 puan
4. hafta rekabete dagyolu da katılmıştır
toplam sonuç:
1. yuppe: 4puan
2.ozaly:3 puan
3. callan: 2 puan
4. dagyolu:0 puan
dağyolcum böyle haksız rekabet oldu,biz 3 hafta önceden başladık ama sen de izinden kilo alıp dönün,bundan sıfır puan ceza olsunbir de ben seni biliyorum,şimdi haftalarca birinci olursun,bundan beni her türlü geçersin ama ben de ümitsiz değilim,azimliyim
speedycim eşin ne zaman geliyorKaptanım çok büyük geçmiş olsun. Bizim yapabileceğimiz bişey olursa söyle hemen. Hastane işi zor Allah düşürmesin eksik de etmesin. Eşim 3 haftasonu da yoktu ve ben her hafta sonu acile gittim. Çok zor çok. Annelik ayrı bir meziyet bence
turşu ve baklagiller çok şişiriyor beni mutlaka artı görüyorum tartıda. gazlı içecek içmeyeli yıl oldu belki ama onlar da çok şişiriyor.Kizlar ben bir sure kirmizi et yememegi dusunuyirum nedenleri ise zaten kan gurubuma gore yasak yiyeceklerden birde bende vucudumda farkettim kirmizi et yiyince agirlasiyorum hazim sureside fazla boylelikle benim diyeti uzatiyor sizde boyle kendinize yarayip
yaramayanlar neler farkettiniz merak ediyorum dogrusu diyetisyenler de diyor diyet kisiye gore ayarlanmali artik bizde deneme yAnilma yontemiyle yapiyoruz artik proteini peynir yogurt ve beyaz etten almayi dusunuyorum
nasıl yani diyetteyım diye balık mı yemedin anlamadım? balık en güzel şey aslında diyet içintavuk konusunda haklısın o yüzden orgnanik alıyoruz dün eşim balık almiş saat 8 gibi onun kini pişirdim benimkini buzluğa attım çok ısrar etti bir tadına bak bakmadım hiç yeni diyete başlamışken olurmu öyle şey
ben ne zaman akşam öğününü çorba yada yoğurt gibi hafif şeylerle geçiştirsem kılo veriyorum o hafta. 6 öğün bana da fazla geliyorkızlar şimdi ara öğün yapıyorum
normalde ben 5 -6 öğüne karşiydim kilo bile aldığımı düşünüyordum tam ölçüye göre hatta birazda azaltarak akşam menusunu çok aza indirerek yapacağim bakalım hızlı sonuç alacakmıyım
çoook geçmiş olsun kaptanımkızlar dün hastaneden çıktık sonunda geçmişi okumadım hiç umarım gerşey yolundadır
kaptanıımmm çok sevindim allah birdaha düşürmesin hastanelere.kızlar dün hastaneden çıktık sonunda geçmişi okumadım hiç umarım gerşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?