- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #136.261
ne alakayms ya ne bilgisi paylasmssn ki off..site yönetimi bana mesaj atmış
iletişim bilgisi paylaştığım için uzaklaştırma almışım
ama herhangi bir iletişim bilgisi paylaşmadım
uzaklaştırırlarsa bir daha bu siteye uğramayacağım
hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum
kendinize iyi bakın kızlar
dün de aklımdan gecirdim,bana uzaklaştırma verseler anlarım ama hm ye nasıl verirler dedim,bu gece msj atmışlargünaydınlar
callan cım sen bu konularda çok hassassın nerden çıkmış bu yaa
hm için de uzaklaştırma vermişler anlamadım brn yaa
bunların yasak olduğunu bilmiyordum yasakmıymış allah allahdün de aklımdan gecirdim,bana uzaklaştırma verseler anlarım ama hm ye nasıl verirler dedim,bu gece msj atmışlar
bu fatsecret,diyetarkadasım ve kalorisepetimi paylaştım diye galiba
bak yine paylaşmış oldum
ama ne yapalım insanlar nereden kalori sayacaklarını öğrensin diye yazdım,ne zarar var ki
bakalım yönetim mesajlarımıza cevap yazar inşallahbunların yasak olduğunu bilmiyordum yasakmıymış allah allah
dün hm ile mailleştik o da anlam verememiş neden uzaklaştırıldığına yönetime mail atmış
valla ne oldu bizim takıma yaa resmen nazar değdi
callan umarm sende gitmezsn zatn qeldm geleli kimse yok takimda herks hasta diye sanrm baska takimada gtmek istemiorm ama cok yanlz kaldm burdada motive edilmeye ihtiyacm varbakalım yönetim mesajlarımıza cevap yazar inşallah
ceza alıyorsak,hakettiğimiz için alalım değil mi
neyse her şey daha iyi olacak inşallah
güne olumsuz başlamayalım
malum perşembe son günnnnn
evet ya sen ve cilekli kahve yeni kan getirmiştiniz ama çilekli kahve gitticallan umarm sende gitmezsn zatn qeldm geleli kimse yok takimda herks hasta diye sanrm baska takimada gtmek istemiorm ama cok yanlz kaldm burdada motive edilmeye ihtiyacm var
canımsın :))Callan burada olmana sevındım cok uzulurdummmm
haklısın esmerim senin şansına takım döküldü ama az sabret tekrar canlanacağızcallan umarm sende gitmezsn zatn qeldm geleli kimse yok takimda herks hasta diye sanrm baska takimada gtmek istemiorm ama cok yanlz kaldm burdada motive edilmeye ihtiyacm var
canım inş yarın listeye girersin inan çok istiyorumkızlar noldu gerçekten bizim takıma. benim geldiğim ilk 3 hafta da ne güzel bol sohbetliydi grubumuz. motivasyon acısından gerçekten çok önemli bu. aksi gibi büroda da işler okadar yoğun ki. yarın cuma ben regl im . inşallah iyi bi rakam görürüm . bu hafta listeye girerim diyorudm ama regl i hesap etmemişim hiç
senin eğitim nasıl gidiyor serveyimEeeee ne dıyordukkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?