- 17 Mart 2015
- 692
- 640
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #136.921
Teşekkür ederim nazcım:)
Haftasonun nasıl gidiyor çok sessiz sakin buralar cidden
Vize final haftalarını özledim =) Hangi bölüm? Biraz çık hava ol açık havaya çıkmadıkça dersin başına geçemezsin.Pek iyi değil ya bende evde tek başıma sıkılıyorum
Bi de vizeler yaklaşıyor ve hiç derse bakasım yok
Evet yeni duydum bende=) Allah kolaylık versin=)Sivil hava ulaştırma işletmeciliği bölümüm pek bilinmiyor:)
Dışarısı çok soğuk ya bakkala gitmiştim az önce dondummm. Mezun olunca bende özleyecekmişim gibi geliyor ama şu anda olduda bitti inşallaha getirmeye çalışıyoruz hemen
Kendi mesleğimi yapmıyorum. Gerçi diplomamıda henüz almadımAmin canım bütün mağdurlara inşallah
Senin mesleğin neydi?
Yasak diye okuduğumu hatırlıyorum benşok diyet yasak mı
tatlm bnmkide cok kötüydü c.tesi sabah kahvalti yapmk istemedi cnm bsy yiyemedm ara öğünde yiyemedm öglen tam bugday ekmegiyle tost yaptm yannda domates salatalk fln yedm arada yine bitter cikolata yedim aksam inanlmaz bir sekilde cnm kisir cekti bol yesillikli kisir yedm pazarda sabah 2 yumurta 1 kk dan braz büyük tulum peynir 2 dilim tam buğday ekmegi domates salatalk fln yedim ara ögünde yarim armut yedim öglen sadece salata yedim bol yesillikli yaptm aksam da tavuk ve cok az bulgur pilavi salata sonraaaaa 1 tane ekler büyk eklerdenNaz cim takim degistirme olayi nasil oluyor bilmiyorum cnm, kirilmayiz heralde ne olacak ki, onemli olan herkes mutlu olsun ve herkez zayiflasin :):) haftaici isin arasinda girip bakiyoruz ama haftasonu herkesin isi gucu cok, bi de aile zamani, ondan biraz bosaliyor buralar. elimizden geldigince.. sen bilirsin tatlimm...
rakibemm... nasildi menulerin?? benimkiler cok kotu, hadi bana iyi bi ceza ver!!
Yeni hafta yeni başlangıç diyelim o zaman=)günaydın bence biz bu haftasonunu unutalım benimkilerde çok kötüydü
Bizim takımda bayağ aktifti.Bizim takım haftasonu hepten yok oluyor
Diğer takımları okuyorumda ne kadar aktif canlılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?