Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkür ederim nazcım:)
Haftasonun nasıl gidiyor çok sessiz sakin buralar cidden

Hastayım biraz o yüzden evde sıkıla sıkıla geçiyor. Birde regl yaklaşıyor iştahım da artıyor. İyice daraldım burası ayrı bi sessiz :/
Sen nasılsın ? Bitti sayılır artık hafta sonu ama nasıl geçiyor? =)

Pek iyi değil ya bende evde tek başıma sıkılıyorum
Bi de vizeler yaklaşıyor ve hiç derse bakasım yok

Pek iyi değil ya bende evde tek başıma sıkılıyorum
Bi de vizeler yaklaşıyor ve hiç derse bakasım yok
Vize final haftalarını özledim =) Hangi bölüm? Biraz çık hava ol açık havaya çıkmadıkça dersin başına geçemezsin.

Sivil hava ulaştırma işletmeciliği bölümüm pek bilinmiyor:)
Dışarısı çok soğuk ya bakkala gitmiştim az önce dondummm. Mezun olunca bende özleyecekmişim gibi geliyor ama şu anda olduda bitti inşallaha getirmeye çalışıyoruz hemen

Evet yeni duydum bende=) Allah kolaylık versin=)

Kızlar ben motivasyonumu bir türlü sağlayamadım. Hafta içi diyete rahat uyuyorum hafta sonu çabuk yoldan çıkıyorum. Burasıda hafta sonu çok sakin olduğu için motivasyon sağlayamadım. Takım değiştirmek mümkün ise takım değiştireceğim.
Özellikle kaptanım davet ettiğin için tekrar teşekkür ederim ama hafta sonu sakinliği bana yaramadı Umarım bu kararım sizi kırmaz.

herkese merhabalaarrr....

cok yogun bi haftasonu gecirdik, cumartesi ogleden sonra ev isindirma partimiz vardi, 25 kisi filan geldi, hepsi ayni anda degil ama yine de sirayla herkese merhaba hosgeldin cay kahve naparsin needersin gule gule demekten en sonunda basim dondu, hatta en son konustugum adama kiziniz ne is yapiyor dedim, bahsettim ya filan diyince dedim ben iyice yorulmusum..

pazar gunu de bahce isleri ile gecti, yabani otlari yoldum, on bahcenin de cicek yatagini temizledim, sadece sol taraftan iki buyuk cop poseti ot cop cikti, bu is baya yorucu olacak sanirim, daha da bitmedi. bahcesi buyuk olsun dedim durdum ama simdi de isi bitmiyor, ama olsun halimze cok sukur,

menulerim genelde cok kotuydu

cumartesi
sabah normal bi kahvalti yaptik, oglen yemegini cok gec yedik misafirler gittikten sonra, o da once sacma sapan atistirdik (borek kurabiye), sonra oturup corba ictik yemek yedik.

pazar da yine hep kotu kotu beslendim, aralarda kurabiyeler, cikolatalar, pekan cevizi...

cezama raziyim oruclarima devam ediyorum ins, baska turlu nefsime hakim olamiyorum.
bi de haftasonu ozgurluk zamani gibi cozutmus oldum, neyse ins toparlicam cumaya kadar 74.0 olmak hedefim!

bugunku sporlarim:
jillian 30 day shred level 1 : 4. gun. (27 dakika)
callanetics: hips and behind. (20 dakika)

Naz cim takim degistirme olayi nasil oluyor bilmiyorum cnm, kirilmayiz heralde ne olacak ki, onemli olan herkes mutlu olsun ve herkez zayiflasin :):) haftaici isin arasinda girip bakiyoruz ama haftasonu herkesin isi gucu cok, bi de aile zamani, ondan biraz bosaliyor buralar. elimizden geldigince.. sen bilirsin tatlimm...

rakibemm... nasildi menulerin?? benimkiler cok kotu, hadi bana iyi bi ceza ver!!

hastalara gecmisler olsun diyorum, yine de arada sirada gelin sohbet edelim, callan cim cok guzel resimler paylasmissin canim, dedigin dogru kiloli bile olsa fit olabilir insan. gobekli olmanin nedeni karin kaslarinin cok guclu olmamasi, spor yaptikca seklimiz duzelicek ins. ben de ilk baslarda cok zorlaniyordum ama jillian yaptikca kolaylasiyor.

bir tane sacma bi problemim var, merak ediyorum baskalarinda da oluyor mu, bu cardio larda bol bol hoplamalar var ya orda ben afedersiniz idrarimi tutamiyorum, bu sanirim dogum sonraki kas gevsekligi filan. o da surekli hoplamama engel oluyor. ip atlarken de oluyordu. neyse ne yapalim o da oldugu kadar sanirim. kegel filan yapip guclendirebilirim belki.

onun disinda benden haberler bu kadar. mezun olmaya yaklastikca insan da bi rehavet oluyor sanirim, yavas yavas veririm diye, bizim takimda da o var sanirim, benim gibi yeni baslayanlarin cok daha istikrarli azimli olmasi lazim, haftaici iyi gidiyor da su haftasonu ozgrlugune bi son vermeliyim, yavas yavas olucak ins.

hadi bakalim bu cuma takimimizi 1. olarak gormek istiyor muyuzzz????
hep beraber basarabiliriz !!!!!

tatlm bnmkide cok kötüydü c.tesi sabah kahvalti yapmk istemedi cnm bsy yiyemedm ara öğünde yiyemedm öglen tam bugday ekmegiyle tost yaptm yannda domates salatalk fln yedm arada yine bitter cikolata yedim aksam inanlmaz bir sekilde cnm kisir cekti bol yesillikli kisir yedm pazarda sabah 2 yumurta 1 kk dan braz büyük tulum peynir 2 dilim tam buğday ekmegi domates salatalk fln yedim ara ögünde yarim armut yedim öglen sadece salata yedim bol yesillikli yaptm aksam da tavuk ve cok az bulgur pilavi salata sonraaaaa 1 tane ekler büyk eklerden biride bana ceza versn

Bizim takım haftasonu hepten yok oluyor
Diğer takımları okuyorumda ne kadar aktif canlılar.
Bizim takımda bayağ aktifti.
10 dakika bir bakmayım 4-5 sayfa ekleniyordu :)
Ama takımda herkes bir hastalandı
Daha da tam toparlanamadı.
Eee hastalık motivasyonu düşürdü artı kilolarda hepten bozdu bizi.
Toparlanıcaz ama birinin bir tokat atması gerekiyor herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…