- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #137.581
canim o klasik kisir sen bulguru az koy yesilligi bol koy ben bazen koca 1 tabak salatanin icine 1-2 kasik bulgur pilavi koyuyorum gayet doyurucu oluyor sen yogurt sevsrn cok da alternatif yogurt sevmiyonYa kisir da 3 kasigi bir dilim ekmek ediyoms bgn zatn 2 dilim öglen tam bugday 1 dilimde beyaz ekmk sabah yedm
hazirda pirinc pilavi var acaba 2 kasik pirinc arti bol salata mi yapsam kicanim o klasik kisir sen bulguru az koy yesilligi bol koy ben bazen koca 1 tabak salatanin icine 1-2 kasik bulgur pilavi koyuyorum gayet doyurucu oluyor sen yogurt sevsrn cok da alternatif yogurt sevmiyon
Bgnki menüm cok sagliksz oldudisardaydm çünkü malesf
sabah 1 dilim beyaz ekmek 2 dilim kasar peynir 3 zeytin
ara 3 parca bitter
öglen 2 dilim tam buğday ekmk arasi kasar ve domates
ara 1 elma
aksamda salata 2 kasik pirinc pilavi
su 1.5 anca olmuştr
sporda 100 ip atlama 6000 adim ve cekeblrsem bide mekik cekicm
tatlm sağlıksız oldu da ondn mekik 130 tane yacanim bi sey yok menunde niye begenmedin? bitteri saymiyorum, onun disinda cok az ve oz yemissin, kalorisini hesaplasan eminim baya az cikar. mekik bugun kac taneydi? ben o kagidi bastim sanmistim ama yazicinin toneri bitmis basamadim yani.
Ay canim aksam 18.30 da geldi 19.30 da gene gitti yarim saat sonra geldi bakalim insallah bidaa gitmez :)yya benim öyle değildi neden dün öyle oldu anlamadım akşam kalan yemekleri bitirelim dedim sanırım düzenli yemek yemeyince gözüm döndü
bu arada türkiyede çoğu yerde elektrikler kesikmiş sizde de kesik mi tatlım
Ay kiz bende esim erken gelir diye aradim benimkini jeneratör dayanmaz erken gelicen dime dedim yoook jeneratör mazotla calisiyo aynen calisiyoz dedi sende cok sevinmevalla tam ay sonu
olacak iş değil
biz de de jeneratör var ama tüm güne yetmez
gece de çalışması gerekiyor öğrenciler var çünkü
Hele yarın bilgisayar olmazsa mahvolduk,bittik
Ayy canim butun gun o yazin geldi aklma hicbisry yiyemedim kendimi cok kotu hissettim peygamber Efendimiz tas basarmis ya karnina hala gozlerim doluyor yazarken o peygamber haliyle Allahtan istememis sükür etmis biz 2 saat acliga dayanamiyoruz ne kadar simarigiz yamerhaba arkadaslar,
Ozaly yi ekledim, cok pardon, yani gorsem hatirlardim heralde, 4 gundur yazmadigi icin olabilir. :):)
harika iste bu!! :) cok az kalorili olmus, sadece sebze ekleyebilirsin biraz.
canim menulerinin eksik kisimlarini da yazarsan evet yazicam menu bildirimine, pazts ve salir aksam yemegi yok bi de spor ve su. bi kac kere arkadaslar da rica etti, aksama kadar kagit kalemle bi yere yaz, aksam menuyu topluca yaz, ya da aksam yemegini yazmaya geldiginde eski mesajlarindan kahvalti ve ogleyi de bul oraya kopyala hepsi bir yerde olsun ok?? iyi gidiyosun tatlim sadece bize kolaylik olsun diye ok :)
evet canim korse bence ise yariyor, bunu nasil bildim? bugun kahvaltiya otururken giymemistim, bi turlu doyamadim kahvaltida bakiyorum acaba daha ne yiyebilirim diye. dene bakalim :)
takimdakilere menu hesabi sormak icin once benim kendi menumu yazmam lazim, o yuzden de kacamak yapamiyorum, bunu kendim istedim, frenlemek adina, simdilik ise yariyor bakalim :)
jillian i ben de cok seviyorum, baska seyler yapsam o tadi alamiyorum nedense...
evet oyleymis 45 ilde elektrikler kesikmis, kpederim diyor ki sabotajmis, valla ben bilmem ama bi cok isi aksattigi kesin..
ahaha cok tatlisin kaptanim ya, e tabi yaptin bi guzel icli kofteleri kurabiyeleri, o gun yemesen ertesi gun yiyceksin, kacinilmaz son :) en iyisi hic abur cubur almamak, sadece misafire yetecek kadar yapmak. degilse elimizin altinda durmasi cok tehlikeli.. kendimden biliyorum :):)
olsun sabah ve oglen cok iyi, bugun de iyi, tek sknti aksam yemis olman, yani enrjileri harcayacak vakit kalmamis, mesela kurabiyeleri kahvaltida yemis olsaydin coktan erimis gitmis olacaklardi.
bi tane resim bulmustum, ustune ingilizce yaziyor ama diyetlerin en cok bozuldugu saat aksam saatleriymis, onu ekliyim birazdan, tehlikeli zaman demis, aslinda tehlikeli zamanin basina ve sonunca topige girme zorunlulugu koysak o arayi atlastak sabah iyi oluyor genelde zaten.
Ay canim aksam 18.30 da geldi 19.30 da gene gitti yarim saat sonra geldi bakalim insallah bidaa gitmez :)
Ay kiz bende esim erken gelir diye aradim benimkini jeneratör dayanmaz erken gelicen dime dedim yoook jeneratör mazotla calisiyo aynen calisiyoz dedi sende cok sevinme
Ayy canim butun gun o yazin geldi aklma hicbisry yiyemedim kendimi cok kotu hissettim peygamber Efendimiz tas basarmis ya karnina hala gozlerim doluyor yazarken o peygamber haliyle Allahtan istememis sükür etmis biz 2 saat acliga dayanamiyoruz ne kadar simarigiz ya
canm menü iyiye benziyor bu ekmek ne kadrlik oluyo yani bzm ekmeklerimize oranla? Bu arada 130 mekik bildqn aqzima tükürdü karnmdaki yanmayi hssediyormkahvalti
1/2 bolillo ekmek
7 zeytin
2 kk peynir
domates salatalik brokoli
ara
3 hurma
6 findik
oglen
1 kase tavuklu havuclu sehriyeli corba
1 tabak taze fasulye yemegi
1/2 bolillo ekmek
ara
1 elma
1 nektarin
aksam
1 tbk kabak yemegi
1 kase yogurt
su: 2 litre
2 kupa ihlamur
spor: 300 ip, 130 mekik
yaziyim da bu sekilde yapmak zorunda kaliyim he he :)
harikasn tatlm menü gayet güzelbuunku menum
Sabah 1 kucuk pastanre acmasi
Oglen 1 muz 1 bardak sut
Ara yok
Aksam eksili kofte 2 kasik hadi bilemedin 4 kasik makarna salata
2 litre su 2 bardak nescafe 3 bardak cay
10 squat 15 dakka eliptik
zumba hareketleri muziksiz cereyan yoktu aorebik tarzinda maksat hareket :)
canm menü iyiye benziyor bu ekmek ne kadrlik oluyo yani bzm ekmeklerimize oranla? Bu arada 130 mekik bildqn aqzima tükürdü karnmdaki yanmayi hssediyorm
harikasn tatlm menü gayet güzel
Aha yakalandımOzaly yi ekledim, cok pardon, yani gorsem hatirlardim heralde, 4 gundur yazmadigi icin olabilir. :):)
aaa bn tam kalkiorm ayaklarmda normal duruyo yere yapisik vaziyette yani normal mekik cekiorm bncanim ekmegin resmini gecen bi ara eklemistim, kucuk bi ekmek 15 cm falan. 1 tanesi = 2.5 veya 3 dilim oluyor.
ahahaha cok guldum, ben de yapiyim aksam bakiyim nolcak halim, ya bi de ben tam kalkip oturmalidan yapmiyorum yarim yapiyorum o yuzden haksizlik oluyor aslindaayagini bi seyin altina skstryor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?