- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.761
bhk cim
hoşgeldin canım,
gördüüüüüüüüümmmmmmmmmklava:
ben burda nelere nelere hayır derken :bbo: daha bırakın korneti 1 top dondurma yememişken :icecream:siz kızartmaları, bisküvileri, menüleri götürün hanfendiler
benim gibi biraz sıkıp sona rahat edicenize, sıkma sürecinizi uzatıyosunuz haberiniz olsun kızlaaaarrrrrrr :1closedeyes:
coco sportie[/COLOR] kaçamaklarınıza da bayıldım,canım çekti :kedi:
kızlar şimdi tvde gördüm..
banu alkan konuşuyor canlı yayında.
60 ile 65 kilo arasındaymış :lepi:
hiç bir zaman 65 kiloyu geçmiş.
tövbe tövbee :roflol:
gördüüüüüüüüümmmmmmmmmklava:
ben burda nelere nelere hayır derken :bbo: daha bırakın korneti 1 top dondurma yememişken :icecream:siz kızartmaları, bisküvileri, menüleri götürün hanfendiler
benim gibi biraz sıkıp sona rahat edicenize, sıkma sürecinizi uzatıyosunuz haberiniz olsun kızlaaaarrrrrrr :1closedeyes:
sen kekleri börekleri götürüyoken iyiydi demi :icecream: :icecream: :icecream: :icecream:
sen kekleri börekleri götürüyoken iyiydi demi :icecream: :icecream: :icecream: :icecream:
ben bu hafta gram veremedim yaa.. ama almadım da şükür
ben ağustosun ortasına kadar listede yokum ki sportimm :icecream:bijoux cum canım, bu hafta bizi bir kurtarıcak olan sen varsın, hiçbirimizden bişey çıkacağını sanmıyorum,
günaydın takımım
umarım herkes iyidir
güzel bir gün geçirmenizi diliyorum
sporticim geçmiş olsun canım
bugün benim dogum günüm kızlar.. dün gece kutladık. azcık kaçamak yaptım mecburen. arkadaslarım sürpriz parti hazırlamışlar.. sabah tartıldım 57ye düşmüşüm. tuhaf
ooy bebeğim doğum günün kutlu olsun yerim Şenizbugün benim dogum günüm kızlar.. dün gece kutladık. azcık kaçamak yaptım mecburen. arkadaslarım sürpriz parti hazırlamışlar.. sabah tartıldım 57ye düşmüşüm. tuhaf
ooy bebeğim doğum günün kutlu olsun yerim Şeniz
of havalar bozuk, eşim birkaç günlüğüne kütahyaya gitti.. evde kaldım ben de araba da yok çıkayım gezeyim püf. birkaç dersten bütünlemeye kalmışım eylül başında sınavlara giricem yine. ben de netten onlara çalışıyorum. bi de regl oldum anam karnım bi acıkıyo bi acıkıyo :bbo: öyle böyle değil yani. çok zor başa çıkıyorum çoook :bbo: eşim dedi ki evden bişey istiyo musun aman dedim hiçbişey istemiyorum dijital tartımı getir yeter :roflol:
bugün benim dogum günüm kızlar.. dün gece kutladık. azcık kaçamak yaptım mecburen. arkadaslarım sürpriz parti hazırlamışlar.. sabah tartıldım 57ye düşmüşüm. tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?