Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

haklısın canım yaaa:çok üzgünüm:
hem de çok haklısın
bazen diyorum sık dişini bir seferde hallet rahat et
ama işte :çok üzgünüm:
dövün biziklava:

coco sportie[/COLOR] kaçamaklarınıza da bayıldım,canım çekti :kedi:

BHKcım yaaa canın çekmesin
gerçi sen iradene iyi hakimsin MaşaAllah
bana yeme deyin noluurrr:mymeka:

kızlar şimdi tvde gördüm..
banu alkan konuşuyor canlı yayında.
60 ile 65 kilo arasındaymış :lepi:

hiç bir zaman 65 kiloyu geçmiş.
tövbe tövbee :roflol:

eheheheh
o 65se ben 30 kiloyum :roflol:

sen kekleri börekleri götürüyoken iyiydi demi :icecream: :icecream: :icecream: :icecream:

ay bu hafta kim kilo verecek acaba meraktayım, benim hiç halim yok valla, daha fazla diyet yapmaya, sanırım şimdilik korumaya çalışacağım en azından bugün öyle düşünüyorum
sabah kepek ekmeği peynir domates yedim
öğlen de yoğurtlu kabak dolması ekmeksiz, arada da kuru kayısılarıma devam ediyorum. ve şimdi açııımmmmcokacimcoook

kızlar oooohh maşallah kaçamaklara bak...
valla ben de bu hafta coştum ne yalan söyleyeyim,tamamen paylaşım azlığından ve gece çalışmamdan kaynaklanıyor.
işten çıktığımda sabah simitleri yeni çıkmış oluyor,misssssssssss gibi kokuyor.yemezsem çatlarım...çok ağır yemiyorum ama sabahları simitim var..hep yarısını yiyeceğim diyorum ama bir bakıyorum bitmiiiiişş :roflol:
ama gece o kdar yoruluyorum ki bunlar bana kilo olarak dönmez snırım...yani inşallah..
ama yerimde sayarım gibime geliyo...
amaaaan kimse bijom gibi olamaz vlla maşallah

oyy canım teşekkürler Şeniz valla çok çalışıyosun sanmıyorum ki kilo olarak dönsün sana.. dönse de ucunu kaçırma yeter çikolatam..

bijoux cum canım, bu hafta bizi bir kurtarıcak olan sen varsın, hiçbirimizden bişey çıkacağını sanmıyorum, bir mersa'nın geçen haftadan verdiği kilo vardı galiba onun dışında da yok. yine sondan 1.mi olucaz:1shok:

choclate cım çok hareketli geçiriyosun günlerini bu aralar, bence de hayatım kilon yerinde durur, almazsın sen yine de dikkat etmeye çalış

ay acaba dün yediğim menünün kalorisi ne kadardı ??? 1000 varmıdır ????CADIARZU

günaydınlar

bijoux cum haklısın hayatım sende yoksun o zaman iyice battık valla.mafoldumben

kızlar dün akşam diş doktoruna gittim, neyseki çok güzel geçti, diş taşlarım temizlendi ve bir dolgum yapıldı.
perşembe tekrar gidiyorum, bir dolgu ve kaplama işim var. Kaplama yapılacak dişin kanal olma ihtimali varmış. İnşallah kanalsız manalsız hallolur.
tabi dün dolgudan sonra bişey yemedim bi kase yoğurt yedim sadece
sabah tartıldım 55'e devam.
ama hafta sonuna kadar inemem herhalde, olsun bu halimi de çok seviyorummmmzemuszemus

günaydın takımım
umarım herkes iyidir
güzel bir gün geçirmenizi diliyorum

sporticim
geçmiş olsun canım

günaydın takımım
umarım herkes iyidir
güzel bir gün geçirmenizi diliyorum

sporticim
geçmiş olsun canım

teşekkür ederim canım, ilk seans korktuğum gibi geçmedi o yüzden kendimi pek iyi hissediyorum. İnşallah kazasız belasız tamamlarım sonra böyle gülerek dans ederim:dance:

bugün benim dogum günüm kızlar.. dün gece kutladık. azcık kaçamak yaptım mecburen. arkadaslarım sürpriz parti hazırlamışlar.. sabah tartıldım 57ye düşmüşüm. tuhaf

bugün benim dogum günüm kızlar.. dün gece kutladık. azcık kaçamak yaptım mecburen. arkadaslarım sürpriz parti hazırlamışlar.. sabah tartıldım 57ye düşmüşüm. tuhaf

hadi canı myeni yaşın hayırlı olsun
bazen ben de anlamıyorum bişey yemiyorum kilo veremiyorum
bazen tıka basa yiyorum kilo veriyorum kafamçokkarıştı
senin de öyle oldu demekşakkıdı

dün yediklermi yazayım:

sabah:
1 dilim ekmek
bir kk peynir

öğlen:
salata
bolca kayısı pestili

ikindi:
sunta bisküvi

akşam:
bol acısoslu kısır - 8 adet:umursamaz:
2 adet köfte
2 kaşık taze fasülye
bolca yoğurt

şu kısır olmasa iyi olcaktı amamirmirmirmir

gün içinde 2 şişe madensuyu

Son düzenleme:
ooy bebeğim doğum günün kutlu olsun yerim Şeniz

of havalar bozuk, eşim birkaç günlüğüne kütahyaya gitti.. evde kaldım ben de araba da yok çıkayım gezeyim püf. birkaç dersten bütünlemeye kalmışım eylül başında sınavlara giricem yine. ben de netten onlara çalışıyorum. bi de regl oldum anam karnım bi acıkıyo bi acıkıyo :bbo: öyle böyle değil yani. çok zor başa çıkıyorum çoook :bbo: eşim dedi ki evden bişey istiyo musun aman dedim hiçbişey istemiyorum dijital tartımı getir yeter :roflol:

insanın eli kolu oluyor bu tartılar yaaasositososito
ben de hergün tartılmasam eksik hissediyorum kendimişakkıdı

canııım nice nice mutlu yıllara tatlım, sağlıkla mutlulukla ve bir ömür boyu incecik olarak a.s.a.s.a.s.
gel bi öpiyim seni opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…