Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

teşekkür ederim canım, ilk seans korktuğum gibi geçmedi o yüzden kendimi pek iyi hissediyorum. İnşallah kazasız belasız tamamlarım sonra böyle gülerek dans ederim:dance:
geçmiş olsun canım

bugün benim dogum günüm kızlar.. dün gece kutladık. azcık kaçamak yaptım mecburen. arkadaslarım sürpriz parti hazırlamışlar.. sabah tartıldım 57ye düşmüşüm. tuhaf
nice mutlu yıllara sevdiklerinle geçireceğin güzel bir ömür dilerim

hadi canı myeni yaşın hayırlı olsun
bazen ben de anlamıyorum bişey yemiyorum kilo veremiyorum
bazen tıka basa yiyorum kilo veriyorum kafamçokkarıştı
senin de öyle oldu demekşakkıdı
aman dikkat metabolizman bozulmaya hazır demektir bu
kontrolü bırakırsan gidersin canım

canım aynı gibi biraz gelişme var gibi ama hala öksürüyor hırıltısı var
çok sıkkın canım
her gün iğnesi var vurduruyoruz işte
cuma günü yine dotora götürcem
inşallah iyileşme vardır

herkese merhaba...umarım hepiniz iyisinizdir...herkese sevgilerimi saygılarımı yolluyorum...

mehalim bu hafta bildirim yapamayacağım tatile çıkıcam ...daha öncede sölemiştim...18 inde çıkıcam diye...ama daha erken oldu...yarın erkenden çıkıcam yola...beni izinli sayarsanız sevinirim...

herkesi öpüyorum...kendinize iyi bakın arkadaşlar...ağustosta dönücem kısmetse...o zmn a kadar sağlıcakla kalın formda kalın...

selam kızlar...
olu_gelin doğum günün kutlu olsun tatlım.
sportiem sana da geçmişler olsun,inşallah kanala gereek kalmaz.
cocom a.s.
kadisim oğluşuna üzüldüm canım,size de geçmiş olsun.
bijom regl olunca zor gerçekten benim de iştahımda farkedilir bir artış oluyor öyle zamanlarda...

ben yine yorgun yine uykusuz..uğraşıyorum işte kızlar.
diyetim diyetlikten çıktı itiraf etmeliyim,sanırım beni takımdan atarsınız.
motivasyon sıfır !
tatil mi yapsam acaba 1-2 hafta... şaştım kaldım.bakalım cumaya ne çıkacak,hiçbir fikrim yok...
hepinizi öpüyorum

hadi canı myeni yaşın hayırlı olsun
bazen ben de anlamıyorum bişey yemiyorum kilo veremiyorum
bazen tıka basa yiyorum kilo veriyorum kafamçokkarıştı
senin de öyle oldu demekşakkıdı

canııım nice nice mutlu yıllara tatlım, sağlıkla mutlulukla ve bir ömür boyu incecik olarak a.s.a.s.a.s.
gel bi öpiyim seni opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım

nice mutlu yıllara sevdiklerinle geçireceğin güzel bir ömür dilerim

aman dikkat metabolizman bozulmaya hazır demektir bu
kontrolü bırakırsan gidersin canım

canım Size pastayla kutlamak ne kadar doğru ama Nice mutlu yıllara Ölü'mm

hepinize tek tek teşekkür ederim canlarımmm=D sabaha kadar susmadı telefonum. millet saatini kurup da yatmıs, gece kutladılar o derece bu kadar sevenim oldugunu bilmiyodum. hey gidi=D

selam canım
orgunluklarını umarım en kısa sürede atarsın
bu sanaopuyorumnanaktan

günaydın herkese !!!!

günaydın sporticima.s.

dün yediklerim:

sabah 1 kk kaşar peynir
1 dilim ekmek
nescafe
öğlen:3 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık taze fasülye
minik bir karpuz+çay
ara:2 adet grissini - maden suyu
akşam:bolca yoğurt
3 kaşık mantar sote
6 adet kısır :tomato: +maden suyu

4 adet pötibör
1 adet kurabiye
1 adet gevrek

a.s.selam arkadaşlarım hepinizi çok özledim ama eve bile gelemiyorum bu günlerde mehalim ne başkanı oldun anlamadım demiş başıma iş aldım oturduğum sitenin yönetim kurulu başkanı oldum en büyük faydası bana kilo verdirmek oldu şu an kaç kiloyum bilin bakalım sıkı durun 78 kilo oldum görenler tanıyamıyor inanılmaz kendime güvenim geldi ama çok yorgun düştüm pazar gününü hastanede geçirdim serum taktılar tansiyon şeker ve kan değerleri çok düşmüş doktor kan ve vitamin haplar verdi inşallah verdiklerimi geri almam ya ben sizi çok özledim canım arkadaşlarım hepinizi çok öpüyorum bu aralar benim kusuruma bakmayın işlerim hafiflesin hergün gelirim .opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın bayanlar

Mehalcim seni görmek istiyoruz burda canım yaaaopuyorumnanaktan

mersacım kolaylıklar diliyorum işlerinde... iyi kilo vermişsin tebrikler canım:lepi:

çikolatamı kocaman kocaman öpüyorumvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…