- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.801
kilom 57,5
aynı kilodayız tatlım şuan Şeniz
günaydın:) yani benim için günaydın:)
herkes nerde ayol,bu iş iyice zıvanadan çıktı...toplaşın bakayım aaaaaaaaaaalmaz:
canım ben ben burdayım hepte okuyoum ayzdıklarınızı ama bir türlü bişiler yazmak içimden gelmiyor. yarın yine bildirim günü sanırım listeler bna bakıyor yine:)))
kallis sultan leyleği havada gördü sanırım :)))
a.s.selam arkadaşlarım hepinizi çok özledim ama eve bile gelemiyorum bu günlerde mehalim ne başkanı oldun anlamadım demiş başıma iş aldım oturduğum sitenin yönetim kurulu başkanı oldum en büyük faydası bana kilo verdirmek oldu şu an kaç kiloyum bilin bakalım sıkı durun 78 kilo oldum görenler tanıyamıyor inanılmaz kendime güvenim geldi ama çok yorgun düştüm pazar gününü hastanede geçirdim serum taktılar tansiyon şeker ve kan değerleri çok düşmüş doktor kan ve vitamin haplar verdi inşallah verdiklerimi geri almam ya ben sizi çok özledim canım arkadaşlarım hepinizi çok öpüyorum bu aralar benim kusuruma bakmayın işlerim hafiflesin hergün gelirim .opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın. kilo bildirimimi yapayım hemen.. 57.5 benim kilom. mock
aman choclate cım sakın 80'e gelme ne güzel indin 7'lilere hadi bitanem bi gayretkızlar günaydın işten yeni geldim. ben de üzülerek kilo aldığımı belirtmek istiyorum
79.300(
dün yediklerim
sabah:1 dilim ekmek + peynir + nescafe
öğlen: patates oturtma + 1 kaşık pilav + karpuz
ikindi: 1 paket kremalı bisküvi + nescafe
akşam: 1,5 tantuni + ayran
gece:maden suyu+şalgam suyu
kızlar şükür kilomu korudum baya zamandır
bisküvilere rağmen
artık harekete geçzem iyi olacak
kilom 57,5
günaydınlar !
kızlar bu sabah korka korka tartıldım valla, bu hafta bi yedimki sormayın, lahmacunlar, kremalı makarnalar mı desem, dondurmaları saymıyorum
günde iki öğün süper gidiyorum 3.öğünde sapıtıyorum, ama aylardır hasret kalmışım, bu hafta başından itibaren silkelenip kalan 3 kilomu da vereceğim
geçtiğimiz hafta genelde şu şekilde geçti
sabah yarım paket sunta
öğlen yoğurt veya cacık
akşam da yukarıda yazdıklarım
neyse kızlar hala 55'im şükürler olsun. Bu arada dün akşam diş işimde halloldu, haftaya perşembe kaplamam takılacak sadece.
coco'cum seninle aynı durumdayım ama önümüzdeki hafta buna son verelim ne dersin
hem mezuniyet balomuzu ertelemiyelim.
kızlar bu arada
bir kitap okuyorum şu an
zayıflama ile ilgili
az kalorilerle yapılan diyetlerin zararlarını anlatan sayfaları okudum bugün
az kaloriye vücut alışıp metabolizmasını ona göre yavaşlatıyormuş
sonrasında fazla kalori aldığınızda ise
kilo alımı başlıyormuş...
çünkü mtabolizma yavaş ve alınan kalori fazla geliyor...
okudukça yazarım beğendiğim yerleri sizlere...
mehalcim
BHKcımdan haber geldi
Kallisime yazmış ama biliyorsun tatilde o
takımdan ayrıldığını iletmemi istedi sizlere
mehalcim
BHKcımdan haber geldi
Kallisime yazmış ama biliyorsun tatilde o
takımdan ayrıldığını iletmemi istedi sizlere
siteye gşrdğini biliyorum canım ama neden gelip ayrıldığını ve sebebini yazamadı gerçekten merak ettim ve buruk hissettim kendimi ... Ayrılmasının özel bir sebeb( takıma ait) varsa bilmek isterim açıkcası
5 ci takımın güzel hanımları; Merhaba.
Sizleri öpmeye ve başarılar dilemeye geldim.ŞenizŞenizopuyorumnanaktana.s.
beyzuşum her cuma gelemsen eksiklik hissediyorum canım
nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?