Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şükür canım iyiyiiiiimmm:1hug:

güzellerin takımı 5.takım merhabaaa
herkes iyidir inşallah?
uzun zaman oldu görüşemedim sizlerle ama hem hamilelik hem iş hem ev çok yoruluyorum internete girmeye fırsat kalmadan doğru yatağa :)
takımda ne gibi değişiklikler var ? kimler mezun oldu? kilocuklarını kimler atamadı hala hııımmm?
hepinizi öpüyorum uğrarım yine hadi byeee

selam güzeller, çok ama çok aşırı byorgunum tüm gün oturmadan koşturmacadayız anlatamam, yarın kısmetse evimize dönüyoruz pazartesiden itibarende burada olanlarla aranızda olacağım inşallah....

umarım hepiniz iyisinizdir dönünce bakarım kimler neler yaptı neler yazdı.. son mesajlarda merak edilmiş bhk ayrılmış bana açıklama yaparak aslına bakarsanız açıklama değilde sitem olmuş biraz ya neyse bu sitemde beni yeni kararlara almaya itecek sanıyorum çünkü farketmeden iletişim kurmaya çalıştığım kişileri kırabildiğimi anladım merak edip sorup durumundan haberdar olmak istediğim arkadaşlarımızı kırabiliyorum bu sitem konusunu daha önce dile getirdim bu yüzden uzatmayada gerek yok sanırım ben müsait olduğumda bhknın sunduğu sebebi anlatırım evime dönünce toparlar yazarım... sizi çok özledim demek için gelmiştim bir heves ile ama gereksiz yere bunalıp çıkıyorum şu anda hoşkalın...öpüyorum hepinizi...

teşekkür ederim arkadaşım bu kadar koşuşturma arasında ara verdiğim işimede döndüm daha doğrusu iş bana döndü ben mersinde kafelere özel pastalar yapıyordum evimde kendi mutfağımda yapıyorum ama ara vermiştim şimdi tekrar teklif geldi bir yerle çalışmaya başladım gece eve çıkıyorum bide pasta yapıyorum sabah teslimatını yapıyorum çok yoruluyorum ama pasta yapmak bütün yorgunluğumu alıyor.

birinciligi kapmissiniz:dilcikar: tebrikler a.s.

bireyselde mersa arkadasimida tebrik ederima.s.

teşekkür ederim arkadaşım

canım bende sizi çok özledim arkadaşım moralini bozma ne oldu bilmiyorum ama senin dobralığını hepimiz biliyoruz sen gayet açık ve net konuşan birisin seni tanıyan birinin senin ne demek istediğini anlaması lazım bence bir yanlış anlama vardır üzme kendini seni çok öpüyorum..

günaydın kızlar işten yeni geldim,uyanınca çok yorgun oluyorum,moralim yine bozuk...
sanırım bu evlilik bitmeden moralim düzelmeyecek.
yine diyetimi,hayatımı altüst etmeyi başardı,sağolsun...
sportiem kendimi bir toparlayayım,bu sefer bu işi bitirmek istiyorum.inşallah 8 lere tekrar çıkmayacağım ama bu süreç benim için zor geçiyor,diyete konsantre olamıyorum...
kallisim yazı dilinde insanlar birbirini yanlış anlayabiliyor,sıradan bir cümle sitem ya da kızmışlık gibi gelebiliyor.aldırma canım...çok özledim seni...
cocom ben de seni kocaman öpüyorum.
aslında hepinizi çok özledim,umarım hep beraber tez zamanda toparlanırız...

KAllisim özledik walla seni
gel bir an öncekaydirigubbakcemile5

aman pastalardan yeme sakın sırnaşık şey
şaka bir yana , kolaylıklar diliyorum bir anda çift iş birden oldu sana şimdi

selam canım
umarım bir an önce kendini husurlu ve rahat hissedebileceğin bir hayata adımlarını atarsın
:1hug:
daha sık gel özlüyorum seniopuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar .Bu kadar dağınıklıpğa rağmen maşallah birinci olmşuz mersacım senide tebrkler ederim . ayy nasıl bir cümle oldu hehehehe.

çikolatam vallaha sıkma canını . canını yerim sen sıkılıp bunalınca hiç bişi istediğin gibi olmuyor değil mi bebeğim . kendi sorununla ilgili topiğide takip ediyorum devamlı ordada bilip bilmeden konuşanlara canın sıkılıyor onlarıda sallama canım herkes yaşadığını bilir. neyin doğru olduğuna inanıyorsan hayatında hep onu yap. onu yapki sonra keşkelerin az olsun canım :)kocaman öpüyorum

cocoum nasılsın takımın en müdavisin yaa maşallah:) sportie ikinizde olmasa buralar pek sesssiz olacak :))

cocoum nasılsın takımın en müdavisin yaa maşallah:) sportie ikinizde olmasa buralar pek sesssiz olacak :))

günaydın mehalcim
ben bu aralar azıcık diyet hususunu dağıtmış bulunmaktayım
lütfen kulağımı çekin beni gfalakaya yatırın bişeyler yapın ne bile iştemafoldumben
dün yediklerimi yazmaya yüzüm yok.
tek bir tanesini yazayım
ülkerin kocaman çikolataları var ya. hem de sütlüsünden mafoldumben

kaydirigubbakcemile3 ohh sefan olsun cocom. vallaha bırak suçluluk duymayıı sende ohh sfam olsun de salla gitsin . ne üzülüyorsun canımcım daha yemezsin olur biter :))

Aha! şakkıdı Vallahi de duydum billahi de duydummmmm zemuszemus

kaydirigubbakcemile3 ohh sefan olsun cocom. vallaha bırak suçluluk duymayıı sende ohh sfam olsun de salla gitsin . ne üzülüyorsun canımcım daha yemezsin olur biter :))

:1shok:
nasııı yaniiii:1shok:
ayol yeme desene..
ye dersen gider yerimbugün bir tane daha

öhöm öhöm
püsküütüm gelmiş
şimdide canım püsküüt istedi:roflol:
hadi kızacak yok mu banamirmirmirmir

sen nerelerdesin gelinim yaaa sık uğrardın senkafamçokkarıştı

tatlım kimsecikler gelmiyo diye ben de gelmiyorum artık.. herkesde bi dağınıklık var sebebini anlamadım=/ koptuk gibi oldu sanki.yaz mevsimi sebebiyle mi yoksa baska bişeyden mi bilemiyorum:S kimse gelmeyince benim de gelesim gelmiyo artık =(

ahahaha=D kaydirigubbakcemile3

girmediğim süre içinde sporumu ve diyetimi aksatmadım hiç. sadece dogum günümde arkadaşlarım süpriz parti hazırlamışlar.o gün minicik bi parca pasta yedim ve 1 kadeh şarap içtim o kadar.

herkese merhabalaaaaaaaaarrrrrrr zemuszemus
denizden geldim, duşumu aldım, karpuzumu yedim size bakayım dedim opuyorumnanaktan

arkadaşlar burda diyet yapmak çok zor :bbo: millet çıldırmış gibi gofret, kuru pasta, çekirdek, börek, poğaça vsvs tüketiyor :bbo: ee ben :çok üzgünüm: melül melül bakıyom :roflol:

dün kızkardeşimin doğum günüydü, ona kocaman bir pasta yaptım süper oldu. 1 dilim ondan yedim ve 5 tane evet tam 5 tane kuru pasta yediğim için bugün ceza günüm. sabah öğlen akşam sadece karpuz yicem.. daha doğrusu sabah ve ögleni yedim, akşam kaldı. işin iyi tarafı da karpuz beni acayip tok tutar. hatta şişirir ve uzun süre acıkmam yiyince kaydirigubbakcemile3

mersacımı tebrik ediyorum bireyselde birinci olmuş ve takımı da 1. yapmış kaydirigubbakcemile5
cococum ben sana çok hayret ediyorum biliyo musun lmaz: şurda kalmış 1.5 kilo.. 10 gün sıksan gidecek ve sen rahat edeceksin. istediğini yiyip ertesi gün dikkat edeceksin ama yok inatla kalan kilonu da vermemek için elinden geleni yapıyosun :umursamaz: ya sık biraz ver şunları kurtul işte kaydirigubbakcemile
ölü gelincim sen de sporunu hiç bırakmadın valla helal olsun burda bende ne spor ne bişey. anca denize girdiğimde yüzersem o kadar işte :bbo:
mehalim ne oldu tedavin doktora devam ediyo musun merak ettim :uhm:
çikolatacım senin durumun çok zor yaaa :1no2: dediğin gibi hakatten de maalesef senin hayatın köklü değişiklikler yapmadıkça böyle inişli çıkışlı geçicek :çok üzgünüm:
ve kallisim valla özledik seni.. canını sıkma hiçbirşey için herkes seni biliyor canım.. her zaman dediğimi dicem sana da yanlış anlamak isteyen yanlış anlar bu kadar. seni kocaman öpüyorummm Şeniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…