- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.821
iyiyim tatlım.Umarım sende iyisindir.
Cumalar malum özel gün.İyi dilekler için geliyorum.Bu ara izindeydim fazla uğrayamadım ama;sizleri görmeden olmaz.
Özlüyorum,nasılsınız diye merak ediyorum.Hepinizi seviyorum tatlılarım benim.zemuszemuszemuszemusŞenizŞeniz
günaydın bayanlar
Mehalcim seni görmek istiyoruz burda canım yaaaopuyorumnanaktan
mersacım kolaylıklar diliyorum işlerinde... iyi kilo vermişsin tebrikler canım:lepi:
çikolatamı kocaman kocaman öpüyorumvereliniortak
günaydınlar !
kızlar bu sabah korka korka tartıldım valla, bu hafta bi yedimki sormayın, lahmacunlar, kremalı makarnalar mı desem, dondurmaları saymıyorum
günde iki öğün süper gidiyorum 3.öğünde sapıtıyorum, ama aylardır hasret kalmışım, bu hafta başından itibaren silkelenip kalan 3 kilomu da vereceğim
geçtiğimiz hafta genelde şu şekilde geçti
sabah yarım paket sunta
öğlen yoğurt veya cacık
akşam da yukarıda yazdıklarım
neyse kızlar hala 55'im şükürler olsun. Bu arada dün akşam diş işimde halloldu, haftaya perşembe kaplamam takılacak sadece.
evet şekerim ya burası ne kadar hareketli coşkulu olursa o kadar motivasyon oluyor bize de
Hepimize bir rehavet geldi sanırım. Canım sendeki durumlar nasıl ufak ufak veriyodun kilolarını
canım çok geçmiş olsun öncelikle.
Hem başkanlığını hemde verdiğin kilolar için seni tebrik ediyorum a.s.a.s.. Harika bir iş başarmışsın. Aman dikkat sağlığına bişey olmasın bitanem.
verdiğin kilolarla yine kupayı hak ediyorsun mersacım :hooray:
saolasın canım benim bu aralar çok yoğunum yemek yemeyi unutuyorum ama ilaçlar iyi geldi heralde ama korkum kilo almak
canım tebrik ederim a.s.a.s.a.s. seninle mersa kurtarıcak takımı bu gidişle
medari-iftiharlarımız nazarlar değmesin
ay ne güzel bunları duymak bu sözlerin üstüne eğer kilo alırsam ayıp bana.
aman choclate cım sakın 80'e gelme ne güzel indin 7'lilere hadi bitanem bi gayret
coco'cum seninle aynı durumdayım ama önümüzdeki hafta buna son verelim ne dersin
hem mezuniyet balomuzu ertelemiyelim.
aynen şekerim bende kilomu korudum çok mutluyum 55,00'le yola devam
birinciligi kapmissiniz:dilcikar: tebrikler a.s.
bireyselde mersa arkadasimida tebrik ederima.s.
selam güzeller, çok ama çok aşırı byorgunum tüm gün oturmadan koşturmacadayız anlatamam, yarın kısmetse evimize dönüyoruz pazartesiden itibarende burada olanlarla aranızda olacağım inşallah....
umarım hepiniz iyisinizdir dönünce bakarım kimler neler yaptı neler yazdı.. son mesajlarda merak edilmiş bhk ayrılmış bana açıklama yaparak aslına bakarsanız açıklama değilde sitem olmuş biraz ya neyse bu sitemde beni yeni kararlara almaya itecek sanıyorum çünkü farketmeden iletişim kurmaya çalıştığım kişileri kırabildiğimi anladım merak edip sorup durumundan haberdar olmak istediğim arkadaşlarımızı kırabiliyorum bu sitem konusunu daha önce dile getirdim bu yüzden uzatmayada gerek yok sanırım ben müsait olduğumda bhknın sunduğu sebebi anlatırım evime dönünce toparlar yazarım... sizi çok özledim demek için gelmiştim bir heves ile ama gereksiz yere bunalıp çıkıyorum şu anda hoşkalın...öpüyorum hepinizi...
selam güzeller, çok ama çok aşırı byorgunum tüm gün oturmadan koşturmacadayız anlatamam, yarın kısmetse evimize dönüyoruz pazartesiden itibarende burada olanlarla aranızda olacağım inşallah....
umarım hepiniz iyisinizdir dönünce bakarım kimler neler yaptı neler yazdı.. son mesajlarda merak edilmiş bhk ayrılmış bana açıklama yaparak aslına bakarsanız açıklama değilde sitem olmuş biraz ya neyse bu sitemde beni yeni kararlara almaya itecek sanıyorum çünkü farketmeden iletişim kurmaya çalıştığım kişileri kırabildiğimi anladım merak edip sorup durumundan haberdar olmak istediğim arkadaşlarımızı kırabiliyorum bu sitem konusunu daha önce dile getirdim bu yüzden uzatmayada gerek yok sanırım ben müsait olduğumda bhknın sunduğu sebebi anlatırım evime dönünce toparlar yazarım... sizi çok özledim demek için gelmiştim bir heves ile ama gereksiz yere bunalıp çıkıyorum şu anda hoşkalın...öpüyorum hepinizi...
teşekkür ederim arkadaşım bu kadar koşuşturma arasında ara verdiğim işimede döndüm daha doğrusu iş bana döndü ben mersinde kafelere özel pastalar yapıyordum evimde kendi mutfağımda yapıyorum ama ara vermiştim şimdi tekrar teklif geldi bir yerle çalışmaya başladım gece eve çıkıyorum bide pasta yapıyorum sabah teslimatını yapıyorum çok yoruluyorum ama pasta yapmak bütün yorgunluğumu alıyor.
günaydın kızlar işten yeni geldim,uyanınca çok yorgun oluyorum,moralim yine bozuk...
sanırım bu evlilik bitmeden moralim düzelmeyecek.
yine diyetimi,hayatımı altüst etmeyi başardı,sağolsun...
sportiem kendimi bir toparlayayım,bu sefer bu işi bitirmek istiyorum.inşallah 8 lere tekrar çıkmayacağım ama bu süreç benim için zor geçiyor,diyete konsantre olamıyorum...
kallisim yazı dilinde insanlar birbirini yanlış anlayabiliyor,sıradan bir cümle sitem ya da kızmışlık gibi gelebiliyor.aldırma canım...çok özledim seni...
cocom ben de seni kocaman öpüyorum.
aslında hepinizi çok özledim,umarım hep beraber tez zamanda toparlanırız...
hanımlar bi silkinip toparlanın artık:S
cocoum nasılsın takımın en müdavisin yaa maşallah:) sportie ikinizde olmasa buralar pek sesssiz olacak :))
günaydın mehalcim
ben bu aralar azıcık diyet hususunu dağıtmış bulunmaktayım
lütfen kulağımı çekin beni gfalakaya yatırın bişeyler yapın ne bile iştemafoldumben
dün yediklerimi yazmaya yüzüm yok.
tek bir tanesini yazayım
ülkerin kocaman çikolataları var ya. hem de sütlüsünden mafoldumben
kaydirigubbakcemile3 ohh sefan olsun cocom. vallaha bırak suçluluk duymayıı sende ohh sfam olsun de salla gitsin . ne üzülüyorsun canımcım daha yemezsin olur biter :))
Aha! şakkıdı Vallahi de duydum billahi de duydummmmm zemuszemus
sen nerelerdesin gelinim yaaa sık uğrardın senkafamçokkarıştı
Aha! şakkıdı Vallahi de duydum billahi de duydummmmm zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?