Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben 2 hafta önceki kilomla mı yazılıcam, geçen haftakiyle mi? kuralları bilmiyorum ama sanki 2 hafta önceki yazılıp ikiye mi bölünüyordu...

tatlm sen bu isi iyi kavradn hadi bakalm

canim gecen hafta 73.7 ydim, 700gramdan fazla vermeliyim ki 72 li bi sey olsun, asagi yukari ayni hedefimizzz!!! ayy ins ikimiz de ulasiriz canimmmm :):):)

hemen sabah olsa ve herkes bildirim yapsa keske, bu hafta cok iyi cikicak ins ortalamamiz :) oyle icime doguyorr!!

Pers menum

Sahur
3 hurma
7 kucuk zeytin
2 dlm tambugday
Domates
Peynir 2 kk

Iftar
2 hurma
1 tabak (az etli) nohut ymgi
3 kasik bulgur pilavi
Salata
1 kucuk kase yogurt

1 elma
10 findik

Su 1 lt
Spor 50 kere hoplamak

Yarin adet olmam gerek ins haftaya cumaya kadar adete bagli sislik filan bi sey kalmaz. Su anda bi sknti yok ama gorcez bklm. Belki de regl donemi sislik herkeste olcak diye bi kural yoktur.

kelebegim ellerine saglik listeyi hazirlamissin burcu ve sen cok guzel kilo vermissiniz morpapatyam sende sahalara guzel dondun like bakalim bu hafta guzel bir sonuc bekliyorim senden de bu hafta ilk 3 e girersek notami zz siliniyir ben maalesef 200 gr cermisim cok duzensiz oldu bu haftam az sonra listeyi duzenlerim

İnşallaaahhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…