- 22 Haziran 2009
- 158
- 4
- 118
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.841
herkese merhabalaaaaaaaaarrrrrrr
cococum ben sana çok hayret ediyorum biliyo musunlmaz: şurda kalmış 1.5 kilo.. 10 gün sıksan gidecek ve sen rahat edeceksin. istediğini yiyip ertesi gün dikkat edeceksin ama yok inatla kalan kilonu da vermemek için elinden geleni yapıyosun :umursamaz: ya sık biraz ver şunları kurtul işte kaydirigubbakcemile
Hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar dualarınızda kabul olsun .
cocum seni görüyorum akşam akşam hayrola evdenetin varmıydı kardeşim vallahi bilmiyorum kusura bakma emi.
kallisim sultanım hoşgeldin şükür kavuşturana. reyhan annem ne diyordu sallaaaaaaaaaaaaa
canlarım merhabalar.. evime ve size kavuştım sonunda allah kısmet etti valla bir koşturmacadan sonra off sizinle nefes almaya başlayayım yarından itibaren.. uzunca yazacağım neler yaptım ettim ama şu an çok rahatsızım pcyi zor kullanıyorum bu kadar koşturmaca ve yorgunluk elbet bir yerden çıkacaktı boyun düzleşmesi var eski arkadaşlarım bilirler tutulduğum zaman koma halinde yatıyorum nefes bile almamı zorlaştırıyor çünkü boyundan beyin etkileniyor ve beyine oksijen gitmiyor bu durumda buda çok ama çok sancı yapıyor dayanamıyorum.. bir kaç gün ilaçların desteğiyle yarım yamalak geçireceğim başka yapacak bir şeyim yok çünkü.. umarım hepiniz iyisinizdir yarından sonra yavaş yavaş okumaya başlayacağım geçmişi bakalım sizler neler yaptınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?