Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam fatoşcum. takımda yer var mı yok mu bilmiyorum, sana anca kaptanımız cevap verebilir. gelince görür yazdığını merak etme canım..

bu arada sen de kendini tanıtabilirsin kısaca..

ben denizliden katılıyorum 24 yasındayım evlıyım bir düşük yaptım ardından ilaç lar falan derken 75 kilodan 93 kiloya kadar geldim şimdide veremıyorum

walla ben senin azmine hayranım canım yaaa
ve de haklısın
işte birinin başıma vura vura bunu demesi lazım bana
hakikaten ihtiyacım vardı sağol bijocum.
neden dişimi sıkıp işi bitirmiyorum ki...haklısınkaydirigubbakcemile5
hadi bakalım başlıyoruz yeniden maratona...

iyi akşamlar takımcım güzel arkadaşlarım çoğunuzun resmini bile görmedim ama eminim hepiniz çok güzelsiniz. sık giremiyorum diye sakın beni unutmayın yaz sezonu bir bitsin hergün burdayım yarın sabah sitenin bahçesinde branç düzenliyorum şimdi masa düzenleri için aşağı inecem sizde gelseniz ne güzel olur kahvaltı yapıp denize girecez kızlar imrendirmek için anlatmıyorum ama burası cennet gibi bir yer palmiye ağaçları deniz orman hepsi iç içe hadi ben kaçim çok işim var hepinizi çooook öpüyorum.

günaydın hanımlar.
sabah 5.30 da kahvaltımı yaptım. (1parça peynir-1 salatalık-yarım domates-maydonoz-2 dilim ekmek-bal- yeşil çay)
az önce ara öğünümü yedim. (1 nektari-1bardak süt)
bugün sporuma gidebilir miyim bilmiyorum. bu hafta sınavlarım başlıyo çünkü.. ama en azından gidip 1 saat yürüyüp biraz mekik çekip gelmeye çalışıcam. spor yapmazsam içim rahat etmiyor çünkü.
ayrıca reglim. dün başladı.. bakalım cuma günü tartıda nasıl görünücek durum.daha 4gün var ama neyse tuhaf bi şekilde heyecanlıyım=D
siz de lütfen bırakmayın kendinizi.

canlarım merhabalar.. evime ve size kavuştım sonunda allah kısmet etti valla bir koşturmacadan sonra off sizinle nefes almaya başlayayım yarından itibaren.. uzunca yazacağım neler yaptım ettim ama şu an çok rahatsızım pcyi zor kullanıyorum bu kadar koşturmaca ve yorgunluk elbet bir yerden çıkacaktı boyun düzleşmesi var eski arkadaşlarım bilirler tutulduğum zaman koma halinde yatıyorum nefes bile almamı zorlaştırıyor çünkü boyundan beyin etkileniyor ve beyine oksijen gitmiyor bu durumda buda çok ama çok sancı yapıyor dayanamıyorum.. bir kaç gün ilaçların desteğiyle yarım yamalak geçireceğim başka yapacak bir şeyim yok çünkü.. umarım hepiniz iyisinizdir yarından sonra yavaş yavaş okumaya başlayacağım geçmişi bakalım sizler neler yaptınız..

Arkadaşlar bir çoğunuz merak etmişsinizdir bhknin ayrılma nedenini ben şaşkın haldeyim ama size açıklama yapmam gerekiyor arkadaşımızın mesajında gizli bir şey yazmadığı için sizinlede paylaşmak isterim çünkü takım diyoruz ya herkes aynı hakka sahip bende lider değil sadece sekreterim dedim aylardır yani bana açıklama yapılmasına gerek yok buraya ortaya yazılabilirdi herşey.. bir çoğunuz benim uzun zamandır kopma uzak kalma durumumu biliyorsunuz kiminizin hiç çocuğu yok bazılarınızın tek var allah bağışlasın olmayanlarada çifter çifter versin inşallah.. ama benim 3 çocuğum var 3 ayrı sorumluluk vede kedim köpeğim bunlarıda çocuklarımdan ayrı tutamıyorum ve bazen düşünüyorumda buraya zaten yapabileceğimin en üst limitinde zaman ayırıyorum üstelik yaz tatili şu anda.. kış olsa yapacak iş yok sokağa çıkmak yok nette vakit geçiriyorum.. ben burada mehalimin dışında kimseye özel mesaj yada profil mesajı ile ayrıcalık yapmıyorum kimseye takımın dışında ulaşmıyorum beni bir çoğunuz bilirsiniz msnde bile sohbet etmem ben.....coco ile bhk yakın arkadaşlar diye aklıma geldi ona sordum ama bu suç oldu sinirlerim atladı.. benim yokluğumda kallis nerede ne yapıyor diyenlere neden profilime gelip yazmıyorsun ona buna soruyorsun deme hakkım olmadığı gibi kimseninde beni bu yönde suçlamaya hakkı yok diye düşünüyorum.. ben bhkye cevap yazmadım, gereksiz yere yanlış anlaşılmalara sebep oluyorum çünkü.. sizinde bilme hakkınız var diye yazıyorum sadece ama yorum yapmayın hiç gerek yok...ben takımın ve takımdaki herkesin bhkye gerektiği kadar ilgi gösterdiğini ama onun yetinmediğini düşünüyorum...

5. takıma bir cuma günü geçtim.
ertesi cumartesi günü laptopım bozuldu,hatta öldü.
bir hafta uzak kalmak durumundaydım.
elimde olmayan bir sebepten.
belki de böyle kötü bir başlangıç yaptığımdan olsa gerek,
ben takıma takım da bana bir türlü ısınamadı.

sanırım sen de aynısını düşünüyorsundur.
zira takım kaptanı olarak seninle bile iletişimimiz olmuyor ..
malesef.
sadece cocoya sormakla yetiniyorsun beni.
halbuki bir tık uzakta profilim.
bu konu cidden dikkatimi cekti ve bazı şeyleri kafamda şekillendirdi.

dedim ya karşılıklı bir ısınamama oldu heralde..
neyse önemli değil..

sadece açıklama yapmak istedim.
bu aralar zaten motivem de düşük.
haftalarca üstüste hiç kilo vermeyen grup elemanları benim hiç hoşuma gitmezdi.
aynı durumda ben olmak istemem.
o yüzden kendi başıma devam edicem diyetime..

MİRAÇ KANDİLİNİZ kutlu olsun güzel hanımlar.a.s.a.s.a.s.

ALLAH tüm dualarınızı kabul ve makbul eylesin.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar dualarınızda kabul olsun .
cocum seni görüyorum akşam akşam hayrola evdenetin varmıydı kardeşim vallahi bilmiyorum kusura bakma emi.

kallisim sultanım hoşgeldin şükür kavuşturana. reyhan annem ne diyordu sallaaaaaaaaaaaaa

selam canım
var evde netim ama akşamları pek gelmiyordum
bugün kandilinizi bir kutlayım dedim canımcımopuyorumnanaktan

♥ Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun! ♥

Tüm dualarınız kabul eylesin ..

kallistem gelmiş hoşgeldin canım gözlerimiz çok aradı inan.opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir neler yaptın yazarsın a.s.

günaydın arkadaşlar,

ne güzel 1. olmuşuz mersacığımın sayesinde ve de gelinciğimin katkılarıyla tebrik ediyorum sizleri a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…