Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın canlar. birazdan temizlik ve pasta yapma girişimlerim olacak . bursada çok samimi arkadaşım gelmişti geçen hafat bugun bana gelecek bebeği ilee :))
sizler nasılsınız bakım

canlarım merhabalar yaz ayı yalnızlık ayı olmuş takımda :) eylül ortasına dek bu böyle sürer bunalana arkadaşlarımıza haber vereyim didim :))
ben sabah erkenden hastaneye gittim şimdi geldim boyun kaslarını çok fazla üşütmüşsün dedi doğruda dedi tae uzun yol üst üste git gel arabada tüm pencereler açık ohh ohh böyle yandım tutuştum şimdi çekiyorum işte geçmiş olsun dileyen dilemeyen tüm arkadaşlarımı öperim..

geçmişi okumayı çok istesemde gözlerimi çok fazla aynı noktada odaklandıramıyorum bu yüzden erteliyorum çaresiz, 3-4 güne kadar geçer inşallah... şimdi ev işime bakayım sonra gelirim yine.

çok geçmişler olsun kalişim .....Şeniza.s.

Kallisim sultanım 18 lik genç kızlığımız kalmadı be şekerim . azıcık şeyden alıyoruz. boyun ağrısıda ne fenadır. hemencecik geçsin inşallah. çok pc karşısıdna oturma bak. dikişte dikme bol bol uzan emi:)

Kallisim çok geçmiş olsun canım
umarım bir an önce iyileşir ve bomba gibi gelir neler yaptın neler ettin tatilde anlatırsın bize opuyorumnanaktan
sen gideli pek bir kaçamaklara başlamıştım
hatta namım püsküüte kadar duyulmuş:kedi:
ama bu hafta kaçamakları kestim
takımım ve kendim adına haftasonu umarım iyi sonuçlarla karşılaşırım canım
kendimden özet geçeyim dedim kaydirigubbakcemile3

canım canım
sen ne yaptın
yaptığın pastalarda yedin mi yoksa kaydirigubbakcemile3

dün yediklerim :
sabah:
1 dilim ekmek + 1 kk peynir
öğlen:
1 porsiyon tirit + maden suyu
akşam:
yoğurt + maden suyu

cococum bende nevşehirliyim sana uzak değilim yani ayrıyettende okulumda okadar çok konyalı varki sayelerinden konyayı pek bir bilir oldum ama baydılar sorma gitsin yanii:))) konyanın manyağıdameşhurmuş doğrumu:roflol:

eheheheeee:roflol:
Afyonun KAymağı
Konyanın Manyağı derler
ama kim demiş bilmiyorum...
hiç de doruluk payı yok :dilcikar:

herkese selamlar a.s.
ben artık ufak ufak yasaklardan tatmaya başladımmm kaydirigubbakcemile3 mesela önceki gün 1 kaşık un helvası, dün 1 dilim irmik tatlısı, sabahları bazen 1-2 parça kaşar bazen 1-2 tuzlu kurabiyee kaydirigubbakcemile3 tabi bunlar hep akşamdan önce oluyor. akşam yine yemek yemiyorum ama burda pek su içemiyorum :bbo:

biraz dinlenmek istedim açıkcası şimdiki kilomda. hem de biraz bunlardan alsın vücudum dedim ki eve gittiğimde sıkınca yine kilolar gitsin bilmiyorum doğru mu değil mi ama böyle düşündümm.

eşim geldi kütahyadan ama dijital tartımı getirmemiş klava: haala 63 çıkıyorum burda ama ne derece doğru bilemiyorum, anca eve gidince belli olarak ak ve kara kaydirigubbakcemile3

dün denize girmedik hava çok kapalıydı ama belki bugün girerim. hava bi açıyor bu kapıyor. mehalim valla burda sürekli bir dalga durumu söz konusu, karadeniz olduğu için dingin zamanını bulmak imkansız gibi birşey. yani ya senin için dalgalı denize girip yüzücem ya da havuza balıklama dalıcam. ikisinden birini seç valla içim rahat etmiyor sözümü yerine getiremediğim için kaydirigubbakcemile3

kallisime de geçmiş olsun, boyun rahatsızlığı gibi yok yaaa :bbo: inşallah en kısa zamanda düzelirsinnn Şeniz

coco gözünü sevem bozma bir iki hafta lütfen lütfen :Saruboceq:

Mehal bu arada neden baydılar yaaa:jeyyar:
çok mu konuşuyorlar:roflol:
bebeğim sorma konya nın tüm o bahsi geçen manyakları beni bulmuşkaydirigubbakcemile3 işin şakası hepsinide severim

canın saolsun canımcım. fırsatın olunca yaparsın .

ben gidince kendini yemeye verdin yani :roflol: kaçamaklarının püsküüte kadar ulaştığını gördüm basılmışsın fallahaa.s arada gerekiyor şekerim boşver..
tatil anılarına geçmden ablamı anlatayım bir dahakinede tatili yazarım.. ablamlar son süret tadilata devam aşırı sıkıntıdalar hem maddi hem manevi yoruluyorlar şöyle söyleyeyim pek fazla büyük olmayan bir havuz vardı otelde onun içi yenileniyor sadece içinin tekrar fayans gibi ufak taşlar var ama porselen işte sadece o taşların döşenmesi ve ışıklandırılması 40 bin lira tutuyor:bbo: ablam kafayı yemek üzere, bayrama açmak istiyorlar ama para çok etkili eline ne alırsan çuvalla para boşaltıyorsun ben ordayken birde havuzu döşeyen adamı n işini beğenmedim onlar telaştan inceleyememişler ben gösterdikçe haklısın haklısın oldular sonra havuzcu ustası bana kaldı ve adama işi bıraktırttım adamı sinir dip :roflol: şimdi başka biri gelmişte ablam dün aradı gel yaa ben yine beğenmedim ama başında durmadan olmuyor diyor :umursamaz:
dün aradı işte ablam söyleniyor bir daha aradığın firmalara cebini ver telefonlar susmuyor açıyoruz kalliste hanım diye soruyorlar :roflol::lepi:diyor, aramadığımda yer kalmadı falla iyice sıyıracaklar ... sonra kapılara kilit araştırdık hani kartlı sistem olurya anacım sadece kapılara kartlı kol 26 oda var otelde 15bin dolar tutuyor :1shok: bu işler çok zor birde maddi olarak ok güçlü değilsen işte..
oraya cümbür cemaat gittik köpeğimizide aldık çocuklar filan aman herkes bir koşturmacada pek mutluydu çocuklar ablamın kızlarla denize gittiler hava müsade ettikçe yağmur filan yağdı çok aşırı sonra köpeğimiz ablamlarında bir cockeri var biri nereye gitse diğeride peşinde inşaatın içinde filan nasıl koşturuyorlar arada telaşlanıyoruz ortada yoklar en üst kattan mermerciler sesleniyor yenge burda bizi denetliyorlar diye :roflol:... mutfaktan pek zaman bulamadım çok kalabalıktık ablamlarda 5 kişilik aile bizde öyle bir kaçta yakın olarak gördüğümüz abilerimiz var nerden baksan 15 kişiye yemek yaptım her gün ablama ellettirmedim kadıncağız pek bir yorulmuş ne yapayım.. işte istenbul maceramız böyle telaşlı tatlı yorgunluktu...yemeğin gözüne vurdum vallahi korkudanda tartılamıyorum iyimi delikafadulden midye tava ve kalamar bile yaptık bir akşam dolu dolu yedim hepsi kızartma :1ninca: sonum ne olacak bilemiyorum uyuz kocamda aynı yemekleri yedi ama oda çok koşturdu orda çok yardım etti bu koşturmacadada 2.5 kg vermiş tatile gittik döndük yani adam 2 haftada 5 kg vermiş oldu nasıl bir bünye çıkamadım işin içinden..

canım benim okudukça diyorum ki nasıl kaçırdım nereye gideceğini :)) fallahi okuduysamda unuttum yazlık yazlık dedinde nerede bilen varsada söylesin...havalar bu yaz her herde bir acaip burada biz bahçeye bile çok zaman çıkamıyoruz istanbulda kapalı bir hava yağmur valla çok şaşkınım bazen rüzgar fırtına alıp gidiyor hayırdır anlamış değilim neden bu kadar bozuk bu ayda bu hava....

diyete ara verip yasakları yemen tabiki iyi olacaktır hiç kasma kendini ve oluruna bırak döndüğünde toparlarsın inşallah opuyorumnanaktan

bu kadar yazdığımdanda anlayacaksınız ben bayağı düzeldim geçen gün gittiğim doktorun ilaçları çok iyi geldi kasılma hala var ama ilaçlarla engelleyebiliyorum fakat çok uykumu getiriyorlar birde neredeyse bir haftadır hiç doğru düzgün uyuyamadım onunda etkisi var elbet.. dün cesaretle spora bile gittim ama hocadan rica edip toplu hareketlere katılmadım sadece kondüsyon aletleriyle çalıştım 20 dakika yürüme bandı 20 dakika bisiklet 10 dakika cross trainer 10 dakikada bacak içi sıkılaştırma çalıştım ara verdimya çok yoruldum aşırı terledim inşallah arakılsız gitmeye devam edebilirim yine...

günaydın bayanlar

herkese güzel bir gün diliyorumopuyorumnanaktan

Kallisim hadi geçmiş olsun
iyi olma sürecine girmişsin
baya da koşturmuşsunuz ama insan sevdikleri için koşturunca zevk alıyor değil mi?
ablan da çok memnun kalmıştır eminim...
bu arada onlara Allah'tan kolaylıklar vermesini diliyorum.
umarım maddi manevi her sıkıntılarını bir an önce atlatırlar...

NOT: Bijo sakaryada annesigilin yazlığında şakkıdı

dün yediklerim:

sabah:
1 dilim ekmek + 1 kk peynir
ara: 1 avuç kiraz
öğlen : 1 dilim börek
ara:1 grissini
akşam: 1 tavuk kroket + yoğurt
meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…