- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.881
cococum börekçi güzelim yine mi çi börek o bakalım hııı a.s
günaydınn a.s.
nasılsınız bakalımmm opuyorumnanaktan
kallisim gelmiş istanbul macerasını anlatmış. Allah sabır versin ablana kallisim ve de en kısa zamanda maddi manevi selamete çıkmayı nasip etsinn :Saruboceq:
coco cevap vermiş ben de yazayım kallisim ben sakarya - karasu dayım.. türkiyenin 2.en uzun plaj ve incecik kumu olan bir karadeniz sahil ilçesi işte kaydirigubbakcemile3 tatilleri çoğu zaman burda ailemle geçiriyoruz bazen 1 haftalık falan marmaris kaçamağımız oluyor.. geçen gün burda festivale geldi rafet el roman ve yusuf güney. çok harika bir halk konseri oldu bijo ilerleye ilerleye sahnenin önüne gitti, yakından izledi :roflol:
alınan kiloları dert etmeyin veririz inşallah ramazanda hep beraber yinee kaydirigubbakcemile5
Şeniz4 Ağustosta mı tam anımsayamıyorum ama yusuf Güney kütahya'da özledim be hemşom gel artık Kütahya'ya daha magnum yiyeceğiz bir mezun olsan da cokacimcoook :icecream:
Bijoux Sakarya'yı ne güzel anlatmışsın hele de hala neden evam ediyorsun şu rejime bilmem o bikinili halini görünce şok yaşadım 41 kere maşallah
inşallah güzel arkadaşım inşallah bu yıla açamama durumları var maddiyat elvermezse ama bir hayır vardır bundada, çok sıkıntı çektiler 10 yıldır artık dönsün istiyorum vardır güzel allahımın bir bildiği bakalım..Kallisim hadi geçmiş olsun
iyi olma sürecine girmişsin
baya da koşturmuşsunuz ama insan sevdikleri için koşturunca zevk alıyor değil mi?
ablan da çok memnun kalmıştır eminim...
bu arada onlara Allah'tan kolaylıklar vermesini diliyorum.
umarım maddi manevi her sıkıntılarını bir an önce atlatırlar...NOT: Bijo sakaryada annesigilin yazlığında şakkıdı
az geldi ama senin bünyede alıştı tabiki bu azlığa zaten hedefede çok az kaldı ha gayret güselim a.s.dün yediklerim:
sabah:
1 dilim ekmek + 1 kk peynir
ara: 1 avuç kiraz
öğlen : 1 dilim börek
ara:1 grissini
akşam: 1 tavuk kroket + yoğurt
meyve
cococum börekçi güzelim yine mi çi börek o bakalım hııı a.s
sevgilerini aldık koynumuza sakladık opuyorumnanaktan, nerminim yarın ayın 24 ü hedeften ne haber a.s.inşallah tutmuştur...günaydın herkesee
1. takımdan kucak dolusu sevgi getirdiim a.s
ne yapayım tısım yaa öyle böyle iş değil nasıl bir koşturmak vardı yakında yine iki kızı alıp itmek niyetim böyle ara ara kaçarım artık yoksa yazık ablama :gitme:Günaydın millet .oh oh kallis sultan ne alemsin yaa el attınyani oralarada maşallah diyelim efendim :))
bnde öğleden sonra annemlere gidecem teyzemler falan gelecek misaifrlere sarmlarar dolamalar yapılacak .
kızlar ben bi şiştim bişiştim anlatamam 65 kg oldum sanırım felaket durumdayım .
iştahım hiç kapanmıyor öyle acıkıyorumki yediklerimi görseniz vallaha şaşarsınız folic asid içiyorum acaba omu böyle yapıyor anlamadım gittiioff
yusuf güneyide rafetide severim ben iyi yapmışsın canmcım bizimde burda pek sık olurda konserler artık kılarda bende gitmiyorum uzun zaman oldu...
coco cevap vermiş ben de yazayım kallisim ben sakarya - karasu dayım.. türkiyenin 2.en uzun plaj ve incecik kumu olan bir karadeniz sahil ilçesi işte kaydirigubbakcemile3 tatilleri çoğu zaman burda ailemle geçiriyoruz bazen 1 haftalık falan marmaris kaçamağımız oluyor.. geçen gün burda festivale geldi rafet el roman ve yusuf güney. çok harika bir halk konseri oldu bijo ilerleye ilerleye sahnenin önüne gitti, yakından izledi :roflol:
alınan kiloları dert etmeyin veririz inşallah ramazanda hep beraber yinee kaydirigubbakcemile5
ben görmedim yahuuu:umursamaz:Bijoux Sakarya'yı ne güzel anlatmışsın hele de hala neden evam ediyorsun şu rejime bilmem o bikinili halini görünce şok yaşadım 41 kere maşallah
hoşbulduk şekerim.. ya ben anlamadım takımda listede olup olmadığınımı sordun mirmirmirmir dedimya bakamadım kaç gündür gözlerimi okadlayamadım tek noktaya sen hatırlarsın geçen yılda olmuştum aynı boynumdan rahatsızlanmıştım neyseki bu kez az çektirdi a.s. eğer sorun buysa kontrol edip söylerim şeker..merhaba bayanlar
kallisim geçmiş olsun hoş geldin
mehalim 65 mi didin
aman aman aynısından bendee
takıma alın dedim ses seda yok aldım başımı gidiyom valla
o değil sporda yapasım gelmiyo
zaten sıcak ki ne sıcak
kilo lafını duymaktan kus geldi artık valla mirmirmirmir :bbo:laelaelaelaelae:bbo:
saol canım benim kocaman bir amin diyim bende. ay ama beni deli edecek bu kız . sanki ben evlenecem okadar havassizki daha doğrusu bu nişan falan gibi tefarruatları süslenmeyi falan sevmeyen bir tip ayy ondan çok ben hevesleniyorum iyimi. adamlar istemeye gelecek tek bi elbisesi falan yok kot kot kot dün zorla çarşıya çıktık elibise aldı yaff altına ayakkabı terlik alalım dedim . yokki evde sandaletten başke yok istemem dedi eve geldik annem bi kızdı ne giyecen bun altına sen diyee bugunde ayakkabı almaya çıktık aman yoruldum be
Mehalim şimdiden hayırlı uğurlu olsun
bir yastıkta kocasınlaropuyorumnanaktan
ah canım sorma nasıl bir açlık anlatmam tam tamına 65 kilo oldum o kadar şiş hissediyorumki kendimi yememi sıkayım düzene sokayaım ddedikçe daha çok yiyorum amanin başım dönüyorum :)mehalimcim şimdiden hayırlı olsun, kardeşimin eşi de hamilelik öncesi folik asit kullanıyordu gerçekten kilo aldırıyor, o kadar takma kafana, ahh bu folik yok muklava:
[i
kilo lafını duymaktan kus geldi artık valla mirmirmirmir :bbo:laelaelaelaelae:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?