Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cococum börekçi güzelim yine mi çi börek o bakalım hııı a.s

Son düzenleme:
Günaydın millet .oh oh kallis sultan ne alemsin yaa el attınyani oralarada maşallah diyelim efendim :))
bnde öğleden sonra annemlere gidecem teyzemler falan gelecek misaifrlere sarmlarar dolamalar yapılacak .
kızlar ben bi şiştim bişiştim anlatamam 65 kg oldum sanırım felaket durumdayım .
iştahım hiç kapanmıyor öyle acıkıyorumki yediklerimi görseniz vallaha şaşarsınız folic asid içiyorum acaba omu böyle yapıyor anlamadım gittii off

yok canım yaa çiğ börek değil
aşçımız yapmış fırında kıymalı ve peynirli börek
ben de birazcık yedim
bu aralar benim yemeklerimi yemiyorsun diye sitem ediyor banakaydirigubbakcemile3
sevdiğim yemeklerden yapacakmış ..
geçen sordum yemekte ne var diye
söylemem duyarsan gelmezsin dedikaydirigubbakcemile3
o da biliyor neyi sevip neyi sevmediğimi :roflol:

günaydınn a.s.
nasılsınız bakalımmm opuyorumnanaktan
kallisim gelmiş istanbul macerasını anlatmış. Allah sabır versin ablana kallisim ve de en kısa zamanda maddi manevi selamete çıkmayı nasip etsinn :Saruboceq:
coco cevap vermiş ben de yazayım kallisim ben sakarya - karasu dayım.. türkiyenin 2.en uzun plaj ve incecik kumu olan bir karadeniz sahil ilçesi işte kaydirigubbakcemile3 tatilleri çoğu zaman burda ailemle geçiriyoruz bazen 1 haftalık falan marmaris kaçamağımız oluyor.. geçen gün burda festivale geldi rafet el roman ve yusuf güney. çok harika bir halk konseri oldu bijo ilerleye ilerleye sahnenin önüne gitti, yakından izledi :roflol:

alınan kiloları dert etmeyin veririz inşallah ramazanda hep beraber yinee kaydirigubbakcemile5

Şeniz4 Ağustosta mı tam anımsayamıyorum ama yusuf Güney kütahya'da özledim be hemşom gel artık Kütahya'ya daha magnum yiyeceğiz bir mezun olsan da cokacimcoook :icecream:

Bijoux Sakarya'yı ne güzel anlatmışsın hele de hala neden evam ediyorsun şu rejime bilmem o bikinili halini görünce şok yaşadım 41 kere maşallah

merhaba bayanlar
kallisim geçmiş olsun hoş geldin
mehalim 65 mi didin
aman aman aynısından bendee

takıma alın dedim ses seda yok aldım başımı gidiyom valla
o değil sporda yapasım gelmiyo
zaten sıcak ki ne sıcak

Şeniz4 Ağustosta mı tam anımsayamıyorum ama yusuf Güney kütahya'da özledim be hemşom gel artık Kütahya'ya daha magnum yiyeceğiz bir mezun olsan da cokacimcoook :icecream:
Bijoux Sakarya'yı ne güzel anlatmışsın hele de hala neden evam ediyorsun şu rejime bilmem o bikinili halini görünce şok yaşadım 41 kere maşallah

oyy canım valla ben hiç özlemedim orayı ama seni çoook özledim opuyorumnanaktan sen gel buraya olmaz mı :roflol: yicez dondurmaaaa yicezzz ama daha vermem gereken kilom var az daha dayanıcaksınız kaydirigubbakcemile5

Günaydın güzeller, ben iyice toparlandım gibi ama aldığım ilaçlardan sebep sanırım aşırı uykum geliyor ve uyusamda yetmiyor amann böyle işte, biraz birazda evi toparlamaya uğraşıyorum çamaşır derdi yığın olmuş elleyemedim kaç gündür tabi, kızım deseniz sabah 9 da evden çıkıyor akşam 11 de zor geliyor tam sıkı döneme girdiler yakında yetenek sınavları başlıyor ne yapacağız bilmem yine bir çoğunu çakıştırmışlar istanbul eskişehir aynı günlere denk geliyor hayırlısı artık ne yapalımda çocuğum iyice stres oldu..

inşallah güzel arkadaşım inşallah bu yıla açamama durumları var maddiyat elvermezse ama bir hayır vardır bundada, çok sıkıntı çektiler 10 yıldır artık dönsün istiyorum vardır güzel allahımın bir bildiği bakalım..
bijo içinde teşekkür ederim :1hug:

dün yediklerim:

sabah:
1 dilim ekmek + 1 kk peynir
ara: 1 avuç kiraz
öğlen : 1 dilim börek
ara:1 grissini
akşam: 1 tavuk kroket + yoğurt
meyve
az geldi ama senin bünyede alıştı tabiki bu azlığa zaten hedefede çok az kaldı ha gayret güselim a.s.

günaydın herkesee
1. takımdan kucak dolusu sevgi getirdiim a.s
sevgilerini aldık koynumuza sakladık opuyorumnanaktan, nerminim yarın ayın 24 ü hedeften ne haber a.s.inşallah tutmuştur...

ne yapayım tısım yaa öyle böyle iş değil nasıl bir koşturmak vardı yakında yine iki kızı alıp itmek niyetim böyle ara ara kaçarım artık yoksa yazık ablama :gitme:
senin iştah bendede var bende tartılamıyorum korkudan ama düzensiz ve aşırı yemek yaptı beni bünyem hemen fazla yemeye kaptırıyor kendini :1shok: ben değil bnye haaaaa yanlış anlaşılmasın :roflol: düzelticem diye diye yiyorum her gün ne bulursam yasakkelime

yusuf güneyide rafetide severim ben iyi yapmışsın canmcım bizimde burda pek sık olurda konserler artık kılarda bende gitmiyorum uzun zaman oldu...
olduğunuz yeri görmedim hiç duydum sadece güzeldir tahminimce iyice dinlenip keyfini çıkarta.s.

bak şimdi marmaris dedin bizim tatil aklıma geldi anlatayım biraz.. gittiğimiz otel şugüne dek gitmediğim kadar lükstü gitmedende yazmıştımya, daha ilk andan itibaren aksilikler başladı antalya laradayız ve otele ulaşmamıza az kaldı arayalım erken geldik odanın haricinde otele giriş yapabilirmiyiz diye soracağız yoksa sağda solda sallanırız diye düşündük... arıyorum derdimi anlatıyorum kız diyorki tabiki gelin rezarvasyonunuza bakayım eşimin adını söylüyorum bu isimde yok diyorlar iki saat anlaşamıyoruz sonuçta tek bir rakam hatası ile telefonu yanlış yazdığımız çıkııyor ve konuştuğum başka otel:roflol: mehalimi arıyorum acil telefon gerek nete bak onla halledip arıyorz neyseki tabiki gelebilirsiniz diye cevap alıyoruz ve geçiyoruz oteln girişinde böyle hönk diye kalıyoruz afallamış olarak her yer o kadar büyük ve ihtişamlı ki ilk şaşkınlığı atıp hemen lobiye geçiyoruz işlemleri yaptırmaya işlemler emen hazırlanıyor tam anahtar verilecekken biraz beklemeniz gerekiyor deniyor, biz oraya eşimin arkadaşı tarafından yurt dışından rezarve edilip gittik ve eşimin pasaportunu almaması orda sorun yaşamamıza sebep oldu bir saatten fazla bunalarak bekledik neyse sonrası her şey çok güzeldi, ilk gün sersemliği üzerimizden atamadığımızdan fazla gezemedik oda ve yemek olayı yaşayıp bitirdik... çocuklar yemekleri görünce dağdan gelmişiz gibi davrandılar ilk gece :roflol: garsonumuz mehmet ali çok sevimliydi ruslar daha çok yiyorlar merak etmeyin diyerek teselli etmeye çalıştı :roflol: ufaklık ve eşim mide fesadı geçiriyordu delikafadulden... haa birde lobiye aynı anda gelen bir romanyalı aile vardı aile diyorumda kadın bizi çok rahatsız etti gerçi hep şakaya vurduk güldük ama biraz uzun tatil dönemi olsaydı şikayet edecekti eşim :1shok: kadın eşime resmen asıldı, havuza giriyoruz öylece süzülüp bizi izliyor, şezlonga oturuyoruz kadın neredeyse gelip edip yanımızdaki şezlonlara yerleşiyor, biz havuza kadında aynı anda havuza ve yanımızdan yüzerken elini kolunu eşime değdirmeye çalışıyor:roflol: sapık çıktı vallaha... eşim rahatsız oldu ama benim büyük kız çok espri yapar ve hiç güleceğin olmasada ölürsün gülmekten, kadının eşii izlerken fotolarını çekmiş baba seninki seninki dedi durdu, bende güzel olsaydı kıskanırdım belki ama boşver dedimde eşim biraz rahatladı adamcağız çok kastı kendini, ablam arıyor tatil nasıl diye tam konuşurken eşim atlıyor ablam benimkini anlattılarmı sana diye :roflol: 5 gün böyleydi, eşim yemek alırken bakıyoruz tam arkasında kadın fotoda hepsini yakalamış benim kız:roflol: şimdi bakıp bakıp gülüyoruz...

büyük kızla ben kokteyl manyağı olduk, eline almış bir kokteyl kitabı, oturup seçiyor koşup bara gidip şunu yapıyormusunuz diyip alıp geliyor her fotoda elimizde rengarenk kokteyller:roflol: ablam için odaların fotosunu çekiyorum dolap içlerinde kasalar var dıştan rafları filan çektim kızım kştu anne içinide çek diye dedim içini ne yapacağım boşver dur dur dedi allahım elimde foto makinesi yıkıldım :roflol: manyak içtiği kokteyl bardaklarının tüm çeşitlerinden koymuş kasayaşakkıdı arkadaşlarına anıymış.. babası diyorki alırım ben sana takımıyla ama hayır olurmu ekkşıın oluyormuş naniknanik... çok güzel rengarenk minderlerle dolu bir iskele vardı her gece gidip eğlendik orda:teytey:..

ilk gün havuza girişimiz görülmeye değerdi ortanca aynen şunu söyledi istemdışı..- aboowwwww bu havuz bizim mahalleden büyük :roflol:.. kaydıraklardan kaydık ekleyemem çok özür dilerim her kayışımda son anda aynı popo pozunu vermişim :roflol:
ay daha var var sonra yazıcama.s.

ben görmedim yahuuu:umursamaz:

hoşbulduk şekerim.. ya ben anlamadım takımda listede olup olmadığınımı sordun mirmirmirmir dedimya bakamadım kaç gündür gözlerimi okadlayamadım tek noktaya sen hatırlarsın geçen yılda olmuştum aynı boynumdan rahatsızlanmıştım neyseki bu kez az çektirdi a.s. eğer sorun buysa kontrol edip söylerim şeker..

Günaydın günaydın süper hatunlarr.
Kallis allah seni ne etmesin hikayeyi daha evelde anlatmıştın ancak ben yine gülmekten bi hal oldum iyimi:))))

evet arkadaşlar kızkardeşimi istemeye yarın gelecekler cumartesi akşam yada pazar günü nişan olacak herşey çok hızlı ilerlicek malum uzak yerden geliyorlar ama çok yorucu olacak vallaha. bugun kuaföre gideceğim kaç zamandır salmıştım kendimi kaş bıyık. şöyle azcık insan içine çıkıcak kıvama geleyim demi:)))

dün yediklerim:

sabah : k flakes + mısır gevreği+adaçayı
ara: meyve
öğlen:
2 kaşık pilav+5 kaşık kurufasülye+1 parça kavun
ikindi: 1 grissini + 2 top kakaolu dondurma
akşam: yoğurt+meyve+ maden suyu

Kallisim walla çok güldürdün beni yaaa
ne pozitif insansın sen
MaşaAllah

Mehalim şimdiden hayırlı uğurlu olsun
bir yastıkta kocasınlaropuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar !!!!

iki gündür seminerdeydim, o yüzden hiç giremedim tabi. Şöyle geçmişi okudum da

coco'cum mesajını aldım teşekkür ederim canım bak burdayım.
Ay şu diyet fenalık getirtti artık, hiç öyle eski havam yok, bi de şurda ramazan yaklaşıyor ya, bir iki hafta bayram yapıyım dedimi, yine de dikkatliyim 55'i aşmıyorum artık öyle böyle oturttum kilomu
mehalimcim şimdiden hayırlı olsun, kardeşimin eşi de hamilelik öncesi folik asit kullanıyordu gerçekten kilo aldırıyor, o kadar takma kafana, ahh bu folik yok muklava:
kalliscim öncelikle geçmiş olsun canım. ablanlar artık yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmiş, hayırlısıyla bayrama tamam olur herşey inşallah
lara'yı çok lüks yaptılar, ordaki her tesis birbirinden güzel, bende iki ayrı yerde kalmıştım. Gerçekten çok şık tesisler. Yemek manyağı olup çıkıyorsun valla.
bijoux cum artık ne diyim sana biraz izin ver kendine bari çok sıkma artık ara vermiş olursun daha sonra yine toparlarsın zaten birşey de kalmadı hem

kızlar yine toplantıya giriyorum
öpüyorum hepinizi

Mehalim şimdiden hayırlı uğurlu olsun
bir yastıkta kocasınlaropuyorumnanaktan
saol canım benim kocaman bir amin diyim bende. ay ama beni deli edecek bu kız . sanki ben evlenecem okadar havassizki daha doğrusu bu nişan falan gibi tefarruatları süslenmeyi falan sevmeyen bir tip ayy ondan çok ben hevesleniyorum iyimi. adamlar istemeye gelecek tek bi elbisesi falan yok kot kot kot dün zorla çarşıya çıktık elibise aldı yaff altına ayakkabı terlik alalım dedim . yokki evde sandaletten başke yok istemem dedi eve geldik annem bi kızdı ne giyecen bun altına sen diyee bugunde ayakkabı almaya çıktık aman yoruldum be
mehalimcim şimdiden hayırlı olsun, kardeşimin eşi de hamilelik öncesi folik asit kullanıyordu gerçekten kilo aldırıyor, o kadar takma kafana, ahh bu folik yok muklava:
[i
ah canım sorma nasıl bir açlık anlatmam tam tamına 65 kilo oldum o kadar şiş hissediyorumki kendimi yememi sıkayım düzene sokayaım ddedikçe daha çok yiyorum amanin başım dönüyorum :)
kilo lafını duymaktan kus geldi artık valla mirmirmirmir :bbo:laelaelaelaelae:bbo:

al bendede okadar vallaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…