- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #138.801
Merhaba arkadaşlar hayırlı geceler
geçmişi okumadan yazıyorum sonrada yatacagim :)
iki gündür spor yapamıyorum belim tutuldu biraz rahatsızlandım pazartesi Dr gideceğim o zamana kadar da yapamam
Bugünkü menüm şöyleydi:
Kahvalti;
1haşlanmış yumurta
3-4 tane tam buğday unundan krep
1 pişmiş sosis
Biraz peynir
akşam;
1,5 lahmacun
su 2 lt
bu ara biraz saçma beslenmeye başladım
bu da pazar menusu olarak uygun bence canim, :) pisi tabi yagda pisiyor ama az yemissin, digerleri de sebze yemegi :) kac geliyorsun bu ara tartildin mi cumadan beri?Bugünkü menum şuydu;
Kahvaltı
2-3 tane pişi
Biraz beyaz peynir
3 tane zeytin
Ara:
2 dilim ananas
öğlen :
2 küçük biber dolması
7 kasik bezelye
biraz yoğurt
akşam 1 kase çorba
1 dilim ekmek
Gece:
1 bardak süt
su 2,5 litre
spor:bel ağrısından dolayı yapamıyorum
Bugünün menüsü şuydu;
Kahvaltı;
1 bardak süt
1 elma
Öğlen;
3 biber dolması (küçük)
Salata
1 kase yoğurt (kırmızı biberli)
Aksam;
Yagsiz Sebze kavurması
yogurt
salata
1 dilim hellim peyniri
1 dilim kavun
2,5 litre su
Spor;
60 mekik,100 sefer twster da döndüm1 km yürüyüş (bebek arabasını ittirerek)
5 i bi yerde çay içmeye başladım bugün ve yoğurdu pul kırmızıbiber koyarak tüketiyorum inşallah faydasını görürüm bunların
@Renia teşekkür ederim :)
arkadaşlar bu haftasonu üzerime tam olan bi kıyafetimin bollastigini fark ettim çok mutlu oldum
inşallah bütün kıyafetleri yenileyerek kıvama geliriz
sporla kurtarmışsındır umarım ama karbonhidrata çok yüklenmişsin canımMönö
Salatalık 2 sigara böreee
Öğlen
Makarina 1 tabak
Akşam 1 köfte
Makarna
Acayip salata
Veee hiit yapıldı ve ben neden high intensity dediklerini anladım anam oo neeee
2 kere abs Workout ve cardio kickboxing vee 5 minutes butt
Makarna telafisi anca
ne güzel yazın umarım ben de böyle yapabilirim :)o kadr asiri derece actimki 1 tüm ekmk yicem dedm ezan okundu ve suya abandm bildgn :) sonra midem doldu tabi anca bu kadr yedm :)
Anlaşırız tabi ki şimdiden kabullendim sevgili rakibemihe kuzum bence ikiniz guzel oldunuz, bi bakin bakiyim anlasabilceniz mi :):)
rakibeler birbirini takib eder motive eder, elestirir tatli tatli, oyle iki candan dost olur yani :)
yok tatlm bu hafta abartmym diye hep yazcm menümü yazmaynca amaaan nasilsa yazmiyorm diyip abartiyormesmerim tatliskom :) sahalara donmussun bence :) izin 2 hafta olmak zorunda olmasa bu cuma girersin bence listeye :) bi soralim kaptana oluyo mu oyle diye :) azcik sutlu tatlidan bi sey olmaz sahur da yapmamissin zaten, ay benim haftasonu yediklerimi gorseydin, bakkali yedim sanki... of cok fenaydi... ins toparlarim cumaya kadar, bugun sabah +0.5 gelmeyi basardim bile
yok ader donemim gecen haftaydi... cok cok yanlis oldu bu haftasonunu tamamen silmek istiyorum hafizamdan :)yok tatlm bu hafta abartmym diye hep yazcm menümü yazmaynca amaaan nasilsa yazmiyorm diyip abartiyormtatlm nie öyle cok yedn adet dönemn mi neyse toparlarsn ya :)
ahahaha sen de bendensin hurmacilar cogaldi :):)
bu arada mubarek 3 aylariniz ve kutlu dogum haftaniz da mubarek olsun! ben bugun ve onumuzdeki 3 un cumaya kadar hep oruc olucam ins, bildirim icin faydasi olacagini dusunuyorum, cok duz bi sahur yaptim gayet olculu. iftari da yedikten sonra yazarim ins.
ha bu arada dun 300 kal rik daha eliptik yapacagim yazmistim 200 kcal yapabildim ancak, tabloda duzgun halini yazdim.
ben biraz is yapayim, patron bosuna maas odemesin, anca kk ya calistim geldigimden beri :)
Herkse hayrli akşamlar izinliyim ama yinede menümü yazym bgn oructm gece bisey yiyemedm uyumusm
iftar : 1 kase corba
yarm tabak bezelye yemegi 1 but
2 dilim ekmk bol salata
az braz sütlü tatli
su su anda yarm litre ictm ama gece yatana kadr anca 1.5 felan olr sporda 20 mekik
O çayı bana diyetisyen vermişti ama kokusundan içememiştim illa ki yararlıdır içmen güzel olur
Ne çayı kızlar kaçırdım ben orayıGünde kaç sefer içmeni tavsiye etmişti diyetisyen? Öyle markette gezerken birden attım sepete :) inşallah iyi gelir
Günde 1 sefer ara öğünde iç diye yazmış ama ne etkisi var bilmiyorum :)Günde kaç sefer içmeni tavsiye etmişti diyetisyen? Öyle markette gezerken birden attım sepete :) inşallah iyi gelir
Tüm salatalardan alabilirsin, gerisine dokunmaKizlar sizlere danismak istiyorum.
Persembe-pazar her sey dahil otele gidiyoruz, acik bufe illa ki yiyecegim ama mumkun oldugunca kilo almasam diyorum.
Ne onerirsiniz? Yogurt yiyeyim diyorum bolca :)
canim cok gecmis olsuuun... belin icin ne yapmak lazim acaba, dikkat et ama zorlama, sicak bu banyo yapsan iyi gelir mi acaba? dr bi sey dedi mi?? bu cumartesi menusuydu galiba, buna yorum yazmistim sanirim, bu gayet guzel canim.
Tamam seni de listeye yazdım:)Beni de eleştirebilirsiniz :)
Ne çayı kızlar kaçırdım ben orayı
Canın senin menüleri de eleştireceğim ama baştan anlaşalım alınmaca gücenmece yokherkese meraba bende bu grubta olmaya hak kazandim:) ve ilk sayfada yazan tüm şartları kabul ediyorum, benide araniza alirsaniz cok mutlu ve minettar olurum, ve tüm eleştirilere açığim.
ben 24 yasindayim ve kendimce bu yïl çook zor şeyler yasadim ve akabinde hareketsizlik ve inanilmaz bir abur cubur yemekle hayatimda ilk defa 78 e ciktim. Kendimce 1 ayda 74 lere inebildim ve artik daha kararli olmak istiyorum. 1 aydirda bu forumlari hep okudum, kendimi motive ettim ve sonunda cesaret ettim ve burdayım. Hedefim 60 olmak ramazanda yılmamak destek olup destek alabilmek simdiden tesekkur ederim:)
Hemen başlayayım o zaman :)hiç acımadan eleştir beni buna ihtiyacım oluyor :)
Az kalori olmuş, beğendim:)))Bugünkü menüm
Sabah : activia yoğurt
ara : 3 eti form
öğlen : 3 köfte + 4 parmak patates + ayran + salata
ara : 62 kalorilik special k kraker
akşam : light yoğurt
spor : 1 mil leslie
Bugün itibariyle spora başladım artırarak her gün leslie yapıcam vücudum alışınca t25e başlarım
Gayet güzel canımbugünkü yediklerim şöyle;
sabah: 1 yumurta, 4 zeytin, 1 dilim üstüne labne sürülmüş ekmek ve çay
öğle: 1 kase pırasa çorbası, 1 bardak ayran, 1 dilim ekmek
ara 1 muz
akşam: 1 tabak kıymalı karnabahar yemeği, 1 kase yoğurt ve 1 dilim ekmek
aralarda sade neskafe ve yeşil çay içtim birer tane.
biraz sonra da yoga yapmayı planlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?