Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canim cok gecmis olsuuun... belin icin ne yapmak lazim acaba, dikkat et ama zorlama, sicak bu banyo yapsan iyi gelir mi acaba? dr bi sey dedi mi?? bu cumartesi menusuydu galiba, buna yorum yazmistim sanirim, bu gayet guzel canim.

bu da pazar menusu olarak uygun bence canim, :) pisi tabi yagda pisiyor ama az yemissin, digerleri de sebze yemegi :) kac geliyorsun bu ara tartildin mi cumadan beri?

bu da pazts menusu, harika olmus bence, spora da baslamissin, kiz belin tutuldu madem belini etkilemeyecek sporla basla, twister yapma bence. mekik de beline iyi olmaz, yuruyus cok iyi :))

5 i bi yerde çay içmeye başladım bugün ve yoğurdu pul kırmızıbiber koyarak tüketiyorum inşallah faydasını görürüm bunların

himm ben hic icmiyorum oyle karisik, bu aralar normal siyah cayi da biraktim sayilir..aci kalori yaktiriyormus, ondan pulbiberli yogurt iyi fikir :)

@Renia teşekkür ederim :)
arkadaşlar bu haftasonu üzerime tam olan bi kıyafetimin bollastigini fark ettim çok mutlu oldum
inşallah bütün kıyafetleri yenileyerek kıvama geliriz

evet canim hemen fark ediyor, ben de bugun hem alt hem ust olarak hamilelik oncesi iki kiyafetimi giydim, tabi hala biraz dar ama oldu ya cok sukur dunyalar benim oldu :) yavas yavas buyuk ve bollari yikayip kutuya kaldiracagim :):)

sporla kurtarmışsındır umarım ama karbonhidrata çok yüklenmişsin canım

o kadr asiri derece actimki 1 tüm ekmk yicem dedm ezan okundu ve suya abandm bildgn :) sonra midem doldu tabi anca bu kadr yedm :)
ne güzel yazın umarım ben de böyle yapabilirim :)

he kuzum bence ikiniz guzel oldunuz, bi bakin bakiyim anlasabilceniz mi :):)
rakibeler birbirini takib eder motive eder, elestirir tatli tatli, oyle iki candan dost olur yani :)
Anlaşırız tabi ki şimdiden kabullendim sevgili rakibemi

yok tatlm bu hafta abartmym diye hep yazcm menümü yazmaynca amaaan nasilsa yazmiyorm diyip abartiyorm tatlm nie öyle cok yedn adet dönemn mi neyse toparlarsn ya :)

yok tatlm bu hafta abartmym diye hep yazcm menümü yazmaynca amaaan nasilsa yazmiyorm diyip abartiyorm tatlm nie öyle cok yedn adet dönemn mi neyse toparlarsn ya :)
yok ader donemim gecen haftaydi... cok cok yanlis oldu bu haftasonunu tamamen silmek istiyorum hafizamdan :)

Kızlar merhaba

bugunku menu.

ogle 12 : 1 mercimek çorbası.3 adat tavuk şiş
aksam 18.30 : küçük bir parça fırında tavuk, fırında brokoli ve meyve suyu.
Sonra da tam 15 tane hurma yedim. ya ben reglim ya yemeği az yiyip tatlı ihtiyacımı kestim biraz, ama çikolatadan iyidir dedim.

Su: 3l
spor: Bilardo, bowling oynadım 2 saat kadar :)

Ücaylarimiz mübarek olsun ☺ bende yarın oruçlu olacağım inşallah.. emzirirken ilk defa tutacağım iftarda abartmadan yemek yiyebilirsem inşallah iyi olacak :)

İzinli olsada bizden kopamadin canım rakibem
menü gayet güzel olmuş tebrik ederim canım :)

canim cok gecmis olsuuun... belin icin ne yapmak lazim acaba, dikkat et ama zorlama, sicak bu banyo yapsan iyi gelir mi acaba? dr bi sey dedi mi?? bu cumartesi menusuydu galiba, buna yorum yazmistim sanirim, bu gayet guzel canim.

Tesekkur ederim canim daha iyiyim...çocuk olunca zor oldu tek basimayim bide...Bugün doktora gittim bi krem ve hareketler verdi yapmam icin sonra kontrole çağırdı... sıcak su iyi geliyor gerçekten..
cumadan beri tartilmadim tartimin pili bitmiş yenisini taktik sabah bi çıkayım bakalım üstüne:)

Mekik aleti var evde sırt kısmı destekli öyle olunca ağrı yapmadı belime.. Doktorun verdi hareket ler de kalça sikistiracak gibi

Canın senin menüleri de eleştireceğim ama baştan anlaşalım alınmaca gücenmece yok

Az kalori olmuş, beğendim:)))

Gayet güzel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…