- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #138.821
Tamam kübracım seni de yazdım :))Merhaba hanimlar
aramıza katılan tüm arkadaş lari hepiniz hoşgeldiniz birbirimize destek olup fazla kiloları gönderelim hayatımızdan
telefondan yazdığım için alıntı yapmak zor geldi
C CallanPinckney canım eleştiriye açığım ve diğer arkadaşlarım beni uyarabilirsiniz
Hep yapmak istediğim ama yapamadığım beslenme şekli. yemek yapmaya üşeniyorum resmen. Menün harika olmuş çok beğendim
tatlm arada olur öyle seyleryok ader donemim gecen haftaydi... cok cok yanlis oldu bu haftasonunu tamamen silmek istiyorum hafizamdan :)
Hani bana yorummmTamam kübracım seni de yazdım :))
Özendim yaa rakibem böyle sebzeli yemekler falan yapıyor ben hala yoğurt yiyorum içim dışım yoğurt oldu :) yarın ben de sebze alayım örnek oldun bana :)Aslında çok karışık yemekler değil. Çok istemesem de çocuklar için yapmam gerek. :)
Bu arada rakibe olmuşuz. İyi olmuş :)
tesekkur ederim, bende herkese:)Canın senin menüleri de eleştireceğim ama baştan anlaşalım alınmaca gücenmece yok
sana okkalı iyi bi yorum yapardm ama kimi insan alingan oluyo smdi alinirsn bana feln :) bu arada o yaptqn spor b fit mi bende cok gtmek istiodm onada snra pilateste karar kildm kendm evde yapiormtesekkur ederim, bende herkese:)
bugun 6 aylik yigenime baktigim icin menum iyi degil cunku kücuk hanımefendi sırtı yere geldiği an krize giriyo elimi kolumu bağladi, ama tavsiyelerinizle gun gectikce daha iyi olcak, cok aciktigim icin bi öğunde cook yemis olabilirim
11.50 yarım simit
4 zeytin
2 küp peynir
1 kibrit kutusu helva
2 çatalcık reçel
kahvaltılık ezme bunu biraz abarttım ama bidaha olmıycak
maydonaz, marul, salatalık, havuç
17.50 5 yemek kaşigı bulgur pilavı
3 yemek kaşıgı mantı
1 kase yoğurt
5 salatalik turşusu
1 dilim tam buğday ekmegiyle yine ezme
ilk gun icin kotu baslangic yaptim ama daha iyi olcak ins, bunun icin burdayim
2 ,5 litreye yakin su ictim, arada sekersiz turk kahvesi ictim.
isim verilirmi bilmedigim icin su yarim saatte fit olabiliyosunuz ya hani iste oraya gidiyorum ben 1 aydir, aksam 4 km yürüyus bide parkta spor aletlerine bindim.
herkese iyi geceler, fit kalın, fit yaşayın:))
Evet b fit oraya yazıldım, öyle başladım kilo vermeyede beni psikolojik olarak motive ediyo:) bnde evde video indirip onlardan yapmaya çalışcam inşallah cok zıplayamam ama malum apartman en azından leslie varmıs onu denemek istiyorum.sana okkalı iyi bi yorum yapardm ama kimi insan alingan oluyo smdi alinirsn bana feln :) bu arada o yaptqn spor b fit mi bende cok gtmek istiodm onada snra pilateste karar kildm kendm evde yapiorm
beyaz kelebek canım 1 dilim pita ekmeğimi 120 kcal..1 bütün mü..ayrıca bu ekmeğin özelliği nedir..Pzts menum
Sahur
1 yum ile omlet
3/4 tam bugday pita ekmegi
2 kk peynir
4 zeytin
Domates salatalik
Iftar
3 hurma
1 tbk sehriye corbasi
1 (az patatesli) tavuk but firinda
3 kasik yesil mercimekli bulgur plv
Salata
1/4 pita ekmek
1 kinder sut dilimi 200 kcal
1 elma
1 kupa sut
Su 1 lt
Spor elliptik 200 kcal
Not: 1 pita ekmegi 120 kcal, evdekiler tatli olarak dondurmali irmik helvasi yediler. Ben de yedgm tatli kadar spor yaptim, ins bu sekilde uygun olmustur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?