Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kallisim walla çok güldürdün beni yaaa
ne pozitif insansın sen
MaşaAllah

Mehalim şimdiden hayırlı uğurlu olsun
bir yastıkta kocasınlaropuyorumnanaktan
ne yapayım şeker hep onu derim sağlm yerinde, çoluk çocukta öyle allah korusun, huzur desen şu an şikayet edebileceğim bir ortamım yok ayda yılda bir olur o kadar, eh bak tatil matil gezdik geldik daha ne isteyeyim ki zemuszemus var tabiki isteklerim ama kendimi mutsuz etmeme değmez bu ve yanımdaki insanların huzursuz olmalarına sebep olur.. idare idarezemuszemus

tahmin ettim canım yoğun olduğunua.s.
evet lara şaşırtıcı biçimde ilerlemiş ben yıllardır gitmiyordum:1shok: sıra sıra saraylar dizilmiş sanki:1shok:

kızım çok komikti geçen ay antalyaya göndermiştim ya onu arkadaşıyla beraber.. wayyy anasını diyor a.s geçen hafta elimde foto makinesi ben bu otelleri çekmiştim millet bunlarda tatil yapıyo filan demiştim :roflol: şimdi içindeyim diyor, mardan palasın orayı gezdik adam resmen bir şehir oturtmuş oraya :1shok:.. ay hangilerinde kaldın söyle nolurnaniknanik gelecek yıla lazım olur beğenip beğenmediğinide yaza.s biz miracle' deydik...

kilo lafını duymaktan kus geldi artık valla mirmirmirmir :bbo:laelaelaelaelae:bbo:
seni mezun edelim hareket olsun madem kus geldi demekki yapmıyorsun diyet filan ben öyle anladımlmaz:

canım takımım sizi çok özledim.
hepinizi öpüyorum...
bizde seni şekercimmm...:1hug:

ben buralardayım yaa.. giriyorum okuyorum çıkıyorum.. hareket yok takımda. canım sıkılıyo benim de..=(
gelip gidip okuyup çıkmaktansa geldiğinde yazsan belki senin gibi kişileride teşvik eder, sen yazma o yazmasın biz 3-4 kişi ortada şaklabanmıyız:roflol:.. gelip okuyup gittiğinde nasıl hareket olmasını beklersin ki.. lütfen şikayet etmeyelim edeceksek çaba gösterelima.s.

Tekrar uğradım aklıma bir şey geldi.. takımda şu günlerde sadece coco ve sportiyi görüyorum başkada paylaşım yapan yok, bir düşünün eğer isterseniz 2-3 haftalığına takımı kapatabiliriz...mehalim ve benim yazdıklarımı zaten saymayın biz sadece sizi ayakta tutabilmek için çabalıyoruz yoksa diyet filan yaptığımız yok..

nasıl yani :çok üzgünüm:
kızlar nerdesiniz geri gelin yaaa:çok üzgünüm:

canım takımım sizi çok özledim.
hepinizi öpüyorum...

canıııımmmmopuyorumnanaktan
aynen aynen... özledim ben de seni çikolatam yaaa...

Günaydın canlar. cocom vallaha sabah sabah hep sen burdasın sende olmasan kapı duvar buralarda:)) süpersin arkadaşım :)

Kallis sultan gelmiş ve gitmiş gene kaçırdım yaff bu aralar kovalaşıyoruz hehehehe yakalarsam.............:)))

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cocomya geçen 2 gün taş kesildim resmen bende hemen ne ettim bak akşam hemen bi fincan form çay içtim ve kuru kayısyı yemeye başladım yine çünkü biz zmandır yemiyordum . neyse sabah kalmadı dar attım kendimi wc yee:)) olmadı bi kere sinameki çayı iç ne yapacan mecbur kalınca

dün ben de sinamekiyi düşündüm Mehalim
aslında ölü gelinin dediği doğru
normal yediğimde sıkıntı olmuyor da
bu hafta baya azalttım yediklerimi
Bijocuma kaçamak yapmıycam dedim malum :)
az yeyince oluyor böyle.
ama bu sabah koca bir simit yedim :)
bakalım kuru kayısı vs yerim olmazsa da sinameki içerim İnş canım yaa

Günaydın güzel hanımlar.Cuma geldi ya benim ziyaret günüm.Hem hayırlı cumalar hemde bol kilo vermiş olmanız dileklerimi iletmek için geldim;ama benim yüzüm eğik bu hafta kilo aldım tam 1,5 kilo.Kendimi aşağıladım,saçımı başımı yoldum.Sizede kendimi şikayete geldim.Umarım hepiniz kilo vermişsinizdir.Benim gibi yapmamışsınızdır.HepiniziŞeniz
Her saat taziye kabul edilir.:roflol::roflol:

ay canım hayırlı uğurlu olsun
abla olmak çok başka ya
benim kızkardeşimin nişan isteme de kendimi annesi sandım ya
ama çok güzel bir duygu
aramızda 2 yaş var ama onu ben büyşüttüm sayılır annem çalıştığı için
ayyy duygulandım yaaa

canlarım selamlar.. reyhan ablayı arayan oldumu yaaa, merak ettim...

bende merak ediyorum naptı acaba
memleketinde olamk ne güzel gelecek ona

kallisim hikayeni okudum gül gl öldüm ya
alemsin velhasıl
ama çok güzel geçmiş anlaşılan
canım ya ben o kadar dikkat ettim aldım tatilde sen bol yıldızlı bir otelde almasan bu hak mı olur yani

listede olamıy kast ettim ama inan kendime güvenim yok
bu bana motive edici olcak biliyorum ama paylaşım yapamamaktan korkuyorum
iş pek yok yediklerime de dikkat ediyorum ama işteee
korkuyommmm yaaaaaaaaa

takımı kapatmaktan bahsetmişsin birde
listede olamk isterim ama işleim yoğunluğundan paylaşımda zorlanabilirim
günde 2 mesaj yeter dersen ki görüyorum paylaşım da az
beni listeye alabilirsin canım kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…