- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.901
sen nerelerdesin bakıyım :)
ne yapayım şeker hep onu derim sağlm yerinde, çoluk çocukta öyle allah korusun, huzur desen şu an şikayet edebileceğim bir ortamım yok ayda yılda bir olur o kadar, eh bak tatil matil gezdik geldik daha ne isteyeyim ki zemuszemus var tabiki isteklerim ama kendimi mutsuz etmeme değmez bu ve yanımdaki insanların huzursuz olmalarına sebep olur.. idare idarezemuszemusKallisim walla çok güldürdün beni yaaa
ne pozitif insansın sen
MaşaAllah
Mehalim şimdiden hayırlı uğurlu olsun
bir yastıkta kocasınlaropuyorumnanaktan
tahmin ettim canım yoğun olduğunua.s.kalliscim öncelikle geçmiş olsun canım. ablanlar artık yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmiş, hayırlısıyla bayrama tamam olur herşey inşallah
lara'yı çok lüks yaptılar, ordaki her tesis birbirinden güzel, bende iki ayrı yerde kalmıştım. Gerçekten çok şık tesisler. Yemek manyağı olup çıkıyorsun valla.
bijoux cum artık ne diyim sana biraz izin ver kendine bari çok sıkma artık ara vermiş olursun daha sonra yine toparlarsın zaten birşey de kalmadı hem
kızlar yine toplantıya giriyorum
öpüyorum hepinizi
seni mezun edelim hareket olsun madem kus geldi demekki yapmıyorsun diyet filan ben öyle anladımkilo lafını duymaktan kus geldi artık valla mirmirmirmir :bbo:laelaelaelaelae:bbo:
bizde seni şekercimmm...:1hug:canım takımım sizi çok özledim.
hepinizi öpüyorum...
gelip gidip okuyup çıkmaktansa geldiğinde yazsan belki senin gibi kişileride teşvik eder, sen yazma o yazmasın biz 3-4 kişi ortada şaklabanmıyız:roflol:.. gelip okuyup gittiğinde nasıl hareket olmasını beklersin ki.. lütfen şikayet etmeyelim edeceksek çaba gösterelima.s.ben buralardayım yaa.. giriyorum okuyorum çıkıyorum.. hareket yok takımda. canım sıkılıyo benim de..=(
Tekrar uğradım aklıma bir şey geldi.. takımda şu günlerde sadece coco ve sportiyi görüyorum başkada paylaşım yapan yok, bir düşünün eğer isterseniz 2-3 haftalığına takımı kapatabiliriz...mehalim ve benim yazdıklarımı zaten saymayın biz sadece sizi ayakta tutabilmek için çabalıyoruz yoksa diyet filan yaptığımız yok..
canım takımım sizi çok özledim.
hepinizi öpüyorum...
Günaydın canlar. cocom vallaha sabah sabah hep sen burdasın sende olmasan kapı duvar buralarda:)) süpersin arkadaşım :)
Kallis sultan gelmiş ve gitmiş gene kaçırdım yaff bu aralar kovalaşıyoruz hehehehe yakalarsam.............:)))
ölü gelin 100 gr geçmişsin beni :)
az önce tuvalete gittim ondandır:roflol:
ben yine gidemedim yaaa:çok üzgünüm:
cocomya geçen 2 gün taş kesildim resmen bende hemen ne ettim bak akşam hemen bi fincan form çay içtim ve kuru kayısyı yemeye başladım yine çünkü biz zmandır yemiyordum . neyse sabah kalmadı dar attım kendimi wc yee:)) olmadı bi kere sinameki çayı iç ne yapacan mecbur kalınca
Günaydın günaydın süper hatunlarr.
Kallis allah seni ne etmesin hikayeyi daha evelde anlatmıştın ancak ben yine gülmekten bi hal oldum iyimi:))))
evet arkadaşlar kızkardeşimi istemeye yarın gelecekler cumartesi akşam yada pazar günü nişan olacak herşey çok hızlı ilerlicek malum uzak yerden geliyorlar ama çok yorucu olacak vallaha. bugun kuaföre gideceğim kaç zamandır salmıştım kendimi kaş bıyık. şöyle azcık insan içine çıkıcak kıvama geleyim demi:)))
canlarım selamlar.. reyhan ablayı arayan oldumu yaaa, merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?