- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #139.081
Vayy o daha değişik bişeymiş bak hiç duymamıştım :) dün o mesajı attığımdan beri yemiyorum bitmiştir bu iş yamyam mıyım ben ya kendimi farklı hobilere vericemstresten heralde cani, utanicak bi sey yok.. gecici bi sey bu, benim erkek kardesim de mesela bluzlarinin boyun kismini isirir yer, buyuyunce gecer heralde :)
kaptanım kg bildirimimi yarın sabah yaparım. ama bir süredir spor yok. yediklerime dikkat etmem de gerekmiyor maalesef. dr antidepresan verdi. inanılmaz iştah kesiyor. bu hafta 1 adım yürümeden 2 kg verdim yani aldıklarımı geri verdim diyebilrim.. canım da hiçbirşey yemek istemiyortamam tatlım peki kg lar ne alemde
normal sütte ne kadar var acaba?iceceklerde ne kadar seker var?Eki Görüntüle 1506004
Biraz düzensiz bi menü ama kalorisi düşük görünüyo o yüzden tartıda sabahtan eksik çıkman güzel tebrikler :)kızlar bugün ki menüm
kahvaltı
iki zeytin
1 yumurta tavada
yarım domates
4 dilim ekmek
ara öğün
2 adet bisküvi
50 gr civarı çekirdek
akşam
1 kase yoğurt
yarım tabak taze fasülye
1 lt su
spor yok
yinede tartıda sabahtan eksik çıktım
ya çekirdeği arkadaş getirmiş öyle tırtıkladım normalde pek aram yoktur zaten :) yani ilacı uzun bir süre kullanacağım gibi görünüyor şimdilik ama bakalım umarım çok uzamaz bu süre :) dr evde oturduğumu bildiği için özellikle hem iştahı kapatan hemde uyku açan bi ilaç verdi. öyle oturuyorum gözüm açık :)canim ins en kisa surede antidepresan ihtiyacin ortadan kalkar. ilacla zayiflamak iyi bi sey degil, benim doktorum da tiroid ilaci veririm sana kilo verirsin de ama kalp sagligi icin iyi degil demisti mesela..
menun guzel ama cekirdek yerine oglen de yemek yiyebilirsin belki... bi suru sivilce yapar baska da bi faydasi yok ici dolu yag, adamlar ay cicek yagini bosuna yapmamis de mi :)
Merhaba kızlar :) burasi çok hareketli oldu çok guzel de oldu
Önceden tek başıma bu kadar uzun süren bi diyet maceram olmamıştı3 haftayı geride bırakıyorum sizinle ve gözle görülür bi incelme başladı çok mutluyum hepinize teşekkür ederim
Bugünkü menum şuydu;
Kahvaltı;
1 haşlanmış yumurta
3 dilim hellim peyniri
5-6 zeytin
salatalık
öğle ve akşam;
Ispanaklı, Kıymalı yumurta 7 kasik
2 dilim tam buğday ekmeği
iki kupa form çay 2 litre su
Spor twster da donmece :)
benim de ilk 3haftam cok iyiydi sonra cozuttum bi ara, insallah sen de oyle olmaz hehe, ama olursa da korkma bu normal bi durum insan cok uzun sure hep ayni motivasyonla yapamiyor zaten, ama onemli olan kopmamak ve bi yerde salsan bile tekrar dizginleri eline almak ve devam etme :) cok iyi gidiyorsun canim tebrikleeer....
inşallah canım teşekkür ederim kolay kilo veremeyen bi bünyem var azar azar gidiyor benden.sabah ne olacak merak ediyorum :)bu menu de cok guzel :):) yarin sabah cok iyi bi sayi goruceksin canim! ortalamayi yukselten hanimlar masallah sizlere :):):)
Çok güzel menü yapmışsın tebrikler :)Bugünkü menum şuydu;
Kahvaltı;
1 haşlanmış yumurta
3 dilim hellim peyniri
5-6 zeytin
salatalık
öğle ve akşam;
Ispanaklı, Kıymalı yumurta 7 kasik
2 dilim tam buğday ekmeği
iki kupa form çay 2 litre su
Spor twster da donmece :)
Yarın daha da hareketli olcak buralarMerhaba kızlar :) burasi çok hareketli oldu çok guzel de oldu
Önceden tek başıma bu kadar uzun süren bi diyet maceram olmamıştı3 haftayı geride bırakıyorum sizinle ve gözle görülür bi incelme başladı çok mutluyum hepinize teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?