- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.921
ay sen üzülme şekerciğim geliyoruz bak ben buralardayım geçen günleri telafiye uğraşıcam ama ev işi hasta olunca birikti bugünde istanbuldan kızımın arkadaşı geliyor anacım çok stresliyiz sınavlarımız yaklaştı ya onun düşüncesi aldı gitti..nasıl yani :çok üzgünüm:
kızlar nerdesiniz geri gelin yaaa:çok üzgünüm:
canıııımmmmopuyorumnanaktan
aynen aynen... özledim ben de seni çikolatam yaaa...
canımcım evet biz çok dikkat ediyoruz :roflol:Günaydın güzel hanımlar.Cuma geldi ya benim ziyaret günüm.Hem hayırlı cumalar hemde bol kilo vermiş olmanız dileklerimi iletmek için geldim;ama benim yüzüm eğik bu hafta kilo aldım tam 1,5 kilo.Kendimi aşağıladım,saçımı başımı yoldum.Sizede kendimi şikayete geldim.Umarım hepiniz kilo vermişsinizdir.Benim gibi yapmamışsınızdır.HepiniziŞeniz
Her saat taziye kabul edilir.:roflol::roflol:
ay sen üzülme şekerciğim geliyoruz bak ben buralardayım geçen günleri telafiye uğraşıcam ama ev işi hasta olunca birikti bugünde istanbuldan kızımın arkadaşı geliyor anacım çok stresliyiz sınavlarımız yaklaştı ya onun düşüncesi aldı gitti..
canımcım evet biz çok dikkat ediyoruz :roflol:
yok beahh mersacım delikafadulden hepimiz cıvıttıksırnaşık şey ama normal ben buralarda yıllarımı eskittim ya biliyorum düzeliriz iç takmayın kafaya üzmeyin kendinizi:teselli:
kadisim gel be güselim ne yapalım 2 mesaj 2 mesajdır:roflol: kilonuda tam yazsaydında alsaydık seni ama valla şöyle bir karar alalım isterseniz tatildekilerde dönsün toparlanalım artık takıma yeni üye ve gidip gelmeyenlerden almayalım... vallahi bunaldım hep aynı teraneyi oynamaktan, kaç kişiysek biz azimlenelim hepimiz adam gibi ele alalım verelim kiloları kısa sürede ve ciddi uzatmadan ve sonra hepimiz işimiz bitti diyerek çekip gidelim 5. takımda efsane olarak kalsın akıllarda:lepi: olurmu cocom kadsim bijom mehalim kim gelirse fikir yazsın..opuyorumnanaktan
hehe sorma :roflol: bende kamil'in salaş asmaaltı restorantını tercih ederim:roflol: ardındanda çadırda sabahlıyacağım bir gece :roflol:, kamil kim nerde dersen marmaris gökovada ahmetin kardeşi :roflol: yaaa şaka bir yana eski püskü asma ile kaplı devasa bir çardak restorant ama bir öğün yemek denizi seyrediyorsun ömre bedel ve bahçeden kapıp geldikleri limon vs ile yapılan salata hımmssssdelikafadulden ömre bedel ömre bedel...merhaba arkadaşlar,
Yazın daha salaş ortamı tercih ediyorum, dağ tepe geziyim tozıyım derdindeyim
saygılı bijo sırnaşık şey bizde seni öptük saygılar efenim..naniknanikherkese selamlar,
bugünlerde misafirimiz var pek yazamıyorum size :kedi:
rekora gidiyoruz bak hele :roflol:şu an 3 kişi online
oh beee :kedi:
ölücüm selam
sen ben sportiden başka kilo bildiren olmadı
malum herkes izinli bu ara
merhabaaaaa
nasılsınız 5.takımın güzelleri kallisim uzun zamandır görüşemedik canım iyisindir inşallah?
asya yı merak ettim burada da göremedim türkiyeye tatilemi geldi acaba?
reyhan abla mezun oldu sanırım listede adı yok?
cedric nerde ? ayyyy herkes dağılmış kimse kalmamış
beni sorarsanız 5.5 aylık olduk teyzesiiii ama sıcaklarda işe gidip geliyorum zorlanmaya başladım 15-20 güne kadar izne ayrılacağım inşallah sonra hep buralardayım
zayıflamış halinle bir foto koyacaktın kallisim ben kaçırdımmı yoksa?
çokmu soru sordum kaptanım karizmatiğim canım benim öptüm güzel yanaklarından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?