Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

nasıl yani :çok üzgünüm:
kızlar nerdesiniz geri gelin yaaa:çok üzgünüm:

canıııımmmmopuyorumnanaktan
aynen aynen... özledim ben de seni çikolatam yaaa...
ay sen üzülme şekerciğim geliyoruz bak ben buralardayım geçen günleri telafiye uğraşıcam ama ev işi hasta olunca birikti bugünde istanbuldan kızımın arkadaşı geliyor anacım çok stresliyiz sınavlarımız yaklaştı ya onun düşüncesi aldı gitti..

canımcım evet biz çok dikkat ediyoruz :roflol:
yok beahh mersacım delikafadulden hepimiz cıvıttıksırnaşık şey ama normal ben buralarda yıllarımı eskittim ya biliyorum düzeliriz iç takmayın kafaya üzmeyin kendinizi:teselli:

kadisim gel be güselim ne yapalım 2 mesaj 2 mesajdır:roflol: kilonuda tam yazsaydında alsaydık seni ama valla şöyle bir karar alalım isterseniz tatildekilerde dönsün toparlanalım artık takıma yeni üye ve gidip gelmeyenlerden almayalım... vallahi bunaldım hep aynı teraneyi oynamaktan, kaç kişiysek biz azimlenelim hepimiz adam gibi ele alalım verelim kiloları kısa sürede ve ciddi uzatmadan ve sonra hepimiz işimiz bitti diyerek çekip gidelim 5. takımda efsane olarak kalsın akıllarda:lepi: olurmu cocom kadsim bijom mehalim kim gelirse fikir yazsın..opuyorumnanaktan

13. TAKIM **113. ETAP**
ad1 ( 53.0 / 53.0 / 0.0 / 0&#37
melis08 (59.8 / 59.6 / 0.2 / 0.33%)
dosba (70.2 / 70.5 / -0.3 / -0.43%)
acıbiber2053 (65.0 / 65.2 /-0.2 /-0.31%)
umrumdışı(73.3 / paylaşımda ve bildirimde bulunmadığı için diskalifiye)
melankoli_84(66.0 / 66.0 / 0.0 / 0%)
shopaholic (74.3 / 74.9 / -0.6 / -0.81% )
emirel (61.5 / 62.0 / -0.5 / -0.81 % ) (geri dönmek üzere ayrılmıştı geri döndü)

13. TAKIM TOPLAM KıLO (449.8 / 451.2 / -1.4 / -0.31%)

kallistecim baktım yoksun listemiz hazır belki gelirsin diye bıraktım. Bugünb kızımın doğumgününü yapacağım evde çok iş var koşturuyorum. Eğer bakabilirsen listeyi vermeye gelirim fırsat bulunca.
Paylaşım azlığı bizde de çok kötü yaz ayları böyle oluyor herhalde.

melisim ben sizin listeyi de veririm. Bırazdan halledeceğim. sana not bırakmaya gelmiştim şu anda.sen merak etme. kızının doğum gününü de kutlarım. nice sağlıklı yaşlar dilerim.

merhaba arkadaşlar,

herkes tatilde iyice cılız bi takım olduk valla, ben bi itirafta bulunıyım öncelikle bu aralar diyet miyet hak getire. Allah'tan kilom da artmıyor, her görenden iltifat alıyorum iltifat aldıkça da diyeti erteliyorum. Temmuz sonuna kadar böyle gideceğim kesinleşti. Sonra kendimi bir sıkıp ramazana kadar hedefime ulaşmak istiyorum, mezun olmadan yarıdan kesip bu kadar tamamdır demek istemiyorum. Bende fazla iddialı bi hedef belirlemişim o da ayrı ya neyse.

Bence ramazan sonuna kadar bu takım izinli olsun yine gelip paylaşım yapalım ama, bakalım sonradan yine toparlanabilecekmiyiz ona göre daha net bi karar verilebilir.
benim düşüncem budur kızlar

kalliscim bu arada 2 sene önce yılbaşında miracle daydım :roflol:,

daha önceki sene kurban bayramında da barut hotelde.

Her ikiside çok güzel oteller, barut miracle dan daha iyiydi.

Yazın daha salaş ortamı tercih ediyorum, dağ tepe geziyim tozıyım derdindeyim. Bu otellere de kışın gitmiştim, yazın havası da ayırıdır tabi.

bu gece yola çıkıyorum haftasonu çadırlı kamp yapmaya gidiyorum iğneadaya

hepinizi öpüyorum

herkese selamlar,
bugünlerde misafirimiz var pek yazamıyorum size :kedi:

coco cum biraz destek olduysam ne mutlu bana. opuyorumnanaktan
takım kapatma olayında kararınıza saygı duyarım arkadaşlar.. iki türlü de sorun yok

şimdi denize gidiyorum, çok durgunmuş deniz..

mehalim senin için giricem bugün Şeniz

canlar selam hemen geliyorum bildirimi toparlıyayım malum çok kalabalığız toparlamak zor olacak:roflol:

kardeş takımın bildirimini hesaplıyayım sonra bize döneceğim

imza: sıcaktan yılımış kallis:roflol: yılımış anlamı olan bir kelimemi bilemedim şimdi:roflol:

merhaba arkadaşlar,

Yazın daha salaş ortamı tercih ediyorum, dağ tepe geziyim tozıyım derdindeyim
hehe sorma :roflol: bende kamil'in salaş asmaaltı restorantını tercih ederim:roflol: ardındanda çadırda sabahlıyacağım bir gece :roflol:, kamil kim nerde dersen marmaris gökovada ahmetin kardeşi :roflol: yaaa şaka bir yana eski püskü asma ile kaplı devasa bir çardak restorant ama bir öğün yemek denizi seyrediyorsun ömre bedel ve bahçeden kapıp geldikleri limon vs ile yapılan salata hımmssssdelikafadulden ömre bedel ömre bedel...

herkese selamlar,
bugünlerde misafirimiz var pek yazamıyorum size :kedi:

saygılı bijo sırnaşık şey bizde seni öptük saygılar efenim..naniknanik

şu an 3 kişi online
oh beee :kedi:
rekora gidiyoruz bak hele :roflol:

5.TAKIM **114.ETAP*** .
canzi3445 ( 74.9 )sanırım geri dönecek :roflol:
chocolategirl ( 79.3 ) bir kaç hafta aramızda olamayacak geri dönecekvereliniortak
sportie ( 55.0 / 55.0 / 0.0 / 0.0% )
mersa ( 78.0 / 79.5 / -1.5 / -1.92% )
cocostar ( 57.5 / 56.5 / 1.0 / 1.74% )
olu_gelin ( 57.5 / 56.4 / 1.1 / 1.91% )

5.TAKIM TOPLAM KıLO ( 248.0 / 247.4 / 0.6 / 0.24% )

merhabaaaaa
nasılsınız 5.takımın güzelleri kallisim uzun zamandır görüşemedik canım iyisindir inşallah?
asya yı merak ettim burada da göremedim türkiyeye tatilemi geldi acaba?
reyhan abla mezun oldu sanırım listede adı yok?
cedric nerde ? ayyyy herkes dağılmış kimse kalmamış
beni sorarsanız 5.5 aylık olduk teyzesiiii ama sıcaklarda işe gidip geliyorum zorlanmaya başladım 15-20 güne kadar izne ayrılacağım inşallah sonra hep buralardayım
zayıflamış halinle bir foto koyacaktın kallisim ben kaçırdımmı yoksa?
çokmu soru sordum kaptanım karizmatiğim canım benim öptüm güzel yanaklarından

ölücüm selam
sen ben sportiden başka kilo bildiren olmadı
malum herkes izinli bu ara

sportie vermemiş. ama almamış da.. o da güzel.. hihoyyyt seni de kendimi de tebrik ediyorum cococuğumm=)) mersacığım da 1buçuk kilo almış.. olsun. dikkat eder verir hepsini Şeniz
ben de şimdi spordan geldim=) ideal kiloma 3buçuk kilo, hedefime de 7buçuk kilo falan kadı sanırım=) ha gayret=)

merhabalar.. sabah spora gidip snrası alışverişteydim eşimde benimlydi gelemedim. birazdan çıkacağız geçen aylarda bahsettiğim eşimin iş arkadaşının düğünü var, kızlar pek hevesli hazırlanıyorlar kır düğünü olacak ilk kez kır düğününe gidiyoruz.. hoşkalın öpüyorum hepinizi...

günaydın fıstıklar, mehalim hayırlı olsun canımcım allah sağlıkla huzur göstersin kardeşine bu yeni adımında...

bizde akşam çok eğlendik yanıma foto makinesi almadığıma çok pişman oldum, havai fişekli moder dans gösterili vs vs bir düğün oldu, kızar çok ama çok eğlendiler, eşim kızlarıyla gurur duydu nedense akşam pek bir belli etti süerekli kızlarıyla dans etti, müdürleri gelip kızlarla sohbet ettiler, kızların hepsini böyle hanımefendi tavırla görünce herkes övgüyle konuştu pek bir havalandık biz sormayın :))....

mehalim anlatmamışsın ama kısaca geçmişsin merak ederiz gediğinde yaz şekercikim...kim nasıldı ne yapıldı kardşini anlat filan filan...

honeyim iki gündür bakıp çıktım iki kelime yazıp geçmek iistemedim.. ben sana öel mesaj filan yollamıştım almadınmı merak ettim uğramadığından dolayı seni merak etmiştimde yazmıştım..
asya türkiyede evet canım reyhan ablada öyle....cedriciminde eşi çine gitti uzun süre olduğundan dolayı o da ailesine gitti...
5.5 aylık demek yaa nasıl geçiyor zaman çok şaşırtıcı... allah sağlıkla kucağına versin inşallah..buralarda takılmaya başlarsan bize gel canım anlat iyice nasıl geçtiğini neler yaptığını filan, evet sıcaklarda zor olur allah yardımcın olsun...
yok şekerim çok sormadın :)) ösledik tıssss sor ..eklemedim foto, geçende tatil fotosu ekleyeyim dedim bir heves sürpriz yapacaktım ama öyle yaptık olmadı böyle yaptım olmadı kızlara söyledim bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…