Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar
umarım hafta snunuz iyi geçmiştir
misafirim gelecek onlar gelmeden hemen size bir bakayım dedim
kısmet olursa yarın bol bol yazarım size :)

Selam arkadaşlar bugun yeni damadımızla pikniğe gittik .pek sessiz :)) benim herüf çokçada takılıyor heçç sesi çıkmıyor:))) işte böyle nişanda güzel geçti evde yaptık çok kalabalık değildi.

cocom ya akşam yazmışsın misafir diye, o saatte hayırdır rüyalarındamı görmüşler sizi :))

mehalimde bir anlatmış bir anlatmış tüm nianı gözümün önünde canlandırdım fallaha:roflol: tısım yorgunluğunu bizdenmi çıkartacaksın anlatsaydında azıcık merakımız gitseydi opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar,

temmuzun son haftasına da girdik hayırlı olsun. Yaz neden böyle jet hızıyla geçer anlamıyorum. Ağustos 20 ramazan bitti işte yaz of yaaaa

Kızlar haftasonunda kıklareli-iğneada'ya kamp yapmaya gittim. Çok güzel bir haftasonu geçirdim.

Aklımda kalan birkaç şeyi aktarıyım size

muhteşem bir ormanda kamp kurduk, ilk çadır deneyimi yaşadım.
cumartesi akşamı ateş yaktık, bir makarna yaptık herhalde yediğim en lezzetli makarnaydı, ardından da muhteşem çupralar geldi.
gözümü kapadığımda karşıma gelen resim ise, simsiyah gecede hamağa yatıp yıldızları seyretmekti. O kadar çoktular ki anlatamam.Ağaçların aralarından parlıyorlardı, ayda hilal
Çok güzel bozcaada şarapları vardı, 1 şişede şarap içtim, yaktığımız ateşin ışık oyunları şarabın tadı, karanlığın içindeki yıldızların parlaklığı harikaydı.

Kızlar çok entel dantel bir haftasonu geçirdim anlıycağınız paylaşıyım istedim

oyy oyy oyy sportim nefis bir gezi olmuş kutlarım seni, sen anlatınca tek tek gözümde canlandırdım :))

yıldızları izlemek dedinde bak bende bir anı anlatayım, gökovadayız bundan 3 yıl önce ve çocuklar her gece ben 10 kayan yıldız gördüm yok ben 20 gördüm oyun oynayıp ellerinde fenerler yıldızlarla ışık oyunlarını birleştiriyorlar bu aradada çekirdek yiyorlar, bende bir yastık alıp gittim yanlarına sırtüstü uzandım hem onlara gülüyorum hem yıldızları izliyorum, eşim geldi önüme oturdu başladık ititşip didişmeye yok banada yastıktan yer ayır hayır olmaz sen otur ben yatayım derken ayak bileğimde cızzz diye bir acı hissettim, eşime dedimki elinde sigaramı var ayak bileğim yandı, yok dedi bir şey battı sanırım benimde kolum acıdı, ben yatarken dizlerim kırılmış halde yatıyorum eşimde dizlerime dayanıp önümde oturuyor, neyse aradan 3-5 dakika geçti ben fırladım ayağa bacağım uyuştu hissizleşti diye eşimde kolumda aynı dedi, ışıkları bir yakarız ki bizi akrep sokmuş birde akdeniz akrebi böyle sarı renkli zehirli olur ya, saat gece 1 gibiydi çocuklar telaşlandı onları bırakıp arabaya atladık en yakın sağlık birimide 25km ama nasıl gidiyoruz bize yolda bir şey olacak diye çünkü eşim askerdeyken akrep sokmasından dolayı 4 gün koma halinde hiç ayılmadan yatmıştı, doktora gittik:sinifsinif: ne oldu dedi akrep dedik hanginii dedi ikimizide dedik delikafadulden birimizin bacağı birimizin kolu:roflol: doktor hafif bir bıyıkaltı gülümsemesi ile tatanoz iğnelerini hazırlamaya başladı adam ne sandıysa sırnaşık şey gece saat 1...

amaninn ne uzun oldu:roflol:

cococum günaydın canım, iyisinizidir inşallah opuyorumnanaktan

Takımcığım siz nasılsınız inşallah :roflolpuyorumnanaktan

iyiyiz canım iyiyiz
sağolasın
ama takım nasıl hiiç bilgim yok

cocom ya akşam yazmışsın misafir diye, o saatte hayırdır rüyalarındamı görmüşler sizi :))

kayınvalidemler geldiler canım adanadan

SPORTıcime
selamlar.. güzel bir hafta geçirmesine çook sevindim
yalnız sen anlatırken ben heeep böcek türevlerini düşündüm kiii

KALLıSimde başına geleni yazmış zaten.
kallisim yaa akrep sokunca tetanoz mu yapıyorlar bu akrep demir etkisi mi yapıyor ki :roflol:

KALLİSimde başına geleni yazmış zaten.
kallisim yaa akrep sokunca tetanoz mu yapıyorlar bu akrep demir etkisi mi yapıyor ki :roflol:
sağda solda mikroplu yerlerde gezindiği için mikrop kapma olayını ortadan kaldırmak için önce tetanoz sonrada alerjik bir ilaç yapılıyor birde panzehirli var tabi ay ben hepsini söliyip gözünüzü korutmayayım demiştim :roflol:

KAllistem geçmiş olsun akrep hee ayyy çok kötü..

ceylanım çok teşekkür ederim arkadaşım sağolasın a.s... tek kötü yani acaip bir duygu veriyor insana hiç yaşamamıştım bunu, felç oluyorum sanıyorsun o an tüm duyuların yavaş yavaş körelmeye başlıyor panik hali geliyor insana delikafadulden

merhabalar güzel takımım ben geldiimmmm tatil bitti bugün işe başladım çok güzeldi herşey tabi kilo aldım 2 kilo ama inşallah bu hafta vericem onuda aynı kiloya gelicem tatilde düzensiz yemek yediğimiz için çok fazla dikkat edemedim neyse ben toparlarım yine umarım herkesler iyidir takımımızda baya azalmış yaz ayları böyle oluyor demekki opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

herkese selamlar,
bugün burda hava çook rüzgarlı ve güneş bir geliyor bir gidiyor. zaten bugün buranın pazarı var oraya gidicektik biz de. gitmeden bir bakayım dedim.

ben 2-3 gündür biraz abarttım kaydirigubbakcemile3 yani abarttım derken mesela dünden önceki akşam 1 dondurma 2 avuç çekirdek yedim. dün gün içinde 1 gözleme, 3 kaşık un helvası, 1 tabak pilav yoğurt :1ninca: yedim :bbo: o yüzden bugünü bu işe bir dur deyip meyve günü yaptım lmaz: yarın da diyet yemeklere kaçamaksız devam edicem.. annemlere diyorum ki bi zamanlar şişko ama mutlu bir kız vardı :roflol: :roflol:

kallisim en çok korktuğum şeylerden biri böcek sokması :1shok: bi de akrep :bbo: nası anlatmışın bi de gülerek ben bi fena oldum valla okurken kaydirigubbakcemile3

canzi hoşgeldin canım valla ben de diyodum burda 1-2 kilo daha gider diye ama kallisimin dediği gibi erkekler veriyolar kiloları kaydirigubbakcemile ben de 1-2 kilo alıp dönücem galiba ama olsun insan evinde daha rahat diyet yapabiliyo. takım bi yere gitmiyo veririz kiloları yine kaydirigubbakcemile2

merhaba güzellerin takımı nasılsınız?

ablacığım senden bana bir özel mesaj gelmişti bir ara ben ona cevap yazdım ama sana gelmedi demekki bebek 5.5 aylık oldu ama bana zaman geçmiyor gibi geliyor biran önce kucağıma almak istiyorum yakışıklı oğluşumu :)
canım kaptanım nerdeyse 2sene olacak takıma girip senle tanışalı hala foto eklemedin ayolkaydirigubbakcemile3benim yerimde taş olsa çatlar merakdan yani
işi bırakmama az kaldı evde olduğum dönemde bol bol başınızı ağrıtırım merak etmeyin öpüyorum güzel yanaklarından karizmatikim benimŞeniz

selam arkadaşlar nişanı yaptık vede burdayım çok yoruldum:)) hem hizmetten hemde oynamaktan :)
mehalim sen naptın şekerciğim? gelişmeleri merak ediyorum ayrıca hayırlı olsun canım kardeşine mutluluklar dilerim

ah benim canım=) kıyamam ben sana.. en çok sen haketmiştin sanırım pilav+yoğurdu.. zaten canın çok istiyodu.. olsun. afiyet olsun hem de Şeniz seni çok seviyorum Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…