- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.961
mehalim sen naptın şekerciğim? gelişmeleri merak ediyorum ayrıca hayırlı olsun canım kardeşine mutluluklar dilerim
Mehalim Kardeşine Bİr ömür boyu Mutluluklar Diliyorum..
mehal kardeşinmi nişanlandı ....zemuszemus ay ne güzel ALLAH mesut bahtiyar eylesin ...:Saruboceq:çokkk teşekkür edrim canım saol
hoşbulduk canım valla bende çok özledim hepinizi tatilden sonra işe adapte olmak çokkkkk zor iki gündür ölü gibiyim valla neyse artık alışırız yine iş hayatınaselam canzi
gözlerimiz yollarda kaldı
hoşgeldin opuyorumnanaktan
herkese selamlar,
bugün burda hava çook rüzgarlı ve güneş bir geliyor bir gidiyor. zaten bugün buranın pazarı var oraya gidicektik biz de. gitmeden bir bakayım dedim.
ben 2-3 gündür biraz abarttım kaydirigubbakcemile3 yani abarttım derken mesela dünden önceki akşam 1 dondurma 2 avuç çekirdek yedim. dün gün içinde 1 gözleme, 3 kaşık un helvası, 1 tabak pilav yoğurt :1ninca: yedim :bbo: o yüzden bugünü bu işe bir dur deyip meyve günü yaptımlmaz: yarın da diyet yemeklere kaçamaksız devam edicem.. annemlere diyorum ki bi zamanlar şişko ama mutlu bir kız vardı :roflol: :roflol:
kallisim en çok korktuğum şeylerden biri böcek sokması :1shok: bi de akrep :bbo: nası anlatmışın bi de gülerek ben bi fena oldum valla okurken kaydirigubbakcemile3
canzi hoşgeldin canım valla ben de diyodum burda 1-2 kilo daha gider diye ama kallisimin dediği gibi erkekler veriyolar kiloları kaydirigubbakcemile ben de 1-2 kilo alıp dönücem galiba ama olsun insan evinde daha rahat diyet yapabiliyo. takım bi yere gitmiyo veririz kiloları yine kaydirigubbakcemile2
ben de seni seviyorummmm canımm Şenizah benim canım=) kıyamam ben sana.. en çok sen haketmiştin sanırım pilav+yoğurdu.. zaten canın çok istiyodu.. olsun. afiyet olsun hem de Şeniz seni çok seviyorum Şeniz
ben de seni seviyorummmm canımm Şeniz
selamlarrr kocaman a.s.
dünkü meyve günüm kazasız belasız geçti. bir hafta kadar hiç kaçamaksız eski usul diyetime devam edicem inşallah. burdaki tartıdan anlaşılmıyor ama olsun gidince şok yaşamiyim en azından di mi :roflol:
ben de ne zamandır arıyorum ramazan diyeti ama nette çok acayip diyetler var, burdaki diyetisyene de rastlayamıyorum bi türlü. napıcaz yaa :bbo:
canzicm hoşgeldin arkadaşım nasıl geçti tatilin, eşinin iş durumu inşallah iyi olmuştur tekirdağdamıydınız yanlış hatırlamadıysam..
yaa arkadaşlar benim kusuruma bakmayın kan aradığımız başlıkta iyi haberler yok şu günlerde bu yüzden moraller sıfır yine gelip çıkıyorum bir şey yazmadan..
canzicm hoşgeldin arkadaşım nasıl geçti tatilin, eşinin iş durumu inşallah iyi olmuştur tekirdağdamıydınız yanlış hatırlamadıysam..
yaa arkadaşlar benim kusuruma bakmayın kan aradığımız başlıkta iyi haberler yok şu günlerde bu yüzden moraller sıfır yine gelip çıkıyorum bir şey yazmadan..
yahu kızlar bu durumda bildirim yapacak sadece ben varım galiba :1ninca:
herkese günaydın a.s.
kahvaltı ettim bir bakayım dedim ne var ne yok opuyorumnanaktan
önceki gün meyve günü yapmam ve dün diyetimi hiç bozmamam hemen farkettirdi. 63 den biraz gerideydi bugün baskül ama buna güvenmiyorum tabi.. artık ak ve kara evde belli olacak.
tatilimiz bitiyor az kaldı, 9 agustosta dönücez kısmetse :çok üzgünüm: hiç gitmek istemiyorum o şehre. allahtan arkadaşlarımı özledim opuyorumnanaktan
şimdi çıkmalıyım hepinizi teker teker öpüyorumm Şeniz
canım yardım melekleri bölümünde şu anda 3 kızımız var lösemi hastası ve aylardır sürüp gidiyor bu olay elimizden bir şey gelmiyor malesef kan verecek insan bile bulamıyoruz ankaradalar, kızımızın biri 16 yaşında ve 2 gündür solunum cihazına bağlı şekilde uyutuluyor aldığmız habere göre bu beni çok etkiledi akşam ağlayacağımı bildiğim için babasını arayamadım bugün tüm cesaretimi toplamaya çabalıyorum bu insanlarla konuşmak bile çok zor oluyor, kısmet olursa istanbula bir kez daha gidip döneyim kızın sınavları başlıyor yakında ondan sonra birde ankaraya kızlarımıza gideyim istiyorum kızımla gidip kan veriyoruzooo
Kallisim ne iş ne kanı arıyorsunuz?
canım hoşgeldin oğluşun nasıl oldu...merhaba bayanlar
bura çok sıcak saunada gibiyim a
eve net geldi şükürrrr
işte yogun oluyorum kocadan kaçtıkça gelirim artık
kallişim geçmiş olsun canım
sporticim çok dağıldık sizde görüyorsunuz yavaş yavaş takımı toparlayıp sonra işimizi bitirip kapatıp gidelim istiyorum başka bir başlıkta yazışırız bir çözüm buluruz, senide ramazandan önce mezun edelim olmazmı... geri kalanınıda takım dışından yazışıp verdiririz, yanlış anlamayın ama mezun yok ilerleme yok uzun süredir yerimizde sayıyoruz senin bir kaç haftalık gayretin hedefine çok yaklaştıracaktır diye düşündüm...kızlar bu hafta bildirim yapmayacağım. 1 ağustos gibi diyete başıyorum 2 hafta yapıp sonra ara vericem, kısmet ramazandan sonra
öpüyorum hepinizi
efet birde mersa ama o zaten gelemiyor arada uğruyor... iptalde edebiliriz duruma bakarız bir haftalığına..yahu kızlar bu durumda bildirim yapacak sadece ben varım galiba :1ninca:
canzicim sevindi canım eşinin işine iyi gitmesine... sende fırsat bu fırsat gezdin valla bencede erteleme koca kış evlere kapanıyoruz sonra boluyada hiç gitmedim kimbilir ne güzel yerdir...günaydınlar güzel takımım
bijom ya ben burayı son yıllarda çok benimsememe rağmen bende ayrıldığımda dönmek istemiyorum öyle itici yanları var öyle sinir oluyorum ki istemediğim bir hayatı yaşadığım için, kızların eğitimi için sabır bakalım eşimin işi filan çok belirsiz bir zaman aralığındayız biz... seni anlayabiliyorum canım bende aynı durumdayım...şimdi çıkmalıyım hepinizi teker teker öpüyorumm Şeniz
falla arkadaşlarda sürekli takipteler bak ciddi öslemişler :gitme::1hug:Bizde seni çok özledik..Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?