Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın canlar. nasılsınız bakım . bende dün gece regl oldum bu ay geçti artık ağustosata devam perşembe günü yine doktor ziyaretlerine başlayacağız bakalım :)

mehalim sen naptın şekerciğim? gelişmeleri merak ediyorum ayrıca hayırlı olsun canım kardeşine mutluluklar dilerim

iyim canım ne olsunya uğraşıyoruz bebek yapmak için :)

çokkk teşekkür edrim canım saol
mehal kardeşinmi nişanlandı ....zemuszemus ay ne güzel ALLAH mesut bahtiyar eylesin ...:Saruboceq:

üzme tatlı canını ya . bu ay olmassa başka ay olur . bu solcanlar böyledir isteyince nazlanır .. istemesen hemen tutarlar ...:kedi:

selam canzi
gözlerimiz yollarda kaldı
hoşgeldin opuyorumnanaktan
hoşbulduk canım valla bende çok özledim hepinizi tatilden sonra işe adapte olmak çokkkkk zor iki gündür ölü gibiyim valla neyse artık alışırız yine iş hayatına

hoşbulduk canım valla fazla almayalımda 2 kiloyu vermek kolay olur canım evet takımımız yaz sonu bomba gibi burda olacak inşallah zemuszemus zemuszemus

ah benim canım=) kıyamam ben sana.. en çok sen haketmiştin sanırım pilav+yoğurdu.. zaten canın çok istiyodu.. olsun. afiyet olsun hem de Şeniz seni çok seviyorum Şeniz
ben de seni seviyorummmm canımm Şeniz

selamlarrr kocaman a.s.
dünkü meyve günüm kazasız belasız geçti. bir hafta kadar hiç kaçamaksız eski usul diyetime devam edicem inşallah. burdaki tartıdan anlaşılmıyor ama olsun gidince şok yaşamiyim en azından di mi :roflol:

ben de ne zamandır arıyorum ramazan diyeti ama nette çok acayip diyetler var, burdaki diyetisyene de rastlayamıyorum bi türlü. napıcaz yaa :bbo:

canım valla bir diyet bulsak iyi olacak ramazan fırsatını değerlendirmek lazım 2 öğün yiyip az da dikkat ettikmi kilo vermemiz kaçınılmaz olur bakalım araştırırız biraz bulunca birbirimize haber veririz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

valla takımda çok ısssızzzz kalmış kış gelsede yeniden hareketlense hatta ramazanda hareketlenir artıkk :umursamaz: zemuszemus zemuszemus

canzicm hoşgeldin arkadaşım nasıl geçti tatilin, eşinin iş durumu inşallah iyi olmuştur tekirdağdamıydınız yanlış hatırlamadıysam..

yaa arkadaşlar benim kusuruma bakmayın kan aradığımız başlıkta iyi haberler yok şu günlerde bu yüzden moraller sıfır yine gelip çıkıyorum bir şey yazmadan..

merhaba bayanlar
bura çok sıcak saunada gibiyim a
eve net geldi şükürrrr
işte yogun oluyorum kocadan kaçtıkça gelirim artık
kallişim geçmiş olsun canım

Son düzenleme:

ooo
Kallisim ne iş ne kanı arıyorsunuz?

günaydın herkese,

kalliscim akrep sokması olayı fenaymış valla, bizde de kene kovucu sinek kovucularla dolaştık, Oranın meşhur sineği varmış bambam sineği:roflol:
ah milleti ne ısırdı ne ısırdı, her tarafı kabardı insancıkların, ee onlarda tedbirsiz davrandılar ama, biz gayet iyiydik.

coco'cum börtü böcek konusunda benim kadar pirpirikli yoktur diyordum, hem kendimi hemde herkesi çok şaşırtıyorum öyle ortamlarda, bir cesaret geliyor ki sorma, benim de çok hoşuma gidiyor bu durum.
ama ev ortamında yine korkarım yine korkarım o değişmiyor.
Ben bu işi çok sevdim, dağcılığa kadar bu iş bakalım hayırlısı

kızlar bu hafta bildirim yapmayacağım. 1 ağustos gibi diyete başıyorum 2 hafta yapıp sonra ara vericem, kısmet ramazandan sonra

öpüyorum hepinizi

günaydınlar güzel takımım

canım hoşbulduk tatil güzel geçti manisa sinop ve tekirdağ olmak üzere 3 yere gittim en son tekirdağda eşimin yanındaydım onu orda bıraktım çalışıyor çok şükür ayın 24. de kunaparkı istanbula getircek ve işi bitecek sonra istanbulda tır işine devam nakliyecilik yapıyor yazları lunapark taşıyor adamlar bundan çok memnun başkasını tutmuyorlar işte allaha şükür herşey yolunda canım
kan başlığına hiç bakmadım canım inşallah en kısa zamanda iyi haberler alırsınız canım allah yardımcınız olsun

yahu kızlar bu durumda bildirim yapacak sadece ben varım galiba :1ninca:

canım galiba sen yapacaksın bende varım diyecektim ama yarın boluya düğüne gidiyorum pazar günü dönücem 2 günlük rapor alıcam valla eşim yok bende geziyorum zaten kendisinin memleketi illa gitmemmi istedi hoşuna gidiyor onun için birşeyler yaptımmı bende tamam dedim haftaya artık bildirim yaparım allahın izniyle bu hafta aynı kalsın kilom :kedi::kedi:

herkese günaydın a.s.
kahvaltı ettim bir bakayım dedim ne var ne yok opuyorumnanaktan

önceki gün meyve günü yapmam ve dün diyetimi hiç bozmamam hemen farkettirdi. 63 den biraz gerideydi bugün baskül ama buna güvenmiyorum tabi.. artık ak ve kara evde belli olacak.

tatilimiz bitiyor az kaldı, 9 agustosta dönücez kısmetse :çok üzgünüm: hiç gitmek istemiyorum o şehre. allahtan arkadaşlarımı özledim opuyorumnanaktan

şimdi çıkmalıyım hepinizi teker teker öpüyorumm Şeniz

Bizde seni çok özledik..Şeniz

ooo
Kallisim ne iş ne kanı arıyorsunuz?
canım yardım melekleri bölümünde şu anda 3 kızımız var lösemi hastası ve aylardır sürüp gidiyor bu olay elimizden bir şey gelmiyor malesef kan verecek insan bile bulamıyoruz ankaradalar, kızımızın biri 16 yaşında ve 2 gündür solunum cihazına bağlı şekilde uyutuluyor aldığmız habere göre bu beni çok etkiledi akşam ağlayacağımı bildiğim için babasını arayamadım bugün tüm cesaretimi toplamaya çabalıyorum bu insanlarla konuşmak bile çok zor oluyor, kısmet olursa istanbula bir kez daha gidip döneyim kızın sınavları başlıyor yakında ondan sonra birde ankaraya kızlarımıza gideyim istiyorum kızımla gidip kan veriyoruz

merhaba bayanlar
bura çok sıcak saunada gibiyim a
eve net geldi şükürrrr
işte yogun oluyorum kocadan kaçtıkça gelirim artık
kallişim geçmiş olsun canım
canım hoşgeldin oğluşun nasıl oldu...
kızlar bu hafta bildirim yapmayacağım. 1 ağustos gibi diyete başıyorum 2 hafta yapıp sonra ara vericem, kısmet ramazandan sonra

öpüyorum hepinizi
sporticim çok dağıldık sizde görüyorsunuz yavaş yavaş takımı toparlayıp sonra işimizi bitirip kapatıp gidelim istiyorum başka bir başlıkta yazışırız bir çözüm buluruz, senide ramazandan önce mezun edelim olmazmı... geri kalanınıda takım dışından yazışıp verdiririz, yanlış anlamayın ama mezun yok ilerleme yok uzun süredir yerimizde sayıyoruz senin bir kaç haftalık gayretin hedefine çok yaklaştıracaktır diye düşündüm...
yahu kızlar bu durumda bildirim yapacak sadece ben varım galiba :1ninca:
efet birde mersa ama o zaten gelemiyor arada uğruyor... iptalde edebiliriz duruma bakarız bir haftalığına..

günaydınlar güzel takımım
canzicim sevindi canım eşinin işine iyi gitmesine... sende fırsat bu fırsat gezdin valla bencede erteleme koca kış evlere kapanıyoruz sonra boluyada hiç gitmedim kimbilir ne güzel yerdir...

şimdi çıkmalıyım hepinizi teker teker öpüyorumm Şeniz
bijom ya ben burayı son yıllarda çok benimsememe rağmen bende ayrıldığımda dönmek istemiyorum öyle itici yanları var öyle sinir oluyorum ki istemediğim bir hayatı yaşadığım için, kızların eğitimi için sabır bakalım eşimin işi filan çok belirsiz bir zaman aralığındayız biz... seni anlayabiliyorum canım bende aynı durumdayım...

Bizde seni çok özledik..Şeniz
falla arkadaşlarda sürekli takipteler bak ciddi öslemişler :gitme::1hug:

fıstıklar ben az sonra evden çıkacağım kızımın atölyedeki arkadaşları ve öğretmenlerine fırın makarna hzırlıyorum koca tepsilerle :tomato::tomato: 15 kişilersırnaşık şey kendim kaşındım:kedi::kedi::kedi:.. akşama kadar orada vakit geçireceğiz ufak kızlarıda alıyorum akşam eşimle iş çıkışı buluşup öyle döneceğiz.. öpüyorum hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…