- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #139.741
Gecmis olsun canim rakibem, gecmiste de kalsin :)Günaydın kızlar, herkese iyi haftasonları.
22 gün aradan sonra eşim nihayet taburcu oldu. Tekrar aynı evde olmak çok güzel bir duygu.
Kaptanım ben de hataydayim, gerçi vazgecmissiniz ama gelirseniz bize de beklerim, sana Kaymaklı künefe, kendime de elma ismarlarim:)
Bu arada ben izinden dönmek istiyorum, cok sukur zor günler geride kaldı inşallah. Haftaya tekrar listeye girebilir miyim kaptanım?
Bu arada rakibem Blanche dönüyorum, tekrar sahalardayim haberin olsun:)
Bizim yemek kültürümüze fazla uymuyor ama kendine göre modifiye edip deneyebilirsin sağlıklı buldum ben canımbu da var.
6 haftada 10 kilo verin
Gwyneth Paltrow'un son halini görenler, onun iki çocuk annesi bir kadın olduğuna inanmakta güçlük çekiyor. İşte zayıflama sırları..
Gwyneth Paltrow'un son halini görenler, onun iki çocuk annesi bir kadın olduğuna inanmakta güçlük çekiyor. Son olarak 'Iron Man' adlı filmde izlediğimiz güzel oyuncu, diyet yaparak 6 haftada tam 10 kilo vermeyi başardı. 2 yıl arayla yaptığı doğumlarda aldığı kilolardan kurtulmak isteyen Paltrow, işe makrobiyotik diyet yaparak başladı. Vücudunda kas kaybı oluşunca bu diyeti bıraktı ve ünlü şarkıcı Madonna'nın spor eğitmeni Tracy Anderson'la çalışmaya başladı. Paltrow, Anderson'la tanıştıktan sonra daha sağlıklı bir diyet uyguladı ve 6 haftada 10 kilo verdi. Aç kalmadan zayıflarken, bir yandan da haftanın 6 günü Anderson'dan aerobik dans dersleri alan ünlü aktris, "Tracy sayesinde hayalini kurduğum forma kavuştum, kaslarım kuvvetlendi" diyor.
ZAYIFLAMA SIRLARI
Sıkı karın kasları için
• Bacaklar dümdüz 100 tane mekik.
• Bacaklar dümdüz ama her harekette çapraz olarak 100 tane mekik.
• Bacaklarınızı 90 derece kaldırıp, ellerinizle ayak parmaklarınıza ulaşmaya çalışarak 50 tane mekik.
Sımsıkı bir popo için
• Dimdik ayakta durun. Dizinizi hafif kırarak, tek ayağınızı yana doğru kaldırın. Hareketi 50 kere tekrarladıktan sonra, ayak değiştirin.
• Dizinizi hafif kırarak, tek ayağınızı itebildiğiniz kadar arkaya doğru itin. Hareketi 50 kere tekrarladıktan sonra, ayak değiştirin.
• Tek ayağınızı dimdik olarak arkaya doğru sallayın. 50 kere tekrarlayın ve ayak değiştirin. (Bu 3 hareketi de, bir sandalyenin arkasına tutunarak yapın.)
Sıkı kollar için
• Kollarınızı ulaşabildiğiniz yere kadar V harfi şeklinde uzatın ve omuzlarınıza doğru indirin.
• Kollarınızı T şekline sokun ve göğsünüze doğru çekerek, tekrar dışarı açın.
• Kollarınızı V şeklinde yukarı doğru kaldırın. Bu esnada avuç içleriniz yere baksın. Kollarınızı bükün ve dirseklerinizi kalça kemiklerinize kadar indirin. (1 kg. ağırlık kullanarak, her hareketi 50-80 kez tekrarlayın.)
BİR HAFTADA 1,5-2 KİLO VERİN
Tracy Anderson'ın uygulattığı diyetle bir haftada 1.5-2.5 kilo vermek mümkün. Bin 100 kalorilik diyetle birlikte, günde en az 1.5 litre su içmek ve egzersiz yapmak da şart. İşte 4. gününde ilk günkü mönüye geri dönülen mucize diyet:
1. GÜN
Kahvaltı: Çilekli yulaf.
Öğlen: 3 parça kızarmış tavuk ya da hindi. Yanında domates yenilebilir.
İkindi: Meyve salatası.
Akşam: 3-5 parça ızgara somon ve yarım kase brokoli.
2.GÜN
Kahvaltı: Yarım bardak vanilyalı süt.
Öğlen: 3 parça kızarmış hindi ve yeşil salata.
İkindi: Bir kase taze çilek.
Akşam: 3-5 parça kızarmış levrek ve yeşil salata.
3. GÜN
Kahvaltı: 1 bardak vanilyalı süt ve bir yumurta.
Öğlen: 10 parça suşi.
İkindi: Bir kase puding.
Akşam: 3-5 parça kızarmış tavuk ve yarım kase ıspanak.
doğrudur ben güveniyorum ya :)Myfitnesspal'in tahminleri dogru mu acaba diye merak ediyorum.
Bizim yemek kültürümüze fazla uymuyor ama kendine göre modifiye edip deneyebilirsin sağlıklı buldum ben canım
Bunu da incelemiştim gayet güzel diyetKızlar şunu yapmaya karar verdim. p.tesiden itibaren. bana katılacak olan var mı?
http://www.diyetevim.com/2014/07/muzaffer-kushan-8-10-kilo-verdiren-diyet.html
Ben bununla universitede 6 kilo vermistim :)Kızlar şunu yapmaya karar verdim. p.tesiden itibaren. bana katılacak olan var mı?
http://www.diyetevim.com/2014/07/muzaffer-kushan-8-10-kilo-verdiren-diyet.html
Rakibem çok güzel olmuş menün: )Selam kızlarr menüm geliyorrrr
SABAH:
2 dilim kepek ekmek
2 yumurta beyazından menemen
20 gr light peynir
ÖĞLEN:
1 kase tarhana çorbası
2 kaşık yoğurt
ARA: 1 çay bardağı beyaz leblebi
AKŞAM:
1 tabak domatesli biberli kıyma sote (125 gr kıymadan)
1 dilim kepek ekmek
Toplam 930 kalori
SPOR:
5 mil leslie
jillian level 1
SU: 2 litre olur
Çoook sağol sevgili rakibem sen neler yapıyorsun bakalım :)Rakibem çok güzel olmuş menün: )
aman iyi ki yemişsin boşver o zaman psikolojin düzeldiyse gerisi önemli değil :)
inan hiç canım yemek istemedi bi de o enerjiyle akşama kadar bir activia yoğurtla temizlik yaptım alışveriş yaptım hiç de koymadı
Günaydın kızlar, herkese iyi haftasonları.
22 gün aradan sonra eşim nihayet taburcu oldu. Tekrar aynı evde olmak çok güzel bir duygu.
Kaptanım ben de hataydayim, gerçi vazgecmissiniz ama gelirseniz bize de beklerim, sana Kaymaklı künefe, kendime de elma ismarlarim:)
Bu arada ben izinden dönmek istiyorum, cok sukur zor günler geride kaldı inşallah. Haftaya tekrar listeye girebilir miyim kaptanım?
Bu arada rakibem Blanche dönüyorum, tekrar sahalardayim haberin olsun:)
Selam kızlar benim hesap şaştı 2 gündür sporda yok. O yüzden yazmayacagım menüyü. Bugün spor yaparım ama. Yarın normale dönücem
Çok mu güzel olmuş ne yapmış bu menü.Selam kızlarr menüm geliyorrrr
SABAH:
2 dilim kepek ekmek
2 yumurta beyazından menemen
20 gr light peynir
ÖĞLEN:
1 kase tarhana çorbası
2 kaşık yoğurt
ARA: 1 çay bardağı beyaz leblebi
AKŞAM:
1 tabak domatesli biberli kıyma sote (125 gr kıymadan)
1 dilim kepek ekmek
Toplam 930 kalori
SPOR:
5 mil leslie
jillian level 1
SU: 2 litre olur
Teşekkür ederiim çok pozitifsin paylaşımların çok hoş :)Çok mu güzel olmuş ne yapmış bu menü
Menü güzel salam olmasa da olur sağlıksız olduğu için :) ciğer dürüm nasıl kaç kalori bilmiyorum ama fena değil gözüme batmadıı spor da güzel :)Menümü yazayım arkadaşlar.
Sabah:
- 1 fincan sade kahve
Kahvaltı:
- 2 yumurta
- 1 dilim peynir
- Domates, salata
- 2 dilim salam
Ara:
- Maden suyu( içerisine limon sıkılmış)
Ara:
- Sade Türk kahvesi
Ara:
- Damla sakızlı dibek kahvesi
Akşam:
- 1 ciğer dürüm
- 1 ayran
Toplam Kalori: 679
Spor: 1saat yürüyüş
Su: 3 litre
Ya rakibem yeni barıştık diye üç gündür gezip yiyip içiyoruz. Bugün işe gitti bende çok yorgunum. Spor yapamıyor um üç gündür. Ama yarın aynı tempoya dönücem umarım.Çoook sağol sevgili rakibem sen neler yapıyorsun bakalım :)
Teşekkür ederiim çok pozitifsin paylaşımların çok hoş :)
Menü güzel salam olmasa da olur sağlıksız olduğu için :) ciğer dürüm nasıl kaç kalori bilmiyorum ama fena değil gözüme batmadıı spor da güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?