Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

he y yazmadı kallis:)) kapıya kilit assak bugun yokuz ramazan sonrası gelin desek hehehe

geçen haftadan beri yazıyorum mirmirmirmir oylama yapalım gelen yazsında sonuç alalım diye ama gelen yok ki sırnaşık şey cococum bile uğramadı bak küstürdük sonunda :kedi:... şaka bir yanada bir sonuca varmalıyız, en azından bir kaç hafta ara vermeliyiz ramazana dek bari lmaz:

tamam takımla resmi bir bağım olmamasına rağmen akrabalık bağlarıma dayanarak kapatılsın gitsin diyorum hatta dur hemen kitleyim .kaydirigubbakcemile3

tamam takımla resmi bir bağım olmamasına rağmen akrabalık bağlarıma dayanarak kapatılsın gitsin diyorum hatta dur hemen kitleyim .kaydirigubbakcemile3
amaninnn bunada vur didik öldürdü :roflol: başıboş bırakmıyım ben senilmaz: ver o anahtarı bakimm git yat kendi odanı kilitle sen :roflol: bebiş çaışın eni boyu nası olsun ona karar verinzemuszemus

ayol ben küser miyim hiç takımıma
deli gibi kendi kendime konuşmayım dedim ondan yazmadım:roflol:

cicim yaa kurban olsun takım sana :1hug:

he ya ben sana elli kere dedim başımışı boş bırakma diye:1closedeyes: kendimi kaybediyorum diyee ama dinleyen kim lmaz:istanbulsenin antalya benim yok kesmedi atçlye fırında makarna hepimizinzemuszemus

ne bebeği ayol benim rahmim şuanda tadilat dolayısla kapalı.hahahahaha :roflol:

ne bebeği ayol benim rahmim şuanda tadilat dolayısla kapalı.hahahahaha :roflol:

ne diyon lowwwwww:roflol::roflol:

amanin yine gidcem istanbula ablacımın çok ihtiyacı var bana turkbayragi .. otele yeğenimle renk beğendik şarap bordosu ve böyle koyu hoş bir yeşilde balkon içleri olacaktı adam gitmiş çingene pembesi ve limon yeşili yapmış :roflol::roflol: çocuk kreşi yapıyoruz sandı gel şunların başında dur diyo :roflol: gidip gelcem ayçanın kayıtlar başlasın...

ne dicem regl dönemimde eşim yanaşmaya çalışınca derim ona tadilat dolayısla kapalıyız diye onu dedikk allah allah .:dilcikar:

:mymeka:aman git koş sakın durma buralarda git git bakma arkana buralarda seni seven sensiz olamayan sen gidince sapıtan birileri varmı hiç bakmaa senağlama

ahanda yazıyorum buraya git bende derdim var konusuna Gitti kallisim öldüm bittim diye konu açmazsam sositososito

günaydın arkdaşlar kaydirigubbakcemile5
dün akşam midemden dolayı ölüyorum sandım :bbo: akşam yemek yemiyorum meyve yiyorum ya. soğuk karpuzları boş mideye indirince tabi midemi üşütmüşüm. gece bi uyandım mide ağrısından ölüyorum. sandım ki çok acıktım şekerim düştü hemen 3-4 gofret birkaç bisküvi yedim, sonra annem geldi şekerimi ölçü gayet normal çıktı. onları da boşa yemişim yani :roflol: geçer gibi oldu, yarım saat sonra bir daha başladı :bbo: bu sefer 1 dilim kepek ekmekle biraz kaşar yedim. biraz kendime gelir gibi oldum zaar zor uyudum, az önce de kalktım. hemen 1 kilo almış gibi çıktı tartı ama tabi o kadar bisküviden sanmıyorum böyle olsun. artık 1 dilim ekmekle akşam yemeği yemeye karar verdim yanii. şükürler olsun şimdi iyiyim :Saruboceq:

kallisim neden takımı kapatmak istiyosun ki ben anlamadım.görüyorum ki btün takımlarda yaz dan dolayı bir rehavet ve paylaşım azlığı var. ben şahsen bu takımda mezun olmak istiyorum. daha buraya ihtiyacı olanlar var. canzi gibi cikolata gibi ben gibi. neden öyle dedin kii :uhm: ara verilebilir normal de kökten kapanmasın bence

Son düzenleme:
bijocum çok geçmiş olsun canım yaaa
üzüldüm bak şimdi
az da olsa ye akşam yemeklerini bari:sinifsinif:

bu arada
KALLıSıM
kurallara aykırı değilse ben bu hafta tek başıma da olsa bildirim yapmak ve tarihe geçmek istiyorum :roflol:

Rejim yapmasamda ben bu takımı Çok seviyorum Benim takımım :kedi:
Kapanmasın Kapanmaması için rejimemi başlasam:sinifsinif:
Bu arada sizleri okudukça tabii Dr.un verdiği Glifor ilacıyla bende kilo veriyorum ..Bende bildirim yapıyım Hergün 1 adet Glifor Gerisini sormayın kaydirigubbakcemile3

hanımlar merhaba.
bu hafta bildirim yapamayacağımı belirtmiştim sizlere. ama hastayım şu sıralar. ve 2-3 hafta bildirim yapamayacağım sanırım..izinli olarak yazarsanız sevinirim.
hepinizi kocaman öpüyorum.
mucaaaak.

merhabalar güzel takımım neler oluyor yaaa takım kapanmasın lmaz: lmaz: inşallah bir kaç hafta sonlar herkesler toplaşır bizde eski canlılığımıza kavuşuruz
evet bijomun dediği gibi bizlerin takıma ihtiyacı var daha yolun başındayız valla kilolarımızdan kurtulmamız şart kaydirigubbakcemile
yaz tatilleri nedeniyel böyle az paylaşım oluyor yoksa böyle olmazzzz 5. takımımız
elimizden geldiği kadar ayakta tutarız takımımızı
lmaz: lmaz:

merhaba herkese:CüvCüv:
sizlere bir bakayım dedim ama takımı kapatalım demişsiniz üzüldüm şimdi
zaten pek hassasım bebek dolayısıyla ağlayasım geldi valla:gitme:
peki kapatırsanız bile ben doğum yapana kadar geri açılmış olacakmı?kaydirigubbakcemile3amma da bencilim yaaa hep kendimi düşünüyorum :kedi:
maalesef 5.5 aylık hamile olmama rağmen toplam 7kilo almış bulunmaktayım arkadaşlar daha da alırım bu gidişle kısacası dönüşüm muhteşem olacak:roflol:
hadi öptüm hepiniziiiiiii

bijom çok geçmiş olsun canım üzüldüm böyle rahatsızlnmana:gitme:

takımın tamamen kapanmasını istediğimide nereden uydurdunuz bilmemki lmaz:

canlarım ya beni yanlış algıladınız siz.. dedimki bir kaç hafta ara verelim asya yok reyhan abla yok xtabu yok cedric yok o yok bu yok kimse yok yani paylaşım yok gelen dönüyor kendini sorumlu hissediyorsun yada ihtiyacın var geliyorsun ama sıkıntı basıyor paylaşım yok ben dedimki çikolatada bir kaç hafta sonra devam edicem demişti ondan sonra yazdım zaten bir kaç hafta hepimiz ayrı kalalım ara verelim sonra birden toparlayalım tekrar buluşunca ramazana girelim bir hızla kendimize düzek koyalım sonrada yavaş yavaş takım meccudiyetini mezun edip takımı kapayalım.. yani dayanamıyorum paylaşım olsun diye yeni üye alıyorum ama en son bhkda aynı durum oldu gördünüz değişen bir şey yok gelenlerin hoşuna gitmeyen bir durum olduğunda takımı hiçe sayıp herkes çekip gidiyor ben bu durumdan sıkıldım yeni kimse gelmesin takımda şu an olan kişiler en istikrarlı kişiler çıktılar işte bijo sporti canzi tatildeki arkadaşlarımız vs.. çok eskiden geri döneceğim diye gidip dönmeyenler var onlarda artık dönmesin gelen olursa almayalım dedim ama kimseden yorum gelmedi darılıp küsüp gidecem beni takmıyonuz diye heeeenaniknanik şaka şaka... sonra hepimiz mezun olup 5. takımı şu listesi ile efsane olarak kapayalım sonrada biz bir başlık açıp paylaşım yapalım didim anladınız demilülülülülülü

cococum istediğin gibi olsun belki mersada gelir 2 kişi olursunuzdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…