- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #13.981
he y yazmadı kallis:)) kapıya kilit assak bugun yokuz ramazan sonrası gelin desek hehehe
amaninnn bunada vur didik öldürdü :roflol: başıboş bırakmıyım ben senitamam takımla resmi bir bağım olmamasına rağmen akrabalık bağlarıma dayanarak kapatılsın gitsin diyorum hatta dur hemen kitleyim .kaydirigubbakcemile3
ayol ben küser miyim hiç takımıma
deli gibi kendi kendime konuşmayım dedim ondan yazmadım:roflol:
ayol ben küser miyim hiç takımıma
deli gibi kendi kendime konuşmayım dedim ondan yazmadım:roflol:
amaninnn bunada vur didik öldürdü :roflol: başıboş bırakmıyım ben senilmaz: ver o anahtarı bakimm git yat kendi odanı kilitle sen :roflol: bebiş çaışın eni boyu nası olsun ona karar verinzemuszemus
:
ne bebeği ayol benim rahmim şuanda tadilat dolayısla kapalı.hahahahaha :roflol:
ne diyon lowwwwww:roflol::roflol:
amanin yine gidcem istanbula ablacımın çok ihtiyacı var bana turkbayragi .. otele yeğenimle renk beğendik şarap bordosu ve böyle koyu hoş bir yeşilde balkon içleri olacaktı adam gitmiş çingene pembesi ve limon yeşili yapmış :roflol::roflol: çocuk kreşi yapıyoruz sandı gel şunların başında dur diyo :roflol: gidip gelcem ayçanın kayıtlar başlasın...
bijom çok geçmiş olsun canım üzüldüm böyle rahatsızlnmana:gitme:
kallisim neden takımı kapatmak istiyosun ki ben anlamadım.görüyorum ki btün takımlarda yaz dan dolayı bir rehavet ve paylaşım azlığı var. ben şahsen bu takımda mezun olmak istiyorum. daha buraya ihtiyacı olanlar var. canzi gibi cikolata gibi ben gibi. neden öyle dedin kii :uhm: ara verilebilir normal de kökten kapanmasın bence
merhabalar güzel takımım neler oluyor yaaa takım kapanmasınlmaz: lmaz: inşallah bir kaç hafta sonlar herkesler toplaşır bizde eski canlılığımıza kavuşuruz
evet bijomun dediği gibi bizlerin takıma ihtiyacı var daha yolun başındayız valla kilolarımızdan kurtulmamız şart kaydirigubbakcemile
yaz tatilleri nedeniyel böyle az paylaşım oluyor yoksa böyle olmazzzz 5. takımımız
elimizden geldiği kadar ayakta tutarız takımımızılmaz: lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?